Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fethiye


13 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele


Hotelul Club Tuana Fethiye 5*, este situat pe malul marii, la 2 km de Yaniklar, la 15 km de Fethiye si la 42 km de Dalaman.

 

O locatie in mijlocul naturii, hotelul Club Tuana Fethiye 5*, este locul in care veti petrece o vacanta de vis, relaxanta si linistita.

 

Hotelul Hillside Beach Club 5*, este situat pe malul marii, la 4 km de centrul statiunii Fethiye, si la 55 km de aeroportul Dalaman.

 

Descris ca fiind \"paradisul pe pământ\" de către oaspeÈ›ii săi È™i a câÈ™tigat mai multe premii ( in 2010, fiind castigatorul premiilor: Best Resort Hotel, Best Hotel In Turkey, Quality Management, Certificate of Excellence, Tui Holly, Hillside Beach Club oferă confort, calitate, sport, natura È™i distracÈ›ie la Kalemya Bay din Fethiye, înconjurat de păduri de pin intr-o proprietate privata de circa 100 000 mp.

 

Cu propria sa plajă sub pavilion albastru, locatie exclusivista vecina nici o alta facilitate, gusturi impecabile, iar personalul prietenos angajat la servicii de înaltă calitate, Hillside Beach Club are ceva pentru toată lumea.

 

În acest complex, bombardată cu nuanÈ›e frumoase de verde È™i albastru, oaspeÈ›ii pot experimenta numeroase activități de sporturi de apă È™i de cultură la aventuri È™i drumeÈ›ii. Pentru cei care doresc să se bucure de lumina soarelui pe o plajă È™i o experiență de natură liniÈ™tită È™i paÈ™nică între mirosul de pini, staÈ›iunea oferă si Silent Beach exclusiv pentru adulÈ›i.

 

La Sanda Nature Spa, situat în \"Silent Beach\", în cazul în care frumuseÈ›ea naturală se uneÈ™te cu sufletul È™i corpul, oaspeÈ›ii pot experimenta toate ritualurile care au loc înainte, în timpul È™i după un masaj bun. Sanda Natura Spa are È™apte camere, dintre care două sunt camere duble, È™i diferite tipuri de masaj È™i tratamente corporale speciale care sunt oferite de terapeuÈ›i din Bali.

 

La Sanda Day Spa, care este situat într-un cadru liniÈ™tit È™i relaxant È™i are o baie turcească, o saună, un jacuzzi, o fântână de zăpadă È™i È™apte camere de masaj, tratamente sunt oferite de terapeuÈ›i de masaj turceÈ™ti. După ce au o baie de masaj È™i turcească, oaspeÈ›ii pot continua relaxare pe canapele mari la Spa Lounge.

 

În plus pe tot parcursul zilei, vă puteÈ›i bucura de selecÈ›ii delicioase din bucătăria turcească È™i internaÈ›ională, atrăgătoare pentru fiecare gust la trei restaurante diferite.

 

Cu tobogane de apă È™i piscine pline de distracÈ›ie, Kidside este conceput pentru copii È™i este un loc de întâlnire pentru familiile care îÈ™i pot lăsa copiii între 4 È™i 7 ani în condiÈ›ii de siguranță, astfel încât acestea se pot bucura de numeroase activități de divertisment, însoÈ›ite de instructori profesioniÈ™ti. În Junior Club, unde oaspeÈ›ii între 8 È™i 13 ani pot participa, există multe activități de la cursuri de navigatie pentru anumite clase de hip-hop. În Young Club, unde oaspeÈ›ii între 14 È™i 17 ani pot participa, adolescenÈ›ii au propriile lor spaÈ›ii. În acest club, oaspeÈ›ii adolescente pot participa clase, inclusiv atelier de DJ È™i dans; bucuraÈ›i-vă de jacuzzi; juca tenis de masă sau experiență de volei pe plajă, polo pe apă, sporturi de apă.

 

Cu spectacole puse în scenă de către echipa de animatori cu experiență, organizaÈ›ii speciale de partid, splendida muzică È™i clienÈ›i DJ, seri are de asemenea, multe de oferit  Hillside Beach Club.

 


Hotelul Letoonia Club 5*, este localizat pe malul marii, la 4 km fata de centrul orasului Fethiye, la 57 km de aeroportul Dalaman, si la 22 km de Oludeniz.

 

Acest paradis privat, Letoonia Club 5*, va pune la dispozitie atat cadrul natural minunat, cat si serviciile si personalul care se vor asigura sa va face vacanta una de neuitat.

 


Hotelul Lykia Botanika Beach & Fun Club 4*, este situat la 17 km de Fethiye, la 29 km de Oludeniz si la 42 km de aeroportul Dalaman.

In mjlocul naturii incantaroare, hotelul Lykia Botanika Beach & Fun Club 4*, un club de vacanta, se asigura de faptul ca turistii sai vor petrece clipe de neuitat cu ajutorul serviciile de care acesta dispune.


Hotelul Noa Oludeniz Resort 4*, este situat langa plaja, la 70km de aeroport, la 12 km de Fethiye, la 14 km de spital.

 

Construit intr-o gradina tropicala, fara a o strica, hotelul Noa Oludeniz Resort 4*, este locatia ideala pentru a va petrece o vacanta relaxanta, linistitoare, si cu toate acestea plina de activitati.

 

Hotelul Orient Resort 4*, este situat la 50 m de plaja Calis, si la 45 km de aeroportul Dalaman.

Pentru cei ce doresc sa scape de zgomotul si agitatia orasului, hotelul Orient Resort 4*, este locul de vacanta ideal, cu o plaja ce pare infinita, unde sa puteti uita de lume si sa va bucurati de liniste.


Hotelul Bay Beach Club 4*, este situat intr-o padure, la 38 km de aeroportul Dalaman, la 10 km de Gocek si la 17 km de centrul orasului Fethiye.

 

Intr-o atmosfera unica, construit sa se contopeasca cu natura, hotelul Bay Beach Club 4*, va garanteaza o vacanta relaxanta, linistita si de neuitat.

 

Hotelul Cenk Bey 3*, este situat la 250 m de Calis Beach, la 5 km de centrul statiunii, si la 45 minute de aeroportul Dalaman.

Fiind o afacere de familie, hotelul Cenk Bey 3*, ofera o atmosfera calda, prietenoasa, familiala.


Hotelul Grand Vizon 3*, este situat la 500 m de plaja Calis, la 20 min de plaja Oludeniz si la 45 min de aeroportul Dalaman.

Locul care va asteapta sa experimentarea linistea si relaxarea, hotelul Grand Vizon 3*, va asteapta, pentru o vacanta mult dorita.


Hotelul Mendos 3*, este situat pe malul marii, si la 5 km de centrul statiunii.

Un loc in care va veti putea bucura de soarele arzator si de zilele de relaxare petrecute la piscina, hotelul Mendos 3*, este alegerea ideala, in special daca doriti continuarea distractiei si pe timpul noptii, barurile si cluburi fiind foarte aproape.


Hotelul Pelin 3*, este situat la 100 m de plaja, la 5 km de Fethiye si la 50 km de aeroportul Dalaman.

Hotelul Pelin 3*, va invita sa descoperitul ascunsul paradis din Fethiye, unde sa va pierdeti in istorie si natura. Personalul hotelului este pregatit sa va serveasca si sa va faca sa aveti o vacanta cat mai confortabila.


Hotelul Rebin Beach 3*, este situat la 250 m de plaja, la 5 km de Fethiye si la 55 km de aeroportul Dalaman.

Locul potrivit pentru o vacanta linistita, hotelul Rebin Beach 3*, va sta la dispozitie cu personal serviabil si prietenos, precum si cu servicii, care va vor asigura clipe placute pe parcursul sederii dumneavoastra in cadrul acestui hotel.


Hotelul Club Turkuaz Garden 3*, este situat la 7 km de centurl statiunii, la 3 km de orasul Calis, si la 42 km de aeroportul Dalaman.

Construit pe o suprafata de 8200 m², hotelul Club Turcuaz Garden 3*, modern si contemporan, este posibilitatea ideala pentru o vacanta linistita si relaxanta, dar de asemenea si cu posibilitatea vizitarii locurilor istorice aflate la doar 7 km de aici.

Fethiye

Fethiye este un oras si un district in provincia Mugla, in regiunea egeana a Turciei cu aproximativ 68.000 locuitori. Modernul Fethiye („pamantul luminilor”) este localizat pe locul vechiului oras Telmessos, ale carui ruine se pot vedea in oras, un exemplu teatrul elenistic (cunoscut ca lacas al brostelor testoase), mormintelele liciene sapate in stanca, care sunt printre cele mai cunoscut simboluri ale orasului si dateaza inca din secolul IV I.Hr., precum si numeroase vestigii romane, persane si liciene. Telemessos a fost cel mai important oras din Lycia, cu o istorie incepand in secolul 5 I.Hr.

In ultimii 10 ani, Fethiye a devenit un magnet pentru cetatenii britanici. Pe langa frumusetile naturale si clima sa, britanicii (dar nu numai), sunt atrasi de viata mai putin scumpa si de ospitalitatea localnicilor, avand o multitudine de posibilitati de relaxare, de la practicarea diferitelor sporturi (calarit, scufundat, parapanta, parasutism), la vizitarea orasului vechi, unde regasiti restaurante, cafenele, baruri, magazine. Populatia britanica in Turcia este intre 34.000-38.000. Ca urmare a marii populari britanice si a numarului de turisti britanici care viziteaza locatia in vacanta, Fethiye-Oludeniz a fost aleas cel mai bun centru turistic din lume de catre ziarele The Times si The Guardian, in anul 2007. In Fethiye locuiesc permanent peste 7000 de britanici , in timp ce aproximativ 600.000 dintre acestia viziteaza orasul in fiecare vara.

Clima in Fethiye este caracterizata de veri lungi, calduroase si uscate si ierni ploioase, iar temperaturile vara sunt cuprinse intre 30-40°C pe perioada verii, iar iarna, acestea nu scad sub 10°C. Avand in vedere faptul ca apele turcoaz ale acestei regiuni nu scad in niciun anotimp sub 16°C, inotul este posibil timp de 9 luni tot anul, si se poate de asemenea concluziona faptul ca aici exista doar 2 anotimpuri: primavara si vara.