Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Insula Evia


16 - unitati de cazare

7 - statiuni , 2 - unitati de 5 stele , 8 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Thalatta Seaside**** este situat pe plaja Agia Anna, in una din cele mai frumoase zone ale Greciei si insulei Evia, imbinand linistea locului cu verdele pinilor si albastrul Marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Amarynthos Resort se afla in Insula Evia. Hotelul complet renovat este noua bijuterie a insulei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Porto Evia Boutique Hotel este situat direct pe malul marii, in golful Evoikos, in centrul localitatii istorice Amarynthos. Zona de restaurante, baruri, cluburi se afla la doar 2 minute de mers.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Thermae Sylla Spa Wellness***** este situat in Edipsos - Insula Evia, Grecia. Apele termale izvorate din subteran au temperatura de 80-85 grade Celsius si poarta urme de radon - un puternic terapeutic mineral cu proprietati vindecatoare. Thermae Sylla imbratiseaza partea de wellness cu cea medicala, spa si tratamente intr-un mediu luxos si sanatos, imbinat cu bucataria mediteraneana.


Hotelul Mitho este situat in localitatea Edipsos, la 200 m de plaja, langa izvoarele termale Edipsos, la 46 km de aeroportul national Nea Anchialos, la 4 km de plaja Agiou Nikolaou.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport

Negroponte Resort***** se afla in Eretria, Insula Evia, la cativa metri de Marea Egee. Complexul este format din 5 cladiri interconectate si se intinde pe o suprafata de 11000 mp. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Complexul Amaronda Resort & Spa**** este situat in Eretria, la 100 m de plaja nisipoasa, 3.5 km de port si 3 km de Sfagiou Square.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Eretria Spa Resort se afla pe Insula Evia din Grecia.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Miramare**** este situat intr-o zona rezindetiala la 4 km de orasul istoric Eretria. Hotelul este construit in forma literei "L" la care se adauga 4 cladiri independente in mijlocul gradinilor cu vegetatie mediteraneana, la 190 m de plaja. Maslini centenari, portocali, lamai, smochini si migdali se pot vedea de-a lungul proprietatii de 22000 mp. Accesul la plaja se face prin intermediul unui pasaj subteran. Hotelul a fost construit in 1981 si renovat in 2008.

Aqua Park

Hotel Palmariva Beach se afla in Eretria, Insula Evia.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Eviana Beach*** este situat in Eretria, la cativa metri de plaja nisipoasa, de care o desparte drumul ce trece prin fata hotelului, in apropiere de zona pietonala. Centrul orasului se afla la 400 m.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Complexul Grand Bleu Beach Resort*** este sitat in zona Eretria, la 110 km de aeroportul din Atena, de unde se poate ajunge usor prin intermediul podului care face legatura intre insula si continent sau cu feribotul din portul Oropos (20 minute). Este construit in prima linie, langa plaja nisipoasa, la 1.5 km de orasul Eretria.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Kymi Palace se afla in apropierea portului din Kymi, Insula Evia. Este o locatie ideala pentru petrecerea unei vacante relaxante.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Marmari Bay**** este construit pe un o inaltime la circa 400 m de portul satului Marmari din Insula Evia. 

Dispune de o fumoasa priveliste la mare si o gradin abine ingrijita si o piscina generoasa.


Hotelul Altamar*** este situat in Pefki, insula Evia, intr-o zona cu vegetatie luxurianta, pini si vedere la mare, la aproximativ 700 m de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Apartamentele Irene Studios (3 chei) sunt situate in Pefki, insula Evia, la 700 m de plaja.