Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Parcarea Albena Bulgaria

PARCARE ALBENA 2019


Inspirati de ideea de a oferi aer proaspăt tuturor oaspeților statiunii, se acorda o atentie deosebita pentru politica de dezvoltare durabilă și de protecție a valorilor naturale.O parte importantă a acestei politici este sistemul de limitare a emisiilor de CO2 produse de vehicule.Incepand cu anul 2018 s-au introdus noi reguli de circulație și de parcare pentru a asigura strazi curate, sigure și zonele pietonale, oferind în același timp un transport intern alternativ.Mai mult de 1 200 de locuri de parcare sunt furnizate în zona albastră de pe harta . Stația de autobuz a crescut, de asemenea, capacitatea sa la 800 de locuri de parcare, cu serviciul de transfer electric gratuit pe două rute. Trenuletele ptr transport din statiune vor fi de asemenea disponibile cu un preț special al biletului - 3 BGN.O a doua scara rulanta spre strada comercială și spre plajă s-a  deschis în luna Mai 2018 pentru confortul oaspeților statiunii din hoteluri din zonele de parc. Aceste două facilități vor ajuta, de asemenea, turistii care au parcat în zona liberă Lazur.


Politica nouă a intrat în vigoare din sezonul 2018, iar zona verde de parcare va fi activă în perioada 25.05 - 30.09.2019.

 

Accesul si stationarea este gratuita in Albena pentru maxim 30 (treizeci) de minute!

 

TARIFE PARCARE ALBENA 2019 IN FUNCTIE DE LOCALIZAREA PARCARII : 

Parcare Albena

Deschideți harta atașată, care ilustrează zonele de parcare și condițiile valabile pentru sezonul 2019

  • GRATUIT  ZONA GALBENA PE HARTA  numai in parcare hotel LAZUR, (aflata partea de nord a stațiunii, exact lângă intrarea din drumul Albena - Balcic) 
  • TARIF 10 LEVA/ZI- ZONA ALBASTRA PE HARTA 
  • TARIF 5 LEVA/ZI - ZONA PORTOCALIE PE HARTA - Parcarea de la Stația de autobuz  (langa intrarea in Albena )
  • TARIF 20 LEVA/ZI - ZONA VERDE PE HARTA
  • Nu se tarifeaza suplimentar iesirile si intrarile in statiune 

Clientii pot intra in statiune cu masina timp de 30 min gratuit. Pot merge pana la hoteluri sa isi lase bagajele si apoi pot parca in zona aleasa, in functie de suma pe care doresc sa o plateasca.

Exceptie Hotel Gergana- nu se poate intra cu masina, este bariera la Mura. O data parcati la Mura, se suna la nr de telefon afisat acolo si va veni o masinuta de golf care sa ii ia impreuna cu bagajele si sa ii duca la hotel. La fel si la plecare.

Parcarea se achita la receptie  hotel (trebuie sa se mearga cu tichetul de parcare luat la intrare, la receptie). Acolo vor plati in functie de zona in care sunt parcati (delimitarea se face prin bariere) HARTA ALBENA 2019 CU ZONELE DE PLAJA , PARCARE SI DIVERSE FACILITATI : 

 

Harta Albena


EST TURISM www.plaja.ro