Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Neptun


27 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 14 - unitati de 3 stele , 8 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Neptun

FACILITATI: Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotel Insula**** din Neptun este situat pe malul lacului Neptun, langa restaurantul Insula, la circa 400 m de plaja.

Hotel Insula**** din Neptun este o buna si luxoasa varianta de cazare din Neptun, fiind situat langa cel mai cunoscut restaurant pescaresc de pe litoral - restaurantul Insula, si fiind foarte aproape de centrul statiunii.

Hotelul a fost inaugurat in vara anului 2008 fiind unul din cele mai noi si moderne hoteluri din Neptun. Hotelul se remarca printr-o arhitectura in stil mediteranean si este clasificat  la 4*.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Club de vacanta Mediterraneo este situat la intersectia dintre Neptun si Olimp, la circa 300 m de plaja, vis-a-vis de hotel Sibiu.

CEL MAI NOU SI MODERN COMPLEX DE VILE DIN STATIUNE, DESCHIS IN 2007.

Club de vacanta Mediterraneo***** din Neptun Olimp isi propune sa diversifice si sa imbunatateasca calitatea serviciilor turistice, punandu-va la dispoziţie camere duble si apartamente intr-un complex de vile modern si confortabil.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Boutique Shine **** este situat in partea nordica a statiunii la cca 300 m de plaja.

Hotel Boutique Shine  este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier, cu un design unic si facilitati la standarde internationale. Decorul contemporan diferit pentru fiecare camera, fiecare salon, fiecare colt, este conceput pentru confortul si beneficiul clientilor.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel 2D ***  (fostele Dobrogea si Sulina) este situat in zona centrala a statiunii Neptun, in apropiere de hotel Decebal***  la circa 300 m de plaja.

Hotel 2D ***  (fostele Dobrogea si Sulina) din Neptun a fost complet renovat in 2010, fiind una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Neptun.

Complexul 2D va pune la dispozitie experienta si profesionalismul unei echipe calificate, pentru a va garanta o vacanta placuta si relaxanta. O invitatie la odihna si placere intr-o veritabila oaza de verdeata si liniste.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Agora*** (fostul hotel Romanta) este situat in zona nordica a statiunii, in apropiere de hotel Miorita***, la circa 450 m de plaja.

Hotel Agora 3*cunoscut in trecut sub denumirea de  Hotel ROMANTA, si-a redeschis portile dupa ce a beneficiat in toamna 2018 – primavara 2019 de ample procese de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor sai interioare amenajate modern si confortabil.


Hotelul Apollo***se afla la 350 de metri de plaja, aproape de centrul statiunii Neptun.

Renovarea si modernizarea, Hotelului Apollo, au inceput in anul 2004 prin schimbarea totala a lifturilor, renovarea bailor, balcoanelor si a fatadei.


Aparthotelul Club Crystal*** este situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, vis-a-vis de hotel Apollo, la cca 400 m de plaja.

 Complexul de apartamente de vacanta ,, Club Crystal *** din Neptun \" este  construit si dat in functiune in 2005, in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt de lux si va asigura concediu select si relaxat.  

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Decebal*** este situat in partea centrala a statiunii, la aproximativ  300 m de plaja.

Hotelul Decebal*** a fost complet renovat in 2004 fiind in acest moment unul din cele mai cautate hoteluri din statiune, atat datorita conditiilor de cazare moderne, piscinei exterioare si situarii centrale, cat mai ales datorita unui foarte bun raport calitate - pret. 


FACILITATI: Piscina interioara

Complexul turistic si balnear Doina este situat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare, intr-o zona linistita.

Hotelul Doina*** din Neptun are o capacitate de 320 camere dispuse in apartamente, duble si single toate ridicandu- se ireprosabil la nivelul celor 3 stele, ca urmare a renovarii integrale ce a fost incheiata recent. Hotelul Doina este un loc modern si primitor unde serviciile sunt la cele mai inalte standarde.


Complexul Holiday Club Neptun *** este situat in apropiere de lacul Neptun vis a vis de Bazarul Prichindel.

Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Miorita*** este situat in partea nordica a statiunii Neptun, in apropiere de hotelurile Balea si Romanta, la circa 700 metri de plaja.

Hotel Miorita*** din Neptun a suferit usoare imbunatatiri si renovari in ultimii ani.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Q (fost Hotel Albert)*** este situat in partea de nord a statiunii Neptun, la intersectia cu statiunea Olimp.

Pozitionarea sa in apropierea Garii Neptun reprezinta un atuu pentru turisti, iar plaja situata la numai 300 metri de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Recif***(fostul Hotel Covasna) este situat in centrul statiunii Neptun, la 5 minute de  plaja.

Hotelul Recif***a fost complet renovat in anul 2010. Intins pe o suprafata de 5500 mp, Hotel Recif***se distinge de celelalte hoteluri prin atentia acordata serviciilor, prin ospitalitate si prin dorinta de a face sederea dumneavoastra cat mai placuta.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Sara*** din Neptun se afla in apropierea Satului de Vacanta din Neptun. 

Hotelul Sara*** (fost hotel Midia din Neptun) a fost renovat si modernizat in totalitate in perioada 2008-2010 si reclasificat la 3 stele.


Hotel Tomis se afla in statiunea Neptun, la 150 metri de plaja.

Hotelul Tomis face parte din grupul Turistic Samaa, este amplasat intr-o oaza de verdeata, la doar 150 m de plaja. Amplasamentul, confortul camerelor si serviciile de buna calitate recomanda hotelul pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Negre.

Hotel Tomis a fost renovat in anul 2014.

Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii. Avantajul hotelului este pozitionarea centrala la cateva minute de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.


FACILITATI: Piscina exterioara

Localizarea Club Topaz*** este foarte avantajoasa, la drumul care duce spre plaja, in apropierea hotelurilor Balea si Miorita, in zona rezidentiala a vileor de vacanta ale guvernului. Se afla la 200 m de plaja Zorile.

Club Topaz*** este un complex de apartamente de vacanta, din care se inchiriaza doar o parte. Conditii de cazare de lux ce va asigura concediu select si relaxat. Club Topaz este finalizat in primavara anului 2004, avand dotari si finisaje noi si moderne. Este recomandat pentru familiile cu copii.


Hotel Turist***este situat la intrarea in statiunea Neptun, intr-o zona verde, in imediata apropiere a padurii Comorova si a Complexului Balnear Doina, la o distanta de 200 metri de plaja.

Complexul este complet modernizat.


Hotel Balea** se afla in zona nordica a statiunii Neptun, langa hotel Doina**, la circa 450 m de plaja.

Hotel Balea** este situat in apropiere de hotel Doina si baza de tratament a acestuia. Este o varianta accesibila si localizarea este avantajoasa pentru cei ce doresc sa efectueze tratamente la baza de tratament a hotelului Doina.

In anul 2018 a fost demarata o actiune de modernizare, se vor schimba saltelele, bateriile din bai, draperiile si lenjeriile.Vila Briliant**+este situata intr-o zona centrala, dar linistita, a statiunii Neptun, in dreptul lacului Neptun, la circa 400 metri de plaja.

 

 Vila Briliant**din Neptun  (deschisa in 2005) dispune de conditii de cazare deosebite,cu dotari si finsaje moderne vila asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat relaxant.

  


Hotel Callatis** este situat in zona sudica a statiunii, in apropiere de hotelurile Histria si Traian, la circa 300 m de plaja.

Hotel Callatis** a fost PARTIAL RENOVAT in 2008 - 2009, oferind conditii bune de cazare la tarife accesibile.  


Hotel Dacia** din Neptun este situat in apropiere de centrul statiunii, la circa 150 metri de plaja.

In August 2017 se va deschide un tronson al Hotelului Dacia. Hotelul reprezinta o varianta de cazare accesibila si situata in zona centrala.


Hotelul este situat in statiunea Neptun, la apoximativ 10 minute de mers pe jos de plaja.

Hotel Proton se afla in statiunea Neptun langa discoteca Alcatraz. Prin serviciile personalizate si prietenoase oferite turistilor se urmareste sa se creeze o ambianta placuta si tinereasca; confortul si satisfactia oaspetilor fiind prioritare.


Hotel Proton K3 este situat in statiunea Neptun, la apoximativ 10 minute de mers pe jos de plaja, aproape de centrul statiunii, cu acces facil la toate restaurantele, magazinele si terasele deschise pe soseaua de promenada a statiunii.


Hotelul Traian** este situat in centrul statiunii, langa hotel Callatis, la circa 300 m de plaja.  

Hotel Traian** a suferit in ultimii ani imbunatatiri si renovari partiale, fiind o cazare acceptabila in centrul statiunii Neptun. 


Complexul Turistic  Vilele Soarelui**este situat in partea de sud a statiunii Neptun in imediata vecinatate a statiunii Jupiter, la cca 250 m de plaja.

Construit recent ( 2010) si cu acces usor de la principala artera ce tranziteaza statiunea, Complexul Turistic Vilele Soarelui reprezinta solutia optima pentru toate categoriile de clienti.

Amplasat intr-o zona linistita in apropierea lacului si prevazut cu terasa (foisor),asigura clientilor locul ideal pentru petrecerea timpului liber.


Complexul de apartamente Club Onix*** este situat in partea de nord a statiunii Neptun, la circa 400 m de plaja (10 minute), in apropiere de hotel Albert.

Club Onix*** este un complex de apartamente de vacanta in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt de lux si va asigura concediu select si relaxat. 

Club Onix a fost finalizat in primavara anului 2007, avand dotari si finisaje de lux, moderne si noi.  


Club Residence*** este situat in zona centrala, dar linistita a statiunii Neptun, in imediata apropiere a hotelul Albert si a Clubului Onix, la aproximativ 200m de plaja.

Complexul ,,Club Residence" din Neptun dispune de apartamente de vacanta (cu 2 sau 3 camere) dotate si utilate, parcare, incalzire centrala, aer conditionat.

Neptun

  Neptun este situata intre Olimp la nord si Jupiter la sud,  la 35 Km de Constanta si 8 km de Mangalia .Pozitia statiunii prezinta totusi un dezavantaj , deaorece intre statiune si mare exista un complex de lacuri care se interpun intre hoteluri si plaja . Astfel incat statiunea Neptun nu se poate lauda cu nici un singur hotel construit pe plaja. In schimb vergetatia bogata , linistea si o plaja buna compenseaza acest dezavantaj. 

Neptun ,considerat varful turismului romanesc de pe litoral, in anii de dinainte de '89 , a pierdut  locul fruntas in favoarea statiunii Mamaia ,datorita in primul rand, a incercarilor esuate de privatizare a sa in toti acesti ani , a luptelor in jurul acapararii spatiilor de cazare si a lipsei de investitii serioase in baza de cazare .Totusi numarul hotelurilor privatizate s-a marit iar investitiile facute in unitatile private si construirea catorva locatii noi de mare confort , fac ca statiunea Neptun sa ramane in continuare si anul acesta una din cele mai atractive destinatii de vacanta.Cluburile de noapte si discotecile in ciuda unor tarife nu prea ieftine sunt aproape arhipline.La gradina de vara si in mai multe cluburi formatii de diverse genuri muzicale asigura la Neptun spectacole seara de seara . Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun si sunt o multime de ternuri de tenis si minigolf .  De pe plaja La Steaguri se pleaca in croaziere scurte pe mare cu yole si yachturi si firmele de jet-sky sunt prezente pentru amatorii de plimbari motorizate pe mare. Plaja este dotata cu umbrele fixe ,si se pot inchiria sezlonguri, umbrele si alte accesorii de plaja. Margine plajei este flancata de o multime de terase , restaurante etc. La Hotel Doina se afla o moderna baza de tratament balnear care functioneaza tot anul in care se fac tratamente complexe pentru prevenirea imbatrainirii si pentru imbunatatiera starii de sanatate a organismuluii uman. 

   

Harta:


Plaje - Neptun

 Neptun are una cele  mai bine amenajate plaje de pe litoral concurand cu succes cu plajele din Statiunea Mamaia . Plaja principala este cunoscuta ca ,,La Steaguri" si se continua cu plaja din Jupiter in parte de sud si cu plaja din Olimp in parttea de nord dar fara  a comunica cu cea din Olimp de care este despartita de o zona care apartine Guvernului Romanie . Plaja statiunii Neptun are o latime medie (30-100 m ) cu un nisip  bun, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse .