Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa Blanca


6 - unitati de cazare

2 - statiuni , 1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Asia Gradens Hotel & Thai Spa***** este situat la 150 m deasupra nivelului marii, pe o coasta a Sierra Cortina, la 2 km de plaja din Benidorm. Hotelul este in imediata apropiere a doua terenuri de golf si a parcurilor tematice Terra Mítica, Terra Natura si Aqua Natura, oferind o vedere panoramica splendida catre Costa Blanca. construit in mijlocul unei paduri de pini care se intinde pe o suprafata de 370.000 m², cu o arhitectura asiatica singulara.Hotelul a primit distinctia „Most Excellent Luxury Hotel with Spa in Europe” din partea organizatiei Condé Nast Johansens, in noiembrie 2010, la Londra pentru calitatea serviciilor.


FACILITATI: Piscina exterioara

Gran Hotel Bali**** este una dintre cele mai usor de recunoscut cladiri din statiune, cu o inaltime de 186 de metri, este situat în zona La Cala din Benidorm, la 400 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii, oferind privelisti uimitoare asupra Marii Mediterane. Este locatia ideala atat pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa exploreze orasul Benidorm.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Palm Beach**** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

Hotelul Palm Beach****, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul R-H Corona del Mar**** se bucura de o localizare excelenta: vis-à-vis de plaja Poniente si foarte aproape de Parcul Elche, in Benidorm (Alicante, Comunitatea Valenciana).

Hotelul R - H Corona del Mar***, situat vis-a-vis de plaja Poniente din statiunea Benidorm, este o varianta foarte buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii (dotari destinate copiilor: piscina pentru copii, tobogan, animatie, parc pentru copii).


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul R - H Princesa**** se bucura de o localizare magnifica: intr-o zona linistita din centrul orasului Benidorm (Alicante, Comunitatea Valenciana), la numai cateva minute distanta de plaja Levante.

Gratie dotarilor si serviciilor oferite, hotelul R - H Princesa****, situat aproape de plaja in frumoasa statiune Benidorm, este ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Complexul de apartamente Don Jorge*** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja, in imediata apropiere a hotelului Palm Beach****. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

 Complexul de apartamente Don Jorge***, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.