Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Lozenets


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Maltez Castle Boutique Hotel face parte din complexul Oasis resort & Spa situat la circa 8 km. sud de localitatea Lozenets. Hotelul se afla imediat langa plaja. Distanta fata de Bucuresti este de circa 460 km (prin orasul Varna).


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotel Oasis del Mare**** este situat la circa 10 km. sud de Lozenets, in primul rand de la plaja.

Construit in anul 2011, Hotelul Oasis del Mare**** ofera conditii si servicii foarte bune de cazare in statiunea Lozenets din Bulgaria.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Complexul de apartamente Oasis Resort & SPA ocupa un teritoriu impresionant (a se vedea harta) la circa 8 km. sud de orasul-statiune Lozenets din Bulgaria. Apartamentele se afla in cateva cladiri care sunt dispuse de la 50 m. de plaja si pana la circa 1 km. de plaja. Distributia se efectueaza exclusiv la receptie.

Complexul Oasis Resort & SPA este un complex modern si cuprinde cateva cladiri: hotelul de lux Maltez Castle, apartamentele Oasis si Oasis Lux, toate situate intr-o gradina de vara luxurianta. Dotarile apartamentelor sunt moderne si satisfac toate gusturile, linistea si intimitatea sunt garantate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Lozenets Resort*** se afla in centrul statiunii Lozenets la 100 m de plaja.

Hotelul a fost renovat in anul 2018.

Lozenets

Lozenets este un sat situat la circa 60 km sud de Burgas, intre localitatile Kiten si Tsarevo, fiind o locatie potrivita pentru persoanele care doresc un concediu linistit si accesibil. Desi satul in sine este extrem de mic, marea majoritate a caselor particulare se inchiriaza la tarife foarte accesibile, iar o parte dintre acestea au fost transformate in hoteluri sau aparthoteluri confortabile. Tarifele accesibile, plaja larga si nisipoasa si clima foarte prietenoasa atrag din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Lozenets din Bulgaria beneficiaza de 3 plaje, una fiind accesibila din orice unct al satului in maxim 5 minute, cealalta fiind situata la circa 15 min. de mers, dar este foarte spectaculoasa, si o a treia plaja (mai mica) la care se ajunge doar cu masina.

Satul dispune de scoala de surf, caiac, centru de inchirieri biciclete, posibilitate de excursie pe raul Ropotamo din apropiere.

 

Harta: