Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Elenite


7 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 6 - unitati de 4 stele

Mai multe despre plajele din Elenite

FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Royal Castle***** este situat in statiunea Elenite la 250 m de plaja.

Hotelul Royal Castle***** este cel mai nou hotel din Elenite, deschis in vara anului 2010. Ofera conditii foarte bune de cazare. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Andalusia**** este situat la 20 m de plaja in statiunea Elenite, la cca 10 km de Sunny Beach si la 40 km de aeroportul Burgas.

Hotelul Andalusia**** din Elenite a fost renovat in anul 2010, prezinta dotari moderne si facilitati multiple pentru toate pentru un sejur deosebit.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotel Atrium**** este situat la 20 metri de plaja in statiunea Elenite, la cca 10 km distanta de statiunea Sunny Beach si la cca 40 km de aeroportul international Burgas.

Hotelul Atrium**** din Elenite a fost renovat in anul 2010. Fiind un hotel cu design modern, ofera turistilor o sedere de neuitat.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

 Vilele Elenite**** se afla in zona de parc a statiunii Elenite la o distanta de maxim 600 m de plaja.

Renovate in anul 2007, Vilele Elenite**** din Elenite sunt distribuite in stil mozaic, in apropiere de plaja, astfel ca sunt avantajate de pozitie dar si de confortul sporit.

Satul de vacanta Elenite prezinta o varianta de cazare alternativa potrivita pentru familii si grupuri de prieteni dar nu numai, sejururi in complexe de vile.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Hotel Royal Bay**** este situat in statiunea Elenite, singura statiune cu vedere orientata complet spre sud, oferind turistilor o priveliste de neuitat. 

Hotelul Royal Bay**** din Elenite face parte din acelasi concern, fiind similar cu hotelul Royal Park, intrunind aceleasi conditii de confort si calitate. Hotelul a fost construit in anul 2005.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Hotel Royal Park**** este situat in statiunea Elenite, singura statiune cu vedere orientata complet spre sud oferind turistilor o priveliste de neuitat la rasaritul soarelui.

Hotel Royal Park**** din Elenite  reprezinta o combinatie de lux, arhitectura unica si eleganta.

Personalul specializat ofera cele mai bune conditii pentru un sejur cat mai relaxant si placut, avand la baza servicii all-inclusive. Hotelul a fost construit in anul 2005.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Zornitsa Sands**** este localizat la capatul statiunii Sveti Vlas, foarte aproape de Elenite, la cca 10 km de Sunny Beach, in regiunea golfului Kozluka, cu vedere spre est. Hotelul are iesire direct pe plaja. Conditiile de cazare sunt de 4*+. Hotelul a fost renovat in anul 2011.

Dealurile impadurite din apropiere si briza marii confera regiunii un peisaj idilic.

Elenite

   Elenite este o statiune minuscula si foarte linistita, perfecta pentru un concediu cu prietenii sau concediu de lux, ferit de ochii lumii. Marea calma si climatul favorabil, dar si posibilitatile de tratament asigura turistii pe tot sezonul de vara. Beneficiaza de o pozitie absolut superba la poalele muntilor josi care se unesc cu marea in aceasta zona la  circa 10 km de Sunny Beach si 5 km de Sveti Vlas.  

   Statiunea e formata exclusiv din hoteluri, nu exista nimic din o localitate obisnuita sau ceva urban. E un loc perfect de relaxare , completat de cele cateva hoteluri foarte bune.

 

Harta:

Plaje - Elenite

 Elenite are o plaja de nisip foarte fin si utilizata aproape in exclusivitate de turistii cazati in hotelurile din resort.