Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Bodrum


34 - unitati de cazare

20 - unitati de 5 stele , 11 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Armonia Holiday Village & Spa 5*, este situat pe plaja, la 5 km de Turgutreis, 25 de Bodrum, si la 54 km de aeroport.

Construit in anul 1989, si renovat in anul 2008, hotelul Armonia Holiday Village & Spa 5*, deschide usile unei noi lumi, cum n-ati mai vazut, care va pune la discpozitie cele mai bune servicii, cu arhitectura sa moderna si frumusetile de neegalat.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Club Blue Dreams 5*, este localizat pe plaja, pe principala autostrada Bodrum-Milas, la 10 km de centrul orasului Bodrum, si la 23 km de aeroport.

Situat intr-unul dintre cele mai frumoase golfuri din Bodrum, pe 70 de acri de camp inverzit, hotelul Club Blue Dreams 5*, cu o arhitectura autentica, si activitatile unice, va asigura vacanta mult visata.


Hotelul Delta Hotels by Marriott 5* (fostul Hotel Delta Beach Resort), este localizat in golful Yalikavak, la 2 km de centrul orasului, la 17 km de Bodrum si la 45 km de aeroport.

Izolat de aglomeratia si zgomotul urban, hotelul Delta Hotels by Marriott 5*, unul dintre cele mai mari din zona, cu o arie de 10.000 m², ofera clientilor sai ocazia petrecerii unei vacante romantice alaturi de familie, in confortul oferit de acest resort.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Doria 5*, este situat in zona rezidentiala, la 200 m de golful Gumbet, la 38 km de aeroport.

Situat in mijlocul naturii, cu vedere la Marea Egee, hotelul Doria 5*, este locul in care natura isi spune cuvantul si va trasnpune intr-o atmosfera linistita si relaxanta de vacanta.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotelul Ersan Resort & Spa 5*, este situat pe malul marii, la 4,5 km de centrul orasului Bodrum, si la 40 km de aeroport.

O oaza de ape turcoaz cristaline, hotelul Ersan Resort & Spa 5*, o locatie minunata intr-un cadru natural cu pini cu palmieri, pune la dispozitia clientilor sai toata ospitalitatea specifica localnicilor.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Grand Park Bodrum Ex. Hotel Yelken & Spa 5*, situat pe plaja, in Kadikalesi, la 4 km de Turgutreis, la 55 km de Bodrum, si 22 km de aeroport.

 Scopul hotelul Grand Park Bodrum 5*, este acela de a va face vacanta de neuitat, prin unicitatea cadrului natural in care se gasesc, si prin serviciile bune si de calitate pe care le ofera.

 

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Isil Club 5*, este situat langa plaja, la 8 km de Bodrum si la 25 km de aeroport.

Cu o plaja privata de 150 m cotata blue flag, hotelul Isil Club 5*, este ideal pentru cei ce iubesc marea, soarele si sporturile acvatice, acesta putand satisfa toate dorintele turistilor sai


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Kadikale Resort & Spa 5*, este localizat la 3 km de Turgutreis, la 18 km de centrul orasului Bodrum, si la 50 km de aeroport.

Intr-un cadrul natural absolut minunat, Kadikale Resort & Spa 5*, va asteapta sa va puna la dispozitie toate serviciile sale de calitate care va vor face vacanta de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Kefaluka Resort 5*, este situat pe plaja, la 10 km de centrul orasului Turgutreis, la 25 km de Bodrum, si la 60 km de aeroport.

Va veti simti ca intr-un basm daca veti merge la hotelul Kefalua Resort 5*, unde va veti pierde in turcoazul Marii Egee, si in magia naturii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Kempinski Barbaros Bay***** este situat la 14 km de centrul orasului Bodrum, la 38 km de aeroportul international din Bodrum, pe malul marii.

Hotelul Kempinski Barbaros Bay*****  face parte din renumitul lant hotelier Kempinski si este unul dintre cele mai mari resorturi cu o suprafata de 55.000 mp. Hotelul a fost construit in anul 2005 si este format dintr-o cladire principala de 5 etaje.

Hotelul Kempinski Barbaros Bay***** pune la dispozitia clientilor sai restaurant cu preparate culinare traditionale delicioase, piscina interioara si piscina exterioara, precum si un centru Spa bine echipat care ofera un sejur linistit si relaxant.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Labranda TMT Bodrum Resort Ex. Hotel Vera Club TMT 5*, este situat la 1.5 km de centrul statiunii, la 35 km de aeroport si la 110 km de Mugla.

 Locul potrivit in care sa aveti o vacanta minunata este hotelul Labranda TMT Bodrum Resort 5*, care va asigura acest lucru cu ajutorul serviciilor sale de calitate si personalului bine instruit, si serviabil.

 

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Royal Asarlik Beach 5*, este situat pe plaja, la 3 km de centrul orasului Bodrum, la 35 km de aeroport.

Departe de zgomot, dar aproape de distractie, moto-ul hotelul Royal Asarlik Beach 5*, spune totul despre conceptia hotelul si ceeea ce va asteapta aici: o vacanta ce va fi transformata intr-o adevarata experienta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Salmakis Resort & Spa 5*, este localizat la granita ce desparte Bodrum de Gumbet, la doar 1 km distanta de centrul orasului Bodrum, la 1 km de golful Gumbet, si la 35 km de aeroport.

 Cu o atmosfera retrasa si linistita, dar cu toate astea in inima golfului Bodrum, hotelul Salmakis Resort & Spa 5*, este mai mult decat un hotel, este o ambianta... aproape ca acasa, plina de traditie, istorie si gust.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Samara 5*, este situat pe malul marii, la 3 km de Torba, la 8 km de centrul Bodrum-ului, si la 27 de aeroport.

Locatia ideala pentru un sejur, hotelul Samara 5*, ofera un cadru natural excelent, fiind inconjurat de spatii verzi, si pe langa acesta si servicii de calitate, prin care va asigura o vacanta minunata.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Sundance Resort Ex. Hotel Aegean Dream Resort 5*, este situat langa mare in Turgutreis, la o distanta de 1 km de centrul orasului, la 20 km de Bodrum, si la 51 km de aeroport.

 Hotelul Sundance Resort 5*, ideala locatie de vacanta, care va ofera servicii in camerele luxoase, delicioase feluri de mancare, entertainment atat ziua cat si noaptea, soare, mare si plaja linistita.

 
Aqua Park

The Best Life Hotel se afla in localitatea Bodrum, la circa 270 m. de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul The Marmara 5*, este situat la 30 km de aeroport.

International recunoscut ca fiind printre cele mai bune hoteluri boutique din lume, hotelul The Marmara 5*, se mandreste cu servicii exceptionale pentru clientela sa de elita.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara incalzita, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Complexul Titanic Deluxe Bodrum***** se afla la 25 km. la nord de statiunea Bodrum, la malul Marii Egee. Complexul se afla la circa 15 km. distanta de aeroportul International Milas din Bodrum si la 3 km. de orasul Guvercinlik. Practic este complexul de 5* este cel mai apropiat de aeroport complex de aceasta categorie.

Deoarece complexul este situat in golf, acesta este ferit de vant si valuri inalte, asigurand astfel un numar maximal de clipe posibile la plaja, indiferent de momentul din zi sau de anotimp.

Complex de lux, avand un design modern, servicii exclusiviste, intimitate garantata si atentie sporita la detalii. Complexul Titanic Bodrum este situat in frumosul Golf Guvercinlik, acoperind o suprafata impresionanta de 80.000 mp., bucurandu-se de o plaja de circa 350 m. lungime.


FACILITATI: Piscina exterioara, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Voyage Bodrum**** este situat in localitatea Gumbet, la 1 km de centrul orasului Bodrum si la 40 km de aeroportul din Bodrum, pe malul marii.

Hotelul Voyage Bodrum**** face parte din lantul hotelier Voyage alaturi de hotelurile: Belek Golf & Spa, Sorgun, Turkbuku, Torba si Torba Private. Acesta isi primeste oaspetii inca din anul 1983, beneficiind de o renovare majora in anul 2004. 

Hotelul Voyage Bodrum**** este fostul hotel Club Voyage Charm. El dispune de o suprafata de 8.000 mp si este format dintr-un corp de 7 etaje. 

Hotelul ofera o serie de servicii si facilitati numai pentru adulti. Nu se accepta cazarea copiilor sub 15 ani.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Voyage Turkbuku***** este situat la 2 km de centrul orasului Turkbuku, la 22 km de Bodrum si la 45 km de aeroportul din Bodrum, pe malul marii.

Hotelul Voyage Turkbuku***** face parte din lantul hotelier Voyage alaturi de hotelurile: Belek Golf & Spa, Sorgun, Bodrum, Torba si Torba Private. Acesta isi primeste oaspetii inca din anul 1995, beneficiind de o renovare majora in anul 2006. 

Hotelul Voyage Turkbuku***** dispune de o suprafata de 41.000 mp si este format din 60 de vile cu cate 2 etaje. Hotelul ofera o serie de servicii si facilitati pentru un sejur linistit si relaxant, atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri.


Hotelul Bitez Garden Life 4*, este localizat la 150 m de plaja, 40 km de aeroport, 6 km de centrul orasului Bodrum, si 4 km de spital.

Intr-un cadru armonios, hotelul Bitez Garden Life 4*, va asigura o vacanta placuta, datorita serviciile pe care vi le pune la dispozitie, si angajatilor prietenosi care le implementeaza.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness

Hotelul Crystal 4*, este localizat in regiunea Koyunbaba, la 600 m de plaja, la 7 km de centrul Yalikavak, la 26 km de centrul Bodrum-ului, si la 48 km de aeroport.

Scopul hotelului Crystal 4*, este acela de a oferi clientilor sai o vacanta cat mai placuta si plina de bucurii posibil.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness

Hotelul Golden Age 4*, este situat pe malul marii, la 20 km de centrul Bodrum-ului, si la 40 km de aeroportul Bodrum.

Cu cei 400 m² de spatii verzi, hotelul Golden Age 4*, va asteapta in acest cadru natural, cu pomi verzi si flori viu colorate, unde va veti puteti relaxa si bucura de natura si aerul curat.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Izer Beach & Club 4*, este situat la 7 km de centrul orasului, si la 30 km de aeroportul Bodrum.

 O locatie linistitoare si relaxanta, hotelul Izer Beach & Club 4*, este ideal pentru dumneavoastra, pentru a petrece clipe de vis alaturi de familie si prieteni, intr-un cadru natural.

 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Marina Vista 4*, este situat in centrul statiunii, opus portului, la 35 km de aeroport.

Cunoscut pentru stil si confort, hotelul Marina Vista 4*, ofera pe langa serviciile de calitate, si personalul prietenos, si o priveliste superba asupra portului si castelului.


FACILITATI: Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Mio Bianco 4*, este situat la 50 m de plaja, la 8 km de Turgutreis, la 24 km de Bodrum si la 55 km de aeroport.

Scopul hotelului Mio Bianco 4*, este acela de a oferi turistilor sai diferite alternative in a-si petrece vacanta.


Hotelul Palm Garden 4*, se localizeaza la 250 m fata de plaja, la 2 km de centrul Bodrum-ului si  la 42 km distanta fata de aeroportul Bodrum.

Intr-un cartier linistit, hotelul Palm Garden 4*, ofera camere confortabile, servicii luxoase si personal prietenos care este la dispozitia dumneavoastra, pentru a va face vacanta de neuitat.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Tenda Ex. Hotel Litera Relax Resort**** este situat in Gumbet, la 35 km de aeroportul din Bodrum, la 100 m de plaja.

 Hotelul Tenda****  face parte din lantul hotelier Litera. El s-a deschis in anul 1999, urmand ca in anul 2008 sa fie renovat. Hotelul disune de o suprafata de 7.000 mp si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati pentru un sejur linistit.

 

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Yasmin Bodrum Deluxe***** este situat la 5 km de Turgutreis, la 20 km de Bodrum, la 50 km de aeroportul din Bodrum, pe malul marii.

Hotelul Yasmin Bodrum Deluxe***** face parte din renumitul lant hotelier Paloma si este unul dintre cele mai mari resorturi de luxe cu o suprafata de 108.000 mp. 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4*, se afla in Turgustreis, la 13 km de Castelul din Bodrum, la 18 km de centrul Bodrum-ului si la 68 km de aeroport.

 Situat in frumosul golf Turgutreis, hotelul Yelken Mandalinci Spa & Wellness 4*, ofera clientilor sai o vacanta de neuitat, atat prin peisajele unice de care este inconjurat, precum si de serviciile pe care le ofera. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Zeytinada**** este situat in localitatea Torba, la 6 km de centrul orasului Bodrum, la 35 km de aeroportul din Bodrum si la 300 m de plaja.

Hotelul Zeytinada**** s-a deschis in anul 1999, urmand ca in anul 2006 acesta sa fie renovat. Hotelul disune de o suprafata de 7.500 mp si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati pentru un sejur cat mai linistit.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Family Belvedere 3*, este localizat pe dealul Yalikavak Bodrum, pe 10000 m², la 45 km distanta de aeroportul Bodrum, 16 km de Bodrum, 900 m de plaja si 900 m de centrul orasului.

In mijlocul naturii, intre padure si mare, hotelul Family Belvedere 3*, ofera clientilor sai o vacanta confortabila si agreabila, unde se pot bucura de rasaritul soarelui si briza reconfortanta.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Serhan 3*, este situat la 80 m de plaja, la 4 km de centrul statiunii si la 35 km de aeroport.

„Departe de zgomot, aproape de distractie”, moto-ul hotelul Serhan 3*, spune totul despre politica acestuia, si despre vacanta pe care o veti avea in cadrul hotelului.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Safir 3*, este localizat la 50 km distanta de aeroportul Bodrum, la 2 km de orasul Bodrum, la 200 m distanta de centrul Bitez-ului, si la doar 50 m de plaja.

Intr-o zona atractiva din Bodrum, gasim si hotelul Safir 3*, ideal pozitionat chiar langa plaja, in special pentru iubitorii soarelui, care cu siguranta se vor simti excelent in acest hotel.

Bodrum

 

Bodrum (vechiul nume antic: rom. Halicarnas, gr. Halikarnassos) este, cu atmosfera sa boema si elitara, o localitate pitoreasca situata pe coasta egeeana, pe o peninsula in apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire intr-o calatorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie si istorie, cu o arhitectura tipic mediteraneana, cu plaje de nisip spectaculoase si mici golfuri stancoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o incantatoare destinatie turistica care satisface exigentele oricarui turist si care isi asteapta vizitatorii sa-i descopere misterele. Cunoscut in antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), orasul Bodrum si-a castigat celebritatea prin faptul ca este orasul natal al istoricului grec Herodot si totodata locul unde se gaseste Mausoleul din Halicarnas – una dintre cele sapte minuni ale lumii antice.

Ca loc unde oamenii au trait continuu de mii de ani, Bodrum are un trecut incredibil de bogat. Pozitia sa langa numeroase civilizatii si evenimente ale istoriei antice au facut din Bodrum un sit important pentru istorici. Resturile Mausoleului din Halicarnas, aflate in partea de nord a orasului Bodrum (la cca 1 km de centru) sunt cuprinse intr-un muzeu in aer liber, fiind vizitabile de catre public. Vizitabil este si castelul Sf. Petru din preajma portului Bodrum, construit de catre Cruciatii Ioaniti din resturile Mausoleului din Halicarnas, distrus de un cutremur de pamant in secolul XII. Pentru a pastra arhitectura locului, edilii orasului admit cladiri cu maximum 2 etaje, pe criterii de uniformitate arhitectonica (masura comparabila cu cea impusa de César Manrique pe insula Lanzarote din arhipelagul Canarelor).