Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Vama Veche


8 - unitati de cazare

5 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Vama Veche

FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Hotel Bourbon se afla in Vama Veche.


Complexul Turistic Club D’Or este situat in Vama Veche, la aproximativ 100 metri de plaja.

Complex turistic Club D\'Or****se remarca intre unitatile de cazare din Vama Veche prin amenajarile moderne si serviciile de calitate pe care le ofera turistilor. Acesta este format din patru vile cochete inconjurate de o frumoasa curte amenajata cu gazon, pomi fructiferi si flori.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Inaugurat in 2006, Hotelul Jakuzzi este situat la numai 150 m. de plaja, intr-o oaza de liniste si relaxare. La Hotelul Jakuzzi gasiti imbinarea armonioasa dintre confortul unei locatii de lux cu exotismul unei zone relativ discrete. Vama Veche este cunoscuta pentru viata de noapte foarte activa, discoteci cu DJ si focuri de tabara nocturne pe plaja, muzica buna si dans pana in zorii zilei, concerte in aer liber cu muzica pentru toate gusturile (rock, metalica, pop, house etc). Dupa o astfel de noapte, te poti relaxa in liniste pe terasa racoroasa sau in camerele confortabile, izolate fonic si termic de la Hotel Jakuzzi.

Hotel Jakuzzi*** din Vama Veche este o locatie moderna si confotabila de cazarea in bine-cunoscuta statiune Vama Veche; camere moderne ce se bucura de vedere panoramica asupra Marii Negre, curte interioara placuta cu loc de joaca pentru copii, gratar si hamace.   


In Vama Veche in imediata apropiere a plajei (100m).

Vila Vama Veche este situata intr-o zona linistita a statiunii intr-un ambient placut si cu acces usor catre plaja.


Pensiunea Casa Luca** este situata chiar la intrarea in Vama Veche, pe partea dreapta la 20 metri de strada ce duce catre plaja si la aproximativ 150 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

 In Vama Veche pe plaja langa restaurant Corsaru\' la circa 70 m de apa marii.

 Hotelul Laguna este unicul hotel din Vama Veche cu o arhitectura originala de inspiratie greceasca este construit in anul 2005, in partea de sud a localitatii Vama Veche,la numai 70 m de plaja. Complexul turistic LAGUNA va sta la dispozitie cu un program non-stop, oferind cazare in hotelul LAGUNA si servirea mesei la restaurantul CORSARU\'. Este o varianta buna de cazare in Vama Veche prin confortul superior unitatilor de cazare traditionale din zona .


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

The Old Border se afla in statiunea Vama Veche.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Vila Sara se afla in statiunea Vama Veche.

Pensiunea este o constructie noua, moderna situat in zona Vama Veche chiar la plaja.

Accesul este facil de pe soseaua Constanta-Mangalia-Vama Veche, turistii putand ajunge cu masina proprie cat si cu mijloace de transport in comun.

Vama Veche

 Vama Veche o localitate mica ,situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele  sezoane de vara  un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,,costinesti ' si a preturilor reduse la cazare si masa. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit la Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste nopate in ultimele sezoane . 

 Vama Veche ,situata la 7 km de 2 Mai, si 12 km de Mangalia este localitate de frontiera ,aici  aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria ,Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia. La Vama Veche se ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate,  cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina propie pe drumul national E 87 .Distanta este de aproximativ 12km  

Harta:

  

Plaje - Vama Veche

 Vama Veche are o plaja foarte buna cu  latimi care depasesc 200m pe alocuri si ca si la Costinesti exista un reper vizual care da o nota originala  orizontului nautic reprezentat de o veche epava  aflata  la cateva sute de metri de mal.  Trebuie mentionat ca pentru copii mici plaja nu e recomandata deoarece nivelul apei creste foarte rapid langa mal si deasemeni turistii traditionali de la Vama Veche unde se prcatica lejer topless si nudism nu sunt cel mai potrivit model pentru copii mici .