Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Marmaris


33 - unitati de cazare

18 - unitati de 5 stele , 15 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Aqua 5*, este situat langa plaja, la 10 km de Marmaris, si la 110 km de aeroport.

Cu o arhitectura moderna, gradini colorate, fantani si pomi de palmieri, hotelul Aqua 5*, va ofera o vacanta plina de liniste si pace, cu adevarat de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Blue Bay Platinum 5*, este situat in a doua linie de hoteluri, in centrul Marmaris-ului, la doar 50 metri de plaja, 1.5 km de Marmaris, 6.5 km de Icmeler, 100 km de aeroportul Dalaman.

Construit in anul 2004, hotelul Blue Bay Platinum 5*se lauda cu atmosfera moderna si relaxanta, pe care o ofera, mergand pe principiul ca o vacanta petrecuta in cadrul hotelul este momentul fiecaruia de a se de-stresa. Este punctul ideal de unde puteti vizita castelul din Marmaris, portul istoric, acvariul, frumoasele plaje din Icmeler, Caunos, Ephesus, Pamukkale.


FACILITATI: Piscina exterioara

Elegance Hotels International 5*, este localizat pe minunata coasta a Marii Egee si foarte aproape de centrul orasului, la doar 3 km distanta de acesta, la 5 km distanta de Icmeler, la 95 km distanta fata de aeroport.

 In perfecta armonie cu mediul inconjurator, Elegance Hotels International 5*, pune la dispozitia dumneavoastra serviciile si calitatea celor 5*, ca sa va asigure momente de bucurie, calm si relaxare.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Elite World Marmaris este situat in Icmeler, 7 km de centrul orasului Marmaris. Este un hotel nou, deschis in anul 2015 si este destinat exclusiv adultilor (14+).


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Fortezza Beach Resort se afla in Marmaris.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Golden Rock se afla in statiunea Marmaris, pe o plaja cu nisip si pietricele.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grand Ideal Premium 5*, este localizat pe plaja in Marmaris, la 50 km distanta de Mugla.

Intr-un concept multi dimensional cu o larga gama de posibilitati: natura, climatul si bogatiile istorice, hotelul Grand Ideal Premium 5*, ofera clientilor sai tot ce si-ar putea dori pentru a petrece o vacanta de neuitat.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grand Pasa 5*, localizat la 350 m distanta de plaja, la 90 km de aeroport si la 3.5 km fata de centrul orasului.

Intr-o frumoasa zona a Marmaris-ului, impadurita cu pini, gasim hotelul Grand Pasa 5*, locul ideal pentru o vacanta plina de relaxare, intr-un cadru natural, unde veti gasi atat linistea padurii, cat si profunzimea marii.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grand Yazici Marmaris Palace 5* , este situat pe plaja, la o distanta de 6 km de Marmaris, la 2 km de Icmeler, la 90 km distanta de aeroport.

Construit in anul 1992 si renovat in anul 2006, hotelul Grand Yazici Marmaris Palace 5*, are propria gradina, printre paduri de pini si plaja privata, si pune la dispozitia turistilor sai ospitalitate si servicii de calitate, care va face vacanta de neuitat.

 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Grand Yazici Club Turban 5*, in prima linie de hoteluri, se situeaza la 5 km distanta de Marmaris, 3 km de Icmeler, 90 km de aeroport, 7 km de spital.

Cu o pozitionare excelenta, foarte aproape de mare, hotelul Grand Yazici Club Turban 5*, ofera clientilor sai posibilitatea petrecerii unei vacanta minunate, intr-un cadrul idilic, natural, in care va puteti relaxa si bucura de timpul petrecut impreuna cu cei dragi.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Green Nature Diamond se afla in apropierea centrului orasului Marmaris, la 30 metri de plaja. Hotelul a fost deschis in anul 2014.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Club Green Nature Resort 5*, situat in a doua linie de hoteluri, in centru Marmaris-ului, in apropiere de Castelul Marmaris, la 500 m de plaja de comuna, si la 90 km de aeroport.

Construit in anul 2007, hotelul Club Green Nature Resort 5*, intr-un cadru natural, ce imbina muntele si marea, hotelul este o oaza de liniste si relaxare, unde veti gasi atat activitati sportive, ce includ printre altele si sporturile acvatice, precum si activitati de relaxare, precum o zi la piscina, sau la SPA.

Aqua Park

Hotel Lalila Blue Suites este situat la 1,5 km de centrul istoric al orasului Marmaris.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Marti Resort 5*, situat in prima linie de hoteluri, la doar 500 m distanta de centrul orasului Icmeler, la 8 km de Marmaris, 110 km de aeroport.

Cu un design unic care imbina peisajele pitoresti din imprejurimi, avand o constructie din piatra si lemn, hotelul Marti Resort 5*, va lasa amintiri de neuitat, asta si datorita localizarii in golful Icmeler, care are cea mai frumoasa si fotografiata plaja, avand 115 m lungine si 33 m latime, care va imbie cu aerul curat si apa albastra.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Lotus Orka Beach 5* este situat la 1 km de centrul orasului Icmeler si la 50 metri de plaja, inconjurat de pini.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Prime Beach Ex. Hotel Miramer Beach 5*, este situat pe plaja, la 3 km distanta fata de centrul orasului Marmaris, la 100 km distanta fata de aeroportul Dalaman si 135 km fata de aeroportul Bodrum.

Ideal localizat, chiar pe plaja ce ofera sezlonguri si umbrele, unde va puteti bucura de soarele arzator al statiunii, si apa cristalina a marii, hotelul Prime Beach 5*, isi bucura turistii atat cu pozitia sa, cat si cu facilitatile pe care le are de oferit.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotel Turunc Premium se afla in statiunea Turunc, la 20 km de statiunea Marmaris si la 20 metri de plaja  lunga de 100 metri. A fost deschis in anul 2015, construit pe o suprafata de 12.000 mp.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Turunc Resort se afla in legendarul oras Turunc, la 22 km de Marmaris. Este construit pe o suprafata de 54.000 mp, pe plaja.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

 Hotelul Caprice Beach 4*, este situat pe plaja din Marmaris, la 3 km distanta fata de centrul orasului, la 90 km fata de aeroport, la 20 m fata de strada principala, la 3 km fata de vechiul bazar, la 1 km fata de spital si de supermarket, la 300 m fata de farmacie, si la 400 m fata de clubururile si pub-urile de noapte. Hotelul ofera facilitatile necesare pentru a va face sederea cat mai placuta si confortabila posibil.

 

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Cettia Beach Resort Ex. Hotel Art Marmaris 4*, este localizat in centrul Marmaris-ului, de-a lungul tarmului, la doar 30 m distanta fata de plaja, la 90 km fata de aeroport, si la 3.5 km fata de centrul orasului.

Intr-un cadrul minunat, chiar pe tarmul marii, hotelul Cettia Beach Resort 4*, va ofera o vacanta unde va veti simti ca intre prieteni, datorii serviciilor de calitate si a personalului ce le pune la dispozitia dumneavoastra.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Emre Beach 4*avand propria sa plaja privata, se situeaza in prima linie de hoteluri, la doar 3 km distanta fata de centrul orasului si la 100 km distanta fata de aeroport. 

Complexul este format din doua hoteluri: Emre Beach si Emre Hotel  ( cladirea anexa) sisi se afla la 50 m distanta de plaja privata, la 3 km distanta de Marmaris si la 100 km distanta de aeroportul Dalaman

Fiind o afacere de familie de mai bine de 25 de ani, resortul din care face parte si hotelul Emre Beach 4*pune pe primul loc satisfactia clientilor in toate modurile posibile, si reusesc acest lucru, datorita amplasarii benefice, avand propria plaja, si fiind un resort complet, unde gasesti absolut tot ce ti-ai putea dori.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotel Grand Cettia este un hotel de 4*, situat la 2,9 km de Marmaris si la 1 km de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Kaya Maris**** este situat la 2 km de centrul orasului Marmaris, la 95 km de aeroportul din Dalaman si la 30 m de plaja.

Hotelul Kaya Maris**** s-a deschis in anul 1995 si este alcatuit dintr-o cladire principala de 5 etaje, pe o suprafata 30000 mp, oferind un sejur linistit si relaxant.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul L’Etoile Beach 4*, este situat la 9 km de centrul statiunii si la 98 km de aeroport.

 Locul in care gasiti confort si ospitalitate, hotelul L’Etoile Beach 4*, este locatia care emana atmosfera de vacanta, si unde veti putea profita de clipele libere.

 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Marti La Perla 4*, situat in prima linie de hoteluri, se afla la doar 300 m de centrul orasului Icmeler, la 8 km distanta de Marmaris si la 110 km distanta fata de aeroport.

Cu o plaja privata de 100 m lungime si 40 m latime, hotelul Marti La Perla 4*, este locul ideal pentru cei care iubesc calatoriile, acest hotel oferind posibilitatea de a vizita in apropiere numeroase centre istorice si turistice.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Mirage World 4*, este situat la 7 km de centrul statiunii, si la 90 km de aeroport.

Intr-un cadru natural minunat, in care albastrul marii este in perfecta armonie cu verdele padurilor, gasim hotelul Mirage World 4*, locul in care va puteti de o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Monte Beach Resort (ex.Club Nimara Beach) este situat in zona Yalanci Bogaz-Marmaris.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Orsmaris Boutique este situat la 3 km de centrul orasului Marmaris, la 5 metri distanta de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2006 si renovat in 2011.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Pasa Beach 4*, construit in anul 1997 si renovat in anul 2005, este localizat in prima linie de hoteluri, la doar 30 m distanta fata de plaja, la 3 km distanta fata de centrul orasului si la 90 km distanta fata de aeroport.

Hotelul Pasa Beach 4*, este locul ideal in care sa petreceti o vacanta linistita care sa va ofere o multime de posibilitati pentru sport, dar si de activitati relaxante pentru intreaba familie.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Pasabey se afla in Marmaris, la 300 metri de centrul orasului Marmaris si la 500 metri de plaja. Hotelul a fost construit in 1998, iar in 2011 a fost complet renovat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Pasa Garden este situat la 2 km distanta de centrul statiunii Marmaris, pe plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Poseidon Adults Only 16+, dat in folosinta in iulie anul 2000, se situeaza in Marmaris, langa plaja, la 90 km distanta fata de aeroport, la 1 km fata de centrul orasului, 7 km distanta de Icmeler, iar cel mai apropiat spital este la 500 m.

La intrepatrunderea albastrului magnific al cerului, si verdele vibrant al Marii Egee, hotelul Poseidon 4*, este un magnet pentru turisti, inca de la o prima vedere a acestui care atrage prin stilul sau arhitectural special, si ulterior dupa ce ati pasit in interior prin confortul pe care il emana.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Situat in prima linie de hoteluri, hotelul Tropikal Beach 4*, construit in anul 1996, si renovat in anul 2004, are propria plaja, se gaseste la o distanta de 3 km de centrul orasului, la 90 km fata de aeroport, la doar 200 m fata de Laguna Albastra Oludeniz, la 1.5 km distanta fata de centrul de scuba diving.

Hotelul Tropikal 4*isi ia numele de la frumusetile tropicale si de la spectaculosul verde natural, care creaza un colorat cadru de verde si albastru, in care va asteapta sa va relaxati la umbra unui dud exotic, in timp sa va rasfatati cu un cocktail tropical.

Marmaris

 

Marmaris este un oras port si o destinatie turistica pe coasta Marii Mediteraneene, situata in sudul Turciei, unde principala sursa de venit o constituie turismul. Acesta isi pastreaza sarmul datorita localizarii extraordinare, la intersectia a doua lanturi muntoase langa mare, ceea ce-i confera o plaja bogata inconjurata de o padure de pini, cu tarmurile cu o bogata fauna si golfurile stancoase. Populatia orasului este de aproximativ 29.000 de locuitori, care poate ajunge pana la 300-400.000 locuitori, in sezonul turistic, datorita numarului mare de turisti pe care ii atrage datorita minunatiilor pe care le are de oferit, printre acestea numarandu-se si viata de noapte, care concureaza cu absolut orice alta locatie de pe coasta Turciei, cu baruri de karaoke si restaurante, baruri, cafenele pline in fiecare seara.

Clima este mediteraneana, caracterizata de veri calde si umede, si ierni reci si ploioase. Intre lunile mai-octombrie este foarte putin probabil sa ploua. Pe timpul verii temperaturile pot ajunge pana la 40°C, pe parcursul valurilor de caldura din lunile iulie si august. Octombrie este inca calduros si senin, desi exista posibilitatea de a ploua, si cei mai multi turisti prefera sa viziteaza in septembrie, deoarece temperaturile nu sunt foarte ridicate.

Orasul era cunoscut inainte dupa numele de Psyskos, ca fiind parte a Cariei. Potrivit lui Herodot, in Marmaris exista un castel locuit inca din anul 3000 I.Hr. In perioada elenistica, orasul a fost cucerit de catre Alexandru cel Mare, iar cei 600 de locuitori stiind ca nu au cum sa i se impotriveasca, si-au ars bunurile in castel inainte de a se refugia in munti. Castelul a fost reconstruit in anul 1522 de catre sultanul otoman, iar din anul 1979 s-a continuat renovarea si reconstructia castelului la forma sa initiala, si a fost transformat intr-un muzeu.

Printre atractiile zonei, se mai afla si „castelul de bumbac”, terasele Pamukkale, un relief unic, unde pe marginile teraselor de calcar curge un paraias cu apa calda, iar pe terase sunt mari balti de apa formate din scurgerea paraiasului pe ele, apa care poate atinge chiar si 50 de grade. Imaginea conferita de aceasta minune a naturii este una iernatica, de un alb imaculat, cu diverse stalactite formate de-a lungul timpului, datorita depunerii de calcar.