Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Arkutino


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Arkutino Resort**** este situate in statiunea Arkutino, la 50 km de Burgas si 200 m de plaja.

Situat intr-o fosta rezervatie naturala, Hotelul Arkutino Resort**** reprezinta locul ideal pentru relaxare in mijlocul naturii salbatice. De-a lungul secolelor, acest tinut a fost locuit de traci, greci, romani, slavi si bulgari, toate aceste populatii lasand o amprenta asupra locului. Pe langa biodiveristatea existenta cu stanci, paduri si pajisti, aici intalnim si ruine ale unor castele, biserici, porturi vechi si pietre de sacrificiu declarate monumente de nepretuit.

Arkutino

Statiunea Arkutino este situata in partea de Sud-Est a Bulgariei, la 50 km Sud de Burgas, si 2.5 km de Raul Ropotamo. Zona este cunoscuta pentru frumusetea salbatica si marea agitata. Fosta rezervatie naturala, aceasta zona ofera insule, stanci, plaje de nisip, golfuri, dune, mlastini, paduri, pajisti si cateva specii rare de cactusi. Clima blanda permite cresterea unei mari varietati de plante, precum si multe animale de prada. Mlastina, de asemenea, este un sanctuar al pasarilor.

Aceasta statiune este recomandata tuturor celor care iubesc natura si tot ceea ce ofera ea, in cele mai naturale conditii.