Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Primorsko


9 - unitati de cazare

6 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Primorsko

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness

Hotelul Forest Beach  **** este localizat in centrul Satului de vacanta Primorsko Club, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja Marii Negre.

Hotelul Forest Beach **** din statiunea Primorsko se deschide in vara anului 2014, oferind turistilor sai cazare in studiouri si apartamente dotate cu echipamente de ultima generatie, pentru o vacanta relaxanta si linistita.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Les Magnolias**** se afla in orasul Primorsko, la o distanta de circa 200 m fata de plaja din sudul orasului.

Hotelul Les Magnolias din Primorsko a fost deschis in anul 2003 si renovat in anul 2009, in prezent fiind clasificat la 4 stele.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Plamena Palace 4**** din Primorsko este situat in zona de nord a statiunii, in apropiere de zona comerciala, la circa 150 m. de plaja.

Plamena Palace 4**** dispune de serviciile si facilitatile petrecerii unui frumos sejur la mare, a unui eveniment personal sau a unei conferinte de afaceri. Cazarea se face in camere confortabile, serviciile sunt ireprosabile si tarifele sunt accesibile. Hotelul a fost renovat complet in 2006.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara

Hotel Primorsko del Sol**** este situat in statiunea Primorsko la 100 m de plaja.

Construit in anul 2008, Hotel Primorsko Del Sol (fostul Grand Hotel Primorsko 5 * pana in 2016 ) **** ofera conditii bune de cazare si este situat foarte aprope de plaja. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Siena Palace**** se afla in zona central-nordica a  orasului Primorsko, in vecinatatea altor hoteluri selecte din statiune. De la hotel se ajunge cu usurinta la plaja, traversand dunele de nisip (circa 400 m. distanta fata de mare). Hotelul se afla in zona diverselor restaurante, buticuri, taverne si magazine.

Primorsko este un orasel mic in zona de sud a litoralului bulgaresc, un orasel care in perioada 2009 - 2016 si-a schimbat complet imaginea si a inceput sa fie foarte cautat de catre turisti datorita conditiilor foarte bune de cazare (multiple hoteluri noi cu servicii de calitate) si a tarifelor inca accesibile. Avantajul localizarii in zona de sud este dat de numarul mai mare de zile senine, mai multe zile insorite si calduroase, un sezon estival prelungit.

Hotelul Siena Palace**** este printre ultimele aparitii de lux din statiune. Hotel construit si inaugurat in 2016, acesta ofera cazare in camere de lux, spatioase si confortabile, oferind facilitati multiple pentru toate gusturile - atat pentru familii cu copii, cat si pentru oamenii de afaceri. Veti gasi la Siena Palace**** din Primorsko, Bulgaria, premisele petrecerii unui concediu de neuitat, select si odihnitor.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise**** se afla in statiunea Primorsko la 650 m de plaja si 550 m de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in 2008 si renovat in 2019.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Aparthotelul Prestige City II*** este situat la 70 metri de plaja si  la o distanta de 1.5 km fata de centrul orasului Primorsko.

Construit in anul 2008, Aparthotelul Prestige City II*** din Primorsko este un complex de lux, care impreuna cu serviciile SPA oferite pot crea un sejur de neuitat si plin de relaxare.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Teren Sport

Vilele Holidays** sunt situate in statiunea Primorsko la 500 m fata de plaja si 2 km de centrul statiunii, intr-un cadru natural extraordinar.

Vilele Holidays** ofera conditii si servicii bune de cazare, fiind complet renovate in 2006.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Teren Sport

Vilele Ropotamo** sunt situate in statiunea Primorsko de la 300 m. fata de plaja.

Vilele Ropotamo** ofera conditii si servicii bune de cazare, fiind complet renovate in 2006. Vilele ofera cazare intr-un cadru de vis, intr-o zona foarte linistita si pitoreasca de la inceputul parcului national Strandja.

Primorsko

   Primorsko este un oras mic cu aproximativ 3000 locuitori. La 52 km sud de Burgas, orasul se asterne pe un cap care patrunde in mare intre Golful Stamopolo si Golful Dyavolsky (Dracului).  Aeroportul International din Burgas pune la dispozitie zboruri regulate, oferind in acelasi timp si transportul direct catre statiune printr-o retea de drumuri bine dezvoltata.

   La  1-2 km sud de oras se afla Centrul International de Tineret si reprezinta un oras de vacanta tipic pentru tineri cu o multime de vile, bungalouri, hoteluri, baruri, discoteci si terenuri de sport variate - acesta este Clubul de Vacanta Primorsko.

   Alte avantaje care fac din Primorsko o destinatie ideala pentru vacanta dumneavoastra sunt:

- Aerul curat;

- Imbinarea favorabila a presiunii atmosferice, umiditatii si a temperaturii aerului;

- Predominarea timpului insorit pe toata perioada anului dintre aprilie si octombrie;

Imbinarea unica intre marea si padurea de stejar si fag.

Harta:

Plaje - Primorsko

Orasul are doua plaje, una in partea de nord si una in partea de sud. In timp ce plaja nordica este mult mai larga si deschisa, oferind o mare agitata – atat de pretuita de surferi, plaja sudica este mult mai mica si mai linistita, fiind preferata de familii. Linia plajei este de o lungime de 2 km. Este acoperita cu nisip moale si auriu. Apa marii in perioada verii este calda si linistita cu o temperatura medie in luna iunie intre 25-26 ËšC.