Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Chaika


18 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele , 14 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Chaika

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Aqua View Boutique Hotel**** este situat la aproximativ 150-200 m de plaja in statiunea Chaika numita si Regiunea Nisipurile de Aur datorita apropierii de acesta statiune.

Construit in stil mediteranean in anul 2011-2012, Hotelul Aqua View Boutique Hotel**** ofera conditii foarte bune de cazare in acord cu cele mai recente standarde ale calitatii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul Cabacum Beach Residence & Spa**** este situate in statiunea Chaika la doar 300 m de plaja privata Cabacum.

Combinatia de materiale naturale precum piatra, lemn si fier ofera Complexulului Cabacum Beach Residence & Spa**** un aer etern si plin de stil. Complexul a fost construit in anul 2010 si ofera servicii de 4* cu standarde inalte.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Dahlia Garden este situat in Statiunea Chayka, la 500 de metri de cea mai buna plaja din zona (Kabakum)  la 2 km de statiunea Nisipurile de Aur, la 4km de statiunea Sfantul Constantin si Elena si la 12km de orasul Varna. Hotelul a fost renovat in mare parte in primavara 2022 si ofera turistilor un confort ridicat si servicii foarte bune datorita noului management al hotelului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Orchideea Boutiqua & Spa**** este situat la inceputul statiunii Chaika, la 400 m de plaja.

Hotelul Orchideea Botique and Spa**** din Chaika a fost dat in folosinta in anul 2007 intr-un loc unic care combina briza marii cu frumusetea si prospetimea padurii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Argisht Palace *** este construit in 2011 si este situat intre statiunile Riviera (Nisipurile de Aur) si Sunny Day, la circa 600 m. de plaja. Complexul se afla la 2 km. de statiunea Nisipurile de Aur, dispune de funicular care duce pe plaja, la 100 m. bowling, 100 m. de supermarket, 600 m. de plaja, circa 1 km. de portul Palas, 1 km. de izvorul termal Kabakum, 3 km. de Aquapark din Nisipurile de Aur, circa 10 km. de orasul Varna. 

Argisht Palace*** din zona Nisipurile de Aur este un hotel deosebit, caracterizat prin lux si opulenta, arhitectura unica pe peninsula balcanica, ce aminteste de anticul Babilon, si servicii de calitate. Construit in 2011, hotelul ofera confort si relaxare, fiind situat departe de zona aglomerata a statiunii.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Bellevue*** este situat in partea de sud a Parcului National „Nisipurile de Aur”. Invaluit in prospetimea oferita de padurea ce-l inconjoara, hotelul ofera vizitatorilor o priveliste deosebita a coastei Marii Negre.

Hotelul Bellevue*** din Chaika este destinat celor ce sunt in cautarea unei atmosfere calme, primitoare, unei atentii deosebite acordate fiecarui oaspete in parte si a unor preparate culinare deosebite. Hotelul dispune de autocare speciale ce permit accesul rapid turistilor la plajele din statiunile Riviera si Nisipurile de Aur.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul BenVita*** din Chaika se afla la 200 m de plaja. A fost construit in 2004 si renovat in 2014.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Este situat in zona Chaika in imediata apropiere de Nisipurile de Aur (5 km) la circa 600-700 m de plaja.
Hotelul Bona Vita este un hotel clasificat la 3 stele.
Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

 Hotel Brigantina Beach este situat intr-o zona linistita direct pe plaja in statiunea Chaika la doar 4 kilometri de intrarea in statiunea Nisipurile de Aur.

  Hotel Brigantina Beach ***- construit in 2006 -  este o varianta buna pentru vacanta de vara avand in vedere atuurile lui : localizarea lui direct pe plaja  la 4 km de Nisipurile de Aur + tarife convenabile la cazare si facilitati si servicii satisfacatoare pentru cele 3 stele ale sale.


FACILITATI: Piscina exterioara

Cabacum Plaza Aparthotel este situat pe maulul marii in extremitatea nordica a plajei Cabacum Beach din zona Chaika, situata intre statiunea Nisipurile de Aur (Riviera) si orasul Varna. 

Aparthotelul Cabacum Plaza este o constructie noua (2016-2017) situata la circa 30-50 m. de plaja cu nisip Kabacum Beach, pe malul marii (zona din fata hotelului este stancoasa). Distanta fata de statiunea Nisipurile de Aur este de circa 3 km.

Chiar daca clasificarea oficiala este de 2*, dotarile si conditiile de cazare plaseaza complexul la nivel de cel putin 3*.  


FACILITATI: Piscina exterioara

Situat în propriul sau parc, la circa 450 m de mare si ferit de zgomotul marilor statiuni turistice, combinand frumusetea naturii cu linistea marii, Hotelul Detelina*** ofera sansa unei relaxari complete.

Hotelul Detelina*** din Chaika este locul perfect pentru reuniunile cu familia sau partenerii de afaceri, training-uri, conferinte si evenimente de afaceri. Cei cu o viata de noapte activa se pot bucura de numeroasele localuri situate nu departe de hotel, în Nisipurile de Aur. Hotelul a fost renovat in anul 2005.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kini Park*** se afla in statiunea Chaika la 500 m de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 1958 si renovat in anul 2001.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Aparthotelul La Mer*** se afla pe plaja in Chaika, langa Nisipurile de Aur si la 15 km de orasul Varna. A fost construit in 2014 si renovat in 2019.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Magnolia Palace*** se afla in Chaika, la 200 de metri de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 1990 si renovat in anul 2018. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Park Hotel Magnolia & Spa*** este situat in linistita si retrasa statiune Chaika, undeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Konstantin & Elena. Hotelul se afla la circa 250 m de plaja, situat pe munte, coborarea spre plaja fiind pe o portiune de drum asfaltat si scari.

Chaika este o statiune foarte linistita si retrasa, dar se bucura de acelasi nisip fin si frumoasa deschidere spre mare precum Nicipurile de Aur sau Sf. Konstantin & Elena. Statiune mai accesibila, potrivita pentru destindere si relaxare la un buget accesibil. Park Hotel Magnolia & Spa*** din Chaika este un hotel confortabil si primitor, potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni, pentru desfasurarea conferintelor sau a team-building-urilor. Hotelul a fost construit in 1990 si a fost renovat in anul 2003. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Royal Beach*** din Chaika este situat la intr-o zona linistita la circa 150-200 m de plaja cea mai apropiata. O alta plaja , Plaja Kabacum considerata cea mai buna plaja din zona Chaika este la doar 500-600 de metri de hotel iar pana la intrarea in Nisipurile de Aur sunt 4 km.

Hotel Royal Beach din Regiunea Park Nisipurile de Aur (Chaika) este construit in 1998 si renovat integral in 2011. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Strandja*** este situat in statiunea Chaika la 200 metri de plaja.

Hotel Strandja*** din Chaika este locul ideal pentru cei ce doresc sa combine relaxarea pe plaja sau la piscina cu multitudinea de atractii oferite de complex. Hotelul a fost construit in anul 2009.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Vezhen*** este situat in statiunea Chaika, la 450 m de plaja.

Situat intr-o zona de parc plina de verdeata, Hotelul Vezhen*** ofera posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat. Hotelul a fost renovat in anul 2008.

Chaika

    Orasul Varna este al doilea cel mai mare oras de pe litoralul bulgaresc. Intreaga zona intre orasul Varna si statiunea Nisipurile de Aur a cunoscut o dezvoltare continua, in acest fel aparand statiunile mai mari precum Sf. Konstantin si Elena, dar si Sunny Day, si cateva constructii mai apropiate sau mai departare de plaja, structuri de cazare care oficial nu pot fi grupate intr-o singura zona.

        Zona la sud de statiunea Riviera (situata in sudul plajei din Nisipurile de Aur) si la nord de statiunea Sunny Day este denumita deseori ca Zona limitrofa a statiunii Nisipurile de Aur (adica: Golden Sands Region), dar din punct de vedere al pozitionarii, aceasta regiune este cea mai apropiata de regiunea numita CHAIKA, din acest motiv am extrapolat numele Chaika astfel inat sa cuprinda toate hotelurile din acea zona.

   Pentru pozitionarea exacta a hotelurilor, va recomandam sa utilizati harta (!) si sa luati in considerare faptul ca o mare parte din hoteluri se afla pe faleza, deci va recomandam sa cititi descrierea exacta a pozitionarii hotelului fata de plaja. In anumite cazuri iesirea la plaja se poate face coborand un telescaun, in altele - parcurgand un tunel.

     Chaika - Regiunea Nisipurile de Aur - este situata in nordul Bulgariei, la nord de orasul Varna si statiunea Sunny Day.  Denumirea zone CHAIKA inseamna “pescarus”, iar avantajele zonei sunt date de liniste si o priveliste deosebita la Marea Neagra. In statiune nu exista decat cateva terase, magazinase si restaurante, fiind in principal o zona de locuit, care se anima in varf de sezon.

Harta:

Plaje - Chaika

    Este impropriu sa ne referim la o plaja, deoarece intreaga zona dintre Sunny Day si Riviera este impanzita de plaje mici, unele de nisip si altele stancoase, spectaculoase si cu apa foarte curata. Caracteristica acestei zone e data de plaja in majoritatea lor neamenajate, nisipoase, avand intrare lina in mare, la majoritatea acestora. Plaja Cabacum este considerata zona cea mai atractiva, fiind o plaja amenajata. In general plajele sunt cu nisip fin, neaglomerate, avand lungime maxima de circa 4-5 km., doar partial amenajate.