Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Saturn


14 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 9 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Saturn

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Saturn este situat la 150 m de plaja, in zona centrala a statiunii Saturn, avand acces din strada principala din statiune.

Hotel Saturn***** a fost deschis in 2007 (constructie noua) oferind cazare in camere noi, dotate modern si avand finisaje de calitate. Hotel Saturn***** incearca sa atraga si fidelizeze turistii atat prin dotarile de calitate cat mai ales prin serviciile de calitate si facilitatile oferite, fiind unul din primele hoteluri cu oferta de ALL INCLUSIVE din Romania.  

Hotel Saturn- Vile Lux din Saturn au fost inaugurate in anul 2017.

 


FACILITATI: Aqua Park, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotel Cleopatra **** este situat in imediata apropiere a plajei ( cca. 30 m) .

Hotelul Cleopatra**** din Saturn a fost complet modernizat si renovat in anii 2008 - 2009, primind clasificare turistica de 4 stele. Camere moderne si confortabile, piscina exterioara spatioasa si moderna.

Aqua Park

FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotel Adria*** este situat pe strada principala a statiunii Saturn la circa 250 metri de plaja.

Intrat in circuitul turistic in iunie 2007 Hotel Adria *** se remarca prin confort si servicii de calitate superioara. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Balneo - centru tratamente

Hotel Balada*** se afla in partea de nord a statiunii, la circa 20 m de plaja

Hotel Balada*** este unul din hotelurile turn din Saturn, situate la intrarea in statiune dinspre Venus. Hotelul dispune de dotari de calitate di finisaje moderne, fiind renovat complet. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare. Dotari si servicii bune. 


Hotel Cerna*** se afla in zona nordica a statiunii Saturn, la 20 metri de plaja.

Hotel Cerna*** este situat foarte avantajos in partea nordica statiunii. Hotelul a fost renovat complet in 2004, iar pozitia pe tarmul marii asigura vederea la mare din majoritatea camerelor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel  Cupidon*** este situat in zona centrala a statiunii Saturn, la 50 m de plaja. 

Hotel Cupidon*** este in acest moment unul din cele mai cautate si apreciate hoteluri de pe litoralul romanesc. Interesant este ca fiecare turist apreciaza lucruri diferite. Hotelul a fost renovat complet si astfel toate dotarile acestuia sunt noi si moderne. Hotelul dispune de camere cu balcon.

Restaurantul ofera bucate delicioase. Gradina de vara a hotelului este ca scoasa din poveste, cu poduri si zone individualizate, iar in sezonul de vara s-ar putea sa va puteti bucura de o prezentare de moda, muzica \"life\" sau prestatii ale diversilor artisti. 


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii, Fitness, Balneo - centru tratamente

Hotel Hora*** este situat in zona nordica a statiunii Saturn, la circa 40 m de plaja.

Hotel Hora*** a fost complet renovat in 2005 oferind conditii foarte bune de cazare si servicii de calitate. Facilitatile hotelului, dar si dotarile interioare ale acestuia, dar mai ales pozitia foarte avantajoasa, au facut ca si acest hotel sa fie foarte cautat in sezonul estival.


Hotel Narcis***este situat in partea sudica a statiunii Saturn la circa 30 metri de plaja.

Hotel Narcis***este un hotel renovat complet in 2014-2015.

Avantajul principal este localizarea foarte apropiata de plaja si de piscinele din apropiere.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Semiramis***este situat in partea sudica a statiunii, la 50 metri de plaja.

Hotel Semiramis din Saturn este situat in apropiere de centrul statiunii. Hotelul a fost renovat in perioada 2016-2017.


FACILITATI: Balneo - centru tratamente

Hotel Sirena*** este situat in zona nordica a statiunii, la 20 m de plaja, fiind primul hotel dinspre Venus spre Saturn, avand acces usor la plaja cea mai buna din Saturn.

Hotel Sirena*** a fost modernizat si renovat complet in 2006, fiind unul din cele mai bune si apreciate hoteluri de pe litoral. Conditii bune de cazare, iesirea usoara la plaja dar si apropierea de parcul acvatic din Saturn, precum si posibilitatile de tratament au asigurat succesul si recunoasterea acestui hotel.


Hotel Siret***este situat in zona nordica a statiunii Saturn, la circa 100 metri de plaja.

Hotel Siret** este complet renovat si clasificat la 3***.


Hotelul Aida** se afla in centrul statiunii la circa 50 metri de plaja.

Hotel Aida** se bucura de o pozitie privelegiata in centrul statiunii pe malul marii si de tarife avantajoase si accesibile.


Hotel Mures** se afla in zona central-nordica a statiunii Saturn, la circa 50 m de plaja si la 1 km de gara.

Hotel Mures** a fost renovat in anul 2011.


Hotel Prahova** este situat in spatele hotelului Cerna***, la circa 200 metri de plaja, in zona central-nordica a statiunii.

Hotel Prahova**din Saturn a fost renovat in 2013-2014.

Saturn

 Saturn se afla in imediata apropiere a Mangaliei , in partea de nord a acesteia , locul preferat de divertisment estival a localnicilor dar si a turistilor cazati in orasul Mangalia. La nord , Statiunea  Saturn se invecineaza cu Statiunea Venus de care este legat aprintr-o plaja lunga si lata.     

Saturn este o statiune cu numeroase terase in aer liber si restaurante , iar preturile sunt printre cele mai scazute de pe litoral. Spatiile de cazare sunt impartite intre hoteluri si numeroase casute de vacanta si campinguri .Plaja este in stare buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 1 km lungime, latimi de 200 m. Pentru turistii cazati la cetatenii din orasul Mangalia , Saturn este cel mai potrivit loc de distractie nocturna dar si pentru plaja. Posibiltatile de agreement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare ,sky-jet-ul) , posibilitatile de petrecere a timpului in numeroasele gradini de vara , terase ,restaurante si discoteci, si deasemeni vizitarea obiectivelor turistice din Orasul Mangalia aflat in vecinatatea sudica a Statiunii Saturn . 

  

Harta:

Plaje - Saturn

 Plaja Saturn se intinde intre plaja  Mangalia si cea din Venus. Zona sudica a plajei (spre Mangalia) este dantelata de numeroase golfulete create artificial din stabilopozi, cu acces in mare relativ lejer , dar cu latimi ale plajei mai mici ce determina o aglomerare in zona respectiva a celor care sunt cazati in hotelurile invecinate .Partea dinspre nord atinge latimi mari (100-150m) semanand cu plaja de la Mamaia si se intinde pana in Venus pe o distanta de 2 km si este plaja cea mai buna din statunea Saturn. Este plaja unde in fiecare vara se desfasoara festivalul muzical Liberty Parade.