Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Jupiter


15 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 12 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Jupiter

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotel Olimpic**** din Jupiter este situat in centrul statiunii, pe malul marii, avand iesire directa pe plaja. 

Renovat si modernizat in cursul anului 2010, complexul hotelier OLIMPIC va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la malul marii, avand capacitati de cazare in 2 locatii: Hotel OLIMPIC 4 ****  si ansamblul de vile „Liliacul” 3***.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotel Capitol*** din Jupiter este situat central, foarte aproape de plaja, chiar pe malul marii. Majoritatea camerelor dispun de vedere la mare.  

Hotel turn - hotel Capitol*** - reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Jupiter ca raport calitate/ pret. Hotelul beneficiaza de multiple avantaje fiind pozitionat foarte aproape de malul marii, marea majoritate a camerelor avand vedere la mare, tarif accesibil si renovari recente. Datorita imbunatatirlor aduse hotelului, acesta a fost reclasificat in 2009-2010 de la categoria de 2** la categoria de 3***. 


Complex Casa Leul se afla in statiunea Jupiter, la 500 metri de plaja Jupiter.

Casa Leul este locul unde va puteti relaxa si bucura de farmecul marii, dar si de padure in egala masura.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotel Delta*** din Jupiter este situat in zona sudica a statiuni, aproape de intrarea in Cap Aurora, la circa 50 m de plaja.

Hotel Delta*** din Jupiter a suferit imbunatatiri continue, fiind un hotel complet renovat in ultimii ani, o locatie potrivita pentru familii cu copii in primul rand, dar nu numai. Hotelul dispune de o gradina de vara superba si o terasa/pizzerie de renume in zona sudica a litoralului romanesc. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Hercules *** este amplasat chiar pe plaja, la malul marii, aproape de centrul statiunii Jupiter.

Complexul Hercules ,deschis tot timpul anului este locul de vis in care atmosfera marina va intampina de la venire si va insoteste pe tot parcursul sejurului in camera de hotel , in restaurant sau pe plaja.  A fost construit in anul 2007, clasificat la 3*.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Complexul hotelier Iris -Mimoza*** este situat in zona centrala a statiunii Jupiter, vis-a-vis de hotel Meteor, la 75 m de plaja.

Complexul Iris - Nalba - Mimoza*** a fost renovat in etape, primele hoteluri fiind hotelurile Iris si Nalba in 2006, si hotel Mimoza in 2010, fiind un complex modern si confortabil, unul din cele mai moderne din statiune. Avantajul hotelurilor este dat de pozitia lor intr-o zona foarte linistita, de conditiile foarte bune de cazare si de tarifele foarte atractive.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii, Fitness

Complexul de Vile Liliacul se afla in statiunea Jupiter, la 150 metri de plaja.

Daca optati pentru complexul de Vile Liliacul 3*** pentru vacanta dumneavoastra la malul Marii Negre, beneficiati de atmosfera unei vacante la malul marii cu plaje insorite, dar si de o atmosfera de liniste si relaxare asigurata de cadru natural impadurit in care este situat acesta.

Tot spatiul Vilelor Liliacul este ingradit si pazit. In interiorul acestui spatiu se afla parcarea, locul de joaca pentru copii si un spatiu pentru barbeque, amenajat si dotat corespunzator.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Majestic *** este situat in partea nordica a statiunii Jupiter, la circa 300 m de plaja.

Hotel Majestic*** este una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Jupiter. Fostul hotel Cozia a fost preluat si remodernizat complet in 2003 devenind una din bijuteriile litoralului romanesc. Conditii bune de cazare, facilitati si dotari moderne.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotel Meteor*** se afla in zona central-sudica a statiunii, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 metri de plaja. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici.

Hotel Meteor*** reprezinta o buna varianta de cazare, fiind imbunatatit recent si avand tarife atractive. 


Hotel Nalba este situat in statiunea Jupiter, la 75 de metri de plaja.

Face parte din Complexul Iris-Nalba-Mimoza.

 


Hotel Rio*** este amplasat in partea sudica a statiunii Jupiter, in apropiere de hotel Delta***, in apropiere de intrarea in statiunea Cap Aurora, la circa 100 metri de plaja.

Hotel Rio*** reprezinta cea mai buna varianta de cazare din Jupiter ca raport calitate/ pret. Hotelul este o constructie noua beneficiind de toate avantajele ce decurg din aceasta: mobilier nou, finisaje si dotari moderne. Hotel Rio*** a fost dat in folosinta din 2005. 


Hotel Scoica se afla in statiunea Jupiter, la 250 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotel Tismana*** din Jupiter este situat in zona nordica a statiunii Jupiter in apropiere de Neptun . pe malul lacului Jupiter ale carui camere se gasesc la o distanta de la 350 m la 500 m de plaja. Complexul se diferentiaza de celelalte hoteluri printr-o gradina interioara excelenta.

Hotel Tismana*** reprezinta o buna varianta de cazare din statiune si din zona de sud a litoralului fiind printre putinele hoteluri ce ofera servicii de \"All Inclusive\", iar cazarea se face in camere confortabile, moderne, dotate complet pentru un sejur reusit atat in statiunea Jupiter, cat si in zona sudica a litoralului. Complexul este construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si beneficiaza de o gradina interioara spectaculoasa si umbroasa. Hotelul ofera conditii foarte bune pentru relaxare si revigorare, iar unul din avantaje este apropierea de plaja nisipoasa cu intrare lina in mare, dar si piscina pentru doritori.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotel Cometa** este situat in centrul statiunii Jupiter, pe malul marii, in imediata apropiere de hotel Meteor***.

Hotel Cometa** este unul din hotelurile turn din statiune, majoritatea camerelor beneficiind de vedere la mare. Hotelul a fost partial renovat si exista diferenta de pret intre camere duble standard si cele renovate. 


Hotel Violeta este localizat in centrul statiunii Jupiter , langa hotelurile Iris-Nalba . Distanta de mare : 300-400m.

Hotel Violeta** din Jupiter a fost complet renovat in 2006-2007, oferind conditii bune de cazare la tarife accesibile.

Jupiter

Jupiter are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Este o statiune mica dar simpatica cu hoteluri renovate si cateva din ele cu pozitii foarte spectaculoase pe faleza. Micuta si cocheta ,statiunea Jupiter se intinde intre Neptun (1 km )si Venus (2 km) la circa 5km de Mangalia . In partea din nord se invecineaza cu Neptun iar in partea din sud , situata pe peninsula cu acelasi nume , Cap Aurora.

Harta:


Plaje - Jupiter

  Plaja din Jupiter comunica cu cea de la Neptun aflandu-se in continuarea acesteia. Are o lungime de cateva sute de metri si are un aspect asemanator cu cea din Neptun fiind lata si cu nisipul fin.