Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Riviera


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele

Mai multe despre plajele din Riviera

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Imperial***** din Riviera Beach Club este situat pe plaja, in zona de nord a micutei statiuni Riviera, la circa 300 m de faimoasa statiune Nisipurile de Aur. Hotelul Imperial***** din Riviera este un hotel modern, de elita, cu o bogata traditie in industria holiera din Bulgaria, fiind construit in 1976. Hotelul s-a bucurat de modernizari si renovari continuie (ultima reovare majora a avut loc in 2006), devenind simbolul clubului de vacanta Riviera Holiday Club, oferind servicii la standarde de inalta clasa. Hotelul Imperial***** este o locatie perfecta pentru petrecerea unui sejur in conditii de lux, confort si rasfat, relaxare, intimitate si romatism - toate le regasiti din plin in cadrul hotelului Imperial*****.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Riviera Beach***** din Riviera Beach Club este situat pe plaja, in capatul sudic al clubului de vacanta, fiind un simbol al rafinamentului si vietii boeme din Bulgaria. Foarte aproape de hotel se afla restaurantul pescaresc, Arcada BBQ si terenul de tenis. Hotelul a fost construit intre anii 2002-2004.

Riviera Beach Club este un complex hotelier modern care cuprinde si luxosul hotel Riviera Beach*****. Rafinat, exclusivist, extravagant, luxos, boem - acestea sunt doar cateva din cuvintele care caracterizeaza hotelul Riviera Beach. Hotelul are cel mai mare numar de premii internationale obtinute pentru calitatea serviciilor. Acest hotel este creat si deserveste perfect clienti pretentiosi, oameni celebri si oameni de vaza din lumea intreaga.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Lotos**** din Riviera se afla pe plaja, langa hotelul Imperial. Hotelul Lotos**** face parte din luxosul complex hotelier Riviera Holiday Club si se afla in zona de nord a micro-statiunii. Distanta intre hotel Lotos si statiunea Nisipurile de Aur este de circa 500 m. Hotelul a beneficiat de renovari in 2005. Pe langa linistea si intimitatea garantate de prestigiul clubului Riviera Beach Club, hotelul ofera multiple facilitati si servicii de calitate, menite sa asigure un concediu linistit, select, extravagant si memorabil.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Renovat in 2017, Hotelul Nympha**** din statiunea Riviera (sau ministatiunea Riviera Holiday Club) este situat pe plaja, in extremitatea sudica a statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul Nympha**** este situat intre frumoasa padure din statiune si plaja. Distanta dintre hotel si centrul statiunii Nisipurile de Aur este de circa 500 m. Hotelul Nympha**** a fost reclasificat la 4 stele si renovat complet in 2017, fiind perfect pentru persoanele care doresc sa imbine linistea statiunii Riviera cu viata de noapte a statiunii Nisipurile de Aur.

Avantajele Riviera Holiday Club sunt urmatoarele: * intrarea in Holiday Club este permisa doar persoanelor care beneficiaza de cazare in complex  * clubul beneficiaza de o fasie lunga de plaja de nisip * gradina interioara din complex este magnifica, relaxanta si luxurianta, creand o atmosfera de rafinament si de vis * clubul s-a bucurat de multiple imbunatatiri si modernizari pe parcursul anilor, iar serviciile sunt la cel mai inalt nivel, asigurand un concediu select, extravagant si linistit.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Riviera

        Riviera Beach Club a fost resedinta si complexul exclusivist care apartinea burgheziei si celor mai influenti oameni din Bulgaria. Ani la randul accesul in statiunea Riviera a fost restrictionat sau limitat la un numar restrans de persoane. Clubul de vacanta Riviera se afla la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind practic lipit de aceasta. Accesul in complexul Riviera se face ptrin-un singur punct de acces si intregul complex este bine-delimitat de celelalte unitati hoteliere de pe litoral. Odata intrati pe teritoriul complexului Riviera, va veti putea bucura de toate facilitatile unei micro-statiuni, de lux, rafinament si servicii de calitate.

       Riviera Beach Club se afla la numai 17 km. nord de orasul Varna, in imediata apropiere a statiunii Nisipurile de Aur.

     Statiunea Riviera este atat de aproape de Nisipurile de Aur, incat multi o considera oaza de recreere si de reincarcare a bateriilor dupa timpul petrecut la activa statiune Nisipurile de Aur.  Riviera este o statiune-complex turistic privata, preferata in special de familisti pentru atmosfera relaxanta si confort, dar si de oamenii care apreciaza confortul si stilul statiunii. Retineti ca statiunea este renumita in special pentru turismul de afaceri (conferinte, simpozioane, festivitati etc.), fiind fosta resedinta de vara a guvernului tarii.

    In ultimii ani Riviera s-a bucurat de multiple modernizari, atat a spatiilor comune cat si a hotelurilor sale. In complex puteti regasi oferte de cazare cu All Inclusive, dar si cu demi-pensiune si doar cu mic dejun. Statiunea este situata in mijlocul unui parc, plaja lata cu o mica promenada creaza premisele petrecerii unui sejur relaxant, rafinat si de neuitat. In statiune exista diverse posibilitati de practicare a sporturilor nautice, dar si celor de teren, dar si de tratament.Pentru  cei care cauta linistea si luxul, acesta statiune e locul perfect!

Panorama statiunii Riviera Bulgaria

Harta:

Plaje - Riviera

  Statiunea Riviera are mai multe plaje de nisip, delimitate de pontoane stajuite de stabilopozi, care permit o minunata admirare a marii, dar care, in acelasi timp, protejeaza malurile de valuri puternice. Plaja este in general larga, bine-amenajata, nisipoasa si ferita de zgomote. In varf de sezon plaja statiunii si complexului Riviera Beach Club este mai aerisita, oferind liniste, confort si intimitate (spre deosebire de plaja din apropiere a statiunii Nisipurile de Aur). Riviera Beach Club dispune de o frumoasa plaja, care merita vizitata! Intrarea in mare este lina, deci potrivita atat pentru familii cu copii, cat si pentru varstnici.