Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Ravda


6 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Una din cele mai elegante si luxoase bijuterii hoteliere din Bulgaria este Emerald Beach Resort din Ravda, localizata într-un frumos parc natural si cu o frumoasa vedere spre apele Marii Negre aflate doar la cativa pasi.
Arhitectura complexului hotelier este o fuziune de rafinament si lux care se extinde în cele cinci cladiri:

  • Emerald cu cele trei aripi - Casmir, Satin si Damasc
  • Cladirile Madras si Ikat
  • Vilele Challis si Bagheera.

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Bijou *** Ravda este localizat in prima linie fata de mare la nici 10 m de plaja din fata hotelului. In fata hotelului se intinde un dig care contribuie la panorama spectaculoasa din fata hotelului. Se vede la fel de bine si Ravda cat si orasul Nessebar aflat in apropiere.

Hotel Bijou *** din Ravda este un hotel modern de 3 stele , constructie recenta . Avantajele sale sunt date de pozitia exceptionala in fata plajei si de tarifele rezonabile la cazare si masa completate de servicii de buna calitate. Un hotel mic recomandat pentru cei care cauta linistea si vedere la mare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Melia 3* din Ravda este situat la circa 150 m de plaja, fiind construit in partea noua a oraselului Ravda. 

Conditiile de cazare bune, tarifele accesibile si apropierea de medievalul oras Nessebar sunt doar cateva dintre avantajele de care va puteti bucura la complexul Melia din Ravda. Apartamente confortabile si spatioase, noi, moderne si primitoare.


Complexul de apartamente Panorama Krim 3* din Ravda este situat in zona de nord a statiunii, spre Nessebar, in fata marii (circa 20 m. de plaja). Intre aparthotel si mare exista o cladire care obtureaza partial vederea la mare, dar majoritatea camerelor/ apartamentelor beneficiaza de vedere la mare.

Complexul de apartamente Panorama Krim 3* din Ravda dispune de apartamente, studio si camere duble spatioase, confortabile si accesibile. Avantajul complexului este dat si de pozitionarea acestuia la malul marii. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Riviera Fort Beach 3* este situat in zona de nord a statiunii Ravda, la malul marii, reprezentand o varianta foarte confortabila de cazare, la doar 4 km. de Nessebar si 7 km. de Sunny Beach.

Complexul de apartamente Riviera Fort Beach 3* ofera cazare in apartamente moderne si confortabile, majoritatea cu vedere la mare sau la piscina. Complexul a fost deschis in 2006 si ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase, acces la bucatarie. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Sunrise Club Aparthotel 3* este situat in Ravda, la aproximativ 500 m de plaja si la doar 3 km de Sunny Beach si 2 km de rezervatia arhitecturala UNESCO Nessebar.

Un loc perfect pentru a va petrece vacanta alaturi de familie, Sunrise Club Aparthotel 3*, va pune la dispozitie facilitatile necesare pentru petrecerea unui sejur linistit si relaxant.

Ravda

   Ravda este situata la circa 3 km sud de Nessebar (6 km de Sunny Beach). Din Nessebar se ajunge foarte usor in Ravda fie pe jos fie cu transportul in comun. Ravda este o statiune micuta dezvoltata in sudul orasului - statiune Nessebar cu un pronuntat specific local. Este un loc recomandat pentru cei care cauta linistea si un peisaj marin original.

   Exista unitati de cazare, atat hoteluri cat si particulari cu tarife dintre cele mai bune pe litoralul bulgaresc.

   Avantajul major pentru turisti sunt preturile mai scazute la cazare si restaurante in comparatie cu vecinii din Sunny Beach si Nessebar.

Harta: