Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Sunny Day


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele

Mai multe despre plajele din Sunny Day

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

The Palace Hotel***** este situat pe plaja, in zona de nord a statiunii Sunny Day.

Hotelul The Palace***** din Sunny Day este destinatia perfecta pentru relaxare si recreere, intimitate, rasfat, lux si servicii de cea mai inalta calitate. Hotelul reprezinta definitia elegantei si a intimitatii. O locatie selecta, zona impadurita ingrijita (parc interior al statiunii Sunny Day) si frumos iluminata, centrul modern SPA. Hotelul are o bogata traditie in industria hoteliera din Bulgaria, fiind unul dintre hotelurile selecte alese de conducerea tarii mai bine de 50 ani.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Marina**** din microstatiunea Sunny Day este situat chiar pe plaja, in imediata apropiere de Hotelul Palace*****.

Frumoasa statiune Sunny Day este situata in imediata apropiere de Sf. Konstantin & Elena, si este compusa din cateva hoteluri apropiate, unul dintre acestea fiind si hotelul Marina 4*. Hotelul a fost renovat in anul 2003 si oferta ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre.

Sunny Day

   Statiunea Sunny Day este minuscula ca suprafata (150 km²) dar plaja suficient de incapatoare pentru capacitatea hotelurilor. Este locul perfect pentru un concediu de lux departe de ochii lumii si de galagia oraselor mari. Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejari, pini si brazi serveste ca locul ideal de promenada.

   Sunny Day este situata la circa 10 km nord de Varna si 8 km la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena

   Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale (pe baza apelor, namolurilor, masaj etc.). Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress. Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor.

   Retineti ca in 1997 in Spania statiunii Sunny Day i s-a atribuit premiul “International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry”, iar in 1998, la New York – “Golden America Award for Quality.

 

Harta:

Plaje - Sunny Day

 Sunny Day beneficiaza de o plaja cu nisip fin, foarte linistita. Lungimea – circa 1 km, latimea plajei – circa 60 m.