Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Lara


25 - unitati de cazare

23 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


Hotelul Baia Lara 5*, este situat la 17 km de Antalya si 15 km de aeroport.

Se evidentiaza prin design minimalist si servicii de calitate inalta, hotelul Baia Lara 5*, ideal pentru a va petrece o vacanta linista, unde sa va bucurati de cele mai bune conditiile.


Hotelul Barut Lara 5*, este situat pe malul marii, la 12 km de Antalya.

Cu o multime de facilitati si acvitati, hotelul Barut Lara 5*, isi rasfata si amuza turistii, pentru a se putea bucura de vacanta.


Hotelul Concorde Deluxe Resort 5*, este situat pe malul marii, la 16 km de centrul orasului si la 10 km de aeroport.

Scopul hotelul Concorde Deluxe Resort 5*, este acela de a asigura turistilor sai o atmosfera luxoasa, confortabila si relaxanta.


Hotelul Delphin Diva Premiere 5*, este situat la 15 km de Antlya, si la 11 km de aeroport.

Natura, soarele si marea se imbina intr-un natural minunat, unde gasim hotelul Delphin Diva Premiere 5*, care este locatia ideala pentru o vacanta de neuitat.


Hotelul Delphin Palace Deluxe Collection 5*, este situat la 15 km de centrul Antalyei, si la 10 km de aeroport.

Asezarea intr-un cadru natural absolut minunat, aproape de plaja, si printre palmieri, fac hotelul Delphin Palace Deluxe Collection 5*, locul ideal pentru a va petrece o vacanta de vis, unde va puteti bucura de cele mai bune servicii.


Hotelul Fame Residence Lara 5*, este situat in Kemeragzi Mevkii in Lara, la 14 km de aeroport si la 16 km de Antalya.

 

Intr-o armonie perfecta de culori combinate, gasim hotelul Fame Residence Lara 5*, care va transpune intr-un lume mitica, unde padurile de pini, si marea va ofera linistea si calmul necesare unui vacante de neuitat.

 


Hotelul IC Green Palace 5*, este situat la 25 km de centrul orasului si la 15 km de aeroport.

O oaza de pace si spatii verzi, hotelul IC Green Palace 5*, ofera clientilor sai fabuloase gradini tropicale, si interiorul camerelor autentic si exotic.


Hotelul Kervansaray Kundu 5*, este situat pe plaja, la 15 km de aeroport si la 17 km de Antalya.

Oferind o senzatie unica de vacanta, hotelul Kervansaray Kundu 5*, este locul unde gasiti plaja, piscine, gradini, si zone recreationale.


Hotelul Kervansaray 5*, este localizat langa plaja, la 12 km de centrul Antalyei si la 10 km de aeroport.

Cu o arhitectura postmodernista, unde lumina, apa si sticla sunt folosite impreuna, hotelul Kervansaray 5*, cu o suprafata de 110.000 m² si fiiind inconjurat de 1500 m² de piscina, va satisface toate asteptarile.


Hotelul Lara Beach 5*, este situat la 15 km de Antalya, si la 17 km de aeroport.

Ideal pentru a va petrece o vacanta de vis, hotelul Lara Beach 5*, va ofera pe langa serviciile de calitate superioara, si un personal serviabil care va sta la dispozitie pentru a va putea bucura de vacanta.


Hotelul Limak Lara 5*, este situat la 13 km de aeroport si la 25 km de centrul Antalyei.

In pitoreasca atmosfera a Marii Mediterane, unde natura: soarele, marea, cerul se imbina gasim hotelul Limak Lara 5*, care va asigura de neuitat in minunata natura.


Hotelul Mardan Palace 5*, este situat pe plaja, la 15 minute de aeroport si la 25 km de Antalya.

Creat pentru a satisface toate dorintele luxoase ale turistilor, hotelul Mardan Palace 5*, isi va rasfata si cei mai pretentiosi clienti.


Hotelul Melas Lara 5*, este situat pe plaja, la 17 km de centrul statiunii Antalya si la 12 km de aeroport.

Un hotel elegant, cu multa liniste, hotelul Melas Lara 5*, este ideal pentru cupluri si familii.


Hotelul Miracle Resort 5*, este situat pe plaja, la 11 km distanta de centrul Antalyei, la 15 km de aeroport.

Cum sugereaza si numele, hotelul Miracle Resort 5*, are scopul de a fi o minune in vacanta dumneavoastra, care sa va satisfaca prin confort si placerea sederii acolo.


Hotelul Rixos Lares 5*, este situat langa plaja, la 8 km de aeroportul Antalya si la 1 km de centrul comercial.

Construit in anul 2002, hotelul Rixos Lares 5*, se mandreste cu faptul de a fi cea dintai locatie din Lara, care ofera o minunata priveliste atat asupra plajei unice, cat si asupra gradinilor hotelului.


Hotelul Royal Holiday Palace 5*, cosntruit pe o suprafata de 53000 m², este situat la 17 km de centrul Antalyei si la 15 km de aeroportul din Antalya.

O combinatie intre istorie, mister si comfortul arhitecturii moderne de astazi, gasim in cadrul hotelului Royal Holiday Palace 5*… locul ideal pentru o vacanta neobisnuita.


Hotelul Royal Wings 5*, este situat la 15 km de aeroportul Antalya, la 17 km de centrul Antalyei.

Cu o suprafata de 72.000 m², hotelul Royal Wings 5*, si o structura arhitecturala unica, se distinge datorita pozitionarii extraordinare langa apele turcoaz ale Mediteranei si plajele cu nisip auriu.


Hotelul Saturn Palace Resort 5*, este situat la 15 km de aeroport, la 10 km de centrul orasului si la 1 km de centrul comercial.

Situat chiar pe plaja, hotelul Saturn Palace Resort 5*, este locatia ideala pentru cei ce-si doresc un concediu linistit si relaxant, unde vor fi primiti cu servicii de calitate superioara.


Hotelul Club Sera 5*, este situat pe malul marii, la 12 km de Antalya si la 9 km de aeroport.

Intr-un cadru natural minunat, pe frumoasa coasta Mediteraneana, gasim hotelul Club Sera 5*, care va ofera o atmosfera linstita si relaxanta.


Hotelul Sherwood Breezes 5*, este situat langa malul marii, la 10 km de aeroport si de centrul orasului.

Creati-va o vacanta perfecta la hotelul Sherwood Breezes 5*, care va ofera distractii, piscine, gradini, restaurante si baruri, care va vor face vacanta una de neuitat.


Hotelul Titanic Beach & Resort 5*, este situat langa plaja, la 12 km de centrul orasului si la 10 km de aeroport.

Construit pe o arie de 95.000 m², in cea mai populara zona a Antalyei, hotelul Titanic Beach & Resort 5*, are un design in forma unui vas luxos de o mare valoare arhitecturala.


Hotelul WOW Kremlin Palace 5*, este situat pe malul marii, la 30 de km de centrul orasului si la 20 de km de aeroportul Antalya.

Inspirat de originalul rusesc, hotelul WOW Kremlin Palace 5*, va asteapta pentru o vacanta desprinsa din basme, unde sa va puteti relaxa si bucura de unicitatea acestui hotel.


Hotelul WOW Topkapi Palace 5*, este situat pe plaja, la 17 km distanta de aeroport, la 17 km de Antalya, la 45 km de Side.

O plimbare prin istorie, cu asta poate semana o vacanta petrecuta la hotelul WOW Topkapi Palace 5*, intr-o atmosfera relaxanta si intr-un spatiu plin de confort.


Hotelul Club Hotel Falcon 4*, este situat la 5 km de Antalya, si la 10 km de aeroport.

Locul ideal pentru o vacanta confortabila si linistita, hotel Club Hotel Falcon 4*, va ofera servicii de calitate pentru o vacanta de neuitat.


Hotelul Nazar Beach City & Resort 4*, este situat la 10 km de centrul statiunii, la 12 km de aeroport si la 25 de km de statia de autobuz.

Cei cazati in hotelul Nazar Beach City & Resort 4*, vor fi rasfatati, de la baile turcesti, la marea stralucitoare, si absolut orice altceva va puteti dori, pentru o vacanta de vis.

Lara

Lara, un district al orasului Antalya, localizat la aproximativ 12 km de centrul orasului, este faimos pentru plaja lui, fiind una dintre cele mai lungi din Turcia, ce ofera turistilor sai o multudine de posibilitate de relaxare. Lara este o zona cu hoteluri de lux, cele mai multe in zona Kundu, care sunt o replica a unor locuri faimoase din toata lumea (de ex. Topkapi Palace, Kremlin, Venetia), ceea ce a dus la supranumirea locului ca fiind Las Vegas-ul Turciei. Printre atractiile zonei se numara ciclismul, sporturile nautice, fotbalul si voleiul pe plaja, jogging-ul, majoritatea acestora regasindu-se in cadrul resort-urilor hoteliere.