Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kemer


52 - unitati de cazare

32 - unitati de 5 stele , 15 - unitati de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele


Hotelul Alinda Beach 5*, este situat la 7 km de centrul Kemer-ului, la 40 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Ca un rai intr-o padure verde, gasim hotelul Alinda Beach 5*, localizat chiar pe malul marii turcoaz.


Hotelul Akka Antedon 5*, este situat in Beldibi, Kemer, la 15 km de Kemer, la 30 km de Antalya si la 45 km de aeroport.

In paradisul turistic din Antalya, la poalele muntilor Beydaglari, gasim hotelul Akka Antedon 5*, intr-un cadru natural absolut minunat, printre pini si marea turcoaz, un loc in care sa va puteti bucura de ceea ce inseamna cu adevarat o vacanta.


Hotelul Amara Club Marine 5*, este situat pe malul marii, la 15 km de centrul Kemer-ului, la 25 km de centrul Antalyei si la 35 km de aeroport.

Un paradis ascuns dupa padurile de pini, unde Marea Mediterana intalneste Muntii Taurus, gasim hotelul Amara Club Marine 5*, locul in care veti petrece o vacanta de vis, pe toate gusturile, fie ca doriti sa va relaxati, fie ca mergeti pentru o adevarat aventura.


Hotelul Amara Dolce Vita 5*, este situat la 18 km de centrul statiunii, la 58 km de Antalya si la 75 km de aeroport.

La punctul de intalnire al Marii Mediterane cu Muntii Taurus, gasim si hotelul Amara Dolve Vita 5*,  un paradis ascuns dupa padurile de pini.


Hotelul Amara Wing 5*, este situat la 1 km de centrul statiunii, la 38 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Hotelul Amara Wing 5*, intalneste Marea Mediterana, pe coasta Muntilor Taurus, chiar in fata propriei plaje cotata la standardul blue flag, este locatia ideala pentru a va petrece vacanta.


Hotelul Asdem Beach 5*, este situat langa plaja, la 60 km de aeroport.

Veti petrece o vacanta de vis la hotelul Asdem Beach 5*, o locatie care va introduce in minunatele culori ale naturii si care prin serviciile de calitate si personalul serviabil va garanteaza o vacanta minunata.


Hotelul Barut Labada 5*, este situat in Camyuva, la 7 km de Kemer, la 50 km de Antalya si la 60 km de aeroport.

Deschis in anul 1999 si renovat in anul 2004, hotelul Barut Labada 5*, se intinde pe o distanta de 20.000 m², si datorita seviciilor oferite si persoalului care vi le pune la dispozitie este locatia ideala in care va puteti petrece vacanta.


Hotelul Corinthia Club Tekirova 5*, este situat la 2 km de Tekirova, la 10 km de Camyuva, la 12 km de centrul orasului Kemer, la 60 km de Antalya si la 70 km de aeroport.

Inconjurat de fascinanta natura, hotelul Corinthia Club Tekirova 5*, va ofera o armonie magica intre frumusetile naturale, istorie, mare si munti.


Hotelul Fame Residence Kemer 5*, este situat pe plaja, la 40 km de Antalya si 50 km de aeroport.

O locatie legendara, hotelul Fame Residence Kemer 5*, unde culorile naturii sunt imbinate armonios, veti petrece o vacanta de neuitat.


Hotelul Grand Haber 5*, este situat in centrul Kemer-ului, la 45 km de Antalya si la 60 km de aeroport.

Locul unde istoria, natura, si cultura convietuiesc in armonie, gasim hotelul Grand Haber 5*, printre paduri de fistic, care va ofera un vis, o vacanta pe care nu o veti putea sterge niciodata din amintirile dumneavoastra.


Hotelul Gural Ali Bey Premier 5*, este situat pe malul marii in Tekirova, la 17 km de Kemer si la 75 km de aeroport.

O vacanta de neuitat va asteapta la hotelul Gural Ali Bey Premier 5*, unde luxul hotelului va asigura vacanta de vis, mult asteptata.


Hotelul Imperial Deluxe 5*, este situat la 12 km de Kemer, la 28 km de Antalya si 40 km de aeroport.

O locatie ideala pentru a va petrece vacanta, hotelul Imperial Deluxe 5*, ofera clientilor sai servicii de calitate.


Hotelul Kemer Reach 5*, este situat in centrul orasului, la 200 m de plaja, la 45 km de Antalya si la 50 km de aeroport.

Localizarea in centrul orasului, face hotelul Kemer Reach 5*, ideal pentru cei ce iubesc viata de noapte, dar si pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta in liniste, in mijlocul naturii.


Hotelul Kemer Resort 5*, este situat la 1 km de centrul comercial al Kemer-ului, la 45 km de Antalya si la 73 km de aeroport.

In locul unde muntii Taurus se imbina cu Marea Mediterana, gasim hotelul Kemer Resort 5*, castigatorul premiului „Turkey’s Leading Conference Hotel”, in 2009 si 2010.


Hotelul La Mer 5*, este situat la 6 km de Kemer, ls 36 km de Antalya, si la 46 km de aeroport.

 

Cu o arie de 34.000 m², hotelul La Mer 5*, este ideal atat pentru iubitorii marii, cat si ai muntelui, avand deschidere la ambele frumuseti naturale.

 


Hotelul La Mer Art 5*, este situat la 8 km de Kemer, la 35 km de Antalya si la 45 km de aeroport.

 

Pe coasta turcoaz a Marii Mediterane, unde paduri de pini se imbina cu apa marii, gasim hotelul La Mer Art 5*, o locatie in care va veti putea bucura de vacanta, datorita serviciilor de calitate si personalului prietenos.

 


Hotelul Le Jardin 5*, este situat pe malul marii, la 3 km de centrul orasului Kemer, si la 49 km de aeroport.

In acest paradis unde plajele Marii Mediteraneene se intalnesc cu padurile Muntilor Olympos, gasim hotelul Le Jardin 5*, unde va puteti bucura de o vacanta de neuitat.


Hotelul Limak Limra 5*, este situat la 5 km de centrul orasului Kemer, si la 70 km de aeroport.

Intr-un cadru natural superb, hotelul Limak Limra 5*, va ofera ospitalitatea specifica zonei, precum si servicii de cea mai inalta calitate, pentru a va face vacanta de neuitat.


Hotelul Maxim Resort 5*, este situat pe malul marii, la 500 m de centrul orasului, la 40 km de Antalya, si la 50 km de aeroport.

Locatia confortabila a hotelului Maxim Resort 5*, va da posibilitatea sa va miscate cu usurinta in imprejurimi, desi odata ajunsi acolo veti intelege diferite sensuri ale cuvantului vacanta.


Hotelul Mirada Del Mar 5*, este situat pe plaja, la 9 km de Kemer, la 35 km de Antalya si la 45 km de aeroport.

Incercati hotelul Mirada Del Mar 5*, in cea mai inspiranta destinatie: Antalya, unde veti avea o experienta de neuitat: camere luxoasa, restaurante cu mancaruri delicioase, SPA, si tot ce va mai puteti dori pentru confortul si intimitatea dumneavoastra.


Hotelul Orange County De Luxe 5*, este situat in centrul Kemer-ului, pe plaja, la 45 km de Antalya si la 50 km de aeroport.

Amsterdamul in Kemer, asta veti vedea daca va veti caza la hotelul Orange County De Luxe 5*, un hotel cu o arhitectura olandeza specifica secolului 16, si cu o tematica inspirata din orasul Amsterdan si satul pescaresc Volendam.


Hotelul Ozkaymak Marina 5*, este situat la 600 m de centrul orasului, si la 55 km de aeroport.

Din momentul in care va veti caza la hotelul Ozkaymak Marina 5*, veti simti ospitalitatea personalului si serviciile impecabile care va stau la dispozitie.


Hotelul Paloma Renaissance Resort & Spa 5*, este situat la 18 km de Kemer, 29 km de Antalya si la 40 km de aeroport.

Intr-un confort maxim, gasim hotelul Paloma Renaissance Resort & Spa 5*, locul in care va veti bucura de vacanta atat prin intermediul serviciilor oferite, precum si datorita peisajului inconjurator.


Hotelul Queen Elizabeth Elite Suite & Spa 5 *, este situat la o distanta de 9 km de Kemer, la 30 km de Antalya si la 40 km de aeroport.

Un hotel sub forma unui vapor, Queen Elizabeth Elite Suite & Spa 5*, cu originalul stil arhitectural transatlantic, este locul unde confortul maxim oferit duce la satisfactia maxima a turistilor.


Hotelul Queen’s Park Resort 5*, este situat la 17 km de Kemer, 60 km de Antalya, si la 70 km de aeroport.

O atmosfera care reflecta sinceritatea si ospitalitatea specifica zonei, hotelul Queen’s Park Resort 5*, va ofera o vacanta de neuitat.


Hotelul Rixos Sungate 5*, este situat in Beldibi, Kemer, la 25 km de centrul Antalyei si la 50 km de aeroportul Antalya.

Imbratisand toate frumusetile naturale ale zonei, hotelul Rixos Sungate 5*, imprima clientilor sai atmosfera calma si inspiranta, departe de zgomotul si aglomeratia urbana.


Hotelul Rixos Tekirova 5*, este situat la 15 minute cu masina de centrul turistic al Kemer-ului si la 73 km de aeroport.

O oaza de liniste, hotelul Rixos Tekirova 5*, va ofera o vacanta confortabila, linistita, in care sa va petreceti mult visata.


Hotelul Rose Residence Beach 5*, este situat la 5 minute de centrul Kemer-ului, la 40 km de Antalya si la 50 km de aeroport.

Localizarea pe coasta, ii confera hotelului Rose Residence Beach 5*, o priveliste minunata, si un mediu cald, sincer, generos amplificat si de personalul implicat al hotelului.


Hotelul Viking Star 5*, este situat in centrul orasului, la 400 m de plaja si la o distanta de 45 km de aeroport.

Ideal pentru turistii care iubesc agitatia orasului si viata de noapte cu baruri si cluburi, avem hotelul Viking Star 5*, care datorita pozitionarii, face accesul la toate acestea facil.


Hotelul Vogue Avantgarde 5*, este localizat pe plaja, la 9 km de Kemer, si la 45 de km de aeroportul Antalya.

Intr-un cadru ce imbina frumusetile naturii si istoria, gasim hotelul Vogue Avantgarde 5*, unde veti petrece o vacanta de neuitat, datoria frumusetii acestui hotel, dar si serviciile pe care le are de oferit.


Hotelul White Lilyum 5*, este situat in Camyuva, Kemer, la 75 m de plaja.

Alegerea celor care vor sa se bucure de vacanta, ar trebui sa fie hotelul White Lilyum 5*, care va promite distractia si relaxarea de care aveti nevoie pentru a va putea bucura de timpul liber.


Hotelul Zena Resort 5*, este situat in Camyuva, Kemer, la 15 km de Kemer, la 45 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Intr-un cadru natural de exceptie, gasim hotelul Zena Resort 5*, locul in care va puteti bucura de o vacanta, linistita si relaxanta.


Hotelul Akka Claros 4*, este situat la 350 m de plaja, la 7 km de Kemer, la 50 km de Antalya si la 65 km de aeroport.

 

Localizat in golful Kiris, hotelul Akka Claros 4*, este inconjurat de frumuseti nemarginite, si ofera servicii de calitate clientilor sai.

 


Hotelul Arma’s Beach 4*, este situat la 1 km de centrul Kemer-ului, la 45 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Intr-un cadru natural minunat, gasim hotelul Arma’s Beach 4*, unde muntii Taurus se unesc cu Marea Mediterana, pentru a crea un loc plin de liniste si relaxare, perfect pentru a va petrece vacanta.


Hotelul Bona Dea Beach 4*, este situat foarte aproape de centrul orasului Kemerm la 50 km de Antalya, si 55 km de aeroport.

Ideal pentru iubitorii naturii, hotelul Bona Dea Beach 4*, va promite o vacanta de neuitat.


Hotelul Carelta Beach Resort 4*, este situat la 22 km de Antalya, si la 10 km de Kemer.

Intr-o zona unica, in mijlocul marii turoaz si padurilor de pini, gasim hotelul Carelta Beach Resort 4*, un loc in care va veti bucura de frumusetile naturii si de o vacanta minunata.


Hotelul Fame Residence Goynuk 4*, este situat la 90 m de plaja, la 30 km de Antalya si la 40 km de aeroport.

Opriti-va o secunda din graba zilnica, si relaxati-va la hotelul Fame Residence Goynuk 4*, unde va puteti bucura de o vacanta bine meritata.


Hotelul Fame Residence Park 4*, este situat pe plaja, la 50 km de aeroport si la 40 km de Antalya.

Unde toate culorile naturii se conbina in armonie, gasim hotelul Fame Residence Park 4*, locul unde va veti petrece o vacanta de neuitat.


Hotelul Grand Beauty 4*, este localizat la 850 m de plaja, la 40 km de Antalya, la 50 km de aeroport.

Recunoscut pentru atmosfera relaxanta, calma si plina de pace, departe de zgomotul si agitatia orasului, hotelul Grand Beauty 4*, este locul ideal sa va petreceti vacanta.


Hotelul Grand Viking 4*, este situat la 900 m de plaja, la 300 m de centrul orasului si la 65 km de aeroport.

Situat pe coasta Mediteranei, hotelul Grand Viking 4*, este cunoscut pentru localizarea sa in mijlocul naturii si pentru plaja sa, precum si pentru serviciile oferite.


Hotelul Greenwood Resort 4*, este situat la 9 km de Kemer, la 35 km de Antalya si la 45 km de aeroport.

Veti fi foarte bine primiti la hotelul Greenwood Resort 4*, in frumusetile naturale ale zonei si in atmosfera prietenoasa a hotelului.


Hotelul Magic Sun 4*, este situat la 300 m de plaja si la 35 km de aeroport.

In hotelul Magic Sun 4*, veti petrece o vacanta de neuitat, cu ajutorul personalului prietenos si cu serviciile de calitate puse la dispozitia dumneavoastra.


Hotelul Paloma Sentido Sultan 4*, este situat la 18 km de Kemer, la 25 km de Antalya, si la 40 km de aeroport.

Ideal pentru iubitorii naturii, soarelui arzator si marii turcoaz, hotelul Paloma Sentido Sultan 4*, va sta la dispozitie pentru a va putea petrece o vacanta de vis.


Hotelul Rose Resort 4*, este situat la 1 km de Kemer, la 40 km de Antalya si la 50 km de aeroport.

Localizarea pe coasta, face din hotelul Rose Resort 4*, localia ideala de ales pentru cei ce iubesc natura, si vor sa-si petreaca vacanta intr-un mediu armonios cu persoal prietenos.


Hotelul Seagull 4*, este situat la 13 km de Kemer si la 40 km de Antalya.

O vacanta de neuitat veti petrece, daca veti alege hotelul Seagull 4*, unde va veti bucura de serviciile de calitate si de cadrul natural in care este localizat.


Hotelul Siriu 4*, este situat la 120 m de plaja, la 15 km de Kemer, la 60 km de Antalya si la 70 km de aeroport.

O locatie mai mult decat frumoasa, mancare delicioasa si personal care sa va fie la dispozitie sa va satisfaca cererile, va pune la dispozitie hotelul Sirius 4*.


Hotelul Viking Nona Beach 4*, este situat in centrul orasului Kemer, pe plaja, la 45 km de aeroport.

Construit in ideea de a-si satiface clientii, hotelul Viking Nona Beach 4*, va pune la dispozitie toate serviciile de care aveti nevoie pentru a petrece o vacanta de vis.


Hotelul Erkal Resort 3*, este situat la 300 m de plaja, la 60 km de Antalya.

In incomparabilele frumuseti naturale din Kemer, gasim hotelul Erkal Resort 3*, unde personalul cu serviabilitatea specifica zonei o sa va faca vacanta foarte placuta.


Hotelul Intersport 3*, este situat la 12 km de Kemer, la 25 km de Antalya si la 38 km de aeroport.

Intr-o frumoasa regiune, cu munti magnifici, paduri verzi si mare turcoaz, gasim hotelul Intersport 3*, un loc in care puteti o vacanta relaxanta si linistitoare.


Hotelul Kami 3*, este situat in centrul Kemer-ului, la 350 m de plaja, la 45 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Intr-un cadru natural, hotelul Kami 3*, ofera servicii de calitate si personal serviabil care va sta la dispozitie pentru a va putea bucura de vacanta dumneavoastra.


Hotelul Mechta 3*, este situat la 150 m de plaja, la 17 km de Kemer, la 20 km de Antalya si la 40 de aeroport.

Situat in apropierea plajei, hotelul Mechta 3*, ofera posibilitatea petrecerii unei vacante minunate, in imediata vecinatate a marii cristaline.


Hotelul Stone House 3*, este situat la 45 km de Antalya, si la 50 km de aeroport.

Situat in mijloc naturii, intr-un loc incarcat de istorie, gasim hotelul Stone House 3*, un loc in care sa va puteti bucura de vacanta dumneavoastra.

Kemer

Kemer este un oras in sud-vestul Turciei, situat pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus, la 40 km de Antalya. Are 12 mii de locuitori si este centru administrativ al districtului cu acelasi nume din provincia Antalya si o importanta statiune turistica.  Fostul nume al orasului este Eski Koy, care inseamna „orasul vechi”, denumire provenita din constructia unui zid de piatra lung de 23 km ce ave avea drept scop protectia zonei impotriva inundatiilor. Portul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante si baruri cochete. Golful cu vegetatia bogata si plajele intinse fac din Kemer una din cele mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca. Una dintre principalele atractii ale orasului o reprezinta frumusetile naturale: mare, munte si paduri de pini, toate combinate in armonie. Tarmul de la Beldibi la Tekirova consta in plaje virgine, golfuri care difera ca marime si forma, mai mult stancoasa decat nisipoase. Printre principalele atractii turistice ale zonei se afla parcul de distractii Moonlight, precum si Yoruk Park care este localizat intre plaja Monlight si port, in centrul Kemer-ului. Daca vrei cu adevarat sa inveti despre cultura si istoria turca, trebuie sa vizitezi muzeul in aer liber, unde poti vedea cum traiau fostii nomazi in zona respectiva. Clima in zona este cea specifica, cu veri calduroase cand temperaturile ating 40°C, si ierni ploioase si umede.