Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Belek


46 - unitati de cazare

44 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Adam & Eve 5*, este situat pe malul marii, la doar 1 km de centrul orasului Belek, la 35 km de aeroport si 45 km de centrul Antalyei.

Fiti pregatiti pentru un vis de neterminat si fericire fara limite, daca alegeti hotelul Adam & Eve 5*, un loc special prin design-ul, arhitectura si serviciile de prima clasa ale sale.

Aqua Park

Hotelul Adora Golf Resort 5*, este situat la 5 km de Kadriye, la 12 km de Serik, la 39 km de Antalya si la 29 km de aeroport.

Construit pe o suprafata de 116.000 m², si renovat in anul 2009, hotelul Adora Gold Resort 5*, este locatia ideala in care sa va puteti bucura de vacanta, intr-un mediun linistit si relaxant.


Hotelul Altis Resort 5*, este situat langa plaja, la 4 km de centrul orasului si la 31 km de aeroport.

Intr-o padure de pini va asteapta hotelul Altis Resort 5*, un adevarat paradis natural, unde sa petreceti o vacanta de neuitat.


Hotelul Alva Donna Exclusive 5*, este situat foarte aproape de centrul orasului Belek, la 50 km de Antalya si la 40 km de aeroport.

Potrivit pentru turisti de toata varstele, hotelul Alva Donna Exclusive 5*, cu o arie de 31.000 m², ofera activitati diversificate, pe langa spatii de relaxare, care sa faca acest hotel reprezentativ pentru o vacanta de neuitat.


Hotelul Club Asteria 5*, este situat la 6 km de Kadriye, la 40 km de centrul Antalyei si la 33 km de aeroport.

Ideal pentru familiile cu copii, hotelul Club Asteria 5*, ofera multiple facilitati pentru copii, fiind situat intr-un cadru natural extraordinar, cu multa verdeata, cu pini si palmieri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Aydinbey Famous Resort 5*, este localizat la 12 km de centrul orasului Belek si la 40 km de aeroport.

Foarte aproape de plaja, hotelul Aydinbey Famous Resort 5*, este ideal pentru iubitorii sporturilor acvatice, precum si pentru cei ce prefera o zi linista la plaja.

Aqua Park

Hotelul Barcelo Tat Beach Golf & Resort 5*, este situat langa plaja, la 800 m de terenurile de golf, la 45 km de Antalya, si la 35 km de aeroport.

Gradinile spatioase, localizarea si serviciile oferite, fac din hotelul Barcelo Tat Beach Golf & Resort 5*, optiunea perfecta pentru familiile cu copii, iubitorii de golf si alte sporturi, precum si pentru cupluri.


Hotelul Belconti 5*, este situat langa plaja, la 35 km de Antalya si 30 km de aeroport.

Cunoscut ca si un paradis al golfului, hotelul Belconti 5*, este ideal pentru iubitorii acestui sport, oferind terenuri moderne de golf, ce se apropie de standardele internationale.


Hotelul Belek Beach 5*, este situat la 45 km de centrul Antalyei, si la 35 de km de aeroportul Antalya.

Intr-un cadru natural perfect pentru relaxare si petrecerea unei vacante de vis, va asteapta hotelul Belek Beach 5*.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Calista Luxury Resort 5*, este situat la 4 km de Belek, la 27 km de aeroport si la 35 km de Antalya.

Creand o experienta unica, si plasandu-se in topul listei hotelurilor de lux, hotelul Calista Luxury Resort 5*, se mandreste cu arhitectura sa unica si cu serviciile de prima clasa oferite clientilor.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Cornelia Deluxe 5*, este situat la 45 km de centrul Antalyei si la 35 km de aeroport.

Turistii cazati in hotelul Cornelia Deluxe 5*, sunt tratati ca adevarate staruri, fiind primiti cu sampanie, cosuri de fructe, si acesta este doar inceputul unei vacanta de vis in acest hotel.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*, este situat la 45 km de centrul Antalyei si la 35 km de aeroport.

O experienta fascinanta va asteapta la Hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*, o lume creata speciala pentru dumneavoastra in mijlocul naturii, unde persoanalul serviabil si prietenos va pune la dispozitie toate serviciile de care dispun.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Crystal Family Resort & Spa 5*, este situat pe malul marii, la 40 km de aeroport si la 50 km de centrul Antalyei.

Cu o arhitectura speciala, hotelul Crystal Family Resort & Spa 5*, este situat in mijlocul naturii, fiind considerat un adevarat paradis de vacanta pentru familiile cu copii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Ela Quality Resort 5*, este situat la 25 km de aeroportul Antalya, la 35 km de centrul Antalyei, la 7 km de spital.

Un palat al secolului 21, hotelul Ela Quality Resort 5*, combina ospitalitatea specifica Turciei, cu traditiile si arfitectura magnifica, creand o lume vestica si misterioasa in est.


Hotelul Gloria Golf Resort 5*, este situat la 40 km distanta de aeroport, la 50 km de Antalya, si la 7 km de Belek.

Oferind o experienta totala de viata, hotelul Gloria Golf Resort 5*, a devenit locatia preferata printre cei ce aleg brandul Gloria.


Hotelul Gloria Select Villas 5*, este situat la 75 m de plaja, la 40 km de aeroport, si la 50 km de Antalya.

Ideal pentru cei ce doresc liniste si pace, Gloria Select Villas 5*, este locatia in care veti resimti luxul si toate serviciile de calitate.


Hotelul Gloria Serenity Resort 5*, este localizat la 40km de aeroport, la 50 km de Antalya si la 7 km de Belek.

In natura unica a Marii Mediterane, gasim hotelul Gloria Serenity Resort 5*, care cu arhitectura moderna, si detaliile special create pentru dumneavoastra, va rasfata cu serviciile VIP.


Hotelul Gloria Verde 5*, este localizat in Belek, la 2.7 km de golful Gloria, 46 km de Antalyala 38 km de aeroportul Antalya.

Va veti simti intineriti dupa ce pasiti in atmosfera invioratoare a hotelului Gloria Verde 5*, care va asteapta intr-o feerie de padure de pini.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Gural Premier Belek 5*, este situat pe malul marii, la 12 km de orasul Serik si la 35 km de aeroport.

O uimitoare mixtura a designului sofisticat si a stilului oriental, Hotelul Gural Premier Belek 5*este incarcat cu o atmosfera luxoasa unde va puteti bucura de o vacanta de neuitat.

Aqua Park

Hotelul Iberostar Bellis 5*, este situat  la 40 km de aeroport si la 50 km de Anatolia.

Complet renovat in anul 2007, hotelul Iberostar Bellis 5*, va invita sa petreceti vacanta mult visata, intr-un cadru cu panorame uluitoare, fiind ideal pentru familii si cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul IC Santai 5*, este situat  la 40 km de Antalya si 30 km de aeroport.

Construit intr-un cadru natural cu 1000 de feluri diferite de plante din regiunea Marii Mediteraneene, hotelul IC Santai 5*, este renumit pentru calitatile sale si spatiile de relaxare oferite.

Aqua Park

Hotelul Jacaranda Beach 5*, este situat la 2 km de Belek, la 40 km de Antalya si la 35 km de aeroport.

Cu o suprafata de 60000 m², hotelul Jacaranda Beach 5*, este situat in mijlocul naturii, unde intalnim o mare diversitate de specii de plante, este locatia ideala pentru familii cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Kaya Belek 5*, este situat pe malul marii, la 2 km de Kadriye, la 35 km de Antalya si la 27 km de aeroport.

Printre vaste paduri de pini, gasim hotelul Kaya Belek 5*, o locatie unica, cunoscuta in special printre familiile cu copii deoarece benficiaza de o multitudine de facilitati pentru acestia.

Aqua Park

Hotelul Kempinski the Dome 5*, este situat langa plaja, la 30 de minute-32 km de aeroport si Antalya.

In pitoreasca riviera turceasca gasim hotelul Kempinski the Dome 5*, un loc cu minunatii naturale, la uniunea padurile de pin cu apa turcoaz a Marii Mediteraneene, o adevarata oaza de liniste si relaxare.


Hotelul Letoonia Golf Resort 5*, este situat pe malul marii, la 3 km de Belek, la 45 km de Antalya, si la 35 km de aeroport.

Situat intre Marea Mediterana si padurile de pini, hotelul Letoonia Golf Resort 5*, cu o intindere pe 75 acri de pamant, combina activitatile pentru intreaga familie, cu cea a jucatorilor profesionisti de golf.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Limak Arcadia Golf 5*, este situat in Iskele, Belek, la 40 km de Antalya la 35 km de aeroport.

„Valea pacii”, numele mitologic al hotelul Limak Arcadia Golf 5*, este locul unde veti petrece o vacanta confortabila plina de momente de neuitat.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Limak Atlantis 5*, este situat in inima Belek-ului, la 40 km de Antalya si la 35 km de aeroport.

Intr-un cadru natural, pe  plaja, printre pini, gasim hotelul Limak Atlantis 5*, o locatie in care va puteti bucura in liniste de o vacanta bine meritata.

Aqua Park

Hotelul Lykia Wold LinksGolf Antalya 5*, este situat la 60 km de centrul Antalyei si la 30 km de Side si Manavgat.

Intr-un scenariu natural perfect si fascinant, intre muntii Toros si Marea Mediterana, gasim hotelul Lykia Worl LinksGolf Antalya 5*, o locatie ideala de unde puteti vizita locuri incarcate cu istorie si situri arheologice.


Hotelul Maritim Pine Beach Resort 5*, este situat pe malul marii, la 33 km de aeroport, la 45 km de centrul Antalyei.

Locatia ideala pentru o vacanta de neuitat, hotelul Maritim Pine Beach Resort 5*, este potrivit atat pentru familii cu copii avand multiple facilitati pentru acestia, cat si pentru cupluri fiind o locatie romantica.


Hotelul Maxx Royal 5*, face parte din lantul de hoteluri Voyage, si este situat la 45 de km de centrul Antalyei, si la 35 km de aeroportul din Antalya.

Hotel nou, deschis in luna mai a anului 2011, Maxx Royal 5*, are o suprafata de 1050000 m², si este un hotel ce ofera o experienta cu totul si cu totul unica, prin luxul, si extravaganta serviciilor oferite.


Hotelul Club Mega Saray 5*, este situat la 7 km de Kadriye, la 14 km de Belek si la 29 km de aeroport.

Pe o suprafata de 120.000 m², se intinde hotelul Club Mega Saray 5*, cu o structura originala ce foloseste tehnica arhitecturala Seljuk in armonie cu culorile naturii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Papillon Belvil 5*, este situat la 40 km de Antalya si la 35 km de aeroport.

Departe de aglomeratia si zgomotul vietii urbane, direct pe coasta Mediteranei, gasim hotelul Papillon Belvil 5*, unde puritatea apei se imbina cu verdele padurilor de pini, intr-un mozaic de liniste al naturii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Papillon Zeugma 5*, este situat la 4 km de centrul Belek-ului, la 40 km de Antalya, si la 35 km de aeroport.

Inspirat de istoria anticului oras Zgeuma, arhitectul a decorat interiorul hotelului Papillon Zeugma 5*combinand stilurile a 3 perioade: elenistica, romana, otomana.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Pine Beach 5*, este situat pe malul marii, la 33 km de aeroport si la 45 km de centrul Antalyei.

Cu o suprafata de 57.000 m², hotelul Pine Beach 5*, este un adevarat rai integrat intr-o padure de pini si portocali, si locul in care veti petrece o vacanta de neuitat.

Aqua Park

Hotelul Riva Exclusive Donna 5*, este situat pe malul marii, la 50 km de centrul Antalyei si la 40 km de aeroport.

Hotelul Riva Exclusive Donna 5*, ofera confort si amuzament pentru turistii sai. Toate serviciile de aici sunt in asa fel gandite incat sa plecati plini de energie, fericiti si sanatosi.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Rixos Premium Belek 5*, este situat la 50 de orasul Antalya, si al 40 de km de aeroportul Antalya.

Un vis devenit realitate, hotelul Rixos Premium Belek 5*, un taram al fanteziei unde vacanta, distractia, sportul si conferinta sunt ridicate la nivel de arta.


Hotelul Siam Elegance & Spa 5*, este localizat pe coasta Mediteranei, pe plaja, la 50 km de centrul Antalyei si la 40 km de aeroport.

Cu o arhitectura speciala,  inspirata in special din Orientul Indepartata, hotelul Siam Elegance & Spa 5*, este un paradis pentru turistii sai, si este preferat in general de familii cu copii.


Hotelul Sirene Golf & Wellness 5*, este situat pe malul marii, la 35 km de aeroport, si la 45 km de centrul Antalyei.

Cu un design modern si o arhitectura atragatoare prin estetica, hotelul Sirene Golf & Wellness 5*, a fost creat pentru placerea dumneavoastra, sa va puteti bucura de vacanta, intr-un cadru natural ce imbina padurea, si spatiile linistite.


Hotelul Spice 5*, este localizat la 35 de km de aeroportul Antalya si la 40 de centrul orasului Antalya.

Intr-o lume mistica, unde fascinanta Mare Mediterana se reuneste cu padurea de pini, gasim hotelul Spice 5*, care va transpune in aceasta lume de vis.


Hotelul Sueno Golf 5*, este situat la 40 km de Antalya, la 30 km de aeroport.

O experienta unica, animtiri de neuitat, si joc satisfacator, asta presupune hotelul Sueno Golf 5*.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Aqua Park, Spa & Wellness

Hotelul Susesi Luxury Resort 5*, este localizat la 1 km de Belek, la 40 de km de centrul Antalyei si la 35 km de aeroport.

Cu o pregatire speciala, hotelul Susesi Luxury Resort 5*, se asigura ca fiecare moment petrecut aici sa fie unul special, si sa fiti incantati de camere, calitatea serviciilor si ospitalitate.

Aqua Park

Hotelul Vera Club Mare 5*, este situat la 5 km de centrul orasului Belek, la 13 km de Serik, la 45 km de Antalya si la 40 km de aeroportul Antalya.

In apropierea fermecatoarei frumuseti a Marii Mediterane, cu arhitectura sa minuta, la hotelul Vera Club Mare 5*, va asteapta un concediu de neuitat, datorita pregatirii cu minutiozitate a fiecarui detaliu.

 


Hotelul Club Victoria Hotel 5*, este situat la 13 km de Serik, la 35 km de aeroport si la 45 km de Antalya.

Departe de zgomotul si aglomeratia orasului, hotelul Club Victoria Hotel 5*, este ideal pentru cei ce-si doresc o vacanta linistita si relaxanta, dar cu posibilitatea unei multitudinide activitati in cadrul hotelului.


Hotelul Voyage Belek Golf & Spa 5*, este localizat la 2 km de Belek, la 40 km de Antalya si la 35 km de aeroport.

Cu o arhitectura in armonie cu natura, hotelul Voyage Belek Golf & Spa 5*, este perfect pentru a va petrece vacanta in liniste si cu toate acestea cu o multime de activitati pe care le puteti intreprinde.


Hotelul Ceres 4*, este situat la 850 m de plaja, 1 km de centrul orasului Belek si la 30 km de aeroport.

Intr-o ambianta confortabila, unde va asteapta servicii de calitate si personal serviabil, gasim hotelul Ceres 4*, care va asigura o vacanta cat mai placuta posibil.


Hotelul Melissa Garden 4*, este situat la 1.4 km de malul marii, la 25 km de aeroport si la 35 km de Antalya.

Ideal pentru cei ce doresc o vacanta de vis, intr-un cadru natural extraordinar, hotelul Melissa Garden 4*, ofera atat personal serviabil cat si servicii de cea mai buna calitate.

Belek

Belek, aflat in provoncia Serik, o regiune situata la 30 km de Antalya, reprezinta un adevarat paradis pentru turistii care viziteaza tarmul Mediteranei. Regiunea a fost declarata ca „Centru Turistic Belek” in anul 1984, si gazduieste de-a lungul plajei, pe o lungime de peste 3 km peste 30 de hoteluri de 4 si 5*, precum si 6 terenuri de golf, fiind un centrul de golf in dezvoltare. Toate serviciile oferite in Belek sunt de prima clasa, ceea ce face ca atmosfera acestui loc sa fie ideala pentru familii, serviciile si posibilitatile de relaxare avand ca scop satisfacerea oaspetilor, iar pe langa serviciile oferite de hoteluri, acolo gasiti un mare centru de magazine. Tot in aceasta zona se gaseste si cascada Kursunlu, un habitat natural unde traiesc peste 100 de specii de pasari, care ofera de asemenea posibilitatea de a vizita pestera ascunsa ce se gaseste in spatele cascadei. Centrul orasului Belek, reprezinta confluenta instoriei cu modernul, regasindu-se aici numeroase vestii romane, dar si bulevarde noi, aglomerate spatii ideale pentru shopping. Plajele din Belek, cotate cu blue flag, cu standarde ridicate pentru curatenie, cu dusuri si cabine de schimbat, sunt ideale pentru atractiile turistice pe care le ofera: navigatie, schi nautic, surfing, rafting.