Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

2 Mai


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele

Lungime totala plaje: 2 kmm

Numar de plaje: 1

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaje Mixta nisip cu pietris, Plaja organizata, Plaje pentru copii mici

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de nisip

Mai multe despre plajele din 2 Mai

Pensiunea Casa Margo este situata aproape de iesirea din 2 Mai spre Vama Veche, pe dreapta, la 150 m de mare ( in linie dreapta ).

Casa Margo este una din vilele care ofera cel mai bun confort pentru turistii cazati in 2 Mai. Constructie relativ noua (2003), avand dotari moderne si camere spatioase.

2 Mai

Lungime plaja: 2 kmm

 Localitatea 2 Mai ,acum cativa ani doar o simpla comuna , a devenit  in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti in ciuda conditiilor modeste din zona . 2 Mai este situat intre Vama Veche la sud (6km ) si orasul Mangalia (5 km ) la nord. La 2 Mai si Limanu  se ajunge numai rutier , Mangalia fiind ultima statie de tren de pe litoral .Din gara Mangalia sau de oriunde din Mangalia se poate lua microbuzul care in circa 5-7 min va duce in 2 Mai sau in Limanu .La Limanu se face dreapta dupa traversarea podului peste Lacul Mangalia iar pentru 2 Mai se continua drumul national in stanga spre Vama veche. Pe timpul verii aceste microbuze circula nonstop inclusiv noaptea, la intervale de aproximativ 15min. De multi ani cunoscut ca un loc linistit in care se refugia boema bucuresteana  in cautarea unor clipe linistite si discrete la preturile de cazare cele mai mici de pe litoral In ultimele  sezoane ,localitatea a cunoscut un succes neasteptat in randul tinerilor care au dat navala atrasi de atmosfera nonconformista si de tarifele reduse la cazare si masa. La 2 Mai plaja este deseori ocupata de cei care isi instaleaza corturile aici petrecand uneori perioade mari de timp in sezonul de vara. Deasemenea au aparut si aici , ca pe tot litoralul romanesc, o multime de vile, unele dintre ele apartinind unor figuri publice binecunoscute.  Posibilitatile de agrement sunt relativ reduse, in zona sunt doar cateva localuri , majoritatea preferand ca seara sa o petreaca fie in Mangalia fie in celelate statiuni din sudul litoralului exceptand desigur pe cei care se distreaza in stilul traditional  consacrat al zonei , stand in curti la un pahar.

 

Harta:

Plaje - 2 Mai

 Plaja de la 2 Mai este marginita la nord de Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia si de o portiune neamenajata de litoral care comunica cu plaja de la Vama Veche. Este o plaja cu un nivel acceptabil de amenajare , nerecomandata insa celor pretentiosi .