Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe detalii

Nisipurile de Aur


72 - unitati de cazare

4 - unitati de 5 stele , 45 - unitati de 4 stele , 22 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Mai multe despre plajele din Nisipurile de Aur

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Admiral***** din Nisipurile de Aur se afla in centru statiunii, in fata plajei (fiind despatit de plaja de promenada). Hotelul Admiral***** din Nisipurile de Aur reprezenta o varianta de cazare selecta, de lux, cu servicii de calitate, finisaje deosebite si mobilier stil, preparate delicioase servite de ospatari experimentati - totul e facut sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Hotelul se afla in imediata apropiere a tuturor atractiilor turistice si conceput sa creeze un concediu de vis, rasfat si stare de bine. Pentru a ajunge la plaja sau la piscina se traverseaza doar aleea pietonala. Hotelul a fost construit in 2004. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala sau laterala la mare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

        Complexul International Hotel Casino & Tower Suites ***** este alcatut din 2 cladiri foarte apropiate: Hotel International 5* si Tower Suites International 5*. Complexul este localizat in centru statiunii Nisipurile de Aur, la doar 90 de metri de plaja, fiind unul dintre cele mai faimoase si admirate simboluri ale statiunii. Complexul se bucura de pozitia centrala in statiune, in imediata apropiere a centrului comercial si la mica distanta de multiplele Cluburi si Restaurante din zona.      


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Melia Grand Hermitage 5***** din Nisipurile de Aur face parte din categoria de hoteluri "premium" din statiune si se bucura de o pozitie privelegiata in centrul statiunii Nisipurile de Aur, in prima linie de la mare, la circa 100 m. de plaja, avand acces direct catre plaja si nici o alta constructie ridicata intre hotel si plaja. Accesul la plaja se face pe o alee cu trepte mici (coborare lina si placuta). Hotelul a fost construit in 2005 si dispune de doua concepte de servicii: Deluxe si "The Level".


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Poseidon Beach ***** Nisipurile de Aur este un hotel nou construit in 2020 si primii turisti ii vor trece pragul in vara anului 2020 . Este localizat in zona de centru-sud a statiunii la circa 500-600 m de mers de plaja . Este un hotel de Lux de 5 stele , potrivit fie pentru o vacanță în familie, o lună de miere, o ceremonie de nuntă, o conferință sau pur și simplu pentru o vacanta relaxantă si luxoasa. Poseidon Beach Hotel dispune de propria plaja privată, cu umbrele si sezlonguri rezervate  si numeroase alte facilitati.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Renovat in 2018 hotelul Apollo**** din Nisipurile de Aur reprezinta o varianta de cazare confortabila si bine-organizata, oferind servicii de cazare si servicii hoteliere de 4 stele superior (4*+). Hotelul a fost redenumit in anul 2020, fiind pana atunci cunoscut ca Doubletree by Hilton. Hotelul se afla la circa 700 m de plaja din Nisipurile de Aur, in apropiere de Aqua Park-ul statiunii Nisipurile de Aur (Golden Sands).


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Construit in 2015, hotelul Arena Mar**** din Nisipurile de Aur se afla la numai 150 m. de plaja, in zona centrala a statiunii. Acest hotel reprezinta alegerea potrivita pentru petrecerea unui concediu relaxant si placut. Camere spatioase si luminoase, dotari moderne si de calitate, servicii bune si multiple facilitati precum piscina interioara si exterioara au consacrat acest hotel printre cele mai cautate din statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Construit in 2016, Hotelul Argisht Partez 4 * din Nisipurile de Aur este situat la circa 150 m de plaja din Nisipurile de Aur intr-o zona inverzita, avand o frumoasa vedere spre mare. Complexul hotelier este format din multiple apartamente de lux, avand finisaje si dotari de calitate in stil antic sumerian de lux. Va puteti relaxa la piscinele exterioare si in gradina magnifica a hotelului, bucurandu-va de servicii exceptionale. Argisht Partez inseamnă "Parcul regelui Argisht" - numele complexului provine din numele domnitorului regatului vechi din Urartu din sud-vestul Asiei.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Astera**** din Nisipurile de Aur este situat in imediata apropiere a marii, in zona de sud a statiunii, la o distanta de 150 m de plaja, bucurandu-se de o panorama spectaculoasa asupra Marii Negre. Renovat si modernizat in 2013 Hotelul Astera**** din Nisipurile de Aur reprezinta o varianta buna de cazare si serviciu de Ultra All Inclusive bine-apreciat.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Atlas**** din Nisipurile de Aur se afla la circa 350 m de plaja, in zona central-sudica a statiunii, o zona cu vegetatie luxurianta si confort. Hotelul este Family-friendly oferind multiple posibilitati de distractie pentru copii. Hotel Atlas**** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2003 si face parte din presigiosul lant hotelier bulgaresc "A Hotels". Hotelul dispune de m


FACILITATI: Piscina interioara cu apa termala naturala, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara

Complexul hotelier Berlin Golden Beach**** se afla in extremitatea nordica a statiunii Nisipurile de Aur (Golden Sands), in imediata apropiere a plajei si la limita sudica a micului port de yacht-uri. Hotelul a fost renovat in 2015 si cuprinde 3 cladiri apropiate, avand frumoasa arhitectura specifica statiunilor de la malul Marii Negre.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Renovat in 2015, Hotelul Berlin Green Park**** din Nisipurile de Aur este situat la 250 metri de plaja in linie dreapta, distanta reala de parcurs pana la plaja fiind mai mare datorita situarii hotelului pe faleza inalta. Hotelul se afla in extremitatea nordica a statiunii si beneficiaza de o priveliste frumoasa asupra marii si statiunii, fiind inconjurat de multa verdeata. Tarifele accesibile si conditiile bune de cazare l-au consacrat printre cele mai bune unitati de cazare din Nisipurile de Aur (Zlatni Piasaci).


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotel Central**** este pozitionat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la circa 500 m de plaja. Hotelul Central**** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2008 si dispune de camere foarte spatioase, confortabile, luminoase, servicii hoteliere bune si tarife concurentiale.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Elena**** este situat in partea sudica a statiunii Nisipurile de Aur, la 250 de metri de plaja.

Hotelul Elena**** din Nispurile de Aur a fost construit in anul 2004, oferind conditii, dotari si facilitati de calitate. Hotelul Elena**** s-a bucurat de o mare popularitate in randul turistilor din Romania, ocupand un loc fruntas printre favoritele acestei statiuni. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Renovat in 2011, Hotelul Excelsior**** este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria, la circa 400 m de plaja. Hotelul Excelsior**** din Nisipurile de Aur este un hotel cu traditie din statiune, oferind conditii excelente pentru petrecerea unei vacante memorabile pe malul Marii Negre, cu servicii de calitate, intr-o ambianta relaxanta oferita de parcul natural ce inconjoara hotelul.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Gladiola Star**** din Nispurile de Aur este amplasat la 80 de metri de plaja. Principala zona comerciala precum si numeroase baruri, restaurante si discoteci se afla in imediata apropiere a hotelului.

Hotelul Gladiola Star**** din Nisipurile de Aur a fost complet renovat in 2005 si se afla in centrul statiunii, oferind avantajul unei pozitionari foarte bune in centrul statiunii, aproape de plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Golden Line**** este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 18 km de Varna, in lina a doua de hoteluri, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja.

Hotelul Golden Line**** din Nisipurile de Aur, a fost construit in anul 2011 si este format ditr-o cladire formata din 6 etaje, situat in centrul statiunii. Hotelul Golden Line pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare in studiouri sau apartamente, precum si un centru Spa, oferind un sejur linistit si relaxant.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grifid Arabella**** din Nisipurile de Aur este localizat in spatele hotelului International, in centrul statiunii, la circa 150 de metri de plaja si 100 de metri de zona comerciala a statiunii.

Renovat in anul 2013, Hotelul Grifid Arabella**** din Nisipurile de Aur este foarte apreciat de turisti atat datorita pozitionarii acestuia in imediata apropiere a plajei, cat si a serviciilor hoteliere si a dotarilor interioare de calitate. Hotelul Grifid Arabella**** este unul din cele mai scumpe hoteluri din statiune, dar serviciile oferite sunt la nivel foarte ridicat, varietatea de activitati pentru clientii sai fiind foarte mare. Hotelul este potrivit tuturor categoriilor de turisti - de la copii, tineri care apreciaza activitatile sportive, tineri casatoriti si pana la seniori care doresc un concediu rafinat, variat si cu servicii ireprosabile.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Aqua Park, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grifid Bolero**** din Nisipurile de Aur este localizat la 80 de metri de plaja si la mica distanta de zona comerciala.

Hotelul Grifid Bolero**** din Nisipurile de Aur a fost construit in anul 2005 si renovat in anii 2015-2016, fiind unul din cele mai moderne, solicitate si selecte unitati de cazare din statiune. Hotelul Grifid Bolero**** este un vis, un rasfat, o promisiune a unei vacante selecte, rafinate, suprinzatoare si memorabile. Grifid Bolero a devenit un etalon al rafinamentului si al serviciilor de calitate, oferind numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, Aquapark, piscine pentru copii si pentru adulti precum, teren de tenis, volei, bashet, fotbal si multiple alte activitati sportive si distractive.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii, Piscina interioara, Spa & Wellness

     Hotelul Grifid Encanto Beach**** beneficiaza de o pozitie excelenta in statiune - in fata plajei din Nisipurile de Aur, in zona de nord a statiunii, la numai 20 m. de plaja (se traverseaza doar promenada). Hotelul Encanto Beach**** a fost preluat in martie 2016 de catre prestigiosul grup hotelier Grifid, fiind cunoscut anterior ca Iberostar Obzor Beach&Izgrev si Sentido Golden Star. Lantul hotelier Grifid asigura serviciile hoteliere de inalta calitate, fiind preocupati de calitatea serviciilor prestate. Hotelul beneficiaza de o pozitie foarte buna de cazare, vedere panoramica asupra Marii Negre, un modernizat centru SPA si servicii ireprosabile. Hotelul se afla la circa 1,5 km. de centrul statiunii Nisipurile de Aur (Golden Beach).


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Grifid hotel Metropol**** este situat in fata plajei (este despartit de aceasta doar de promenada), in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur, intre Grifid Bolero si plaja. Hotelul se afla circa 500 m. de centrul statiunii. Pozitia hotelului este una excelenta.

ONLY ADULTS HOTEL

Hotelul Grifid Metropol**** se bucura de un concept special, fiind destinat exclusiv persoanelor adulte care sunt fie in cautarea unui concediu perfect relaxant, fie incautarea unui concediu foarte activ, in cautarea distractiei si a unor amintiri extraordinare. Hotelul este unic printre hotelurile din acelasi grup hotelier - Grifid - si printre putinele astfel de hoteluri de pe litoralul Marii Negre. Un hotel deluxe, servicii de calitate pentru oaspeti deosebiti. Hotelul a fost completreconstruit si renovat in 2013, reclasificat si inclus in prestigiosul lant hotelier Grifid.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grifid Sentido Marea**** se afla in imediata apropiere a plajei (pentru a merge la plaja se traverseaza promenada), in zona de nord, mai linistita a statiunii Nisipurile de Aur.

Primul aspect legat de acest hotel e dat de istoricul acestuia - cladirea care in 2017 gazduieste hotelul Grifid Sentido Marea**** a apartinut hotelului Iberostar Obzor (din cadrul Iberostar Obzor Beach&izgrev), apoi a facut parte din complexul Sentido Golden Star****. In anii 2016-2017 complexul a fost preluat de o alta companie si impartit in doua corpuri separate si anume:

  • hotelul Grifid Sentido Marea****  (sau mai simplu Sentido Marea)
  • hotelul Grifid Enchanto Beach****

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grifid Vistamar 4**** (ex. Grifid Astoria Beach) este amplasat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, la numai 30 m de plaja.

Hotelul Grifid Vistamar 4**** (ex. Grifid Astoria Beach) a fost complet renovat in anul 2011 si este o varianta foarte buna de cazare, datorita dispunerii avantajoase in nordul statiunii Nisipurile de Aur, dar si datorita conditiilor bune de cazare si serviciilor de calitate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Havana**** este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur si la circa 600 m de plaja. Datorita specificului geografic al statiunii, hotelul Havana**** este pozitionat putin mai sus de celelalte hoteluri, o mare parte din camere beneficiind de vedere la mare.

Hotelul Havana**** a fost renovat in 2005, urmand ca in 2013 sa beneficieze de o rebranduire completa, modificare completa a infatisarii si a serviciilor oferite, oferind cazare in camere confortabile cu mobilier nou, servicii mai bune si mai variate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Helios SPA**** este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la 350 m de plaja, 150 m de Aqua Parc si 600 m fata de centrul statiunii.

Hotelul Helios SPA**** a fost conceput pentru a oferi eleganta pe care turistii o merita, confortul pe care il doresc si linistea de care au nevoie. Constructia a fost finalizata in anul 2004 cu atentie la fiecare detaliu in parte si evaluata de echipe cu cele mai inalte standarde ale serviciilor. Principalul punct de atractie al hotelului il reprezinta centrul de reintinerire si recuperare Aphrodite Beauty SPA & Health Clinic intins pe o suprafata de 2300 m². Centrul ofera tratamente cosmetice, wellness, dermatologice, balneologice, recuperare medicala, psihoterapie, programe antistres, terapie cu laser, acupunctura, masaj terapeutic si anticelulitic, masaj ayurvedic, oriental, reflexologie, terapie cu ultrasunete, infrarosu, tratamente cu parafina si namol, impachetari cu cafea, ciocolata si vina, tratamente cu argint, aur si platina, cromoterapie, centru diagnostic, hidromasaj, masaj manual subacvatic.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness

Hotelul Holiday Park**** din Nisipurile de Aur este localizat la 450 de metri de plaja, 400 de metri de Aqua Park si la 300 de metri de zona comerciala.

Hotelul Holiday Park**** din Nisipurile de Aur a fost construit in anul 2004, apoi renovat si reclasificat in 2015, oferind o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional

Hotelul Viva**** este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la circa 450 m. de mare (in linie dreapta), la circa 500 m. de zona centrala a statiunii.

Hotelul HVD Viva Club**** din Nisipurile de Aur a fost renovat complet in 2015 si ofera cazare in camere de lux, confortabile si moderne, fiind unul din cele mai cautate hoteluri din Nisipurile de Aur. Hotelul face parte din lantul hotelier HVD alaturi de Miramar din Obzor si Bor din Sunny Beach si oaspetii acestor hoteluri confirma calitatea deosebita a serviciilor oferite de acest lant hotelier.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Joya Park**** este situat la circa 600 m de plaja, in zona centrala a statiunii, la numai 800 m de Aquapark-ul din Nisipurile de Aur.

Renovat in anul 2008, Hotelul Joya Park este clasificat la 4*, dar in realitate conditiile sunt de 3*+. Hotelul din Nisipurile de Aur este construit pe un teren plat, cu o expunere naturala de lunga durata la razele solare, si cu o vedere foarte buna la mare. Avand in vedere pozitia complexului in centrul statiunii, exista multe locuri unde va puteti petrece timpul in mod placut: terenuri de tenis, baza ecvestra, un port de iahturi in apropiere si multe baruri, pub-uri, restaurante si discoteci.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Kaliakra Palace**** din Nispurile de Aur este situat la 50 m de plaja, la 25-30 m de promenada principala si la aproximativ 300 de metri de centrul statiunii, fiind locul ideal de petrecere a unei vacante relaxante.

Complet renovat in 2013, mobilat cu stil si eleganta, hotelul Kaliakra Palace**** din Nispurile de Aur se bucura de o pozitie priveleguata in statiunea Nisipurile de Aur, in imediata apropiere a plajei de nisip (si a promenadei), la doar cativa pasi de centrul statiunii; oferind conditii de cazare ireprosabile, dotari moderne si servicii de calitate intr-o ambianta exclusivista si relaxanta. Coborarea catre plaja se face parcurgand cateva trepte (distanta 25 - 30 m.). Hotelul dispune de multiple servicii si facilitati deosebite, precum piscina interioara, piscina exterioara, servicii de SPA si de relaxare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Kristal**** este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, într-o zona linistita si in mijlocul unui frumos parc verde, cu copaci si gradini de flori la circa 450 m de plaja. 

Partial renovat in 2015, hotelul Kristal**** din Nisipurile de Aur si-a imbunatatit mult calitatea serviciilor oferite, precum si varietatea acestora. Puteti alege cazare in camere duble modernizate, spatioase si moderne, puteti selecta dintr-o gama larga de activitati suplimentare, de la jocuri si pana la activitati sportive. Hotelul Kristal**** este in continua imbunatatire si perfectionare, dorind sa satisfaca toate cerintele clientilor sai.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Lilia**** din Nisipurile de Aur este amplasat in zona de nord a statiunii Nisipurile de Aur, la 30 m de plaja.

Construit in anul 1999, Hotelul Lilia**** din Nisipurile de Aur este o varianta buna de cazare pentru iubitorii tarmului insorit al Marii Negre, pentru cei care doresc sa descopere tavernele bulgaresti, sa se bucure de multiplele facilitati de distractie din centrul statiunii, sa practice sporturi acvatice si sa beneficieze de una din cele mai frumoase vederi panoramice din statiune.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Aqua Park, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul LTI Dolce Vita Sunshine Resort**** din Nisipurile de Aur este un complex de lux, situat la circa 250 m. de plaja, in zona de sud a statiunii Nisipurile de Aur. Unul din cele mai moderne, spectaculoase si prezentabile hoteluri din statiunea Nisipurile de Aur, LTI Dolce Vita Sunshine Resort**** a fost renovat in anul 2011. Complexul se afla in mijlocului unei superbe gradini interioare, avand suprafata de circa 5.000 mp., oferind conditii perfecte pentru relaxare si intimitate. Hotelul LTI Dolce Vita**** este ideal atat pentru tineri cat si pentru copii oferind servicii si facilitati foarte bune de cazare si un minunat Aquapark. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Luna**** este situat la  50 m de plaja si la 500 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

Hotelul Luna**** se bucura de imbunatatiri si renovari in fiecare an. Partial renovat in 2011 hotelul Luna**** din Nisipurile de Aur este un hotel atractiv nu numai prin dotarile moderne si pozitia excelenta, dar si prin serviciile de calitate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Smartline Madara**** din Nisipurile de Aur este amplasat la o distanta de 400 m. de plaja, intr-o zona linistita a statiunii, fiind inconjurat de parc.

Hotelul Smartline Madara**** a fost renovat in 2015 si inclus in lantul hotelier SmartLine. Hotelul este amplasat intr-un cadru natural deosebit in statiunea Nisipurile de Aur. Incepand cu sezonul 2015 este preluat de compania hoteliera Smartline devenind astfel SmartLine Madara o garantie pentru bunele servicii oferite de hotel prin managementul unei companii experimentate in activitatea turistica.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Marina Grand Beach**** este situat la 30 de metri de plaja, in partea central-sudica a statiunii Nispurile de Aur, in imediata apropiere de magazine, buticuri, zona centrala cu zona de distractie pentru copii si parcul central al statiunii.

Marina Grand Beach**** din Nisipurile de Aur este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort, camere moderne si spatioase, o superba vedere la mare, servicii de calitate. Hotelul a fost construit in 2002 si a benefciat de renovari majore in 2014, astfel incat toate camerele au beneficiat de modernizare completa, impreuna cu o parte din spatiile publice comune. Centrul SPA a fost complet renovat si ofera servicii de calitate. Restaurantul ofera produse din bucataria bulgara, dar si internationala, la standarde inalte de calitate. Si restaurantul si barurile hotelului au beneficiat de renovare. Hotelul este potrivit pentru desfasurarea evenimentelor festive, a conferintelor si diverselor proceduri de SPA si de tratament; dar si pentru vacanta in familie sau cu prietenii. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere panoramica la mare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul COOEE Mimosa Sunshine**** este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la circa 250 m. de plaja.

Hotelul COOEE Mimosa Sunshine**** beneficiaza de renovari continue. In anul 2011 acesta a fost complet renovat, iar de atunci hotelul beneficiaza de imbunatatiri continue ale facilitatilor si serviciilor oferite. Hotelul este situat in zona centrala, ceea ce reprezinta un avantaj major. Hotelul Mimoza Sunshine**** beneficiaza de managementul prestigiosului lant hotelier german COOEE si prin urmare serviciile oferite de acesta sunt la nivel inalt, fiind create conditiile pentru un concediu relaxant, activ si memorabil.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara

Renovat si redenumit in 2019, Hotelul Mirabelle**** (fost Edelweiss) se afla in zona central-nordica a statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria, la circa 350 m distanta de plaja. Hotelul reprezinta o buna varianta de cazare ca raport calitate-pret, fiind modernizat in totalitate.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii

Morsko Oko Garden**** este situat in partea nordica a statiunii Nisipurile de Aur, la 100 metri de plaja si la 800 de metri de centrul statiunii.

Morsko Oko Garden**** din statiunea Nisipurile de Aur se bucura de o pozitionare buna in statiune, la mica distanta de zona centrala. Hotelul a suferit imbunatatiri majore in ultimii ani, fiind renovate si interioarele si exteriorul hotelului, incepand cu 2009. Pozitionarea hotelului in imediata apropiere a marii este iarasi un avantaj, precum si vedere spectaculoasa, panoramica, asupra Marii Negre. Desi clasificarea oficiala a hotelului este de 3*, consideram ca nivelul confortului si al serviciilor este similar hotelurilor de 4*.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Palm Beach**** din Nisipurile de Aur este amplasat in imedata apropiere a marii, la numai 30 de metri de plaja. De la hotel se traverseaza promenada si se trece pe langa cateva restaurante si se ajunge la plaja in doar cateva minute.

Renovat in anul 2009, Hotelul Palm Beach**** ofera o serie larga de facilitati si o multime de mijloace de recreere si relaxare, cum ar fi: centru wellness, sala de bowling si biliard. Apropierea de mare este un alt mare avantaj, precum si spectaculoasa vedere la mare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Golden Beach Park Hotel **** din Nisipurile de Aur este localizat in zona central-nordica a statiunii, la circa 300 m. de plaja.

ATENTIE ! Hotelul se afla relativ aproape de plaja, practic se coboara pe langa hotel Lilia si se traverseaza promenada. Pentru a ajunge la plaja se coboara mai multe trepte (coborarea se face pe langa Aquapark-ul de la hotel Grifid Bolero), aceasta fiind singura cale de acces la plaja - atentionare pentru persoane cu dificultati de deplasare.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Prestige Deluxe Aquapark Club **** este un hotel nou de 4 stele situat în centrul statiunii Nisipurile de Aur, la numai 400 m. de promenada principala a statiuni si de plaja, într-o zona calma si naturala cu mult spatiu verde. 

Hotel Prestige Aquapark Club **** Nisipurile de Aur este un hotel nou , modernizat integral la standarde superioara in 2018 . Fosta cladire a hotelului Mak a devenit acum una din cele mai confortabile unitati de cazare din Nisipurile de Aur. Oaspetii au acces gratuit la Aquaparkul din imediata apropiere a celuilalt hotel din complex , Prestige Hotel & Aqua Park.

Aqua Park

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Aqua Park, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Prestige Hotel & Aquapark**** este situat in apropiere de centrul statiunii Nisipurile de Aur la circa 150 -200 m de plaja. Hotelul se afla in apropiere de hotelurile Melia Grand Hermitage si Golden Line.

 Prestige Hotel & Aquapark **** este fostul complex hotelier Golden Yavor ( constructie 2005 ) reconstruit si modernizate integral in primavara 2017 . Modernizare a survenit ca urmare a preluarii hotelului de o noua echipe de management din Israel .Complexul reprezinta o varianta de cazare atractiva prin faptul ca desi este format din apartamente utilate chiar si cu bucatarie si ofera si serviciul Alll inclusive si in plus dispune si un mini Aquapark ( construit in 2017 ) pentru oaspetii acestui complex.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Renovat complet in 2018-2019 si redenumit, prestigiosul Hotel RIU Astoria**** (fost Astoria) se afla in centrul statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria, langa promenada statiunii, in imediata apropiere a Marii Negre si plajei de nisip. Incepand cu vara anului 2019 hotelul a devenit membru al lantului hotelier Riu sub denumirea Riu Astoria, beneficiind alaturi de conditiile de cazare superioare si de managementul si serviciile hoteliere profesionste caracteristice lantului RIU.


FACILITATI: Piscina exterioara

 Hotel Roomer **** este localizat la 100 m distanta fata de plaja Riviera din statiunea Nisipurile de Aur, la aproximativ 8 minute fata de Parcul de distractii Aquapolis, la 130 m fata de centrul statiunii si la 16 km distanta fata de aeroporul Varna.

     Hotel Roomer**** din statiunea Nisipurile de Aur este renovat integral in 2019. Fiind un hotel cu design modern aproape de centru statiunii si de obiectivele turistice, ofera turistilor sai un sejur de calitate.

 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara

Hotelul Royal din Nisipurile de Aur este situat la circa 400 m. de plaja, la cateva minute de mers de aquaparcul Aquapolis - unul din cele mai cautate de pe litoralul bulgaresc. Hotelul se afla la distanta mica de centrul statiunii. O parte din camere beneficiaza de vedere la mare (se achita supliment), o parte din camere se bucura de vedere panoramica asupra intregii statiuni. Hotelul este inconjurat de un frumos parc, oferind conditii perfecte pentru relaxare si confort.  

Hotelul Royal 4* din Nisipurile de Aur se bucura de imbunatatiri continue. In 2007 hotelul a beneficiat de renovare, iar in 2012 -2013 s-au adus cateva imbunatatiri importante hotelului cum ar fi redecorarea receptiei ,lobby bar-ului si a spatiilor exterioare. Hotelul Royal din Nisipurile de Aur se afla in apropierea mai multor magazine, restaurante si cafenele si este situat la numai 10 minute pe jos de centrul acvatic Aquapolis.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Shipka**** din Nisipurile de Aur este situat la 200 m de plaja, in zona central-sudica a statiunii, la mica distanta de zona de magazine si zona centrala a statiunii. 

Hotelul Shipka**** beneficiaza de o pozitie buna in statiune iar majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare. Hotelul s-a bucurat de renovari in anii 2014 - 2015 si ca urmare a acestora a fost reclasificat de la 3 la 4****. Hotelul ofera conditii de cazare moderne in camere confortabile si luminoase, servicii bune si este potrivit persoanelor care doresc un concediu activ, apropiat de zona centrala a statiunii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Slavey**** din Nisipurile de Aur este situat in centrul statiunii, la 350 de metri de plaja, intre hotelurile Smarline Mimoza si Primasol Sunrise.

Hotelul Slavey**** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2009 si reprezinta o varianta foarte buna de cazare din statiune, fiind caracterizat de facilitati deosebite, camere moderne si conditii bune de cazare. O parte din camere beneficiaza de vedere la mare. Zona este linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Sofia**** este amplasat in partea central-sudica a statiunii Nisipurile de Aur la numai 150 m de plaja. Distanta relativ mica de zona centrala a statiunii reprezinta un avantaj. 

Hotelul Sofia**** este un hotel bun d 4 stele, in zona centrala, foarte apreciat de multi turisti datorita dotarilor sale calitative (camere renovate) cat si serviciilor bune oferite de acesta. Hotelul este ales atat de tineri, care doresc sa se bucure de facilitatile zonei, dar si de familii cu copii mici. Servicii de calitate, atmosfera de vacanta si multa liniste.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara

Hotelul Primasol Sunlight Sunrise**** este situat in partea de nord a statiunii, la aproximativ 400 m de plaja.

Hotelul Primasol Sunlight Sunrise**** a beneficiat de modernizari si renovari continue, ultima modernizare masiva a avut loc in 2013. Hotelul este unul apreciat de gurmanzi, dar si de familiile cu copii, oferind o mare varietate de actvitati recreationale, program variat de animatie, piscine spectaculoase si servicii de calitate. O parte dintre camere au fost renovate si ofera un confort sporit, conditii perfecte pentru un concediu de neuitat. Hotelul este unul din cele mai cautate din statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotel Zdravets**** este un hotel localizat in statiunea Nisipurile de Aur, la circa 150 de metri de plaja in zona centrala a statiunii.

Hotelul Zdravets**** din Nisipurile de Aur este un hotel accesibil, situat intr-o zona linistita a statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria.

Hotelul a efectuat renovari pentru sezonul 2017:

  • modificare completa a zonei de receptie
  • restaurantul este remodernizat si echipamentele barului modificate
  • toate camerele hotelului au avut renovate podelele - acum sunt acoperite cu parchet laminat
  • peretii au fost reimprospatati
  • podelele din spatiile comune au fost modernizate
  • modernizarea zonei piscinei.

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Ambasador*** din Nisipurile de Aur este situat la circa 50 de metri de plaja, central, intr-o zona inconjurata de verdeata.

Renovat in 2003, Hotelul Ambasador*** ofera cazare intr-o cladire confortabila si dispune de servicii bune. Marea majoritate a camerelor beneficiaza de vedere la mare. Gama larga de servicii oferite precum si facilitatile hotelului il fac un loc placut pentru recreere, sport si distractie. Hotelul ofera numeroase servicii printre care amintim: centru Spa si centru de infrumusetare, metode moderne de hidroterapie, bai si tratamente cu namol si ape minerale, acupunctura si talasoterapie. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Aparthotelul Amphora Palace*** este situat la circa 600 m. de plaja, in zona central-sudica a statiunii Nisipurile de Aur.

Aparthotelul Amphora Palace*** a fost deschis in anul 2008 si se bucura de o panorama deosebita asupra muntilor, parcului natural si asupra Marii Negre. Se ofera cazare in apartamente moderne, luminoase si confortabile.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Complexul de apartamente de vacanta Bendita Mare*** este situat in partea de nord a statiunii, in spatele hotelului Luna. Distanta fata de plaja este de circa 70 - 90 m., dar coborarea se face pe trepte.

Oferind conditii de confort similare cu o clasificare de minimum 3 stele , complexul Bendita Mare din Nisipurile de Aur este o cladire ce a fost data in folosinta in 2008. Complexul are facilitati de cazare moderne si luxoase, la tarife avantajoase.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Blue Sky*** este un hotel situat la circa 350 m de plaja, inconjurat de un parc frumos, intr-o zona linistita din statiunea Nisipurile de Aur.

Renovat in anul 2008, Hotelul Blue Sky*** din Nisipurile de Aur ofera conditii bune d ecazare, curatenie si tarife avantajoase in statiune. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Bonita*** este situat la 20 m de plaja in statiunea Nisipurile de Aur, in zona centrala, vis-a-vis de hotel Marina Grand Beach.

Hotelul Bonita*** ofera conditii si servicii bune de cazare, tarife avantajoase. Putem spune ca este printre cele mai bune hoteluri datorita pozitiei sale si a faptului ca majoritatea camerelor beneficiaza de o superba vedere la mare. Distanta fata de centru este nesemnificativa, fiind localizat foarte bine in statiune, in apropierea tavernelor, magazinelor si cluburilor din statiune.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Briz*** se afla in statiunea Nisipurile de Aur se afla langa sosea, inconjurat literalmente de o padure pe pini, la distanta de circa 200 m. fata de plaja (in linie dreapta), ascuns intr-un frumos parc natural. Chiar data e situat la sosea, datorita localizarii in panta aproape ca nu se simte galagia de la traficul din statiune. Hotelul beneficiaza de o locatie foarte linistita, pitoreasca si relaxanta.

Renovat in 2016 hotelul Briz*** din Nisipurile de Aur ofera conditii de cazare pentru toate gusturile si buzunarele, avand cazare atat in camere duble economy, cat si in apartamente spatioase cu doua dormitoare. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare, chiar daca hotelul se afla in al doilea rand fata de plaja. Conditii bune de cazare, piscina exterioara, combinatia aerului marin si a coniferelor care inconjoara hotelul este unica si foarte relaxanta.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Dana Palace*** este situat la 450 m de plaja si foarte aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur.

Hotelul Dana Palace*** din Nisipurile de Aur este un hotel potrivit pentru tineret, persoane care doresc un concediu activ, accesibil si foarte aproape de zona centrala a orasului. Majoritatea camerelor au vedere catre mare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Gladiola*** este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 50 m distanta fata de plaja. Hotel Gladiola*** este practic lipit de hotelul Gladiola Star**** din Nisipurile de Aur si o parte din camere beneficiaza de o vedere excelenta la mare.

Complexul de hoteluri alipite format din hotelurile: Akatsia***/ Gladiola Star**** si Gladiola *** beneficiaza de una din cele mai bune localizari din statiunea Nisipurile de Aur - foarte aproape de centru, in apropiere de baruri, restaurante si cluburi, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur relaxant. O parte din camere beneficiaza de o vedere excelenta la Marea Neagra din Bulgaria.


 Hotelul Golden Horn*** se afla la circa 700 m. de plaja din Nisipurile de Aur, inconjurat de frumoasa padure din parcul natural Nisipurile de Aur.

Renovat in 2013, hotelul Golden Horn*** (Zlaten Rog) din Nisipurile de Aur este unul din cele mai accesibile hoteluri de 3 stele din statiunea Nisipurile de Aur, oferind cazare in camere confortabile la tarife competitive.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Gradina*** este situat in zona sudica a statiunii Nisipurile de Aur, la circa 200 m. de plaja, in mijlocul unui parc plin de verdeata. Retineti ca hotelul se afla practic in spatele statiunii Riviera, care are acces restrictionat doar pentru persoanele din complex, astfel incat oaspetii hotelului Gradina se vor bucura de plaja de la statiunea Nisipurile de Aur.

Hotelul Gradina*** din Nisipurile de Aur, reprezinta o varianta buna de cazare, fiind renovat in 2011, oferind cazare in camere confortabile si mobilate modern, o atmosfera deosebita si relaxanta in mijlocul unui parc plin de verdeata, oferind oaspetilor sai restaurant cu preparate de calitate, piscina exterioara si multe alte facilitati pentru petrecerea timpului liber.

 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Green Park***+ este situat in statiunea Nisipurile de Aur, in zona centrala, in spatele hotelului Melia Grand Hermitage, la circa 350 m. de plaja. Hotelul se bucura de o pozitie privelegiata dar si de tarife foarte atractive. De la hotel se ajunge rapid si in centrul statiunii, si la plaja.

Renovat complet in 2011 hotelul Green Park***+ ofera servicii si conditii de cazare foarte bune pentru categoria lui, la tarife foarte avantajoase. Camere spatioase, renovate complet, situarea intr-o zona linistita si foarte aproape de centru, piscina exterioara, servicii bune si programe de animatie pentru copii au consacrat acest hotel ca fiind printre cele mai cautate in statiune.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Grifid Foresta*** este situat la circa 500 m. de plaja, in linie dreapta, in zona mai departata a statiunii Nisipurile de Aur, aproape de Aqua Park.

Hotelul Grifid Foresta*** din Nisipurile de Aur este un hotel nou, construit si dat in folosinta in 2016, localizat intr-o zona linistita a acestei statiuni. Hotelul este modern si ofera turistilor conditii bune de cazare, o piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, bar si restaurant cu specialitati locale.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Izvora este situat în inima stațiunii Nisipurile de Aur, pe promenada in zona centrrala a statiunii ,lângă hotelul Admiral și la nici 10 m de plaja.

Promenada de la malul mării este în același timp zona pietonală a complexului și este locul cel mai viu și preferat pentru plimbările oaspeților întregului complex. Există un supermarket și un număr mare de magazine chiar lângă hotel.

 Hotel Izvora 3* din Nisipurile de Aur este o cladire de apartamente nou construita a carui principal avantaj este dat de localizarea excelenta nu numai centrala dar si foarte aproape de plaja.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Ljuljak*** din Nisipurile de  Aur se afla la o distanta de 400 de metri de plaja, in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul se bucura de o pozitie buna in statiue, la mica distanta de zona centrala, intr-o frumoasa gradina de flori.

Hotelul Ljuljak*** din Nisipurile de Aur este un hotel cochet, inconjurat de o frumoasa gradina interioara, creeaza o atmosfera romantica si relaxanta. Hotelul se bucura de renovari continue si ofera cazare in camere confortabile, apartamente spatioase, servicii de masa intr-un frumos restaurant cu terasa.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Palma*** din Nisipurile de Aur este situat la 200 de metri de plaja si este inconjurat de verdeata, aflandu-se pozitionat in mijlocul unui minunat parc.

Hotelul Palma*** (fostul Hotel Palma Park) este situat in imediata apropiere a numeroase magazine, snack bar-uri, cafenele si restaurante. Tot in apropierea hotelului exista numeroase facilitati pentru impatimitii sporturilor nautice. Este singurul Hotel Boutique din Nisipurile de Aur, fiind complet renovat in anul 2009.

Hotelul Palma*** beneficiaza de clasificare oficiala de 4*, dar datorita facilitatilor si dotarilor sale consideram ca este mai apropiat de clasificarea de 3*.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Aparthotel Paradise Green Park*** este situat la 600 de metri de plaja, in statiunea Nisipurile de Aur.

Construit in anul 2005, Aparthotel Paradise Green Park*** este localizat in partea de vest a statiunii Nisipurile de Aur, in vecinatatea padurii, oferind posibilitatea petrecerii unei vacante linistite si relaxante.  


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Balneo - centru tratamente, Pet Friendly- Animale de companie

Park Hotel Perla*** este situat intr-o zona linistita a statiunii Nisipurile de Aur si este inconjurat  de o oaza de verdeata. Hotelul este situat la 450 de metri de plaja si asigura facilitati excelente pentru turistii care isi doresc odihna si relaxare intr-un spatiu primitor.

Renovat in anul 2005, Park Hotel Perla*** ofera conditii bune pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre, in statiunea Nisipurile de Aur. Hotelul dispune de piscina exterioara, baza de tratament balneologic, loc de joaca copii si se bucura de frumosul parc natural care il inconjoara.

 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Perunika*** din Nisipurile de Aur este situat la circa 200 de metri de plaja.

Renovat in 2004, Hotelul Perunika*** din Nisipurile de Aur este un hotel standard de 3 stele, dispune de tarife avantajoase si conditii bune de cazare.


FACILITATI: Piscina interioara cu apa termala naturala, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Pliska*** din Nisipurile de Aur este situat la 300 de metri de plaja.

Renovat in anul 2012, Hotelul Pliska*** ofera conditii bune pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre, in statiunea Nisipurile de Aur. Hotelul Pliska***se bucura de tarife avantajoase si ofera spre inchiriere camere frumoase, spatioase si servicii bune.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Preslav*** din Nisipurile de Aur se bucura de o pozitie foarte apropiata de plaja, la numai 150 m. de plaja, in extremitatea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, in imediata apropiere a statiunii Riviera.

Renovat in 2015 hotelul Preslav*** ofera conditii bune pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre, in statiunea Nisipurile de Aur. Camere renovate, gradina interioara frumoasa, liniste, relaxare si apropiere de mare - acestea sunt atuurile hotelului Preslav*** din Bulgaria.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Tintyava Park 3*** din Nisipurile de Aur se afla in a doua linie de la plaja, la distanta de circa 250 m. de aceasta.

Hotelul Tintyava Park 3*** reprezinta o varianta de cazare accesibila, avand camere confortabile dotate cu aer conditionat si balcon. Hotelul se afla in zona centrala a statiunii, avand acces catre o sumedenie de restaurante, Pub, terase, cluburi. Ultima renovare majora a fost in 2003.


FACILITATI: Piscina exterioara

 Hotelul Vladislav*** care se adreseaza exclusiv tinerilor intre 18 - 35 ani este un hotel situat la circa 150 m. de plaja, in al doilea rand de hoteluri, in zona centrala a statiunii, la circa 5 min. de mers de plaja din Nisipurile de Aur, Bulgaria. De la hotel se ajunge cu usurinta la toate cluburile si Disco din Nisipurile de Aur (ca zona orientativa - este in apropierea hotelului Mimoza****). 

Conceptul hotelului Vladislav*** PARTY HOTEL este complet diferit fata de orice alt hotel din statiunea Nisipurile de Aur, adresandu-se exclusiv tinerilor intre 18 - 35 ani, iar personalul hotelului este dinamic, format atat din tineri bulgari, cat si mai ales din tineri din afara Bulgariei. Totul este gandit pentru o petrecere cat mai frumoasa si activa a concediului, fiind implimentat conceptul \"Party & Fun\". Managerii hotelului doresc ca oaspetii sa se simta bine si confortabil, creand o ambianta vesela si dinamica, oaspetii fiind inconjurati doar de tineri: atat personalul hotelului, cat si alti oaspeti tineri de diferite nationalitati. 

Situarea hotelului in centrul statiunii este foarte avantajoasa, fiind la 5-10 min. de mers de principalele cluburi din statiune, dar si la relativ mica distanta de plaja. Conceptul Party&Fun va include a) O servire mai buna/ deosebita; b) mai multa Animatie si Divertisment; c) Personal multinational tanar (22 - 26 ani). Cazarea familiilor cu copii nu este recomandata si nici acceptata. Hotelul este concentrat pe grupuri de tineri care vor sa petreaca si sa se distreze.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii

Hotelul Dana Palace Park**+ se afla in statiunea Nisipurile de Aur la 550 de m de plaja si la 500 de m de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in anul 1971 si renovat in anul 2005.

Nisipurile de Aur

    Statiunea Nisipurile de Aur este una din cele mai cunoscute si apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Statiunea se bucura de multiple hoteluri, iar caracteristica geografica a statiunii asigura pentru majoritatea hotelurilor o spectaculoasa vedere la mare (dispunerea hotelurilor este in trepte, iar in anumite cazuri hotelurile din a doua sau a treia linie de tarm se afla la altitudine semnificativ mai mare decat cele din prima linie). La dezvoltarea statiunii a contribuit si apropierea acesteea de orasul Varna (care beneficiaza de aeroport). Distanta intre Varna si statiune este de numai 18 km., iar distanta fata de Albena este de 15 km. Statiunea Nisipurile de Aur (Golden Sands) este deschisa din luna mai pana in octombrie. Temperatura medie a verii este de circa 27 C, iar a apei de circa 24 C. 

     Nisipurile de Aur – perla litoralului bulgaresc - este cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, care isi are pe drept cuvant denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Denumirea "Nisipurile de Aur" din limba romana este traducerea din limba bulgara a "Zlatni Piasaci" , statiune care in engleza este denumita "Golden Sands". Statiunea se intinde pe teritoriul parcului national “Nisipurile de Aur”, ingrijit cu multa grija si responsabilitate de ecologisti.  

    Nisipurile de Aur este o statiune situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, impresurata de flori, stejari seculari si terase umbroase, si ofera conditii perfecte pentru toate vacante pe gusturile: cei care iubesc soarele si plaja si cei care se bucura de aerosoli, plimbari relaxante si tratament. Este curios ca in parcul statiunii (aflat la altitudinea de doar 277 m) puteti vedea cerbi, mistreti, iepuri, veverite rosii, vulturi si fazani. Lipsesc flora si fauna daunatoare oamenilor, inclusiv meduzele. 

    Restaurante pentru cele mai fine gusturi si self-service-uri, cofetarii si cafe-baruri, pub-uri si fast-food-uri, gasesti un loc perfect pentru toata lumea. Veti gasi si restaurante cu specific pescaresc si national bulgar, cu reprezentatii si spectacole folclorice, melodii populare si costume in culorii vii. Statiunea este perfecta pentru toate gusturile: fie ca e vorba de o escapada romantica cu persoana iubita, fie ca e vorba de calatoria cu colegii si prietenii, sau concediu cu familia. Multi considera Nisipurile de Aur statiunea cea mai preocupata de moda, fashion si lux.

   Sali de conferinte ultramoderne, tratamente balneologice, sali de sport, o multitudine de posibilitati de practicare a sporturilor nautice (diving, surfing, banana etc.). Cinematograful in aer liber este o alta atractie a statiunii, parcul acvatic Aquarama, cazinoul Racul Rosu “Krasnyi Rak”, club de noapte Satra de Tigani “Tziganskyi Tabor”, teatru de vara, posibilitati de echitatie si inchirieri de biciclete, circa 10 corturi de tenis, mini golf, bowling, posibilitati de inchiriere a barcilor rapide si a yacht-urilor (exista club cu peste 100 de yachturi) etc. Pentru recreerea copiilor exista parc acvatic, locuri de joaca special amenajate, unele cu sah gigant; parintii pot lasa copiii pentru cateva ore in gradinite special amenajate in acest scop, bazine pentru copii. In statiune se pot face si diverse proceduri de recuperare sau SPA, chiar si tratamente: recomandabil pentru tratamentul artritelor, nevrozelor, faringitelor cronice si bronsitelor, pe baza namolurilor, razelor ultraviolete, climatului marin si salinitatii apei.

   La Nisipurile de Aur in sezonul 2014 a fost inaugurata  prima pista de karting pe gheata din Balcani (Ice Karting) astfel incat statiunea de pe malul bulgaresc al Marii Negre ofera posibilitatea petrecerii unei vacante pline de emotii prin practicarea atat a sporturilor de vara cat si a celor de iarna. Nisipurile de Aur este o statiune care pune la dispozitia oaspetilor numeroase posibilitati pentru practicarea sporturilor – centre de scufundari acvatice, terenuri de tenis, de volei, terenuri pentru trageri cu arcul, sala de bowling / schi nautic, baloane, surf, geturi si parasute pe apa.

    Persoanele care se cazeaza la Nisipurile de Aur pot face o excursie de o zi in orasul varna, sau pot vizita turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul (Cyasovnya Yoana Krestitelya), dar si Manastirea Aladja pe doua nivele (sec XIV), acoperita de picturi murale. Se pot face drumetii catre izvoare minerale, sau puteti participa la concursuri de frumusete, festivaluri, competitii sportive sau spectacole.

Harta:

Plaje - Nisipurile de Aur

    Statiunea Nisipurile de Aur si-a capatat numele "de aur" datorita minunatei sale plaje de nisip, a conditiilor excelente de cazare si a ambiantei deosebite. In anumite zone plaja din statiune are latimea de numai 4 m., dar in alte zone poate ajunge si la 100 m. latime. Lungimea plajei este de circa 3,5 km. Plaja este amenajata pe intreaga sa lungime este curatata si ingrijita.

     Inca din 1996 plaja din Nisipurile de Aur a fost premiata cu prestigiosul “Blue Flag” (se acorda si pentru curatenie si servicii de calitate). In comparatie cu statiunea Mamaia din Romania (care are circa 60 hoteluri si plaja de peste 8 km), aceasta statiune oarecum limiteaza accesul la mare. Dar nu trebuie sa va faceti griji! In afara serviciilor de cea mai inalta calitate aproape toate hotelurile dispun de piscine exterioare (bine intretinute). Calitatea serviciilor si dotarilor hoteliere este ireprosabila.