Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Oludeniz


10 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 5 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Club Belcekiz Beach***** este situat la 60 km de Aeroportul Dalaman, la 13 km de centrul orasului Fethiye si la 100 m de centrul orasului Oludeniz, la 50 m de plaja Belcekiz.

Club Belcekiz Beach***** localizat in Oludeniz, a fost construit in anul 1993 pe o suprafata de 30.000 mp, fiind renovat in 2005, este un hotel micut, frumos si placut, recomandat pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Aqua Park, Spa & Wellness

Hotel Orka Sunlife Resort se afla in Fethiye, intr-o zona apreciata de pasionatii de zborul cu parapanta. Hotelul a fost construit in 2013 pe o suprafata de 15.000 mp., oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Alize Hotel**** este situat la 62 km de Aeroportul Dalaman si la 12 km de centrul orasului Fethiye, la 500 m de plaja Belcekiz.

Alize Hotel**** localizat in centrul orasului Oludeniz, construyit in stilul arhitecturii mediteraneene, aflat la intrarea in bazarul Oludeniz, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Manaspark Oludeniz se afla in Oludeniz, la 17 km distanta de Fethiye si la 65 km distanta de aeroportul orasului Dalaman.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Oludeniz Blu Luxury Unique se afla in zona Oludeniz, Turcia.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Oludeniz Turquoise Hotel**** este situat la 65 km de Aeroportul Dalaman si la 15 km de centrul orasului Fethiye, la 600 m de plaja

Oludeniz Turquoise Hotel**** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru intreaga familie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Perdikia Hill Family Resort**** este situat la 58 km de Aeroportul Dalaman si la 13 km de centrul orasului Oludeniz, pe malul marii.

Hotelul Perdikia Hill Family Resort**** localizat in satul Ovacik intr-o parte naturala si pitoreasca, cu vedere la muntele Babadag, la 500 m de cafenele, baruri si magazine si la aproximativ 2 km de centrul Hisaronu, oferind turistilor sai un standard ridicat de cazare cu facilitati pentru intreaga familie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Karbel 3*, este situat la 550 m de plaja, la 13 km de Fethiye, si la 60 km de aeroportul Dalaman.

Intr-o zona linistita, cu o priveliste minunata asupra muntilor, gasim hotelul Karbel 3*, care este locatia ideala pentru o vacanta relaxanta, dar unde gasititi cate ceva de facut in fiecare zi.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Karbel Beach 3*, este situat la 250 m de plaja, la 12 km de Fethiye si la 65 km de aeroportul Dalaman.

O asezare micuta, dar prietenoasa, hotelul Karbel Beach 3*, este ideal pentru cei ce vor sa-si petreaca ziua la plaja, iar noptile in club, oferind acces facil pentru ambele.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Perdikia Beach 3*, este situat la 200 m de plaja, la13 km de Fethiye, si la 57 km de aeroportul Dalaman.

Locul ideal pentru o vacanta, hotelul Perdikia Beach 3*, unde va veti putea relaxa, dar unde cu siguranta nu va veti plictisi datorita paletei mari de activitati care va sta la dispozitie.

Oludeniz

Oludeniz este un mic oras resort, in provincia Mugla, pe coasta de sud-vest a Turciei, fiind inconjurata de munti,  fapt care i-a conferit si numele Oludeniz=marea linistita/moarta, datorita apelor sale linistite, ferite de vanturi si furtuni. Orasul are cea mai fotografiata plaja a Mediteranei, avand golfulete nisipoase si renumita laguna albastra, care este o rezervatie naturala, unde construitul este strict interzis. Oludeniz este faimos pentru nuantele de turcoaz si aquamarine, si faptul ca plaja sa a primit distinctia blue flag, si faptul ca este cotara printe primele 5 plaje din lume, de catre turisti si jurnalistii de turism. Resortul este  de asemenea cunoscut pentru oportunitatile sale de paraglinding, fiind considerat unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru paragliding datorita panoramei unice, si a inaltimii exceptionale a muntilor Babadag. In acest sens exista si un centru de paragliding unde se pot lua cursuri. Printre alte atractii ale zonei se intalnesc: scuba diving, sailing, trekking, croaziere pe mare, mountain biking. In imprejurimi exista un traseu de mers pe jos, numit Lycian Way, de 500 km care ajunge pana pe dealurile Oludeniz si chiar pe Muntele Olymp, intinzandu-se intre Fethiye si Antalya si fiind considerat unul din top 10 cele mai bune trasee de acest gen din lume.

Clima este specifica zonei, cu veri calduroase si uscate, cand temperaturile sunt intre 30-40°C, iar iernile sunt ploioasem cu temperaturi care nu scad sub 10°C.