Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Insula Zakynthos


58 - unitati de cazare

11 - statiuni , 7 - unitati de 5 stele , 32 - unitati de 4 stele , 17 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Alykanas Village**** este localizat la 20 km de aeroport, la 18 km de Laganas, in apropiere de centrul statiunii si la 200 m de plaja publica.

Hotelul Alykanas Village**** situat in statiunea Alikanas, reprezinta o alegere buna pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Diana Palace**** este localizat la 4 km distanta de orasul Zakynthos si la 200 m de plaja cu nisip din Argassi.

Hotelul Diana Palace**** face parte din Diana Group Hotels si este un hotel de 4* cu o arhitectura moderna, situat intr-o zona cosmopolitana a statiunii Argassi si este cel mai recomandat family-hotel din statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Zakantha**** din statiunea Argassi, insula Zakynthos, reprezinta o varianta excelenta de cazare, fiind situat pe plaja cu nisip si apa limpede a marii Ionice. Hotelul Zakantha**** este situat in zona golfului Argassi, pe plaja si la 500 de metri de centrul statiunii. Orasul Zakynthos se afla la 2.5 kilometri, portul la 3 kilometri si aeroporul la 5 kilometri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Contessa*** este situat in statiunea Argassi, la aproximativ 250 de metri de plaja. Avand atat vedere spre mare cat si vedere spre munte, hotelul Contessa*** din Argassi dispune de privelisti incantatoare, oferind turistilor vacante relaxante la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Eleana este situat in statiunea Argassi, Insula Zakythos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Mimoza Beach se afla intr-o zona verde din Argassi si este o afacere de familie de aproape 50 de ani.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Palmyra se afla pe coasta de est a insulei Zakynthos, in statiunea Argassi, la 200 metri distanta de plaja, 50 metri de baruri, restaurante si magazine.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Paradise Beach*** este localizat la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 4 km de capitala insulei, pe malul marii.

Hotelul Paradise Beach*** situat pe coasta estiza a insulei Zakynthos, pe malul marii, in statiunea Argassi, in apropiere de magazine, baruri si taverne, precum si de Hotelul Chryssi Akti cu care imparte aceeasi piscina si terasa pentru plaja comuna. Este un hotel modest.


FACILITATI: Piscina exterioara

Belussi Beach Hotel & Suites se afla in Drosia Kipselis, Zakynthos, langa mare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aeolos Boutique Hotel and Suites**** este localizat la 2 km de Aeroportul International Dionysios Solomos Zakynthos, la 4 km distanta de orasul Zakynthos si la 1 km de Caretta's Fun Park Center, la 400 m de plaja din Kalamaki.. 

Aeolos Boutique Hotel and Suites**** situat in Kalamaki, inconjurat de vegetatie bogata, pune la dispozitia turistilor sai restaurant a-la-carte cu preparate culinare delicioase, precum si piscina in ae liber.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Caretta Beach Holiday Village este un hotel modern, situat in statiunea turistica Kalamaki pe coasta de sud a Insulei Zakynthos.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Exotica & Spa by Zante Plaza se afla in Kalamaki, la 600 metri de plaja Kalamaki.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Golden Sun**** este situat la 150 de metri de plaja, in statiunea Kalamaki. Centrul statiunii se afla la 500 de metri si cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 100 de metri. Hotelul se afla la 2 kilometri de aeroport, 5 kilometri de orasul Zakynthos si 5 kilometri de portul principal.Punctul de atractie principal al hotelului Golden Sun*** din Kalamaki este locatia deosebita, aproape de plaja unde o specie rara de broaste testoase (specia Caretta-Caretta) isi depun ouale. Inconjurat de copaci, hotelul oferta relaxare si liniste, pentru o vacanta de vara minunata la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Ilaria se afla intr-o zona verde, linistita intre statiunile Kalamaki si Laganas, 500 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Louros Beach Hotel & Spa(Adults Only) se afla in Kalamaki, Zakynthos, la 300 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Marelen se afla in Kalamaki, Insula Zakynthos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Dennys Inn se afla in Kalamaki, la 300 metri de plaja Kalamaki (casa testoaselor Caretta).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Ionion Blue se afla in Kalamaki, Zakynthos. Hotelul si-a deschis portile turistilor in anul 2005 si de atunci in fiecare an a fost renovat. Hotelul Ionion Blue este detinut si condus de o familie greaca prietenoasa care va sta la dispozitie in timpul sejurului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotel Cavo Orient Beach se afla in Tragaki, in zona Kypseli, la 10 km de centrul insulei Zakynthos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Golden Coast Resort**** este localizat la 15 km de Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakynthos si la 11 km de port si de centrul orasului Zakynthos, la 10 m distanta de plaja.

Hotelul Golden Coast Resort**** situat in Kypseli, la 10 m distanta de plaja Drosia, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tsamis Zante**** este situat pe plaja Pahi Ammos, in statiunea Kypseli, la 500 de metri de centrul ei. Statiile de autobuz si de taxi se afla la 500 de metri de hotel. Orasul Zakynthos si portul se afla la 12 kilometri distanta iar aeroportul la 15 kilometri.

Datorita conditiilor deosebite de cazare si a localizarii pe plaja Kypseli, hotelul Tsamis Zante**** este ideal pentru familiile cu copii. Hotelul a fost renovat integral in 2007.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Domes Aulus Zante Hotel se afla in Laganas, Zakynthos, pe un teren protejat de cuibarit al broastelor testoase marine. Este situat la 90 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Mediterranean Beach***** este situat in centrul statiunii Laganas, pe plaja. Aeroportul se afla la 5 kilometri, orasul Zakynthos la 7 kilometri si portul insulei la 7 kilometri.

Mediterranean Beach***** este un hotel construit in 2005 si renovat in 2010-2011. Hotelul ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel White Olive Elite se afla in Laganas, Insula Zakynthos. Este un hotel nou, construit in anul 2018-2019, iar in iulie 2019 si-a deschis portile turistilor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Zante Park este situat in statiunea Laganas, la doar 300 de metri de plaja si la 800 de metri de centrul statiunii.

Renovat si utilat integral in 2008-2009, hotelul Zante Park este amplasat ideal intr-o zona linistita si captivanta din Laganas, asteptand sa ofere tuturor oaspetilor sai o vacanta de vara ideala pe insula Zakynthos, la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Astir Palace**** este situat pe plaja Laganas, la 4 kilometri de aeroport, 7 kilometri de orasul Zakynthos si 7 kilometri de port.

Hotelul Astir Palace**** este locul ideal de petrecere a vacantei de vara, datorita pozitionarii sale pe plaja cu nisip, langa apa cristalina a marii Ionice.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Best Western Galaxy Beach Resort**** este localizat la 6 km de aeroport, la 8 km distanta de orasul port Zakynthos si la 500 m de centrul statiunii Laganas, pe plaja.

Hotelul Best Western Galaxy Beach Resort**** situat pe plaja din Laganas, la 500 m distanta de centrul cu baruri, restaurante si cluburi, renovat complet in 2016, cu o experienta in domeniu de 40 de ani, face parte din lantul hotelier Best Western si este membru Green Key, reprezentand locul ideal pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Denise Beach**** este localizat la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 7 km de portul si centrul statiunii Zakynthos, pe plaja.

Hotelul Denise Beach**** situat pe plaja, in Laganas, la 200 m distanta fata de zona centrala cu restaurante, baruri si magazine, la 40 m de cel mai apropiat supermarket, fiind recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor de tineri care doresc o vacanta intr-o zona mai linistita din Laganas.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Gardelli Resort se afla in Laganas, la 90 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Garden Palace se afla in Laganas, Insula Zakythos. Este construit in stil ionian si a inceput sa functioneze in 2001, iar in 2019 a fost renovat. Este o alegere ideala atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Karras**** este localizat la 3 km de aeroportul din Zakynthos, la 700 m distanta de centrul orasului Laganas si la 6 km de centrul orasului Zakynthos, la 300 m de plaja.

Hotelul Karras**** situat in Laganas, a fost construit in anul 2000 si renovat complet in 2015, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta minunata.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Louis Zante Beach**** este situat la 50 de metri de plaja, la doar 2 minute de mers cu masina pana in statiunea Laganas, 10 minute de aeroportul international Zakynthos si la 15 minute de mers de orasul Zakynthos.

Hotelul Louis Zante Beach**** a fost recenet renovat si ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite pentru petrecerea unei vacante de vis la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Majestic**** este localizat la 5 km de aeroportul din Zakynthos si la 4 km distanta de port si centrul orasului Zakynthos, la 500 m plaja.

Hotelul Majestic**** situat pe strada principala a statiunii Laganas, in imeidiata apropiere a cluburilor si a barurilor, a fost construit in anul 1998 si renovat complet in 2008, este recomandat pentru tineri si cupluri dornici de distractie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Margarita**** este localizat la 6 km de aeroportul din Zakynthos si la 5 km distanta de port si centrul orasului Zakynthos, la 800 m plaja.

Hotelul Margarita**** situat intr-o zona mailinistita, la 700 m de strada principala a statiunii Laganas cu baruri, cluburi si magazine, este o optiune ideala pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel White Olive Premium se afla in Laganas, Insula Zakynthos.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Astir Beach*** este situat la 10 metri de plaja din Laganas, la 6 kilometri de aeroport, la 7 kilometri de orasul Zakyntos si la 7 kilometri de port.

Situat chiat pe plaja, hotelul Astir Beach*** din Laganas reprezinta locul ideal de petrecere a vacantei de vara la malul marii Ionice.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Canadian*** este situat la 200 de metri de plaja, in statiunea Laganas si la 400 de metri de artera comerciala.

Hotelul Canadian*** a fost recent renovat, adoptand un stil nou, modern, iar personalul hotelului este prietenos, fiind oricand gata sa satisfaca toate dorintele oaspetilor sai.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Ilios se afla pe coasta de sud a insulei Zakynthos in Laganas.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Poseidon Beach*** este localizat la 4 km de aeroportul din Zakynthos, la 7 km distanta de orasul Zante si la 700 m de centrul statiunii Laganas, la 50 m de plaja.

Hotelul Poseidon Beach*** situat in una dintre cele mai populare si frumoase statiunii turistice, Laganas, a 50 m de una dintre cele mai lungi plaje din Grecia, ce se intinde pe o suprafata de 9 km, fiind renovat complet in 2001 si este recomandat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Zante Atlantis se afla in Laganas, la 700 metri de renumita plaja Laganas. Plaja Laganas este unul dintre site-urile de reproducere pentru broasca testoasa de Caretta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Zante Plaza Hotel and Apartments*** este localizat la 7 km de aeroportul Zakynthos si la 500 m distanta de centrul statiunii Laganas, la 100 m de plaja.

Zante Plaza Hotel and Apartments*** situat in Laganas, pune la dispozitia turistilor sai 2 restaurante dintre care unul este tematic si 3 piscine exterioare, pentru o vacanta relaxanta.


Vila Milano se afla in statiunea Laganas, la 10 metri de plaja.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Aqua Bay***** este localizat la 7 km de Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakynthos si la 200 m de centrul statiunii Tsilivi, la 300 m de plaja cu nisip din Tsilivi.

Hotelul Aqua Bay***** situat in imeidiata apropiere a parcului acvatic, intr-o zona linistita si este inconjurat de gradini cu maslini, a fost inaugurat in 2013, modern si elegant, fiind dedicat in special familiilor cu copii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Porto Planos**** este localizat la 8 km de aeroportul din Zakynthos si la 5 km de portul din Zakynthos, aproape de plaja.

Hotelul Porto Planos**** situat la 150 m de centrul statiunii Tsilivi, in apropiere de taverne, magazine alimentare si suveniruri, pune a dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Georgia Apartments se afla in Tsilivi, Insula Zakythos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Gloria Maris Suites & Villas*** este situat in golful Laganas, statiunea Porto Koukla, chiar pe plaja. Statia de autobuz se afla la 100 de metri de hotel. Orasul Laganas se afla la 2 kilometri, Kalamaki la 4 kilometri, Keri la 4 kilometri, aeroportul la 10 kilometri si orasul Zakynthos la 12 kilometri. In apropierea hotelulul se afla magazine si taverne.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Atlantica Eleon Grand Resort and Spa***** este localizat la 12 km de aeroportul din Zakynthos si la 7 km distanta de Zakynthos, pe plaja.

Hotelul Atlantica Eleon Grand Resort and Spa***** situat in satul pitoresc Tragaki pe coasta de est a insulei, se intinde pe o suprafata de 41.000 mp, fiind un hotel de lux cu servicii si facilitati de calitare pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Caretta Paradise and Waterpark**** este localizat la 10 km de aeroport si la 350 m distanta de plaja.

Hotelul Caretta Paradise and Waterpark**** situat in zona mai linistita a insulei, in Tragaki si reprezinta destinatia perfecta de vacanta pentru familiile cu copii, datorita serviciilor si facilitatilor hotelului, precum si a Aqua Park-ului de care dispune.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Lesante Classic Luxury Hotel and Spa***** este situat la 100 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiunii Tsilivi, in insula Zakynthos. Orasul Zakynthos se afla la 6 kilometri, portul insulei se afla la 6 kilometri iar aeroportul se afla la 9 kilometri de hotel.

Lesante este un hotel nou construit de 5 stele, fiind printre cele mai bune unitati de cazare din insula Zakynthos. Facilitatile deosebite, personalul prietenos si dedicat, serviciile impecabile si arhitectura moderna si luxoasa fac din acest hotel locatia potrivita pentru petrecerea vacantei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Alexandra Beach Resort & Spa este situat intr-o zona superba, direct pe plaja de nisip Tsilivi Beach din Zakynthos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Contessina se afla in Tsilivi, insula Zakynthos.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Filoxenia**** este situat in statiunea Tsilivi, la 1.6 kilometri de plaja si la 4 kilometri de centrul statiunii.

Hotelul Filoxenia**** este amplasat intr-un cadru natural minunat, unde muntele intalneste marea, iar ospitalitatea este la ea acasa, oferind oaspetilor sai vacante minunate la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Mamfredas Resort este situat in statiunea Tsilivi pe coasta de nord-est in Zakinthos.


Hotelul Dannas Boutique*** este localizat la 10 km de Aeroportul International Dionysios Solomos si la 6 km distanta de orasul Zakynthos, la cativa metrii de plaja.

Hotelul Dannas Boutique*** situat in Tsilivi, in apropiere de una dintre cele mai frumoase plaje din Zakynthos, reprezinta destinatia ideala pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Planos Aparthotel*** este localizat aproape de centrul statiunii Tsilivi si de plaja, la aproximativ 8 minute de mers pe jos.

Planos Aparthotel*** este situat langa statia de autobuz si reprezinta cea mai buna alegere pentru petrecerea unui sejur in Zakynthos datorita atmosferei prietenoase si asezarii linistite a hotelului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Tsilivi Admiral Suneo Club*** este localizat la 7 km distanta de aeroport, la 4 km de capitala insulei orasului Zante si la 200 m de centrul statiunii, la 80 m de plaja.

Tsilivi Admiral Suneo Club*** situat in statiunea Tsilivi, una dintre cele mai frumoase statiuni turistice cu numeroase restaurante, taverne, baruri si magazine, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii.


Ammos Villas se afla in Vassilikos, Zakynthos, la 240 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Belvedere Luxury Suites**** este localizat la 25 km de aeroport, la 18 km distanta de orasul Zakynthos si la 200 m de centrul statiunii, la 700 m distanta de minunatele plaje Porto Roma si Gerakas.  

Hotelul Belvedere Luxury Suites**** situat in una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei si anume in Vassilikos, la 700 m distanta de una dintre plajele unde testoasele Caretta-Caretta isi depun ouale, pe plaja Gerakas, reprezentand locul ideal pentru petrecerea vacantei.

Insula Zakynthos

Insula Zakynthos

Zakynthos/Zante este a treia insula ca marime din grupul insulelor Ionice. Are o suprafata de 410 de kilometri patrati iar zona de coasta are 123 de kilometri lungime. Insula are o lungime de 40 de kilometri, o latime de 20 de kilometri iar cel mai inalt punct al insulei este varful Vrachionas, de 758 de metri.

Numele insulei vine de la Zakynthos, fiul legendarului conducator arcadian Dardanus. Potrivit mitologiei grecesti Zakynthis a fost prima persoana care s-a stabilit pe aceatsa insula.

In prezent Zakynthos este o insula infloritoare, principala sursa de castig fiind industria turistica. Aeroportul international Zakynthos “Dionysios Solomos”se afla la 4.3 kilometri de capitala insulei, in zona sud-vestica si face legatura dintre insula Zakynthos si celelalte aeroporturi grecesti. Portul din Zakynthos are feriboturi ce leaga insula de portul Kyllini, aflat pe Grecia continentala. Alt feri leaga satul Skinari de Argostoli, sat aflat pe insula Kefalonia.

Insula are un teren foarte variat, cu campii fertile in partea sud-estica si o zona muntoasa, cu stanci abrupte de-a lungul coastei de vest.

Clima mediteraneana blanda si precipitatiile abundente din timpul iernii fac ca insula sa aiba o vegetatie densa. Principalele bunuri, fructe si legume produse in insula sunt: uleiul de masline, stafide, struguri si citrice. Stafida Zante, un strugure mic si fara seminte isi are originile pe aceasta insula.

Capitala, care are acelasi nume ca si prefectura este orasul Zakynthos. In afara numelui oficial aceasta este denumita local Chora (care inseamna oras in greaca si care este denumirea in Grecia atunci cand numele insulei are acelasi nume ca si principalul oras). Potrivit recensamantului din 2001, insula are o populatie de 38.957 de locuitori.

Printre cei mai renimiti locuitori ai insulei il amintim pe Dionysios Solomos, poet din secolul al XIX-lea si cel mai important poet modern grec, autor al imnului national al Greciei. Statuia sa se afla in piata centrala a capitalei insulei. De asemenea exploratorul Juan de Fuca (Ioannis Focas) si poetul italian Ugo Foscolo au fost nascuti aici.

In sud-vestul insulei se afla Parcul National Acvatic Zakynthos, unde testoasele de mare cu cap patrat (Caretta caretta) se afla, in golful Kalamaki. Caretta caretta este o specie pe cale de disparitie, mai ales din cauza sezlongurilor care sunt intinse in zonele in care testoasele isi depune ouale si din cauza poluarii, bineinteles. In fiecare an, la ineputul lui iunie, femelele testoate vin pe plajele sudice pentru a-si depune ouale in nisip. Perioada de incubare a oualelor este de aproximativ 55 de zile, dupa care puii ies din cuib si se duc in mare. Rata supravietuirii puilor este foarte mica si se estimeaza ca numai unu din 1000 de pui care intra in mare va ajunge la maturitate. Fiecare cuib contine in jur de 120 de oua, fiecare avand marimea si forma unei mingi de ping-pong. Femela tesoasa incepe sa faca cuibul in jurul varstei de 20-30 de ani.

Principalele atractii turistice ale insulei sunt: Golful Epavei, Capul Skinari si Pesterile Albastre. Partea vestica a insulei este accesibila si are vedere panoramica spre marea Ionica. Creasta din Anafontria are un mic punct de observatie, de unde se poate vedea epava sau manastirea din apropiere. Satul Keri este situat in zona sudica a insulei. Este un sat montan si are si far, de unde se poate vedea zona sudica a marii Ionice.

Pentru turisti in Zakynthos sunt tabere amenajate, hoteluri, vile, moteluri, plaje, taverne, baruri si restaurante. De asemenea insula este o atractie majora pentru persoanele interesate de scubadiving. Multe dintre zonele de scufundare sunt pesterile sapate in stanca din jurul insulei. Flora si fauna marina sunt foarte bogate, aici intalnindu-se: anghila pictata, foca calugar, caracatite si testoasele din specia Caretta Caretta.