Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Chaika


15 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 12 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Chaika

FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotelul Aqua View**** este situat la aproximativ 150-200 m de plaja in statiunea Chaika.

Construit in stil mediteranean in anul 2011-2012, Hotelul Aqua View**** ofera conditii foarte bune de cazare in acord cu cele mai recente standarde ale calitatii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness

Complexul Cabacum Beach Residence & Spa**** este situate in statiunea Chaika la doar 300 m de plaja privata Cabacum.

Combinatia de materiale naturale precum piatra, lemn si fier ofera Complexulului Cabacum Beach Residence & Spa**** un aer etern si plin de stil. Complexul a fost construit in anul 2010 si ofera servicii de 4* cu standarde inalte.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Orchideea Boutiqua & Spa**** este situat la inceputul statiunii Chaika, la 400 m de plaja.

Hotelul Orchideea Botique and Spa**** din Chaika a fost dat in folosinta in anul 2007 intr-un loc unic care combina briza marii cu frumusetea si prospetimea padurii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Argisht Palace *** este construit in 2011 si este situat intre statiunile Riviera (Nisipurile de Aur) si Sunny Day, la circa 600 m. de plaja. Complexul se afla la 2 km. de statiunea Nisipurile de Aur, dispune de funicular care duce pe plaja, la 100 m. bowling, 100 m. de supermarket, 600 m. de plaja, circa 1 km. de portul Palas, 1 km. de izvorul termal Kabakum, 3 km. de Aquapark din Nisipurile de Aur, circa 10 km. de orasul Varna. 

Argisht Palace*** din zona Nisipurile de Aur este un hotel deosebit, caracterizat prin lux si opulenta, arhitectura unica pe peninsula balcanica, ce aminteste de anticul Babilon, si servicii de calitate. Construit in 2011, hotelul ofera confort si relaxare, fiind situat departe de zona aglomerata a statiunii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotel Bellevue*** este situat in partea de sud a Parcului National „Nisipurile de Aur”. Invaluit in prospetimea oferita de padurea ce-l inconjoara, hotelul ofera vizitatorilor o priveliste deosebita a coastei Marii Negre.

Hotelul Bellevue*** din Chaika este destinat celor ce sunt in cautarea unei atmosfere calme, primitoare, unei atentii deosebite acordate fiecarui oaspete in parte si a unor preparate culinare deosebite. Hotelul dispune de autocare speciale ce permit accesul rapid turistilor la plajele din statiunile Riviera si Nisipurile de Aur.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Este situat in zona Chaika in imediata apropiere de Nisipurile de Aur (5 km) la circa 600-700 m de plaja.
Hotelul Bona Vita este un hotel clasificat la 3 stele.

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

 Hotel Brigantina Beach este situat intr-o zona linistita direct pe plaja in statiunea Chaika la doar 4 kilometri de intrarea in statiunea Nisipurile de Aur.

  Hotel Brigantina Beach ***- construit in 2006 -  este o varianta buna pentru vacanta de vara avand in vedere atuurile lui : localizarea lui direct pe plaja  la 4 km de Nisipurile de Aur + tarife convenabile la cazare si facilitati si servicii satisfacatoare pentru cele 3 stele ale sale.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Cabacum Plaza Aparthotel este situat pe maulul marii in extremitatea nordica a plajei Cabacum Beach din zona Chaika, situata intre statiunea Nisipurile de Aur (Riviera) si orasul Varna. 

Aparthotelul Cabacum Plaza este o constructie noua (2016-2017) situata la circa 30-50 m. de plaja cu nisip Kabacum Beach, pe malul marii (zona din fata hotelului este stancoasa). Distanta fata de statiunea Nisipurile de Aur este de circa 3 km.

Chiar daca clasificarea oficiala este de 2*, dotarile si conditiile de cazare plaseaza complexul la nivel de cel putin 3*.  


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Situat în propriul sau parc, la circa 450 m de mare si ferit de zgomotul marilor statiuni turistice, combinand frumusetea naturii cu linistea marii, Hotelul Detelina*** ofera sansa unei relaxari complete.

Hotelul Detelina*** din Chaika este locul perfect pentru reuniunile cu familia sau partenerii de afaceri, training-uri, conferinte si evenimente de afaceri. Cei cu o viata de noapte activa se pot bucura de numeroasele localuri situate nu departe de hotel, în Nisipurile de Aur. Hotelul a fost renovat in anul 2005.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Kini Park*** se afla in statiunea Chaika la 500 m de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 1958 si renovat in anul 2001.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Magnolia Palace*** se afla in Chaika, la 200 de metri de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 1990 si renovat in anul 2018. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Park Hotel Magnolia & Spa*** este situat in linistita si retrasa statiune Chaika, undeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Konstantin & Elena. Hotelul se afla la circa 250 m de plaja, situat pe munte, coborarea spre plaja fiind pe o portiune de drum asfaltat si scari.

Chaika este o statiune foarte linistita si retrasa, dar se bucura de acelasi nisip fin si frumoasa deschidere spre mare precum Nicipurile de Aur sau Sf. Konstantin & Elena. Statiune mai accesibila, potrivita pentru destindere si relaxare la un buget accesibil. Hotelul Park Hotel Magnolia & Spa*** din Chaika este un hotel confortabil si primitor, potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni, pentru desfasurarea conferintelor sau a team-building-urilor. Hotelul a fost construit in 1990 si a fost renovat in anul 2003. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Royal Beach*** din Chaika este situat la intr-o zona linistita la circa 150-200 m de plaja cea mai apropiata. O alta plaja , Plaja Kabacum considerata cea mai buna plaja din zona Chaika este la doar 500-600 de metri de hotel iar pana la intrarea in Nisipurile de Aur sunt 4 km.

Hotel Royal Beach din Regiunea Park Nisipurile de Aur (Chaika) este construit in 1998 si renovat integral in 2011. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Hotelul Strandja*** este situat in statiunea Chaika la 200 metri de plaja.

Hotel Strandja*** din Chaika este locul ideal pentru cei ce doresc sa combine relaxarea pe plaja sau la piscina cu multitudinea de atractii oferite de complex. Hotelul a fost construit in anul 2009.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Vezhen*** este situat in statiunea Chaika, la 450 m de plaja.

Situat intr-o zona de parc plina de verdeata, Hotelul Vezhen*** ofera posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat. Hotelul a fost renovat in anul 2008.

Chaika

 Statiunea Chaika - Regiunea Nisipurile de Aur - este situata in nordul Bulgariei, intre marile statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Constantin si Elena, la fel cum sunt si statiunile Riviera si Sunny Day. Sunt doar cativa Km intre aceste statiuni.  

Chaika - denumirea statiunii inseamna “pescarus”,ale carei avantaje, pe langa liniste este data si de apropierea de cele doua mari statiuni: Nisipurile de Aur si Sf. Constantin si Elena. Intimitatea oferita de aceasta statiune se completeaza perfect cu aglomeratia statiunilor din imprejurimi.  

  

Harta:

Plaje - Chaika

 Plaja cu nisip fin , neaglomerata , lunga de circa 4-5 km , amenajata. Plaja Cabacum este considerata zona cea mai atractiva .