Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Chernomorets


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Complexul de apartamente Costa Bulgara Mediterranean Club 3* se afla la circa 350 m. de plaja. Complexul se afla la circa 2 km. sud de localitatea Chernomoretz, si circa 5 km. de Sozopol. Plaja din apropiere are o lungime de circa 5 km, fiind una din cele mai bune plaje din zona.

Aparthotelul Costa Bulgara Mediterranean Club 3* a fost deschis in 2011, fiind o unitate de cazare moderna si confortabila, dotata cu mobilier de calitate, o piscina exterioara spatioasa, loc de joaca pentru copii. Complexul este relativ departat de orice alta constructie,  asigurand un concediu linistit si relaxant!

Chernomorets

Chernomorets este un orasel pescaresc (circa 2.500 loc.) de pe malul Marii Negre, situat la 8 km. nord de Sozopol, si la circa 24 km. de Burgas. Numele localitatii pana in 1951 era Sf. Nicola, provenind de la micul si frumosul golf Sveti Nicola (Agios Nicolas), se spune ca golfuletul, in forma de potcoava, poarta noroc localitatii. Biserica principala poarta numele Sf. Nicolae, ocrotitorul copiilor, marinarilor si a pescarilor. Localitatea dispune de cateva restaurante si cafenele, magazine si piata alimentara. Din oras se poate ajunge relativ usor la rezervatia naturala Strandja, Arkutino sau capul Emine. 

In Chernomorets exista multe camping-uri, vile, pensiuni si hoteluri de capacitate mica de cazare, afaceri de familie ale localnicilor, apartamente in regim hotelier. In ultimii ani in statiune s-au ridicat cateva complexe hoteliere noi si moderne, oferind conditii de cazare de lux. 

Plaja centrala a localitatii este relativ mica si ingusta, amenajata, fiind aglomerata pe timpul verii. Plaja Flores Garden (de langa camping-ul Chernomorets) este o plaja mai mare si mai lata. Cea mai mare plaja este cea care practic desparte Chernomorets de Sozopol - plaja Regala/ Tzarskya (Royal Beach). Clima este mai buna decat in regiunile nordice, avand o medie a temperaturii apei vara 20 - 26C, iar a aerului 26 - 30C.