Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Aheloy


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Complexul The Vineyards Resort se afla la circa 2 km. de satucul Aheloy si circa 3 km. de satul Kableshkovo. Distanta fata de plaja este de circa 3,5 km (plaja de la Aheloy). Complexul ofera transport pana la plaja \"Shuttle Bus\" Aheloy - Ravda - Nessebar - Sunny Beach la tarife orientative de 5 leva/adult si 2,5 leva/copil.

Distanta fata de statiunea Sunny Beach/ orasul Nessebar - 9 km. Complexul este izolat si foarte linistit, oferind confort si cazare in conditii de lux. Complexul The Vineyard Resort cuprinde trei areale: 1) Complexul Vineyards ce include si Hotelul Vineyards Health, SPA&Beauty 4****; 2) Complexul de vile de lux in apropiere - Floral Hills; 3) Un alt complex de 15 vile \"Floral Roads\" situat la doar 400 m. de Vineyards Resort. Shuttle Bus la Nessebar. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

 Wave Resort**** este localizat in apropiere de statiunea Aheloy in Bulgaria, la 500 m de Complexul de camping Aheloy, la 5 km distanta fata de centru statiunii Pomorie, precum si la 20 km distanta fata de Aeroportul Burgas, pe plaja.

 Wave Resort**** este unul dintre cele mai mari proiecte pentru vara lui 2019 din Bulgaria. Complexul este proiectat pe o suprafata de 41.000 mp in statiunea Aheloy, fiind astfel unul dintre cele mai mari resorturi de-a lungul costei.

 Wave Resort**** pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati moderne, de inalta calitate pentru un sejur linistit si relaxant alaturi de familie sau prieteni, intr-o zona linistita, ferita de aglomeratie, datorita celor 5 restaurante cu preparate culinare specifice bulgaresti, asiatice si italiene. Complexul are in dotare un adevart parc acvatic foarmat din 14 piscine, din care amintim 2 piscine interioare si o piscina semi-olimpica, un amfiteatru, un centru de conferinte cu o capacitate de 400 locuri, precum si un Centru Spa & Welleness cu o suprafate de 2500 mp ce ofera tratamente specifice cu renumitul namol de la Lacul Pomoroe.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Aparthotel Midia Grand Resort*** este situat pe plaja in statiunea Aheloy.

Cu o suprafata totala construita de 72612 mp, Midia Grand Resort*** marcheaza un nou standard al calitatii si confortului combinat linistea garantata si vederea catre mare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Sunrise Gardens Aparthotel*** se afla la 300 de plaja si 1.5 km de centrul Aheloy.

Hotelul a fost construit in 2019.