Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Venus


31 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 9 - unitati de 4 stele , 19 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Lungime totala plaje: 2000m

Numar de plaje: 4

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaje Mixta nisip cu pietris, Plaja stancoasa, Plaja pentru windsurf, Plaje pentru copii mici

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de nisip, Fund stancos

Mai multe despre plajele din Venus

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Carmen International(fost hotel Becali)*****este situat in centrul statiunii Venus, pe faleza, la 20 metri de plaja. 

Hotel Carmen International este un hotel de lux cu un design arhitectural modern, situat convenabil in centrul statiunii oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacantelor, intalnirilor de afaceri sau organizarea de evenimente in conditii de calitate si confort.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Afrodita****se afla in zona central-sudica a statiunii Venus, pe faleza, la 25 metri de plaja.

Unul din cele mai moderne si primitoare hoteluri din statiunea Venus, deschis in 2006 si cu siguranta printre cele mai bune - hotel Afrodita isi rasfata clientii in camere moderne si luxoase.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Dana Resort****este situat in zona central-sudica a statiunii Venus, la circa 750 metri de plaja.

Dana Resort este format din hotel Dana si vile. Specificul UNIC al acestei locatii este gradina interioara spectactaculoasa, oaza de liniste a complexului, care te duce cu gandul la atmosfera de munte. In superba gradina botanica exista peste 200 de specii de plante, dintre care peste 160 sunt numai plante rare (numeroase specii de cactusi, agave, yucca etc.). Dar nu uitam nici serviciile calitative si dotarile moderne ale complexului, piscina relaxanta si intimitatea asigurata in acest complex.


FACILITATI: Piscina exterioara

Ibis Styles Venus (fost hotel Dana Holiday Club) este situat in centrul statiunii Venus, la 200 metri de plaja. Este primul hotel de lant international de pe litoralul romanesc.

Ibis Styles Venus aduce pe coasta Marii Negre un brand creativ si trendy, care se deosebeste prin designul unic si este dedicat famillilor cu copii dar si celor care prefera linistea si relaxarea. Hotelul a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare pentru a aduce tema junglei pe litoralul romanesc. Jungle Style este tema care va aduce turistii intr-o frumoasa poveste de vacanta, elementele decorative impletindu-se armonios cu confortul si facilitatile marelui lant hotelier international Accor. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Melodia**** este situat in extremitatea nordica a statiunii Venus, fiind primul hotel dinspre Cap Aurora, la circa 150 metri de plaja.

Resort-ul Melodia**** este o locatie de 4 stele de pe litoralul romanesc, complet renovat in anul 2012. Complexul Melodia se intinde pe o suprafata de 13.000 mp., cu o vegetatie bogata si variata.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Mera Resort se afla in statiunea Venus, la 200 metri de plaja.

In urma unui amplu proces de modernizare si reconstructie, in sezonul 2015 a fost deschis Hotelul Mera Sky din statiunea Venus. Incepand cu sezonul 2016 conceptul Mera Resort este finalizat si alaturi de Hotel Mera Sky include si Hotelul Mera Blue, Vilele Mera Luxury si zona de spa Mera Balnea&Spa reprezentand cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului romanesc. 

Cele 2 hoteluri sunt conectate printr-o receptie comuna, un spatiu larg, modern si rafinat, unde stilul si eleganta sunt in stransa legatura cu preocuparea permanenta a intregii echipe Mera pentru confortul si buna dispozitie a oaspetilor sai.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Balneo - centru tratamente

Hotel Palace este situat in sudul statiunii Venus, la 50 metri de plaja.

Hotel Palace este una din cele mai bune variante de cazare din Venus, fiind modernizat in 2004, turistii beneficiind de iesire directa pe plaja, dotari moderne si servicii de calitate. Avantajul hotelului este dat de apropierea de plaja, iesirea directa pe plaja, confortul si dotarile interioare ale hotelului. 

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Palace Beach Adriana se afla in statiunea Venus, pe plaja. Este o cladire modernizata, cu parter si 2 etaje.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Palace Beach Boutique se afla in Venus, la 20 metri distanta de plaja. Face parte din Palace Beach Resort Corp C, modernizat in anul 2022.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Turquoise****este situat in zona centrala a statiunii Venus, pe faleza, la 30 metri de plaja.

Hotel Turquoise din Venus s-a redeschis publicului in vara 2015, dupa un lung proces de renovare si modernizare. Ofera oaspetilor sai interioare moderne si dotarile unui hotel de 4 stele.


Hotel Academy*** se afla in zona nordica a statiunii Venus, la 50 metri de plaja.

Este o oaza de verdeata de peste 5000 metri patrati si un loc ideal pentru relaxare.


Vila Ana Avrig este situata in Venus, la 400 metri de plaja.


Avenue Venus se afla in statiunea Venus, la 150 de metri distanta de plaja.


Hotel Carmen se afla in statiunea Venus, la 100 metri de plaja, este pozitionat langa Hotel Afrodita si Hotel Inter, in zona centrala a statiunii Venus.

Noul hotel Carmen ***(fostul Brandusa) a fost renovat si modernizat integral  in primavara 2018. Ofera un confort superior si o pozitie excelenta in statiune si fata de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Carmen Azzuro*** (fostul hotel Lidia) este situat in zona central-nordica a statiunii Venus, pe faleza, la circa 50 metri de plaja.

Hotel Carmen Azzuro este potrivit pentru persoanele care cauta o varianta de cazare avantajoasa si apropiata de mare, si care apreciaza linistea statiunii Venus.

Hotelul Carmen Azzuro***din Venus a fost renovat integral in 2019.


Hotel Corina***este situat in zona centrala a statiunii Venus, la circa 500 metri de plaja.

Hotelul Corina din Venus a suferit imbunatatiri continuie, fiind complet renovat si modernizat in 2008 si 2009, reclasificat de la 2** la 3***. Hotelul este situat intr-o zona linistita a statiunii, oferind tarife atractive si conditii bune de cazare, fiind solutia optima pentru petrecerea unui sejur placut


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Del Mar Venus (fost Hotel Vulturul) este situat in centul statiunii Venus, la maximum 250 metri de plaja, pe malul Lacului Razelm.

A fost renovat in totalitate in 2013. Hotelul are o arhitectura unica find rotund in sectiune . Majoritatea camerelor au vedere spre mare si o parte spre Lacul Razelm si statiune.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel Favorit*** este situat in zona nordica a statiunii Venus, la 200 metri de plaja.

Hotel Favorit a fost modernizat complet in toamna anului 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Iulia Resort (fost Hotel Florica) este situat in nordul statiunii Venus, la circa 150 metri de plaja.

Hotel Iulia Resort a fost modernizat in ultimii ani, fiind o varianta atractiva de cazare atat pentru cupluri tinere cat si pentru familii cu copii, beneficiind de gradina interioara cu loc de joaca copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complex Mera Holiday Resort se afla in Venus, la 500 metri distanta de plaja intr-o zona linistita si la 800 metri fata de plaja privata cu sezlonguri si umbrele. Mera Holiday Resort este alcatuit din 2 corpuri de hotel- Anca si Irina.


Vila Mioara se afla in statiunea Venus pe malul Lacului Venus, la 300 metri de plaja.


Vilele Palace Adriana sunt situate in Venus, la circa 300 metri de plaja. Este un ansamblu de trei vile.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Palace Lake Mezotermale se afla in statiunea Venus, pe malul Lacului Mangalia,  la 300 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Raluca este situat in inima statiunii Venus, vis-a-vis de hotel Dana, in partea centrala a statiunii, la circa 400 metri de plaja.

Hotel Raluca este unicul hotel circular de pe litoralul Romanesc, beneficiind de o gradina interioara japoneza spectaculoasa, iar seara/noaptea fiecare nivel fiind luminat in culori diferite. Hotelul a fost reclasificat la 3*** ca urmare a imbunatatilor si renovarilor aduse acestuia. Originalitatea constructiei, conditiile bune de cazare si dotarile moderne ale camerelor va vor asigura un concediu romantic de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Sunquest***este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora/ Jupiter, la 150 metri de mare intr-o zona linistita.  Hotel Sunquest isi doreste ca turistii care ii pasesc pragul sa beneficieze de servicii la standarde inalte si de conditii cat mai bune pentru petrecerea sejurului. Din acest motiv, hotelul a intrat intr-un proces de renovare si modernizare a tuturor spatiilor de cazare in vederea cresterii gradului de confort. Incepand cu sezonul 2023, pune la dispozitia oaspetilor camere duble matrimoniale si twin complet renovate.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel SunRise se afla in zona de nord a statiunii Venus, pe faleza, la intrarea in statiune, la 40 metri distanta de plaja.


Hotel SunRise Beach este situat in zona nordica a statiunii Venus, pe faleza, la 30 metri distanta de plaja.


Casa Timerar este situata in statiunea Venus, la 200 metri de plaja. A fost inaugurata in primavara anului 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Venus (fostul Hotel Orlando) este situat in partea nordica a statiunii Venus, la intrarea in Venus dinspre Cap Aurora, la 120 metri de plaja. 

Hotelul Venus ofera conditii bune de cazare in camere moderne si confortabile. Hotel a fost renovat in anul 2020.


Hotel Rodica** este situat in Venus, la circa 500 metri de plaja, in apropiere de hotel Sanda** si satul de vacanta Caltun Zanoaga.

Hotel Rodica din Venus este un hotel standard de 2**, care a beneficiat de usoare imbunatatiri si renovari. Avantajul hotelului este dat de zona linistita, de tarife accesibile si de situarea in statiunea cea mai plina de verdeata de pe litoral- Venus.  


Hotel Sanda este situat in statiunea Venus, la circa 500  de plaja. Este unul din cele mai retrase si linistite hoteluri din statiunea Venus. Hotelul se invecineaza cu hotelurile Corina** si Raluca***.

Venus

Lungime plaja: 2000m

     Sirul de statiuni situate in zona de sud a litoralului romanesc, care preiau denumirile planetelor din sistemul nostru solar, incepe la nord cu statiunea Olimp, continuand cu Neptun, Jupiter, Venus si Saturn (cea mai sudica statiune fiind alipita de orasul Mangalia). Acea zona limitrofa a Municipiului Mangalia (situata la nord de acesta) este formata din mai multe regiuni cu relief diferit, fapt care a dus la parcelarea zonei in statiuni, desi in anumite cazuri este greu sa mentionezi locul in care se termina o statiune si incepe alta. Zona este usor accesibila din Mangalia. Din orasul Mangalia si pana in Olimp fac legatura auto o sumednie de microbuse si taxiuri. Distanta statiunilor fara de gara orasului Mangalia este orientativ:

  • Mangalia – Olimp: 8 km.
  • Mangalia – Neptun: 6 km.
  • Mangalia – Jupiter: 5 km.
  • Mangalia – Cap Aurora: 4,5 km.
  • Mangalia – Venus: 4 km.
  • Mangalia – Saturn: 2 km.

     De la statia de tren a orasului Mangalia exista microbuse care fac legatura cu statiunea Saturn. In statiunea Neptun exista o statie de tren de la care calatorii se pot deplasa cu tractorasele de vara (trocarici) spre aproape oricare punct din acea zona: tractorasele fac legatura intre Olimp si Saturn.

      Venus este cu siguranta una din statiunile cu cea mai rapida, substantiala si impresionanta dezvoltare turistica pe litoralul romanesc, dupa anul 2010. In doar 6 ani in statiunea Venus au aparut 7 hoteluri de 4* si un hotel de 5* (majoritatea prin renovarea radicala a constructiilor existente), si anume hotelurile: Inter 5*, Afrodita, Dana, Melodia, Mera Resort, Palace, Turqoise, Safir. Hotelurile din statiunea Venus fac concurenta popularelor si celebrelor hoteluri din statiunile Mamaia sau Eforie Nord. Statiunea Venus este considerata in prezent cea mai moderna si atractiva statiune din zona de sud a litoralului romanesc.

     Statiunea Venus (ce poarta numele Zeitei Frumusetii) se afla intre statiunea Cap Aurora si Saturn. Zona centrala a statiunii este marcata de micul Lac Venus, care are practic doua drumuri rutiere care-l inconjoara ca un inel. O parte din hoteluri si vile sunt amplasate de-a lungul acestor drumuri, alte unitati de cazare fiind situate pe linia tarmului Marii Negre. In statiunea Venus o mare parte din unitatie de cazare sunt denumite cu prenume feminin: Afrodita, Dana, Adriana, Carmen, Claudia, Rodica, Sanda, Corina, Raluca, Rodica s.a. Statiunea este considerata a fi cea mai plina de verdeata statiune de pe litoralul Marii Negre din Romania.

     Hotelurile se intrec in a oferi servicii de calitate, unele oferind restaurante si terase de lux, avand promenade moderne si plaje cu servicii exceptionale, altele dotate cu piscine exterioare cu tobogane de apa (mini-aquapark) si/sau moderne locuri de joaca pentru copii. Din ce in ce mai multe hoteluri decid sa ofere servicii de cazare cu All Inclusive la tarife relativ ridicate, dar si cu un nivel ridicat al serviciilor hoteliere oferite. Multiple hoteluri dispun de piscine exterioare, sali de fitness, Sali de conferinte si gradini interioare cu locuri de joaca pentru copii. Hotelul Dana**** se bucura de o gradina unica (care poate fi comparata cu o gradina botanica), avand o varietate mare de arbori si flori. Hotelul Turqoise**** a imbratisat conceptul legat de culoarea care se regaseste in denumirea hotelului, creand o ambianta unica pe litoral. Hotelul Afrodita**** concureaza cu succes hotelurile de 4*, avand servicii de exceptie si ambianta selecta. Vederea panoramica si luxul satucului creat de complexul Mera Resort**** (Mera Sky si Mera Blu) au facut din acest complex unul din cele mai cautate de pe litoral, oferind servicii variate si calitative. Una din catacteristicile unice ale statiunii este data si de cele cateva complexe hoteliere care ofera cazare in vile si apartamente de lux (precum sunt cele de langa hotel Dana**** sau cele din cadrul complexului Mera Resort****). 

     In statiunea Venus exista 15 hoteluri de 3*, printre care mentionam hotelurile renovate recent: Favorit, Sunquest, Vulturul, Carmen si Carmen Azzuro s.a. O mare parte din fostele hoteluri de 2* au fost modernizate si reclasificate la 3*. Multe hoteluri se bucura de renovari si modernizari intr-un ritm mai lent (inlocuire sau reconditionare mobilier, renovarea spatiilor comune ca lobby sau restaurant s.a.). Majoritatea unitatilor de cazare dispun de mult spatiu verde, unele fiind situate in imediata apropiere a plajei, altele si la 700 m. de plaja. In statiunea Venus exista cateva complexe de vile, bungalow-uri si apartamente de inchiriat, inconjurate in general de verdeata luxurianta, oferind cazare la tarife variabile (in functie de clasificare si facilitati, de la 1* la 4*). Capacitatea de cazare din statiunea Venus este in jur de 8.400 locuri.

     Statiunea Venus dispune de o zona centrala presarata de cateva terase de vara, restaurante, magazine alimentare, autoserviri si de un parc de distractii pentru copii, bazar. In apropierea hotelului Venus veti regasi romanticul restaurant pescaresc Razelm, situat la malul Lacului Venus. Doritorilor de plimbari pe cai le recomandam o vizita la Herghelia Mangalia, situata in imediata apropiere a statiunii Venus. 

     Venus face parte din statiunile de pe litoralul romanesc ce ofera multiple pachete de tratament recuperator. Hotelul Mezo-Palace a fost special amenajat pentru cei ce urmeaza impachetari cu namol saproleptic si fac bai sulfuroase. Baza de tratament a hotelului dispune de doua plaje, solare, 2 piscine de 600 mp fiecare, cazi pentru hidroterapie, sali de masaj, sali de fitness, aparate pentru electroterapie, ultrasunet, cazi cu apa termala. Apa termala provine dintr-o sonda de adâncime proprie. In Venus se pot trata boli precum, anemii secundare, slabiciune, decalcifiere, rahitism, dereglari endocrine precum hipotiroidie si mixedema, boli ginecologice, boli ale pielii precum psoriazisul. De asemenea, cu ajutorul impachetarilor cu namol si al salilor de masaj se pot trata stari posttraumatice – dupa entorse, luxaţii sau fracturi, precum si boli reumatismale cum ar fi spondiloza lombara, cervicala si dorsala.

Harta:

Plaje - Venus

     Zona de sud a statiunii Venus cuprinde una cin cele mai frumoase plaje de pe litoralul romanesc – o portiune de circa 1 km. lungime, cu o latime de pana la 150 m., avand o caracteristica unica pe litoral – lipsa cladirilor din imediata apropiere a plajei. Aceasta plaja este marginita de Marea Neagra pe de o parte si de Balta Mangalia pe partea cealalta, creand un fel de istm, traversat de-a lungul sau de soseaua auto (renovata complet) care face legatura intre Saturn si Venus. Practic istmul cuprinde numai un drum si plaja. Aproape din orice punct al plajei te-ai afla ai senzatia de libertate si o minunata panorama asupra Marii Negre. Plaja este realimentata cu nisip fin in extrasezon, astfel incat nisipul este intotdeauna curat si fin. Pe intreaga lungime a plajei, intrarea in mare este foarte lina, chiar si la 100 m. in mare apa nu depaseste adancimea de 2 m. In general zona e lipsita de flora si fauna daunatoare organismului uman. Luand in zonsiderare pozitionarea sudica a acestei plaje, numarul mare de zile insorite si o medie de temperaturi crescuta a aerului (in comparatie cu statiunile din zona de nord), consideram plaja dintre Venus si Saturn una din cele mai bune pe de litoralul romanesc. Aceasta plaja este gazda mai multor petreceri si festivaluri, dintre care cel mai cunoscut este Liberty Parade - eveniment muzical care atrage tineri din toata tara si din strainatate. Pe aceasta plaja isi desfasoara activitatea cateva emisiuni televizate si radio-uri in sezonul estival. Pe plaja, pe alocuri, exista izvoare mezotermale sulfuroase care se varsa in Marea Neagra.

     Zona centrala si nordica a plajei din statiunea Venus este fragmentata de numeroase golfulete aprute ca urmare a constructiei unor diguri, strajuite de stabilopozi, iar plaja are latimi variabile de la 7 la 80 m. Unele zone sunt amenajate cu umbrele si sezlonguri, altele cu saltelute& baldachine. Unele zone din statiunea Venus beneficiaza de acces facil in mare, intrare lina in apa, dar in alte zone sunt stanci sau plaja lipseste cu desavarsire. In general zonele de plaja sunt impartite intre hotelieri, care au grija sa amenajeze plajele aferente astfel incat oaspetii lor sa aiba un concediu reusit. In unele zone ale statiunii Venus, (in zonele centrale, dar si unde se invecineaza cu statiunea Cap Aurora) accesul in mare este dificil, fiind zona stancoasa.