Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Byala


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Fitness, Spa & Wellness

Complexul de apartamente de vacanta Byala Beach Resort este construit pe faleza din Byala intr-o zona izolata cu o spectaculoasa priveliste asupra marii si in imediata apropiere a plajei.Distanta pana in Byala este de circa 1 km si pana la Varna sunt 55 km.

Complexul de apartamente de vacanta Byala Beach Resort**** din Byala, a fost dat in folosinta in 2008 . Construit in trepte, pe stanca, “Byala Beach Resort”, cuprinde 125 apartamente de lux, mobilate foarte modern, majoritatea dintre ele oferind o priveliste uimitoare asupra marii. Toate apartamentele ofera un living confortabil (sufragerie) cu kitchenette (dotata cu vesela si aparatura de ultima generatie) si separat unul, doua sau trei dormitoare.  Interiorul este o combinatie perfecta intre eleganta si functionalitate. 

Accesul pe plaja se face coborand 114 trepte.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

 Silver Beach Resort este situat in Byala pe faleza direct in fata marii. Pe o alee se coboara faleza direct pe plaja.

 Silver Beach Resort este un complex de apartamente de vacanta din Byala. Localizarea lui exceptionala in fata marii si apartamentele spatioase sunt atuurile acestui aparthotel. Tarifele  scazute la cazare il fac sa fie o varianta foarte buna de cazare in acesta statiune linistita si retrasa din Bulgaria. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Complexul de apartamente Sirena Sea Horse 3* se afla in zona centrala a statiunii Byala, pe drumul principal care coboara la plaja (strada Plajna nr. 4), la circa 50 m. de malul marii (accesul la plaja se face coborand niste scari).   

Complexul Sirena 3* ofera cazare in conditii bune la tarife accesibile in una din cele mai vechi localitati de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria - Byala. Apartamente spatioase si moderne, la doar cativa pasi de malul marii, liniste si relaxare, vedere frumoasa catre mare, conditii confortabile de cazare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Teren de sport multifunctional

        Complexul Vemara Club*** este situat in afara statiunii Byala, intr-o zona relativ retrasa si linistita, salbatica si romantica, langa orasul Byala, pe Capul Sf. Atanas, in apropiere de malul marii (circa 100 m. de mare) si la 35 km. nord de Sunny Beach. Cea mai apropiata plaja este la distanta de circa 300 m. (se coboara faleza).

        Hotelul este situat pe un deal cu vedere spectaculoasa la mare. In apropierea hotelului exista o plaja neamenajata, se ofera transport pana la plaja din statiunea Byala, iar posesorii de autovehicule se pot deplasa repede si usor si la plaja spatioasa din statiunea Obzor, invecinata cu Byala. Accesul la hotel se face pe un drum neasfaltat.

Complexul Vemara Club*** din Byala a fost inaugurat in iunie 2010 si ofera conditii bune de cazare, raportat la tariful platit. Este recomandat doar celor care cauta o locatie linistita si izolata, cu o frumoasa vedere panoramica asupra marii, care doresc confort si relaxare.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness

Villa Vemara Club*** face parte din complexul Vemara Club din Byala si se afla la 300 m de plaja, la 1 km de centrul localitatii Byala si la 3 km de Obzor. 

Clubul Vemara a fost construit in anul 2010. 

Byala

    Byala este  situata la 50 km sud de Varna si 10 km nord de Obzor.

    Byala este o localitate rustica cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie si are doar 2000 de locuitori. Se afla la 5 km  nord de Obzor, la 79 km de Bourgas si la 59 de km la sud de Varna. Ca statiune turistica, Byala a fost pana acum o destinatie rustica, dedicata aventurierilor si nudistilor, insa incet, incet, de-a lungul plajelor din jurul Capului Atanasie au inceput sa se ridice hoteluri noi si complexe de apartamente impunatoare. Locatia este excelenta pentru constructiile in trepte cu vedere deasupra marii. Faleza inalta din zona favorizeaza o buna vedere la mare pentru unitatile de cazare situate acolo. Plaja este foarte buna cu nisip fin si apa destul de limpede desi este  expusa brizei marii permanent.

 

Harta: