Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fethiye


15 - unitati de cazare

11 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Club Tuana Fethiye 5*, este situat pe malul marii, la 2 km de Yaniklar, la 15 km de Fethiye si la 42 km de Dalaman.

O locatie in mijlocul naturii, hotelul Club Tuana Fethiye 5*, este locul in care veti petrece o vacanta de vis, relaxanta si linistita.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel D Resort Gocek***** este situat la 26 km de Aeroportul Dalaman si la 32 km de centrul orasului Fethiye, la 800 m de plaja proprie.

Hotel D Resort Gocek***** a fost construit in anul 2000, ce se intinde pe o suprafata de 5433 mp, fiind renovat in anul 2012, este un paradis al amatorilor de iahting.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Hillside Beach Club 5*, este situat pe malul marii, la 4 km de centrul statiunii Fethiye, si la 55 km de aeroportul Dalaman.

Descris ca fiind "paradisul pe pamânt" de catre oaspetii sai si a câstigat mai multe premii ( in 2010, fiind castigatorul premiilor: Best Resort Hotel, Best Hotel In Turkey, Quality Management, Certificate of Excellence, Tui Holly, Hillside Beach Club ofera confort, calitate, sport, natura si distractie la Kalemya Bay din Fethiye, înconjurat de paduri de pin intr-o proprietate privata de circa 100 000 mp.

Cu propria sa plaja sub pavilion albastru, locatie exclusivista vecina nici o alta facilitate, gusturi impecabile, iar personalul prietenos angajat la servicii de înalta calitate, Hillside Beach Club are ceva pentru toata lumea.

În acest complex, bombardata cu nuante frumoase de verde si albastru, oaspetii pot experimenta numeroase activitati de sporturi de apa si de cultura la aventuri si drumetii. Pentru cei care doresc sa se bucure de lumina soarelui pe o plaja si o experienta de natura linistita si pasnica între mirosul de pini, statiunea ofera si Silent Beach exclusiv pentru adulti.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Jiva Beach Resort***** este situat la 45 km de Aeroportul Dalaman, la 3 km de centrul orasului Fethiye si la 20 km de plaja Oludeniz (Laguna Albastra), la 2 minute de mers pe jos de plaja Calis.

Hotelul Jiva Beach Resort***** situat in Fethiye, dispune de o suprtafata de 35.000 mp, orecum si de un lac natural, alaturi de 5 piscine ce ofera nenumarate activitati, precum si o oaza de liniste si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Letoonia Club 5*, este localizat pe malul marii, la 4 km fata de centrul orasului Fethiye, la 57 km de aeroportul Dalaman, si la 22 km de Oludeniz.

Acest paradis privat, Letoonia Club 5*, va pune la dispozitie atat cadrul natural minunat, cat si serviciile si personalul care se vor asigura sa va face vacanta una de neuitat.

 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Liberty Fabay se afla in Fethiye, Turcia.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Liberty Hotels Lykia 5*, este situat pe malul marii, la 3 km de plaja din Oludeniz.

Intr-o frumoasa gradina proprie, la baza muntilor Lycian, Liberty Hotels Lykia 5*, este locatia ideala in care sa va petreceti o vacanta linistita, relaxanta si plina de activitati.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Liberty Hotels Lykia Adult Only***** este situat la 60 km de Aeroportul Dalaman si la 3 km de centrul orasului Oludeniz, pe malul marii.

Hotelul Liberty Hotels Lykia Adult Only***** localizat pe un teren pitoresc langa plaja, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, precum 8 restaurante, 6 piscine, precum si un centru Spa, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Rixos Premium Gocek***** este situat la 20 km de Aeroportul Dalaman, la 700 m diustanta de Gocek si la 28 kn de centrul orasului Fethiye, aproape de plaja.

Hotelul Rixos Premium Gocek***** localizat pe coasta uimitoare inconjurata de paduri de pini vesnic verzi si cu o vedere spectaculoasa spre munte, se intinde pe o suprafata de 76.500 mp, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta de neuitat precum lux si confort.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

The Residence at TUI Senatori Barut Fethiye***** este situat la 44 km de Aeroportul Dalaman si la 13 km de centrul orasului Fethiye, pe plaja Calis. 

The Residence at TUI Senatori Barut Fethiye***** situat pe malul marii, unde Marea Egee se intalneste cu Marea Mediterana, fiind un complex de lux construit in 2015, face parte din grupul TUI reprezentand un concept de fericire creat cu armonie perfecta de confort si lux, inconjurat de plaje, paduri endemice de copaci, un golf privat, pentru o vacanta exclusiva de neuitat.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul TUI Senatori Resort Barut Fethiye***** este situat la 45 km de Aeroportul Dalaman si la 13 km de centrul orasului Fethiye, pe plaja Calis.

Hotelul TUI Senatori Resort Barut Fethiye***** situat pe malul marii, unde Marea Egee se intalneste cu Marea Mediterana, fiind un complex de lux construit in 2015 reprezentand un concept de fericire creat cu armonie perfecta de confort si lux, inconjurat de plaje, paduri endemice de copaci, un golf privat, pentru o vacanta exclusiva de neuitat.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Alesta Yacht se afla in Fathiye, vis-a-vis de portul de agrement pentru iahturi, la 5 minute de mers de centrul orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Gocek Lykia Resort**** este situat la 63 km de Aeroportul Dalaman si la 15 minute de mers pe jos de portul de agrement cu iahturi. 

Hotelul Gocek Lykia Resort**** localizat intr-o zona linistita, la 15 minute de mers pe jos fata de Marea Egee, pune la dispozitia turistilor sai o gradina frumoasa si o piscina in aer liber a carei forma aminteste de Lycia antica, precum si servicii si facilitati pentru o vacanta linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Marcan Resort**** este situat la 35 km de Aeroportul Dalaman si la 8 km de portul de agrement din Fethiye, la 750 m de plaja Oludeniz.

Hotelul Marcan Resort**** localizat in centrul statiunii statiunii Oludeniz si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Marcan Beach 3*, este situat la mai putin de 100 m de plaja, si la 15 km de centrul statiunii.

Localizat ideal, hotelul Marcan Beach 3*, este locul in care va puteti bucura de nisipul fierbinte si de zilele petrecute la soare, si de noptile in care petrecerile se tin lant in barurile si cluburile atat de apropiate.

Fethiye

Fethiye este un oras si un district in provincia Mugla, in regiunea egeana a Turciei cu aproximativ 68.000 locuitori. Modernul Fethiye („pamantul luminilor”) este localizat pe locul vechiului oras Telmessos, ale carui ruine se pot vedea in oras, un exemplu teatrul elenistic (cunoscut ca lacas al brostelor testoase), mormintelele liciene sapate in stanca, care sunt printre cele mai cunoscut simboluri ale orasului si dateaza inca din secolul IV I.Hr., precum si numeroase vestigii romane, persane si liciene. Telemessos a fost cel mai important oras din Lycia, cu o istorie incepand in secolul 5 I.Hr.

In ultimii 10 ani, Fethiye a devenit un magnet pentru cetatenii britanici. Pe langa frumusetile naturale si clima sa, britanicii (dar nu numai), sunt atrasi de viata mai putin scumpa si de ospitalitatea localnicilor, avand o multitudine de posibilitati de relaxare, de la practicarea diferitelor sporturi (calarit, scufundat, parapanta, parasutism), la vizitarea orasului vechi, unde regasiti restaurante, cafenele, baruri, magazine. Populatia britanica in Turcia este intre 34.000-38.000. Ca urmare a marii populari britanice si a numarului de turisti britanici care viziteaza locatia in vacanta, Fethiye-Oludeniz a fost aleas cel mai bun centru turistic din lume de catre ziarele The Times si The Guardian, in anul 2007. In Fethiye locuiesc permanent peste 7000 de britanici , in timp ce aproximativ 600.000 dintre acestia viziteaza orasul in fiecare vara.

Clima in Fethiye este caracterizata de veri lungi, calduroase si uscate si ierni ploioase, iar temperaturile vara sunt cuprinse intre 30-40°C pe perioada verii, iar iarna, acestea nu scad sub 10°C. Avand in vedere faptul ca apele turcoaz ale acestei regiuni nu scad in niciun anotimp sub 16°C, inotul este posibil timp de 9 luni tot anul, si se poate de asemenea concluziona faptul ca aici exista doar 2 anotimpuri: primavara si vara.