Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Kosharitsa


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Festa Gardenia Hills***  se afla in afara statiunii Sunny Beach in zona Kosharitsa la circa 2 km. de centrul statiunii. Distanta fata de plaja este de circa 1,5 km. Complexul se afla in zona de nord a statiunii Sunny Beach, pe drumul care duce spre mica localitate Cholakova cheshma. 

Complexul Festa Gardenia Hills*** din Kosharitsa  a fost construit in 2013 si dat in folosinta din punct de vedere hotelier in 2017. Complexul se bucura de multa liniste, aer curat si vedere catre statiunea Sunny Beach/ mare. Complexul hotelier este compus din cateva cladiri de cate 3 si 4 nivele, construite in stilul traditional bulgaresc. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

 Sunset Kosharitsa*** este un complex de cladiri situat la poalele muntelui Stara Planina, la 6 km de statiunea Sunny Beach si in apropiere de Nessebar, Sveti Vlas si Pomorie. Acest resort ofera o ambianta linistita intr-o atmosfera rurala, fiind apreciat de catre cei care doresc relaxare departe de statiunile aglomerate.

 Complexul Sunet Kosharitsa*** din Kosharitsa, se afla la 6 km de Sunny Beach. Serviciile oferite sunt unele de inalta calitate, menite a transforma vacanta turistilor intr-una memorabila. Complexul ofera activitati variate pentru relaxare, recreere, sport si amuzament.

Kosharitsa

Kosharitsa este o localitate aflata la poalele Muntilor Stara Planina la o distanta de 6,5 km de plaja din Sunny Beach ( nordul plajei ) 

Localitatea este pitoreasca si beneficiza de panorama asupra tinutului inconjurator. Din unele locatii se vede marea . 

In ultimii ani s-au construit multe complexe de apartamente de vacanta de confort ridicat si cu tarife de cazare mult mai mici decat in Sunne Beach. Acestea pot constitui o varianta buna pentru o vacanta la costuri decente. 

Harta: