Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Marmaris


18 - unitati de cazare

6 - unitati de 5 stele , 9 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Elegance Hotels International 5*, este localizat pe minunata coasta a Marii Egee si foarte aproape de centrul orasului, la doar 3 km distanta de acesta, la 5 km distanta de Icmeler, la 95 km distanta fata de aeroport.

 In perfecta armonie cu mediul inconjurator, Elegance Hotels International 5*, pune la dispozitia dumneavoastra serviciile si calitatea celor 5*, ca sa va asigure momente de bucurie, calm si relaxare.

 

FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotel Golden Rock se afla in statiunea Marmaris, pe o plaja cu nisip si pietricele.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Grand Pasa 5*, localizat la 350 m distanta de plaja, la 90 km de aeroport si la 3.5 km fata de centrul orasului.

Intr-o frumoasa zona a Marmaris-ului, impadurita cu pini, gasim hotelul Grand Pasa 5*, locul ideal pentru o vacanta plina de relaxare, intr-un cadru natural, unde veti gasi atat linistea padurii, cat si profunzimea marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Club Green Nature Resort&Spa 5*, situat in a doua linie de hoteluri, in centru Marmaris-ului, in apropiere de Castelul Marmaris, la 500 m de plaja de comuna, si la 90 km de aeroport.

Construit in anul 2007, hotelul Club Green Nature Resort&Spa 5*, intr-un cadru natural, ce imbina muntele si marea, hotelul este o oaza de liniste si relaxare, unde veti gasi atat activitati sportive, ce includ printre altele si sporturile acvatice, precum si activitati de relaxare, precum o zi la piscina, sau la SPA.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Labranda Mares Ex. Hotel Grand Yazici Club Mares 5*, este situat in prima linie de hoteluri, la 5 km de Marmaris, si la 3 km de Icmeler.

 Locul ideal pentru a petrece o vacanta de neuitat, hotelul Labranda Mares 5*, va ofera relaxarea unui cadru natural de unde veti pleca complet energizat si revitalizat. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Marti Resort 5*, situat in prima linie de hoteluri, la doar 500 m distanta de centrul orasului Icmeler, la 8 km de Marmaris, 110 km de aeroport.

Cu un design unic care imbina peisajele pitoresti din imprejurimi, avand o constructie din piatra si lemn, hotelul Marti Resort 5*, va lasa amintiri de neuitat, asta si datorita localizarii in golful Icmeler, care are cea mai frumoasa si fotografiata plaja, avand 115 m lungine si 33 m latime, care va imbie cu aerul curat si apa albastra.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Grand Cettia este un hotel de 4*, situat la 2,9 km de Marmaris si la 1 km de plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotel Julian Club este situat la 1,5 km distanta de statiunea Marmaris si la 2 km distanta de portul Marmaris.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotel Julian Forest Suites este situat in zona Icmeler, la aproximativ 8 km distanta de Marmaris si la 2.9 km distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Kaya Maris**** este situat la 2 km de centrul orasului Marmaris, la 95 km de aeroportul din Dalaman si la 30 m de plaja.

Hotelul Kaya Maris**** s-a deschis in anul 1995 si este alcatuit dintr-o cladire principala de 5 etaje, pe o suprafata 30000 mp, oferind un sejur linistit si relaxant.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul L’Etoile Beach 4*, este situat la 9 km de centrul statiunii si la 98 km de aeroport.

 Locul in care gasiti confort si ospitalitate, hotelul L’Etoile Beach 4*, este locatia care emana atmosfera de vacanta, si unde veti putea profita de clipele libere.

 

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Marti La Perla 4*, situat in prima linie de hoteluri, se afla la doar 300 m de centrul orasului Icmeler, la 8 km distanta de Marmaris si la 110 km distanta fata de aeroport.

Cu o plaja privata de 100 m lungime si 40 m latime, hotelul Marti La Perla 4*, este locul ideal pentru cei care iubesc calatoriile, acest hotel oferind posibilitatea de a vizita in apropiere numeroase centre istorice si turistice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotel Meric este situat in Turunc, la 20 km de Marmaris, la 110 km distanta de aeroportul Dalaman si la 100 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotel Pasabey se afla in Marmaris, la 300 metri de centrul orasului Marmaris si la 500 metri de plaja. Hotelul a fost construit in 1998, iar in 2011 a fost complet renovat.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Sesin 4*, este situat in Marmaris, la 1.5 km distanta de centrul orasului, la 90 km de aeroport, la 75 km de Darca, si la 56 km de Mugla.

Cu ani de experienta in domeniul turismului si servicii de calitate, hotelul Sesin 4*, va promite o vacanta de neuitat. Intr-o atmosfera de frumuseti naturale si istorie pe coasta Mediteranei, hotelul Sesin 4*, este castigatorul premiului „Cel mai bun management si design”.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Fitness, Teren de sport multifunctional, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Mirage World 4*, este situat la 7 km de centrul statiunii, si la 90 km de aeroport.

Intr-un cadru natural minunat, in care albastrul marii este in perfecta armonie cu verdele padurilor, gasim hotelul Mirage World 4*, locul in care va puteti de o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Palm Beach 3*, este un hotel situat pe linia de coasta a Marmarisului. Distanta de la hotel pana in centrl orasului este de 1 km, 90 km pana la aeroportul Dalaman, 100 m pana la drumul principal, 1 km pana la vechiul bazar, 150 m pana la spital, 50 m pana la farmacie, 7 km pana la statia de autobuz.

Localizat la doar 5 m distanta de plaja privata, este locul ideal pentru persoanele care iubesc marea, deoarece hotelul Palm Beach 3*, ofera posibilitatea de a lua parte la o multime de sporturi acvatice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Villa Sol 3*, este foarte avantajos pozitionat, chiar langa plaja, si la doar 15 minute fata de centrul statiunii Marmaris.

Situat chiar pe plaja, hotelul Villa Sol 3*, ofera posibilitatea petrecerii unei vacante minunate, in imediata vecinatate a marii cristaline.

Marmaris

 

Marmaris este un oras port si o destinatie turistica pe coasta Marii Mediteraneene, situata in sudul Turciei, unde principala sursa de venit o constituie turismul. Acesta isi pastreaza sarmul datorita localizarii extraordinare, la intersectia a doua lanturi muntoase langa mare, ceea ce-i confera o plaja bogata inconjurata de o padure de pini, cu tarmurile cu o bogata fauna si golfurile stancoase. Populatia orasului este de aproximativ 29.000 de locuitori, care poate ajunge pana la 300-400.000 locuitori, in sezonul turistic, datorita numarului mare de turisti pe care ii atrage datorita minunatiilor pe care le are de oferit, printre acestea numarandu-se si viata de noapte, care concureaza cu absolut orice alta locatie de pe coasta Turciei, cu baruri de karaoke si restaurante, baruri, cafenele pline in fiecare seara.

Clima este mediteraneana, caracterizata de veri calde si umede, si ierni reci si ploioase. Intre lunile mai-octombrie este foarte putin probabil sa ploua. Pe timpul verii temperaturile pot ajunge pana la 40°C, pe parcursul valurilor de caldura din lunile iulie si august. Octombrie este inca calduros si senin, desi exista posibilitatea de a ploua, si cei mai multi turisti prefera sa viziteaza in septembrie, deoarece temperaturile nu sunt foarte ridicate.

Orasul era cunoscut inainte dupa numele de Psyskos, ca fiind parte a Cariei. Potrivit lui Herodot, in Marmaris exista un castel locuit inca din anul 3000 I.Hr. In perioada elenistica, orasul a fost cucerit de catre Alexandru cel Mare, iar cei 600 de locuitori stiind ca nu au cum sa i se impotriveasca, si-au ars bunurile in castel inainte de a se refugia in munti. Castelul a fost reconstruit in anul 1522 de catre sultanul otoman, iar din anul 1979 s-a continuat renovarea si reconstructia castelului la forma sa initiala, si a fost transformat intr-un muzeu.

Printre atractiile zonei, se mai afla si „castelul de bumbac”, terasele Pamukkale, un relief unic, unde pe marginile teraselor de calcar curge un paraias cu apa calda, iar pe terase sunt mari balti de apa formate din scurgerea paraiasului pe ele, apa care poate atinge chiar si 50 de grade. Imaginea conferita de aceasta minune a naturii este una iernatica, de un alb imaculat, cu diverse stalactite formate de-a lungul timpului, datorita depunerii de calcar.