Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Seferihisar


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Euphoria Aegean Resort & SPA ***** este situat pe malul marii in zona Sigacik din orasul Seferihisar. In fata hotelului se afla propria plaja.

Euphoria Aegean Resort & SPA ***** sin Sigacik /Seferihisar este unul din cele mai luxoase complexe hoteliere din zona de nord a Turciei intins pe 90 000 mp . Pozitia exceptionala pe malul marii si numeroasele facilitati oferite turistilor il fac sa fie una din cele mai bune optiuni de vacanta din zona Cesme - Kusadasi 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Angora Beach este situat pe coasta Marii Egee, intr-o zona cunoscuta sub numele de Doganbey, Seferihisar din Izmir.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Club Resort Atlantis este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Egee in Sigacik - zona de coasta/port a orasului Seferihisar.

Club Resort Atlantis din Sigaick /Seferihisar este un club all inclusive situat pe malul marii si care ofera facilitati numeroase cum ar fi piscine, servicii de schimb valutar, seifuri, restaurante în aer liber si multe altele. Clubul ofera de asemenea scoala internationala pentru scufundari si navigatie precum si sporturi de apa.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Labranda Resort Lebedos Princess **** cu facilitati extinse este situat chiar pe una dintre cele mai minunate plaje din Marea Egee. Hotelul ste situat la doar 5 km de "CITTASLOW" (SLOW CITY) Seferihisar, la 2 km de satul pescarilor Sigacik si la o ora de la Aeroportul Izmir Adnan Menderes (60 km).  Labranda Lebedos Princess **** din Sigacik -Sferihisar este o alegere perfecta atat pentru cupluri cat si pentru familii, care doresc sa descopere satele încantatoare din apropiere sa exploreze site-uri istorice, cum ar fi Theos, Efes sau Templul lui Apollo si sa se bucure de experienta ospitalitatii autentice turcesti. Hotelul este o unitate eco-friendly  si ofera servicii bune într-o locatie exceptionala.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Seferihisar

 Seferihisar este primul oras ,,lent '' al Turciei, si se afla în interiorul granitelor Izmirului din regiunea Egeeana a Turciei. Cea mai veche asezare din cartierul Seferihisar este Teos, orasul Carians, cunoscuta ca fiind înfiintat în 2000 î.Hr. de cretani, care fugeau de ahii. Seferihisar a devenit membru al Cittaslow pe 28 noiembrie 2009, care este asociatia internationala a oraselor în care viata se desfadoara intr-un ritm lent , usor , ecologic. . Acest lucru demonstreaza ca dezvoltarea este posibila chiar prin respectarea naturii, protejarea valorilor locale, a comerciantilor si a bucatariei locale.

Cittaslow Seferihisar reprezinta un stil de viats mai calm si mai sanatos. Acesta îndeplineste mai mult de 60 de criterii stabilite pentru Orasele Slow; conservarea gusturilor locale, sustinerea filosofiei Slow Food, utilizarea energiei curate, mentinerea locurilor de valoare istorica si culturala, produsele locale si multe altele.

Renumitul sau mandarin, resursele mari de energie solara, geotermala si eoliana, precum si comorile istorice se numara printre atuurile orasului Seferihisar. În zona se cultiva orez, struguri si citrice. Motivul pentru care Seferihisar nu a fost afectat de urbanizarea neplanificata pe coasta Marii Egee si mediteraneene în ultimii ani este aceea ca este înconjurata de siturile arheologice si zonele militare.

SIGACIK VILLAGE

Zona cea mai pasnica a orasului Seferihisar, Sigacik, este portul mic al orasului Seferihisar. Puteti gasi o multime de produse locale pentru a le cumpara Pasta de tomate, anghinarea, delicatese turcesesti cu mandarine si dulceturi cu aroma neobisnuita. Portul  cu barci de pescuit multicolore este un refugiu unic pnetru liniste si relaxare.

Exista monumente elenistice si epice romane în orasul antic Teos, care a fost una dintre cele 12 asezari ionice din epoca arhaica si care avea colonii ionice. Cele mai importante monumente sunt Altarul Dionysus, Agora, Teatrul, Odeon, zidurile orasului si ruinele portului.

Orasul vechi Lebedos, este situat mai la sud. În 1522, otomanii au construit un castel pentru a fi folosit ca unitate navala într-un mic sat de pescari din Sigacik. Este posibil sa vedem astazi ruinele acestui castel.

Plajele Sigacik Buyuk Akkum, Akarca si Urkmez sunt unele dintre plajele premiate cu steag albastru, în zona Seferihisar

Harta: