Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa Blanca


7 - unitati de cazare

1 - statiune 5 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


Gran Hotel Bali****, una dintre cele mai uÅŸor de recunoscut clădiri din staÅ£iune, cu o inaltime de 186 de metri, este situat în zona La Cala din Benidorm, la 400 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii, oferind priveliÅŸti uimitoare asupra Mării Mediterane.

Gran Hotel Bali****, situat la 400 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii Benidorm, este locatia ideala atat pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care calatoresc in interes de serviciu.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Palm Beach**** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

Hotelul Palm Beach****, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul R-H Corona del Mar**** se bucura de o localizare excelenta: vis-à-vis de plaja Poniente si foarte aproape de Parcul Elche, in Benidorm (Alicante, Comunitatea Valenciana).

Hotelul R - H Corona del Mar***, situat vis-a-vis de plaja Poniente din statiunea Benidorm, este o varianta foarte buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii (dotari destinate copiilor: piscina pentru copii, tobogan, animatie, parc pentru copii).


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul R - H Princesa**** se bucura de o localizare magnifica: intr-o zona linistita din centrul orasului Benidorm (Alicante, Comunitatea Valenciana), la numai cateva minute distanta de plaja Levante.

Gratie dotarilor si serviciilor oferite, hotelul R - H Princesa****, situat aproape de plaja in frumoasa statiune Benidorm, este ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante.


GastroHotelul RH Canfali**** este situat pe malul marii, la 25 de metri de plaja Levante, in piata centrala San Jaime, in Benidorm (Costa Blanca, Alicante).

Distante fata de punctele de interes: baruri – 40m, centre comerciale – 100m, discoteci – 1 km, restaurante – 25 m, statiile mijloacelor de transport in comun – 200m, statia de autobuze (conexiuni externe) – 2.5 km, terenuri de golf – 3.5 km, gara din Alicante – 43 km, aeroport – 54 km.

Hotelul RH Canfali****, din emblematica piata a bisericii San Jaime, in Benidorm (Costa Blanca, Alicante), este ideal prin insasi localizarea sa in imediata apropiere a plajei, e punctul de observatie din statiune (de unde se poate admira orasul) si a numeroaelor strazi pietonale care conduc catre zona de baruri, restaurante si zone comerciale.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Complexul de apartamente Don Jorge*** este situat in statiunea Benidorm, la 750 m de plaja, in imediata apropiere a hotelului Palm Beach****. Aeroportul din Valencia se afla la 140 km de hotel, iar cel din Alicante la 50 km. La aproximativ 800 m de hotel se afla parcurile tematice Aqualandia si Mundomar. Se ofera transport gratuit pana la plaja si pana in centrul statiunii.

 Complexul de apartamente Don Jorge***, situat la 750 m de plaja din Benidorm, ofera clientilor sai servicii excelente intr-un cadru natural deosebit.

 

Hotelul R-H Sol*** este situat la numai 25m de plaja Levante, in centrul orasului Benidorm (Alicante, Comunitatea Velenciana), foarte aproape de centrele comerciale.

Hotelul R - H Sol*** este o varianta buna de cazare pentru cei care vor sa se bucure de mare, plaja si soare (este situat la numai 25 m de plaja Levante din Benidorm). In apropiere se afla zona comerciala.