Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Shkorpilovtsi


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 5 stele

Mai multe despre plajele din Shkorpilovtsi

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Complexul Long Beach Resort & Spa***** este situat langa plaja Marii Negre, in zona parcului natural Kamchia care include si dunele de nisip Kamchia. Deoarece in imediata apropiere a complexului nu exista nici o localitate, s-a considerat ca orientativa localitatea Shkorpilovtsi situata intre orasul Varna (la sud de acesta) si statiunea Byala. Distanta complexului fata de localitatea Shkorpilovtsi este de circa 1 km.

Long Beach Resort & Spa***** din Shkorpilovtsi este format dintr-un complex de cladiri - apartamente care se inchiriaza in regim hotelier, situate in imediata apropiere a celei mai intinse plaje de pe litoralul bulgaresc - plaja Shkorpilovci (plaja majoritar neamenajata), oferind turistilor sai cazare in apartamente moderne si confortabile, un Centru Spa bine dotat pentru liniste si relaxare, o piscina exterioara, precum si 2 restaurante, pentru un sejur linistit si relaxant pe malul Marii Negre. 

Shkorpilovtsi

Micuta statiune Shkorpilovtsi este de fapt un sat amplasat la doar 100 m de cele mai frumoase plaje ale coastei nordice a litoralului bulgaresc al Marii Negre. Se afla in apropiere de Varna la doar 42 de km (sud) si de orasul Byala la 30 de km (nord) 
Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei, plaja cu nisip fin impletindu-se cu diferite tipuri de paduri, oferind astfel posibilitatea de relaxare si recreere intr-un cadru unic pe litoralul Marii Negre.
Numele statiunii se datoreaza fratilor Karel si Hermann Skorpil, doi arheologi de origine Ceha- Bulgara care au trait si lucrat in Varna . In apropiere de plaja, curge linistit raul Funduklijska, de-a lungul caruia se gasesc mai multe izvoare minerale, constituind astfel premisa dezvoltarii unei statiuni balneare cu servicii de inalte calitate. Tot aici se afla si Institutul de Cercetari Stiintifice Shkorpilovtsi a carui constructie a inceput in anul 1980, pentru a fi terminata 3 ani mai tarziu si deschis publicului in anul 1983.Institutul de Cercetari stiintifice este situat în apropiere de plaja .Acesta dispune de un complex de laborator si o estacada de sprijin. Estacada are lungime totala de 230 m si este la 7 m inaltime fata de nivelul marii si serveste ca o platforma pentru montarea aparatelor de cercetare .
Zona este preferata de amatori de camping dar in ultimii ani numarul de unitati de cazare de confort a crescut mult si acum exista alternative pentru orice fel de gusturi. Regiunea este un exemplu excelent de regiune ecologica, care îmbina plaje salbatice , padurea si raul.
 Râul Funduklijska curge chiar langa plaja si apusurile de soare se pot vedea foarte bine din acesta zona. Zona de-a lungul raului este bogata în ape minerale .
Peisajul natural este completat armonios de Capul Cherni (Karaborun ) care se ridică la circa 80 de metri inaltime deasupra marii si este cel mai nordic punct al muntilor Balcani în locul in care se intalnesc cu marea.
    

Plaje - Shkorpilovtsi

 Shkorpilovtsi dispune de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei, plaja cu nisip fin marginindu-se cu padurea , raul si terminatia muntilor Balcani (Cap Karaborun)  in Marea Neagra .