Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Costinesti


21 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 12 - unitati de 3 stele , 7 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Costinesti

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Complexul hotelier Vox Maris Grand Resort **** (fost complex Club No1 si  Vox Amiral) este situat la 30 de metri de malul Marii Negre in statiunea Costinesti in spatele hotelului Forum.

Statiunea Costinesti este renumita pentru epava Evanghelia care a apartinut celebrului armator Onasis, dar si pentru Obelisc si celebra discoteca Vox Maris. Complexul este o adevarata oaza de liniste si vegetatie luxurianta in tumultosul Costinesti. Puteti beneficia de avantajele unui concediu relaxant din apropierea marii, dar si de apropierea de cele mai stilate si apreciate Club-uri si discoteci din statiune.


Hotel Babylonia este situat in Costinesti, la mai putin de 1,5 km de plaja.

Babylonia Resort este inconjurat de o oaza de verdeata.


Vila Bia este situata in nordul statiunii Costinesti la circa 300 -350 m de plaja.  

Vila Bia din Costinesti ,ofera conditii bune de cazare intr-o cladire noua construita in 2007 .


Casa Daren se afla in statiunea Costinesti.


Hotel Impact G*** este situat in zona centrala a statiunii Costinesti la circa 100 m de plaja, langa lac.

Hotel Impact G*** este o constructie noua (2007) oferind conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului - Costinesti. Camere moderne, dotari noi si de calitate.


Hotel Intim*** (fost hotel Scoica) este situat la circa 200 m de faleza din Costinesti, in zona nordica a statiunii.

Hotel Intim *** (fost hotel Scoica) este un hotel relativ nou, fiind construit in 2007 si este compus din 3 corpuri de cladire ce ofera cazare in camere moderne si spatioase.


Hotelul Pierre*** se afla in partea nordica a statiunii (zona Epava), pe faleza, la 20 m. de plaja.

Amplasat intr-o zona linistita unde va puteti bucura de o priveliste deosebita si va puteti odihni pe sunetul relaxant al valurilor este locul mult visat, locul unde va puteti bucura si unde veti fi tratat cu atentie pentru a va simti speciali.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii, Balneo - centru tratamente

Centrul de diagnostic si tratament recuperator este situat la 50 metri de malul marii, zona Costinesti in apropierea Manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific.

Baza de Tratament si Relaxare foloseste pentru oaspeti, toate noutatile în materie de sanatate.


Hotel Stefania*** se afla in zona central-nordica a statiunii, vis-a-vis de posta, la circa 300 metri de plaja.

Hotel Stefania*** este o unitate de cazare care ofera servicii si dotari de inalta calitate pentru turistii care prefera sa petreaca un concediu placut pe litoralul romanesc. Dotari moderne, localizare avantajoasa, posibilitati de organizare de evenimente.


Hotel Tiberius Residence***este situat in zona central - nordica a statiunii, la circa 100 m de plaja, in apropierea garii vechi, intr-o zona linistita. Vila se afla la 10 min de mers de la Disco Tineretului.

Reclasificat in 2009 la HOTEL TIBERIUS, de la clasificarea de vila Tiberius**. Apropierea de plaja, restaurantul deja foarte cunoscut in statiune dar si tarifele accesibile au facut ca aceasta pensiune da fie foarte cautata in sezonul estival.


 Vila Viky (Viki) din Costinesti dispune de o locatie perfecta - pe faleza in fata marii (10 m de plaja). Jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune. 

Vila Viky (Viki) este una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Costinesti. Constructie noua (2003) cu finisaje si mobilier de calitate.

 


Hotel Vraja Marii este situat in centrul statiunii Costinesti, la doar 50 metri de plaja.

Hotelul a fost inaugurat in anul 2013.


Vilele Albatros sunt situate pe faleza statiunii Costinesti, la doar 5 metri de mare. Acestea sunt de tip bungalow.


Hotel Atena ** este situat in partea de nord a statiunii ( zona Epava) la cca 350 m de plaja.

Construit recent si asezat intr-o zona linistita ,, Hotel Atena \" se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.


Vila Casa Blanca este situata in Costinesti, la 100 metri de faleza.

Se afla la aproximativ jumatatea distantei dintre epava Evanghelia si Obelisc, iar Discoteca Tineretului se afla la cateva minute de mers. Localizarea Vilei Casa Blanca face ca aceasta sa fie una dintre cele mai bune alegeri de cazare in Costinesti.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotel Forum** din Costinesti este situat chiar pe malul marii, in zona sudica a statiunii. Camerele au fost complet renovate, avand conditii bune de cazare. Totusi avantajul hotelului este dat de localizarea pe malul marii si de apropierea de discotecile din statiune.

Hotel Forum** din Costinesti este situat pe faleza, in zona sudica a statiunii, la 20 m de plaja.


Vila Haris** din Costinesti este potrivita pentru orice categorie de turisti, avand conditii bune de cazare si tarife accesibile. 

Vila Haris** din Costinesti este situata in nordul statiunii la  200 m de plaja.


Hotel Meridian** este situat la 800 m de plaja, in apropierea oficiului postal si a Primariei.

Hotel Meridian** este clasificat la 2 stele, a fost finalizat in anul 2005 si modernizat in anul 2011.


Hotel Principal este situat la intrarea in Costinesti pe strada principala.


Vila Nadia (fost Bianca) este situata in partea de nord a statiunii (zona epava) la circa 25 m de plaja.

  

 Vila  la cheie ,din lemn , situata foarte aproape de malul marii in Costinesti , zona Epava.


Pensiunea Maria***este situata in statiunea Costinesti, la 30 metri de mare.

Amplasata in zona epavei, Pensiunea Maria asigura accesul imediat la plaja. Briza marii si linistea va vor asigura clipele de relaxare dorite.

Costinesti

Costinesti statiunea este situata intre Tuzla (7 km ) si Olimp ( 5 km ) pe malul marii .Din Drumul National  se face stanga la bifurcatia (semnalizata )  si se merge cam 2 km pana in statiune . Este lipita de satul Schitu. 

Costinesti -statiunea tineretului , a cunoscut in ultimii ani o transformare foarte rapida in ceea ce priveste baza de cazare. Daca hotelurile au ramas aceleasi si nu au mai fost construite altele, in schimb vilele si casele de vacanta s-au inmultit intr-un ritm incredibil in doar cativa ani, constituind cea mai insemnata parte a bazei de cazare a statiunii.Dupa inundatiile din 2005 , s-au facut reparatii majore la o parte din suprafata statiunii. si din faleza. Posibilitati multiple de agrement pentru tineri in restaurante, terase, baruri si cele mai mari discoteci de pe Litoralul Romanesc .

  

Harta:


Plaje - Costinesti

 Plaja statiunii Costinesti are doua caracteristici : cea din partea de sud lata si incapatoare dar si foarte aglomerata, cu intrarea in apa putin pietroasa (zona obelisc , BTT)  si partea din Nord (spre Epava )  o plaja ingusta , marginita de o faleza nu foarte inalta dar avand un nisip fin si apa curata.