Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mangalia


6 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Mangalia

Hotel Mera Brise se afla in Mangalia.

Situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii, Mera Brise este locul in care bucuria si relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reusite experiente de vacanta, a unor pretioase trairi si emotii, a caror amintire ne dorim sa va incante pana la urmatoarea vizita.

Prin calitatea serviciilor, orientate catre satisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern, calitatea sustinuta de atitudinea deschisa si profesionala a intregii echipe cat si de confortul pe care il ofera spatiile de cazare, Mera Brise va indeamna catre visare, alimentand imaginatia cu cele mai insufletite povesti despre mare si ale sale valuri.


Hotel MSR Port este situat in sudul falezei Mangalia, la cateva minute de plaja mare a orasului.

Hotelul a fost finalizat in anul 2017.


FACILITATI: Balneo - centru tratamente

Hotel Corsa*** este situat pe faleza orasului Mangalia, la 50 m de mare. Hotel Corsa*** a fost renovat complet in 2005 oferind cazare in camere remobilate si renovate integral. Conditii bune de cazare, pozitionare avantajoasa in fata marii, servicii calitative


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Laguna se afla in statiunea Mangalia, amplasat pe faleza.

Hotelul se afla aproape de plaja si de centrul Mangaliei.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Fitness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Paradiso*** este situat pe faleza, la 25 m de plaja. Hotel Paradiso*** este fostul hotel Mangalia, fostul hotel Siemens.

Hotel Paradiso*** reprezinta o buna varianta de cazare pe litoralul romanesc. Avantajele hotelului sunt pe de o parte situarea foarte apropiata de mare, dotarile moderne si de calitate, dar si baza de tratament renumita pe plan international. 


FACILITATI: Fitness

Hotel  Solymar*** (fost Hotel Zenit) este situat pe faleza Marii Negre, la 15 metri de plaja, la 50 metri de centrul orasului Mangalia si la 100 metri de Sanatoriul Balnear Mangalia.

Hotelul a fost complet renovat (in primavara anului 2012) si dispune de conditii moderne de cazare.

In vara anului 2017 a fost deschis un corp nou si modern- Solymar 2.


Mangalia

 Mangalia este cea mai importanta statiune balneoclimaterica permanenta de la Marea Neagra ,oras de aceiasi vechime istorica ca si Constanta,(peste 2000 ani atestare istorica), beneficiaza de o climat deosebit , asemanator celui mediteranean, cu media de temperatura anuala cea mai ridicata  din tara. Tratamentul balner se practica pe tot timpul anului,imbinandu-se factorii caracteristici marini cu existenta izvoarelor minerale descoperite si folosite aici la Mangalia de pe vremea romanilor .La Hotel Mangalia si la Sanatoriul Balnear se efectueaza toate tipurile de tratamente de recuperare si lupta impotriva diverselor afectiuni si a imbatranirii  oraganismului .  Mangalia este al doilea oras al litoralului romanesc este situat la 45 km sud de Constanta si la 14 km de granita cu Bulgaria . In partea de nord a orasului incep statiunile sudice ( Saturn,Venus,Cap Aurora,Neptun,Olimp) iar in partea de sud a orasului la 7 km se afla Limanu ,2 Mai si Vama veche . De regula in Mangalia se coboara din tren pentru toate aceste statiuni.Printre obiectivele turistice interesante putem mentiona existenta uneia din cele mai vechi moschei din Romania (1590) ,deasemenea se mai pot vizita si Muzeul de arheologie care gazduieste cateva exponate unice in tara , descoperite in zona,  ,colectia de pipe si curiozitati,,Mercurius''si ruinele cetatii Calatis.   Pentru cei care nu au fost in ultimii ani la Mangalia , trebuie sa stie ca imaginea statiunii s-a  schimbat  mult  in sens pozitiv , Mangalia devenind o atractiva destinatie de vacanta pentru turisti datorita  urmatoarelor atuuri: - un oras curat si atractiv;  preturi rezonabile la serviciile turistice ; posibilitati de cazare la particulari la tarife convenabile : apropierea de celelalte statiuni din sudul litoralului (intre Mangalia si Neptun Olimp pe cei 7km distanta se insira inlantuite celelalte statiuni: Saturn,Venus, Jupiter - Cap Aurora ,Neptun si Olimp iar  la sud se afla 2 Mai la 5km si Vama Veche 10km),  evenimentele estivale consacrate cum ar fi ,,Zilele Mangaliei''si Ziua Marinei

 

Harta:

Plaje - Mangalia

Mangalia are o plaja cu forma usor circulara intinzandu-se intre digul de nord al Portului comercial Mangalia si plaja Saturn cu care comunica printr-o scurta portiune neamenajata , in partea de nord a orasului. In partea centrala plaja are circa 120 m latime si este marginita de o faleza inalta folosita ca loc de promenada in serile calde de vara de turisti. Accesul pe plaja se face de regula pe scarile care coboara pe plaja chiar din zona centrala a orasului