Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Arkutino


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele

Mai multe despre plajele din Arkutino

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Arkutino Resort**** este situat in statiunea Arkutino, la 50 km de Burgas si 300 m de plaja.

Situat intr-o fosta rezervatie naturala, Hotelul Arkutino Resort**** reprezinta locul ideal pentru relaxare in mijlocul naturii salbatice. De-a lungul secolelor, acest tinut a fost locuit de traci, greci, romani, slavi si bulgari, toate aceste populatii lasand o amprenta asupra locului. Pe langa biodiveristatea existenta cu stanci, paduri si pajisti, aici intalnim si ruine ale unor castele, biserici, porturi vechi si pietre de sacrificiu declarate monumente de nepretuit.

Arkutino

    Arkutino este situata in partea de Sud-Est a Bulgariei, la 50 km Sud de Burgas, si 2.5 km de Raul Ropotamo. Plaja Arkutino este relativ indepartata de orice asezare umana, din acest motiv am decis crearea unei zone separate, numita Arkutino, pe peninsula Rozhen. Arkutino adaposteste un Centru International de Tineret Acutino.

    Zona este cunoscuta pentru frumusetea salbatica si marea agitata. Fosta rezervatie naturala, aceasta zona ofera insule, stanci, plaje de nisip, golfuri, dune, mlastini, paduri, pajisti si cateva specii rare de cactusi. Clima blanda permite cresterea unei mari varietati de plante, precum si multe animale de prada. Mlastina din zona este un sanctuar al pasarilor. Aceasta statiune este recomandata tuturor celor care iubesc natura si tot ceea ce ofera ea, in cele mai naturale conditii.

Harta:

Plaje - Arkutino

Plaja Arkutino se intinde pe circa 1,8 km. lungime pe coasta Marii Negre din Bulgaria, este in principal salbatica, cu zone foarte restranse amenajate, dar cu nisip fin si intrare lina in mare, iar apa marii cristalina.