Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Eforie Nord


121 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 8 - unitati de 4 stele , 93 - unitati de 3 stele , 14 - unitati de 2 stele

Lungime totala plaje: 4000m

Numar de plaje: 8

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaja stancoasa, Plaja organizata, Plaja pentru windsurf, Plaje pentru copii mici

Fundul marii: Adancime mica

Mai multe despre plajele din Eforie Nord

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Boutique Citadel este amplasat chiar pe plaja dintre Eforie Nord si Eforie Sud, la o distanta de 30 metri de mare.

Boutique Citadel este un complex de apartamente de lux destinate cuplurilor ce doresc sa aiba parte de relaxare intr-o atmosfera romantica, sau pentru grupuri de prieteni dornici de distractie si aventura, dar si pentru familiile cu copii. Apartamentele sunt amenajate cu elemente de design care te duc cu gandul la destinatii exotice cum ar fi: Bali, Bora Bora, Hawaii, Cancun, Galapagos, Santorini, Casablanca, Havana, Madeira, Madagascar, Saint-Tropez.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina interioara, Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Aqvatonic din Eforie Nord face parte din Complexul Steaua de Mare.

Hotel Steaua de Mare-Aqvatonic beneficiaza de un amplasament favorabil, in vecinatatea plajei (250 metri) in extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord. Hotelul Aqvatonic a fost inaugurat in iulie 2016.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Bacolux Koralio (fostul hotel Hefaistos) se afla in statiunea Eforie Nord, la 600 metri de plaja Belona, complet renovat in 2021-2022.


Complexul Cube este situat in zona central-nordica a statiunii Eforie Nord, la circa 700 metri de plaja si 200 metri de centru, foarte aproape de sanatoriul balnear "Grand" si de celebrul restaurant "Nunta Zamfirei".  

Complexul de vile de lux Cube a fost deschis in 2009, reprezentand una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Eforie Nord. Complexul ofera cazare in 4 vile de lux si anume:

  • Stone CUBE
  • Abstract CUBE
  • Red CUBE
  • White CUBE 

Vila Elena se afla in zona centrala a statiunii Eforie Nord, foarte aproape de faleza, intr-o zona plina de verdeata, in imediata vecinatate a hotelurilor Bran ,Brad si Bega.

Vila Elena din Eforie Nord este o unitate de cazare moderna, de 4 stele, construita in 2001. Recomandata pentru cei care doresc o vacanta linistita si confortabila. Curtea mare, racoroasa si cu multa vegetatie e locul perfect pentru cei mici, mai ales la orele pranzului cand temperaturile impun parasirea plajei.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Europa se afla in statiunea Eforie Nord, la 200 metri de plaja administrata (cu sezlonguri si umbrele).

Este un cadru perfect atat pentru un concediu cu familia cat si pentru organizarea de conferinte, team-building-uri sau chiar evenimente festive.

Hotel Europa este unicul complex de pe litoral ce ofera posibilitatea turistilor de a efectua tratament la exterior, intr-un cadru special amenajat ce include piscina exterioara cu apa sarata din lacul Techirghiol si zona amenajata pentru efectuarea masajelor si onctiunilor cu namol.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Union se afla pe faleza statiunii Eforie Nord, in zona centrala, la circa 100 metri de plaja. Hotel Union din Eforie Nord a fost recent renovat, avantajele sale fiind date pe de o parte de conditiile de cazare foarte bune pentru categoria hotelului, pe de alta parte de localizarea in centrul statiunii si in apropierea plajei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Mirage Beach este situat chiar pe esplanada Vraja Marii din statiunea Eforie Nord, la 20 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Mirage MedSPA este situat in partea de nord a statiunii Eforie Nord, la aproximtiv 130 metri de plaja in zona Steaua de Mare.

Cu o investitie, abia finalizata, de 5 milioane euro intr-un centru de sanatate ultramodern si  localizat in apopiere de plaja avand clasificare la categoria 4 stele, Mirage MedSPA Hotel ofera servicii turistice de cazare la standarde internationale.

Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate MirageMedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi va primi oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.


Vila 333 este situata in centrul statiunii Eforie Nord la aproximativ 400 metri de plaja.

Vila 333 din Eforie Nord a fost recent renovata si ofera conditii bune de cazare.

 


Hotel Acapulco se afla in statiunea Eforie Nord.

Unul din cele mai cautate si exclusiviste hoteluri din Eforie Nord - Hotel Acapulco*** - ofera cazare in camere moderne, spatioase, si cel mai important - in imediata apropiere a plajei.


Vila Adriano se afla in Eforie Nord, intre lac si mare, la 5 metri de mare.


Aifen se traduce prin Apartamente pentru intreaga familie in Eforie Nord. Este in apropierea Complexului Steaua de Mare, la 10 minute de mers pe jos de plaja.

Este un concept nou, creat pentru a respecta cererea actuala de cazare, dedicat familiilor cu copii, care doresc liniste, conditii mai mult decat decente de cazare, spatiu privat si generos, bucatarie utilata, verdeata si servicii de calitate.


Hotel Alis se afla in centrul statiunii Eforie Nord, la 600 metri distanta de plaja.


Hotel Allegro se afla in Eforie Nord, la 450 metri distanta de plaja Belona.


Amaris Apartments este situat pe faleza din Eforie Nord in zona Steaua de Mare. Este o locatie noua, inaugurata in anul 2022.


Hotel Ana by the Sea se afla in Eforie Nord, aleea Vraja Marii, la 10 metri distanta de plaja.


Hotel Anca este situat intre lacul Belona si Marea Neagra, la 100 metri de plaja, in apropiere de hotelul Vraja Marii din Eforie Nord. 

Recent renovat Hotelul Anca *** reprezinta o varianta foarte avantajoasa de cazare in Eforie Nord, fiind situat foarte aproape de plaja Belona. Complexul este situat la mai putin de 200 metri de Baile Reci, baza de balneo-fizio-terapie a statiunii Eforie Nord.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Angely***este situat in partea de nord a statiunii Eforie Nord, la circa 100 metri de plaja. 

Hotel Angely din Eforie Nord este construit in anul 2008 cu finisaje de calitate, arhitectura moderna.


Vila Angely Summer se afla in partea de nord a statiunii Eforie Nord, la circa 600 metri de plaja de la Steaua de Mare.

Vila este construita in anul 2003 si este compusa din 2 corpuri. Au fost renovate (interioarele) in anul 2017.


Apartamentele Rezident sunt situate in statiunea Eforie Nord, la 30 metri de plaja.

Fac parte din Complexul Turistic Apolonia din Eforie Nord. Apartamentele spatioase si luxoase sunt perfecte pentru o vacanta relaxanta pe malul Marii Negre.

Fiecare apartament spune povestea unei culturi sau unei tematici.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Apollo este situat in zona central-sudica a statiunii Eforie Nord, la circa 400 metri de plaja.   

A fost renovat in 2012, iar de atunci, an de an, se aduc inbunatatiri pentru a crea o sedere cat mai placuta.

 


Hotelul Aqua Park este situat in sudul statiunii Eforie Nord, la 650 metri de plaja si 100 metri de Lacul Techirghiol. Hotelul Aqua Park este fostul hotel Meteor. In perioada 2020-2021 hotelul sufera ample procese de modernizare si se va reclasifica de la 2 la 3 stele.


Hotel Arges se afla in Eforie Nord, la 300 metri distanta de plaja.


Aparthotel Armand se afla in Eforie Nord, la 450 metri de plaja.


Hotel Atlantis este situat in inima statiunii Eforie Nord, la doar 200 metri de plaja Debarcader si la 50 metri de Teatrul de Vara.

Hotel Atlantis a fost complet renovat in anul 2015. Atlantis ofera posibilitatea unui sejur perfect pe litoralul Marii Negre in statiunea Eforie Nord.


Atmosphere by the Sea se afla in Eforie Nord in centrul statiunii, la 20 metri distanta de plaja. Este o locatie noua construita in anul 2022.


Avenue Palm se afla in Eforie Nord, la 20 de metri distanta de plaja.


Hotel Belona este situat in zona de nord a statiunii Eforie Nord, la 50 metri de plaja.

Hotelul Belona are o pozitie deosebita, iar majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.

In 2008 hotelul a fost complet renovat, modernizat si clasificat la 3 stele.


Hotel Belevedere se afla in statiunea Eforie Nord, la 500 metri distanta de plaja. Hotelul a fost renovat in 2021-2022 si reclasificat.


Blue Sky Resort se afla in Eforie Nord, la 800 metri distanta de plaja.


Vila BluMarine se afla in statiunea Eforie Nord, la 45 metri de plaja.

A fost finalizata in anul 2017 si dispune de camere spatioase si modern utilate.


FACILITATI: Piscina exterioara

Bran,Brad,Bega by Steaua de Mare***se afla in Eforie Nord, este situat in partea de sud a statiunii, la circa 100 metri de plaja Belona.

Complex Bran,Brad,Bega by Steaua de Mare din Eforie Nord face parte, incepand din anul 2023, din grupul hotelier Steaua de Mare.

 


Hotel Carmen este situat foarte avantajos in statiunea Eforie Nord, in imediata apropiere de hotel Europa****, in zona sudica a statiunii, la doar 200 metri de plaja.

Una din cele mai bune variante de cazare din Eforie Nord pentru familii - hotel Carmen a fost renovat in 2006, ofera cazare numai in APARTAMENTE. Avantajele hotelului sunt date de locatia foarte apropiata de mare si de zona sudica - cea mai cautata a statiunii Eforie Nord, dar si de spatiul oferit in apartamente, spatiu care se potriveste foarte bine familiilor cu copii. 


Vila Casa Grande se afla in statiunea Eforie Nord, la 600 metri de plaja. Pozitionarea excelenta o face usor accesibila atat celor care doresc sa urmeze pachete de tratament cat si celor care vin in Eforie Nord exclusiv pentru plaja.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Cocor este situata pe faleza statiunii Eforie Nord, in zona Belona, la doar 20 metri de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Pensiunea Colonial se afla in Eforie Nord, la 650 metri de plaja.


Hotel Coral***este situat in zona central-nordica a statiunii la circa 350 metri de plaja Debarcader.

Construit recent in 2009 si amplasat intr-o zona linistita, Hotelul Coral din Eforie Nord se distinge prin confort si calitate. 


Hotel Coralis***este situata in statiunea Eforie Nord, la 250 metri de plaja.

Hotel Coralis din Eforie Nord se afla la o distanta de 100 metri de centrul orasului, 150 metri de ghiol si 50 metri de tratament Ana Aslan Vital.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Delfinul este situat in extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord, la 250 metri de plaja.

Se afla in extremitatea sudica a resortului Steaua de Mare. Hotelul ofera vederi panoramice asupra statiunii Eforie Nord, Marii Negre sau a zonei portuare in functie de orientarea camerelor de la etajele superioare.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Diana se afla in Eforie Nord, la 100 metri distanta de plaja. Hotelul a fost renovat in 2018-2019. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul Hotelier Club Dunarea ***este situat in Eforie Nord, intr-o oaza de liniste, in partea de sud a statiunii, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol. In linie dreapta sunt circa 800 metri pana la plaja Belona , circa 10 minute de mers pe jos pana la plaja. 
 
Complexul Hotelier Dunarea*** din Eforie Nord si-a deschis portile in sezonul estival 2008, avand arhitectura deosebita. Se intinde pe o suprafata de 20.000 mp. Dispune de mult spatiu verde iar toate cladirile comunica intre ele prin alei frumos amenajate. Usor accesibil, modern, oferind atmosfera relaxanta si reconfortanta, potrivit atat pentru sejururi de odihna si tratament, cat si pentru turism de afaceri, complexul Dunarea*** reprezinta un loc ideal de petrecere a timpului. In cadrul complexului Dunarea se pot desfasura intalniri de afaceri, seminarii, conferinte, training-uri, evenimente speciale.
Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Dynes este situat la 200 metri de faleza, in zona centrala a statiunii Eforie Nord. 

O varianta buna de cazare in Eforie Nord - Hotel Dynes- ofera camere dotate modern si servicii de calitate.


Vila Enki se afla in statiune Eforie Nord, la 100 metri de plaja.


Vila Evelyne se afla in statiunea Eforie Nord, la 250 metri distanta de plaja. Vila a fost renovata in 2023.


Hotel Evia se afla in statiunea Eforie Nord, la 150 metri de plaja.

Hotelul Evia***inaugurat in vara anului 2016, intr-un stil care combina confortul cu eleganta, utilat cu mobilier modern, decoratiuni in culori calde, odihnitoare va invita sa-i pasiti pragul pentru a descoperi o locatie unde veti simti libertatea si intimitatea de care aveti nevoie, pentru petrecerea unei vacante binemeritate.

Hotelul este situat intr-o zona linistita, la 3 minute de plaja si la 2 minute de zona comerciala din Eforie Nord.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Felix*** este situat in zona sudica a statiunii Eforie Nord, la circa 400 metri de plaja Belona.

Hotel Felix*** din Eforie Nord a fost complet renovat in 2008, oferind cazare in camere moderne si confortabile, fiind o locatie atractiva si accesibila. Este localizat intr-o zona linistita si bogata in vegetatie, ceea ce constituie un avantaj pentru cei aflati in cautarea momentelor de relaxare.


Vila Flora se afla in statiunea Eforie Nord, la 160 metri distanta de plaja. A fost renovata integral in anul 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Fortuna este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja. Hotel Fortuna ofera tuturor oaspetilor posibilitatea de a petrecere o vacanta relaxanta si odihnitoare la malul marii.


Hotelul Giulia este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la doar cateva minute de mers de plaja. 

Hotelul Giulia*** a fost dat in folosinta in 2005 fiind una din cele mai moderne unitati de cazare din statiunea Eforie Nord. 


Hotel Glam Boutique se afla in statiunea Eforie Nord, la 350 metri de plaja.

Glam Boutique***a fost inaugurat in anul 2017, oferind camere cu design modern. Este situat in zona zero a statiunii Eforie Nord, via-a-vis de Teatrul de Vara.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Grand*** este unul din cele mai noi si moderne din statiune, fiind situat in apropiere de sanatoriul Grand, la circa 490 m de plaja.

Hotel Grand din Eforie Nord a fost dat in folosinta in vara anului 2006 . Hotelul dispune de finisaje si dotari moderne, servicii de calitate superioara asigurate de un personal calificat, creand astfel ambientul optim pentru petrecerea unui sejur cat mai placut.


Hotel Holiday se afla in statiunea Eforie Nord, la 500 metri de plaja.


Hotel Ibiza este situat in partea sudica a statiunii vis a vis de Hotel Cupidon, la aproximativ 500 metri de plaja Belona.

Construit in 2009 cu dotari si finisaje moderne Hotelul Ibiza din Eforie Nord se evidentiaza printr-un raport calitate /pret avantajos.


Vila Jasp se afla in statiunea Eforie Nord, la 550 metri distanta de plaja Steaua de Mare.


Hotel Jennifer este situat la intrarea in statiunea Eforie Nord, in zona Grand, la aproximativ 900 de metri de plaja Debarcader (7 minute de mers pe jos) si la 500 de metri de centrul statiunii.

Hotel Jennifer este o contructie relativ noua, din anul 2014.


Vila La Mer este situata in partea de nord a statiunii Eforie Nord(intrarea pe drumul catre portul Agigea) la circa 700 metri de plaja.

Vila a fost construita in 2010, este deschisa intregul an.


Casa Lema Bay se afla in statiunea Eforie Nord, la 750 metri de plaja.

Lema Bay este o unitate de cazare de 3* inaugurata in mai 2017, situata in zona Grand a statiunii Eforie Nord.


Vila Liz este situata in statiunea Eforie Nord, la 1 km de plaja.


Lucas Hotel Boutique se afla in statiunea Eforie Nord, la 400 metri distanta de plaja.


Hotel MareMar***se afla in statiunea Eforie Nord, la 270 metri de plaja.

Aceasta unitate de cazare fost deschisa in Iunie 2016.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Maria se afla in statiunea Eforie Nord, pe faleza.

Vila Restaurant Maria este o constructie relativ noua; lucrarile au fost finalizate in anul 2017.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Mav Boutique Villa se afla in Eforie Nord, la 90 metri distanta de plaja si 2,7 km de baile de namol ale lacului Techirghiol. Mav Boutique Villa a fost construita in 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Meduza se afla in statiunea Eforie Nord, la 250 metri distanta de plaja.

Hotelul face parte din Complexul Steaua de Mare fiind situat in mijlocul resortului.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Mimar Boutique House se afla in statiunea Eforie Nord, la 300 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Mondial este situat in statiunea Eforie Nord la 140 metri de plaja.

Amplasat pe locul fostului hotel Cerna din 1958, Hotel Mondial din Eforie Nord este menit sa readuca spiritul si eleganta cu care se petrecea un sejur la mare in acea vreme. Noii proprietari au venit cu o constructie noua in 2012, mobilier din lemn masiv, finisari inspirate din stilul rustic, un ambient placut si relaxant.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Natalia se afla in statiunea Eforie Nord, la 90 metri distanta de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Neptun Resort se afla in statiunea Eforie Nord, la 170 metri de plaja.

Hotel Neptun ofera conditii bune de cazare, fiind recent renovat. Dispune de facilitatile necesare pentru petrecerea vacantei de vara, asigurand relaxarea mult dorita intr-un ambient placut si racoros.


Hotel Novus se afla in zona de nord a statiunii Eforie Nord, la 200 metri distanta de plaja. Hotel Novus este un hotel nou inaugurat pe 15 iulie 2021.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotel Olguta***este amplasat in localitatea Eforie Nord, in zona Steaua de Mare, la aproximativ 550 metri de plaja.

Hotelul a fost renovat in anul 2020, arhitectura si dotarile moderne precum si personalul calificat fac ca hotelul Olguta sa fie o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca o vacanta placuta pe litoralul Marii Negre.


Vila Panoramic este situata pe faleza din statiunea Eforie Nord la 20 metri de plaja. Vila Panoramic este o constructie moderna din Eforie Nord. La dotarile moderne se adauga pozitia excelenta si serviciile de calitate.


Hotel Pasha se afla pe faleza statiunii Eforie Nord, vis a vis de noua atractie a statiunii - Roata Panoramica. Hotelul a fost inaugurat in anul 2021.


FACILITATI: Balneo - centru tratamente

Hotel Petrolul este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la aproximatix 350 de metri de plaja.

Hotel Petrolul din Eforie Nord va ofera cazare, servicii de masa si tratament.


Hotelul Philoxenia este situat in centrul statiunii Eforie Nord, in apropiere de plaja Debarcader, la circa 280 metri de plaja.

Hotel Philoxenia din Eforie Nord se caracterizeaza prin camere spatioase si luminoase, prin pozitia avantajoasa in centrul statiunii si prin dotarile de calitate.


Hotel Pinguin(fostul Hotel Confort) ***este situat in Eforie Nord, la 100 metri de Hotel Europa si la 450 metri de plaja.

Hotelul Pinguin din Eforie Nord a fost renovat in 2014, pentru a va satisface cele mai pretentioase gusturi, acest hotel va permite sa imbinati armonios munca cu relaxarea. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul Plaja Azur este situat la iesirea din statiunea Eforie Nord pe plaja Azur.

Construit recent, Complexul de vile Azur din Eforie Nord este dispus direct pe plaja cu toate camerele beneficiind de vedere la mare. Plaja Azur imbina armonios elementele necesare pentru petrecerea unui sejur relaxant.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Premium House se afla in Eforie Nord, la 530 metri de plaja Debarcader si la 500 de metri de Teatrul de Vara. Premium House a fost inaugurat in anul 2020.


Hotelul Rhodos*** este situat in zona falezei la 200 metri de plaja, aproape de Acapulco, la aproximativ 200 metri de Centrul Balnear Efosan si 300 metri de Centrul Balnear Grand.

Complet renovat in anul 2019, se remarca intre hotelurile din Eforie Nord atat prin dotarile moderne dar mai ales prin serviciile de calitate si grija permanenta pentru confortul oaspetilor.
Hotelul ofera posibilitatea petrecerii unui sejur intr-un cadru rafinat, acesta fiind amenajat confortabil si elegant cu mobila si accesorii de calitate.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Pensiunea Roxana se afla in Eforie Nord, la 500 metri de plaja.

Pensiunea Roxana***din Eforie Nord dispune de arhitectura originala si eleganta. Pensiunea a fost renovata in anul 2021, fiind o buna si selecta varianta de cazare in statiune.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Casa Roxy se afla in statiunea Eforie Nord, in partea de sud a statiunii, pe plaja Belona langa Hotel Vraja Marii. Vila a fost renovata integral in anul 2020.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Roxy&Mario se afla in Eforie Nord in imediata apropiere de Teatrul de Vara, la circa 5 minute de mers la plaja Debarcader, la 100 metri de Policlinica Grand si circa 1 km de gara.

Unul din cele mai dragute, cochete, ingenioase si confortabile hoteluri din statiune - Hotel Roxy & Mario a fost creat pentru a-si rasfata clientii.

In toamna anului 2021, a fost renovat in proportie de 80%, schimbandu-se cabinele de dus, baile, gresia, faianta, mobilierul si usile.


Vila Ryanna este situata in Eforie Nord, in zona Belona intre lac si mare.


Samali Residence este situat in centrul statiunii Eforie Nord, pe bulevardul principal, vis-a-vis de Hotel Europa. Samali Residence este un complex de apartamente moderne; unele dintre ele au o minunata vedere la mare si in acelasi timp sunt foarte aproape de Lacul Techirghiol. Ideale pentru oameni de afaceri aflati in calatorie, cupluri sau familii cu copii, apartamentele Samali Residence va ofera confortul de acasa la preturi accesibile.


Vila Seven Tons se afla in statiunea Eforie Nord.


Hotel Smarald se afla in Eforie Nord, la 120 de metri de plaja. A fost inaugurat in anul 2008 intr-o cladire noua ce ofera confortul necesar petrecerii unui sejur de neuitat.


Hotel Steluta se afla in Eforie Nord, la 590 metri distanta de plaja.


Apartamentele Taboo se afla in Eforie Nord, zona Steaua de Mare, la 600 metri distanta de plaja. Apartamentele Taboo sunt apartamente tip duplex.


Hotel Tadora este situat in statiunea Eforie Nord. Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice, dar si moderne. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante de alb, gri si mov.


Hotel Terra*** este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la circa 500 metri de plaja. Hotelul Terra din Eforie Nord a fost deschis in iulie 2007, oferind conditii bune de cazare, servicii de calitate, dotari si finisaje moderne.


Vila Thassos se afla in statiunea Eforie Nord, la 5 metri distanta de plaja Belona. Are o panorama superba atat la lac cat si la mare.


Pensiunea Timona Confort este amplasata in imediata apropiere a Marii Negre, intre Eforie Nord si Agigea, la 150 metri de plaja.


Toma Residence se afla in Eforie Nord, la 700 metri distanta de plaja, in apropiere de Gara Eforie Nord.


FACILITATI: Piscina interioara, Balneo - centru tratamente

Hotel Traian este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord (in apropiere de gara) la circa 500 metri de plaja.

Hotelul Traian***din Eforie Nord dispune de baza de tratament cu o suprafata de 2 800 mp si asigura un numar de 1810 proceduri zilnice din cadrul afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor postraumatice, neurologie periferice si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii si a celor asociate.


Complex Turistic Tropical se afla in Eforie Nord, la 600 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Uranus se afla in Eforie Nord, la 250 metri distanta de plaja. Hotelul Uranus a fost renovat in anul 2022.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Vila Valdi se afla in statiunea Eforie Nord, intr-o zona linistita la 2 minute de centru si 10 minute de plaja. Vila reprezinta o locatie de cazare foarte buna in Eforie Nord cu un raport bun calitate-pret.


Hotel Valul Magic se afla in Eforie Nord, la 350 metri de plaja.

Hotelul Valul Magic (fostul Hotel Eforie) a fost complet renovat, are mobilier si bai ultramoderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Vera***se afla in statiunea Eforie Nord, in zona centrala, la circa 350 metri de plaja.

Hotel Vera se remarca prin conditii si servicii de calitate superioara la un pret avantajos.  Complexul Vera este alcatuit din 3 corpuri: Corp A (4 etaje), Corp B (2 etaje) fara lift, Corp C (3 etaje).


Hotel Veronica se afla in Eforie Nord, in zona Belona, la aproximativ 300 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Victoria se afla in statiunea Eforie Nord, la 150 metri de plaja.

Hotel Victoria este o contructie noua, 2016 este primul sezon de functionare. Este construit pe fundatia unui fost hotel dar recontruit din temelii intr-un stil modern, amplasat intr-o zona centrala si linistita.


Hotel Vigo este situat in Eforie Nord, la 150 metri distanta de plaja.


Hotel Vis***se afla in statiunea Eforie Nord, pe malul lacului Belona cu panorama superba atat la mare cat si la lac.


Hotel Arta se afla in statiunea Eforie Nord, in apropierea Teatrului de Vara, la 260 metri de plaja.

A fost complet renovat in anul 2008.


Hotel Astoria se afla pe faleza, in partea sudica a statiunii Eforie Nord, la circa 120 metri de plaja.

Hotel Astoria reprezinta o buna varianta de cazare in Eforie Nord, avantajul fiind dat atat de pozitia foarte apropiata de mare, faptul ca o parte din camere beneficiaza de vedere la mare, dar si de faptul ca hotelul colaboreaza cu cel mai modern centrul de tratament din statiune. 

In perioada 2012-2013, odata cu schimbarea echipei manageriale, camerele hotelului au primit un suflu nou, proaspat si modern. Mobilierul si parchetul din lemn masiv au fost reconditionate, cpatand un aspect ingrijit si curat. Balconul comun care deservea toate camerele a fost impartit in balcoane individuale pentru fiecare camera.


Hotel Azur se afla in Eforie Nord, la 100 metri de plaja.

Hotelul a fost complet renovat si are conditii de 3*.


Hotel Berlin este situat in inima statiunii Eforie Nord, la aproximativ 400 metri de tarmul marii si la aceeasi distanta de faleza lacului Belona.

Hotelul Berlin este ideal pentru o vacanta linistita dar si pentru scurtele deplasari de afaceri.


Pensiunea Coralia este in partea de nord a statiunii Eforie Nord, la circa 450 metri de plaja de la Steaua de Mare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Cupidon** este situat in zona sudica a statiunii Eforie Nord, la circa 450 metri de plaja Belona  si circa 300 metri de lacul Techirghiol.

Hotel Cupidon din Eforie Nord este o varianta buna de cazare pentru persoanele care cauta cazare intr-o zona linistita a statiunii sau persoane care apreciaza apropierea fata de lacul terapeutic Techirghiol si a cinematografului de vara. Hotelul Cupidon a fost complet renovat si ofera conditii de cazare de 3 stele.


Hotel Legacy (fost H.Jupiter) se afla in Eforie Nord, la 500 metri distanta de plaja.


Complexul Marea Neagra se afla in sudul statiunii Eforie Nord, langa Complexul Dunarea.


Hotel Minerva** se afla in Eforie Nord, in zona nordica a statiunii, la circa 100 metri de plaja.

Hotel Minerva a fost renovat in anul 2021.


Hotel Nadia (fost hotel Venus) se afla in zona nordica a statiunii Eforie Nord, pe faleza, la 100 metri de plaja.

 


Hotel Ovicris**(fostul Hotel Selena) este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la circa 450 metri de mare si 400 metri de lacul Techirghiol.

 


Hotel Pescarus** este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, pe faleza, la circa 100 metri de plaja.

Hotelul Pescarus** a suferit imbunatatiri si renovari in ultimii ani, fiind o varianta de cazare avantajoasa. O parte din camere beneficiaza de vedere la mare. 


Hotel Sirius**este situat in centru statiunii Eforie Nord, la 200 metri de plaja.

Hotelul Sirius va asteapta sa va bucurati de ospitalitatea si serviciile oferite de personalul hotelului, pentru a petrecere un sejur de neuitat.


Hotelul Vraja Marii**se afla in sudul statiunii Eforie Nord.

Hotel Vraja Marii din Eforie Nord este unul dintre hotelurile cautate de pe litoralul romanesc, avand avantajele de a fi foarte aproape de mare si de a avea tarife convenabile. 


Canada Castle se afla in Eforie Nord, la 10 metri de plaja.


Hotel Nava se afla in statiunea Eforie Nord pe aleea Belona, situat la cativa pasi de plaja. Este un hotel nou inaugurat in august 2023.


Nord Residence se afla in Eforie Nord, la 200 metri distanta de plaja.


PopDan Residence se afla in Eforie Nord, la 150 metri distanta de plaja.


Casa Raul se afla in statiunea Eforie Nord, la 200 de metri de plaja.

  • 1
  • 2

Eforie Nord

Lungime plaja: 4000m

       Eforie Nord este a doua statiune ca marime si capacitate de cazare de pe litoralul romanesc al Marii Negre, care face parte din orasul Eforie, fiind situata la circa 12 km sud de orasul Constanta, doar 5 km distanta de Agigea, fiind marginita la sud de statiunea Eforie Sud. Statiunea dispune de gara feroviara si in statiune se poate ajunge relativ usor din Constanta, existand suficiente autobuze care fac legatura intre cele doua orase. Una din caracteristicile principale ale zonei Eforie Nord este data de spectaculoasa faleza de circa 30 m. inaltime si o plaja larga, nisipoasa si cu o lungime de circa 3 km. Orasul Eforie, care cuprinde atat statiunile Eforie Nord, cat si Eforie Sud, are o populatie de 9.473 loc. (2011). 

          Dupa ani 2.000 statiunea a cunoscut o dezvoltare fulminanta datorita investitiilor imobiliare masive care a dus la aparitia unui numar impresionant de pensiune si vile. Multiple hoteluri decis modernizarea integrala sau partiala, crascand nivelul de clasificare, de confort si de servicii oferite. Conditiile de cazare din Eforie Nord sunt in acest moment similare celor din Mamaia, oferind atat cazare la tarife accesibile, cat si la hoteluri de lux. Unul din motivele dezvoltarii statiunii a fost finalizarea autostrazii A2 care face legatura intre Bucuresti si Eforie&Constanta, si care a facilitat deplasarea in aceasta statiune. Ca urmare a accesarii unor Fonduri  Europene si locale, se deruleaza un proces major de modernizare a tuturor spatiilor publice din statiune, de intarire a falezei (30 m. inaltime) si de construire a unei moderne promenade, precum si a strazilor centrale. Plaja din statiune a fost largita si amenajata, fiind practic printre cele mai bune de pe litoralul romanesc, ocupata aproape integral in varf de sezon. Statiunea Eforie Nord a obtinut finantari importante din fonduri nerabmbursabile, care vor fi utilizate la modernizarea arterelor principale din statiune, a lacului Belona si la amenajarea a 5 parcuri noi. 

      Multitudinea de restaurante, baruri si terase servesc atat preparate specifice zonei (in special traditional dobrogene), cat si preparate din peste proaspat si preparate din bucataria internationala. Cele mai cunoscute locatii din zona sunt: faimosul restaurant Nunta Zamfirei (care ofera seri tematice si programe folclorice inca de pe vremea dominatiei comuniste); cateva pescarii celebre ce asigura o gama foarte variata de produse din peste proaspat pescuit (Pescaria lui Matei, Golful Pescarilor s.a.); Restaurantul Marco Polo, dar si luxosul Poarta Apelor sau restaurantul cu una din cele mai frumoase panorame asupra Marii Negre – Acapulco) s.a.

       Aquapark-ul "Eforie Aqua Park" este unul din punctele de atractie maxima de pe litoral, fiind unul din cele 2 Aquapark-uri de pe litoral (celalalt este in Mamaia). Cu o capacitate de peste 3000 de locuri si cu facilitati similare parcurilor acvatice europene, Eforie Aqua Park se defineste ca fiind principala atractie turistica a statiunii, ce are dotari destinate tuturor categoriilor de varsta. Aquapark-ul cuprinde multiple tobogane de apa: Black Hol, Kamikaze (coborare vijelioasa), Rapid River, Multipista si multe altele.

      Statiunea Eforie cuprinde un port turistic – Portul Belona – primul port de agrement privat din Romania. In statiune exista un Teatru de Vara care serveste gazda pentru desfasurarea multiplelor concerte de muzica folclorica sau populara. Nu veti regasi in statiune club-urile din Mamaia, existand doar discoteci cu program scurt. Statiunea Eforie Nord este o statiune linistita, potrivita familiilor, care ofera posibilitati limitate de practicare a sporturilor de vara (cele cateva terenuri de sport sunt majoritar administrate de hoteluri sau sate de vacanta). Pe plaja se regasesc cateva terenuri de volei/ tenis de picior si multiple posibilitati de practicare a sporturilor nautice precum ski-jet, wind-serfing s.a.  

       In prezent statiunea Eforie Nord are un regim balneoclimateric permanent. Actuala statiunea Eforie Nord, impreuna cu Eforie Sud, au fost apreciate inca din cele mai vechi timpuri deoarece cuprind atat posibilitatea de relaxare pe litoralul Marii Negre, cat si posibilitatea de efectuare a unor tratamente balneologice utilizand celebrele namoluri terapeutice ale lacului Techirghiol. Eforie Nord dispune de cateva baze de tratament balnear (deschise sezonier sau permanent) dintre care mentionam: Sanatoriul  Balnear Efosan (GRAND) - unul din cele mai vechi asezaminte pentru tratarea diferitelor afectiuni prin metode naturale (bai, aerosoli, namol de Techirghiol); Baza  de Tratament a Complexului Britannia (fostul complex Steaua de Mare, Delfinul si Meduza), Centrul de tratament al hotelului Mirage MedSPA 4* - unul din cele  mai moderne si bine dotate centre de tratament din Romania;  Centrul  Ana Aslan cu o varietate foarte mare de tratamente SPA (langa hotelului Europa 4*); Hotel Petrolul 3* si Hotel Traian 3* dispun de centre de tratament foarte bine-apreciate de pacienti, la fel si hotel Bran-Bran-Bega 4*. Statiunea dispune de cateva clinici particulare. In Eforie Nord se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, boli ale sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, neurastenie. Tratamentul afectiunilor reumatice, dermatologice si cele ale sistemului osos prin factori de cura naturala cum ar fi apa marii sau clima marina.

       Statiunea Eforie Nord se bucura de cateva hoteluri foarte apreciate in Romania si in strainatate, precum Mirage MedSPA 4* si Aqvatonic 4*, deschise permanent si cu servicii extraordinare de cazare, alimentatie si tratament. Cele doua unitati de cazare, impreuna cu Hotel Europa 4* si alte cateva complexe hoteliere de 3* si 4* au ridicat foarte mult nivelul de apreciere al statiunii, fiind considerate printre cele mai bune din tara. Combinatia de cazare la malul marii, de tratament si de servicii foarte bune de masa (in vara pachetele de cazare cu All Inclusive) au dus la cresterea constanta a gradului de ocupare din statiune. IN anul 2019 existau peste 370 unitati de cazare clasificate, in Eforie Nord: o pensiune de 5 flori, 7 hoteluri de 4* (Amalia, Europa, Bran-Brad-Bega, Delfinul, Mirage, Mondial, Steaua de Mare Aqvatonic) si doua vile de 4*, precum si 39 hoteluri de 3*, si alte 34 vile si pensiuni de 3*, cateva hosteluri, hoteluri si vile de 1 sau 2*. Este bine sa mentionam ca in Eforie Nord sunt circa 220 de unitati de cazare clasificate ca: “apartamente de inchiriat” si “camere de inchiriat”, avand clasificari de la o stea la trei stele (unele cuprind o singura camera, altele pana la 40 camere/unitate de cazare). O varietate atat de mare de vile si pensiuni a creat o oferta la fel de variata, fiind oferite variante de cazare in apartamente de lux, camere moderne si pana la camping-uri sau rulote. Una din cele mai frumoase, selecte si luxoase unitati de cazare de pe litoral - Boutique Citadel 5*, este situata la limita intre Eforie Nord si Eforie Sud, oferind un concept nou pe litoralul romanesc.

      Statiunea Eforie Nord beneficiaza de o clima mediteraneana, caracterizata prin veri fierbinti cu temperaturi medii cuprinse intre 22-30 de grade Celsius si de o rata a precipitatiilor scazuta (aproximativ 400 ml anual). Soarele straluceste 10-12 ore pe zi, oferind conditii optime pentru plaja.

 

 

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu o plimbare s-ar putea! Închiriază o mașină folosind prima aplicație Marketplace pentru închirieri auto direct de la proprietarii din România!

Perpetoo susține antreprenoriatul local românesc! Perpetoo Car Rental Marketplace este gândit și realizat cu mândrie în România pentru români și lumea întreagă.

Închiriază mașini de la 8€/zi ???? www.perpetoo.com - Mai simplu nu se poate!

____________________________

CAR RENTAL DIRECT DE LA PROPRIETAR - Știi prețul de la început și exact atât plătești. Fără̆ surprize, fără̆ aparate de taxare și costuri suplimentare sau ascunse.

Perpetoo susține atreprenoriatul local prin modernizare digitală!

Poți închiria direct de pe telefon: www.perpetoo.com

Valoare garanție redusă

Asigurare CASCO

Oferte din partea proprietarilor

⏰ Prețuri mici pentru perioade lungi

 

Harta:

Plaje - Eforie Nord

     Plaja din statiunea Eforie Nord are o lungime totala de circa 4 km. si se intinde de la intrarea in statiunea Eforie Sud (in dreptul restaurantului Poarta Apelor) si pana in apropiere de plaja Agigea/ Golful Pescarilor din nordul statiunii. Plaja are portiuni de golfulete (lagune), sectoare mari de plaja, dar si zone de pietris.

     Modernizarea masiva a plajei din dreptul statiunii Eforie Nord a dus la schimbarea completa a imaginii statiunii. Portiunea de plaja de la hotel Europa 4* si pana la complexul hotelier Steaua de Mare 4* a fost largita, modernizata si amenajata, ridicand astfel foarte mult nivelul de prestare a serviciilor la plaja. Faleza a fost intarita si plajele largite si cu 100 m. Ca urmare a acestor modificari aproape intreaga lungime a plajei din Eforie Nord este in prezent amenajata fie de catre hotelieri, fie de catre intreprinzatori privati (in sezonul estival).

     Din punct de vedere geografic putem imparti plaja din Eforie Nord in 3 zone principale:

  • Zona de nord, situata in dreptul statiunii Eforie Nord – care se intinde de la nord (zona Golfului Pescarilor) si pana la Plaja Belona.
  • Zona Plajei Belona – aflata in dreptul Aquapark-ului si a hotelului Europa
  • Zona de sud, de la plaja Belona si pana la intrarea in Eforie Sud, situata pe un fel de istm care desparte Lacul Techirghiol de Marea Neagra

 

     Plaja Belona este una din cele mai cunoscute plaje din statiune, situata in zona centrala, in apropierea hotelului Europa. Plaja beneficiaza de nisip fin, intrare lina in mare (pana la circa 600 m. apa nu depaseste 2m). Zona cuprinde si plajele Saigon, Pacha Beach, Plaja Dunarea, Kafe Beach. In aceasta zona se afla cele mai multe amenajari de agrement si petrecere distractiva a timpului liber, multiple terase, baruri si restaurante. Zona plajei Belona este cea mai cunoscuta si apreciata din statiune. In aceasta zona se dau cele mai multe petreceri tematice, se pot savura multiple cocktail-uri, admirand frumusetea Marii Negre.

     De la plaja Belona, spre nord, pana la Plaja complexului Steaua de Mare, intreaga plaja a fost marita si amenajata frumos cu sezlonguri, umbrele si baldachine. In imediata apropiere de plaja de la complexul Steaua de Mare se afla si o frumoasa piscina exterioara (care apartine aceluiasi complex). Printre cele mai cunoscute plaje mentionam: Plaja Debarcader, Plaja Faleza Nord, Plaja Adelamar, Hm, Steaua de Mare, Angely, Top, Mirage s.a. Zona adiacenta hotelului Acapulco/ zona plajei Debarcader are si o insemnatate istorica: in acea zona isi petrecea vacantele Regele Mihai. Caracteristica zonei este data de o frumoasa si inalta faleza (ce ajunge si la 30 m. inaltime) si o minunata promenada, cu o superba vedere la Marea Neagra. In zonele in care plaja este marginita de faleza inalta sunt amenajate multiple trepte pentru coborare. Plaja este impartita in mai multe golfulete de catre diguri strajuite de stabilopozi, care apara plajele de valuri sau curenti puternici.

      De la sudul plajei Belona si pana la Eforie Sud (circa 2 km.) plaja este in general lata (pana in 90 m), avand nisip fin si intrare lina in mare. In zona de sud plaja este intinsa de-a lungul istmului care desparte Lacul Techirghiol de Marea Neagra, fiind in general cu nisip foarte fin. Portiuni din aceasta plaja sunt amenajate, avand si zone mai putin aglomerate. Dintre plajele din aceasta zona mentionam: Bavaria Beach, La Hamace, Boeme Beach, Paradise Beach. Aceasta portiune de plaja este in general mai putin aglomerata, fiind si impartita intre unitati cu capacitate mai mica de cazare. In capete de sezon in aceasta zona se pot crea spectaculoase valuri, datorate curentilor marini si lipsei digurilor.