Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Cap Aurora


6 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Cap Aurora

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotel Mera Onix este situat in statiunea Cap Aurora, la 30 de metri de plaja.

Hotelul Mera Onix face parte din grupul Mera Hotels. Este compus din fostele hoteluri Onix si Safir.

Dupa un lung proces de renovare si modernizare Mera Onix se va deschide in luna iulie 2018.

Mera Onix devine in 2018 locul in care bucuria si relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reusite experiente de vacanta, a unor pretioase trairi si emotii, a caror amintire sa va incante pana la urmatoarea vizita.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul California*** este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la circa 30 m. de plaja.

Hotel California*** ofera conditii bune de cazare pentru persoanele care apreciaza statiunea Cap Aurora, dar si pentru persoanele care prefera un concediu mai linistit, vedere la mare. Avantajele hotelului sunt date de multiplele facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii, de orientarea camerelor spre mare, piscina exterioara.  


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Diamant *** este situat in statiunea Cap Aurora la cca 50 m de plaja.

Amplasat intr- un peisaj pitoresc, Hotelul Diamant *** , ofera oaspetilor sai o atmosfera primitoare ce asigura petrecerea unei vacante linistite si relaxante.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotel Opal*** este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, pe faleza.

O varianta buna de cazare - hotel Opal*** - a fost modernizat in ultimii ani oferind conditii bune de cazare la tarife concurentiale. 


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Loc de joaca pentru copii

Hotel Cristal** este situat in centrul statiunii Cap Aurora, pe faleza, la 20 metri de plaja. 

Hotel Cristal** reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din statiune fiind RENOVAT de curand. Toate camerele au fost mobilate si utilate complet, iar raportul calitate/ pret este foarte avantajos.  


Hotelul Topaz este situat in statiunea Cap Aurora, la 50 de metri de plaja.

Toate camerele hotelului Topaz sunt luminoase si mobilate clasic.

Cap Aurora

 Statiunea Cap Aurora are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Cap Aurora are o pozitie particulara care  ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc.Este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Acesta mica peninsula prezinta o faleza fragmentata in numeroase golfulete mici ,marginite de diguri de protectie, construite de pe vremea cand s-au facut si hotelurile.  Cap Aurora se intinde intre Jupiter (1 km )si Venus (1 km) la circa 5km de Mangalia .

Harta:

Plaje - Cap Aurora

Plaja din Cap Aurora are un usor aspect fragmentat datorita golfuletelor numeroase ,vegetatiei cat si de vecinatatea foarte apropiata a hotelurilor.Turistii cazati aici coboara de pe hotel direct pe plaja. Aceste aspecte cat si arhitectura unica pe litoralul romanesc a hotelurilor de aici au facut ca acesta micuta statiune sa fie asaltata multi ani la rand  de turisti romani dar si de foarte multi turisti straini.Din pacate,  in ultimii ani, eroziunea plajei a facut ca in acest moment plaja sa fie  ingusta si cu intrarea in apa usor pietroasa , inconveniente care au scazut popularitatea zonei in ultimile sezoane estivale.   

Obiective culturale:

 In Cap Aurora spatiile de cazare  sunt constituite exclusiv din hoteluri si un camping . In Cap Aurora exista 10 hoteluri (8 de 2 stele si 2 de trei stele ) toate mai putin unul avand denumiri de pietre pretioase .Nu exista vile sau cazari particulare

 

 

Hoteluri si vile 3 stele: Hotel Opal***,Hotel California***,

Hoteluri si vile 2 stele:Hotel Cristal**, Hotel Agat**,Hotel Diamant**,Hotel Onix**, Hotel Rubin**,Hotel Safir**, Hotel Coral**, Hotel Topaz