Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Byala


4 - unitati de cazare

4 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Byala

FACILITATI: Piscina exterioara

 Silver Beach Resort este situat in Byala pe faleza direct in fata marii. Pe o alee se coboara faleza direct pe plaja.

 Silver Beach Resort este un complex de apartamente de vacanta din Byala. Localizarea lui exceptionala in fata marii si apartamentele spatioase sunt atuurile acestui aparthotel. Tarifele  scazute la cazare il fac sa fie o varianta foarte buna de cazare in acesta statiune linistita si retrasa din Bulgaria. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente Sirena 3* se afla in zona centrala a statiunii Byala, pe drumul principal care coboara la plaja (strada Plajna nr. 4), la circa 50 m. de malul marii (accesul la plaja se face coborand niste scari).   

Aparthotelul Sirena 3* ofera cazare in conditii bune la tarife accesibile in una din cele mai vechi localitati de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria - Byala. Apartamente spatioase si moderne, la doar cativa pasi de malul marii, liniste si relaxare, vedere frumoasa catre mare, conditii confortabile de cazare.

Desi clasificarea oficiala este de 2*++, agentia noastra, Est Turism, considera ca serviciile oferite sunt de 3*.


FACILITATI: Piscina exterioara

        Complexul Vemara Club*** este situat in afara statiunii Byala, intr-o zona relativ retrasa si linistita, salbatica si romantica, langa orasul Byala, pe Capul Sf. Atanas, in apropiere de malul marii (circa 100 m. de mare) si la 35 km. nord de Sunny Beach. Cea mai apropiata plaja este la distanta de circa 300 m. (se coboara faleza).

        Hotelul este situat pe un deal cu vedere spectaculoasa la mare. In apropierea hotelului exista o plaja neamenajata, se ofera transport pana la plaja din statiunea Byala, iar posesorii de autovehicule se pot deplasa repede si usor si la plaja spatioasa din statiunea Obzor, invecinata cu Byala. Accesul la hotel se face pe un drum neasfaltat.

Complexul Vemara Club*** din Byala a fost inaugurat in iunie 2010 si ofera conditii bune de cazare, raportat la tariful platit. Este recomandat doar celor care cauta o locatie linistita si izolata, cu o frumoasa vedere panoramica asupra marii, care doresc confort si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Villa Vemara Club*** face parte din complexul Vemara Club din Byala si se afla la 300 m de plaja, la 1 km de centrul localitatii Byala si la 3 km de Obzor. 

Clubul Vemara a fost construit in anul 2010. 

Byala

    Satul Byala se afla intr-o zona relativ retrasa din Bulgaria, la malul Marii Negre, fiind marginit de o faleza foarte inalta in zona de sud a localitatii Byala. Byala se afla la circa 59 km. sud de orasul Varna, la circa 79 km. nord de orasul Burgas, la circa 10 km. nord de statiunea Obzor. Byala este o localitate rustica cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie, iar populatia satucului este de numai doua mii de locuitori. 

    Unul din motivele dezvoltarii acestei zone este dat de o frumoasa plaja flancata de o faleza inalta si spectaculoasa. Plaja este de nisip, dar are zone cu intrare rapida in mare si prin urmare este o zona mai apreciata de tineret. Ca statiune turistica, Byala a inceput sa fie apreciata destinatie rustica, dedicata aventurierilor si nudistilor, dar ca urmare a aparitiei unor unitati moderne de cazare de-a lungul plajelor din jurul Capului Atanasie, au inceput sa se ridice hoteluri noi si complexe de apartamente impunatoare si statiunea s-a bucurat de o crestere importanta a numarului de vizitatori.

    Zona este excelenta pentru constructiile in trepte, avand vedere spectaculoasa asupra marii. Plaja este foarte buna cu nisip fin si apa destul de limpede desi este  expusa brizei marii permanent.

Harta:

Plaje - Byala

Plaja din Byala este in principal de nisip fin, dar este pe alocuri destul de ingusta. Datorita specificului zonei (faleza inalta/ stanci/ Cap Atanasie), in zona pot fi curenti puternici si intrare ain mare poate fi pe alocuri destul de rapida. Statiunea Byala este recomandata adolescentilor, tinerilor casatoriti care doresc intimitate si o locatie plina de romantism.