Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Side


52 - unitati de cazare

38 - unitati de 5 stele , 11 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


Hotelul Adalya Resort & Spa 5*, este situat pe malul marii, la 3 km de Kumkey si la 65 km de aeroport.

Plin de bucurie si confort, hotelul Adalya Resort & Spa 5*, impresioneaza prin designul arhitectural si caldura cu care isi trateaza turistii.


Hotelul Alba Queen 5*, este situat la 13 km de Manavgat, la 6 km de Side si la 55 km de aeroport.

Construit special pentru a putea satisface nevoile si dorintele turistilor sai, hotelul Alba Queen 5*, pune la dispozitia acestora o larga paleta de servicii si facilitati.


Hotelul Alba Royal 5*, este situat pe malul marii, la 13 km de Manavgat, si la 55 km de aeroport.

Oferind camere confortabile si moderne, si o excelenta selectie de baruri si restaurante, hotelul Alba Royal 5*, este preferat atat de tineri energici cat si de cei care doresc o vacanta linistita si relaxanta.


Hotelul Ali Bey Park/ Manavgat 5*, este situat pe malul marii, la 12 km de Manavgat, la 17 km de Side, la 86 km de Antalya si la 80 km de aeroport.

Printre atractiile zonei, usor accesibile de la hotelul Ali Bey Park/Manavgat 5*, se afla locurile cu o mare incarcatura culturala precum Aspendos, Side, Myra, Phaselis, Kekova, Perge, etc. Complexul Ali Bey Park/Manavgat 5*, este format din imaginea in oglinda a unui hotel.


Hotelul Amara Beach Resort 5*, este situat  la 10 km de Side, la 20 km de Manavgat, la 63 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Hotelul Amara Beach Resort 5*, va ofera o vacanta dincolo de imaginatia dumneavoastra, cu camere confortabile si servicii de calitate, precum si o vasta paleta de facilitati.


Hotelul Aska Washington Resort 5*, este situat pe plaja, la 10 km de Manavgat, la 15 km de Side, si la 70 km de aeroport.

Veti fi incantati de ospitalitatea turceasca, in hotelul Aska Washington Resort 5*, care va garanteaza o vacanta cu clipe de neuitat.


Hotelul Asteria Side 5*, este situat la 3 km de Side, la 5 km de Manavgat, la 80 km de Antalya si la 71 km de aeroport.

Situat chiar pe malul marii, hotelul Asteria Side 5*, este ideal pentru cei ce iubesc zilele relaxanta la soare si serile animate.


Hotelul Asteria Sorgun 5*, este situat pe malul marii, la 3 km de Side, la 5 km de Manavgat, la 80 km de Antalya si la 71 km de aeroport.

Cu o arhitectura moderna, hotelul Asteria Sorgun Resort 5*, este pregatit in fiecare zi, sa asigure turistilor sai o sedere placuta si relaxanta.


Hotelul Aydinbey Kings Palace 5*, este situat la 15 km de Side, la 70 km de Antalya si la 60 km de aeroport

Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje, hotelul Aydinbey Kings Palce 5*, va garanteaza o vacanta de neuitat.


Hotelul Barut Arum Resort & Spa 5*, este situat la 3 km de Side si la 65 km de aeroport.

Scopul principal al hotelul Barut Arum Resort & Spa 5*, este acela de a-si mentine turistii fericiti, atat prin serviciile si facilitatile de calitate, cat si prin toate activitatile de entertainment puse la dispozitia acestora.


Hotelul Barut Hemera Resort & Spa 5*, este situat la 3 km de Side, la 8 km de Manavgat, la 75 de Antalya si la 65 km de aeroport.

Un hotel confortabil, cu servicii si facilitati care ar impresiona si cei mai mari critici, hotelul Barut Hemera Resort & Spa 5*, este locul in care va veti bucura de o vacanta relaxanta.


Hotelul Bella Resort 5*, este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 12 km de Side, si la 15 km de Manavgat.

Bella Resort Hotels, AKA Tourism Corp, este o unitate lider in sectorul turismului, iar compania a servit turismului Turciei din 1976 cu moto-ul: “viziune corpotiva, infrastructura solida si leadership”, iar misiunea hotelul Bella Resort 5*, este aceea de a satisface clientul cu ajutorul personalului, selectat prin dovada profesionalismului. Hotelul este construit pe o suprafata de 23.000 m², cu o arhitectura unica, cu un peisaj specific, si plajele cu nisip fin.


Hotelul Blue Water Club 5*, este situat pe malul marii, la 5 km de Side si la 65 km de aeroport.

Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa petreceti o vacanta dinamica, plina de viata, hotelul Blue Waters Club 5*, este alegerea excelenta pentru persoane de toate varsterele, dispunand de servicii si facilitati care va fac sa va simtiti intineriti.


Hotelul Club Nena 5*, este situat la 15 km de Side, la 12 km de Manavgat si la 80 km de aeroport.

Hotelul Club Nena 5*, este locatia ideala unde sa va petreceti vacanta de vis pe malul marii, unde sa va bucurati de mare, plaja, soare.


Hotelul Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5*, este situat pe malul marii, la 80 km de aeroport si la 85 km de centrul Antalyei.

Cu arhitectura sa speciala si frumosul decor natural, hotelul Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5*, este un adevarat paradis pentru familiile cu copii, oferind plaja privata, si o larga paleta de facilitatii si servicii.


Hotelul Felicia Village 5*, este situat langa plaja, la 14 km de manavgat, la 19 km de Side si al 84 km de aeroport.

In frumusetile naturale ale zonei, hotelul Felicia Village 5*, va asteapta sa va petreceti o vacanta de neuitat.


Hotelul Kamlya Fulya 5*, este situat pe malul marii, la 8 km de centurl statiunii si la 55 km de aeroport.

Parte a unui complexului Kamelya World, alaturi de hotel Selin si Kamelya Holiday Village, hotelul Kamelya Fulya 5*, este locul ideal in care sa pe petreceti o vacanta de vis alaturi de familie si prieteni.


Hotelul Grand Hotel ArtSide 5*, este situat la 5 km de Side, la 10 km de Manavgat si la 60 km de aeroport.

Luand in considerare visele dumneavoastra, hotelul Grand Hotel ArtSide 5*, va ofera o vacanta ce va depaseste imaginatia.


Hotelul Grand Prestige 5*, este situat la 200 m de plaja, la 5 km de Manavgat si la 65 km de aeroport.

Cu un design desosebit, renovat in anul 2010, hotelul Grand Prestige 5*, beneficiaza atat de o pozitionare excelenta, fiind inconjurat de o gradina extraordina, de lacul Titreyengol, si foarte aproape de mare, cat si de servicii de calitate la preturi avantajoase.


Hotelul Club Grand Side & Side 5*, este situate la 55 km de aeroportul Antalya, si la 10 km de partea veche a orasului Side.

Hotelul Club Grand Side & Side 5*, a fost renovat complet in iarna 2010-2011, si si-a redeschis portile pentru turistii in data de 01.05.2011.


Hotelul Horus Paradise Luxury Resort 5*, este situat la 2 km de Side, la 3 km de Manavgat, la 50 km de Alanya si la 70 km de Antalya.

Un vis devenit realitate in anticul Side, hotelul Horus Paradise Luxury Resort 5*, va asteapta cu pomi fructiferi si gradini mistice, precum si locuri romatice ce sugereaza eleganta cultura egipteana.


Hotelul Kaya Calimera Side 5*, este situat pe plaja, la 7 km de Sde, la 4 km de Manavgat, si la 70 km de Antalya.

Intr-un cadrul natural extraordinar unde se imbina marea, cu padurea, gasim hotelul Calimera Kaya Side 5*, locul in care veti petrece o vacanta relaxanta, de neuitat.


Hotelul Otium Eco Club 5*, este situat la 7 km de Side, la 80 km de Antalya si la 70 km de aeroport.

Avand ca scop sa va ofere o noua perspectiva in ceea ce inseamna vacanta, hotelul Otium Eco Club 5*, va pune la dispozitie servicii speciale, care sa va imbunatateasca experienta.


Hotelul Paloma Sentido Perissia 5*, este situat la 3 km de Side, si la 65 km de aeroport

O proprietate stilata, hotelul Paloma Sentido Perissia 5*, ofera ample facilitati si o ambianta prietenoasa si relaxanta, potrivita atat pentru cupluri cat si pentru familii.


Hotelul Royal Dragon 5*, este situat la 11 km de Manavgat, si la 48 km de aeroport.

Cu stilul arhitectural specific zonei de Est, se distinge hotelul Royal Dragon 5*, un loc in care va veti petrece o vacanta unde veti simti hotelul de acasa.


Hotelul Sea World Resort & Spa 5*, este situat la 70 km de Antalya, la 15 km de Side si la 10 km de Manavgat.

Construit pe o suprafata de 50.000 m², hotelul Sea World Resort & Spa 5*, este potrivit pentru cei ce doresc o vacanta de vis la malul marii, in care vor fi rasfatati in fiecare zi petrecuta in cadrul resortului.


Hotelul Seher Resort & Spa 5*, este situat pe malul marii, la 6 km de Sife, la 10 km de Manavgat si la 55 km de aeroport.

Ideal pentru cei ce doresc o vacanta relaxanta la mare, la soare, hotelul Seher Resort & Spa 5*, le sta la dispozitie, si vine in plus cu un centru SPA in care va fiti rasfatati si o multime de alte activitati pentru a va putea mentine ocupati si energizati.


Hotelul Kamelya Selin 5*, este situat pe malul marii, la 8 km de centrul statiunii si la 55 km de aeroport.

Parte a unui complex alaturi de hotel Fulya si Kamelya Holiday Village, hotelul Kamelya Selin 5*, este locul ideal in care sa pe petreceti o vacanta de vis alaturi de familie si prieteni.


Hotelul Silence Beach Resort 5*, este situat pe malul marii, la 75 km de aeroport si la 85 km de Antalya.

Cu o arhitectura moderna, hotelul Silence Beach Resort 5*, este locul in care gasiti ceva interesant de facut in fiecare metru al resortului, pentru a va putea bucura din plin de zilele libere.


Hotelul Starlight Convention Center & Spa 5*, este situat pa plaja, la 15 km de Side, si la 80 km de aeroport.

Un loc unic in Turcia, hotelul Starlight Convention Center & Spa 5*, va invita intr-o ambianta mistica, sa experimentati linistea si pacea in albastrul Marii Mediteraneene.


Hotelul Sueno Beach 5*, este situat la 1 km de Side, la 70 km de Antalya si la 60 km de aeroport.

Punand pe primul loc satisfactia maxima a turistilor, hotelul Sueno Beach 5*, este locatia ideala in care sa petreceti o vacanta de neuitat.


Hotelul Sultan of Side 5*, este situat la 200 m de plaja, la 50 km de aeroport, la 55 km de Antalya, la 13 km de Manavgat si la 7 km de Side.

Un hotel in care sa va puteti bucura de clipele libere, si sa va relaxati intr-un mediu special amenajat la Spa, este hotelul Sultan of Side 5*.


Hotelul Sunrise Park Resort 5*, este situat la 15 km centrul orasului Side, si la 80 km de aeroport.

Intr-un cadru natural minunat, printre gradini si chiar pe malul marii, hotelul Sunrise Park Resort 5*, este o oaza de liniste unde sa va bucurati de vacanta mult dorita.


Hotelul Sural 5*, este situat pe plaja, la 9 km de Side, la 12 km de Manavgat, la 55 km de aeroport si la 60 km de Antalya.

Construit pe o suprafata de 110.000 m², hotelul Sural 5*, este un hotel in care pretul este unul foarte avantajos, ceea ce insemna ca veti primi servicii de calitate la preturi mici.

 


Hotelul Sural Resort 5*, este situat pe plaja, la 9 km de Side, la 12 km de Manavgat si la 55 km de aeroport.

O atmosfera extraordina de vacanta, va sta la dispozitie daca alegeti hotelul Sural Resort 5*, si de asemenea toate facilitatile si serviciile pentru a va face zilele libere de neuitat.


Hotelul Sural Saray 5*, este situat pe plaja, la 2 km de Colakli, la 12 km de Manavgat si la 55 km de aeroport.

Ideal pentru familiile cu copii, datorita multiplelor facilitati pentru acestia, hotelul Sural Saray 5*, este locatia ideala in care sa va petreceti o vacanta relaxanta si linistita.


Hotelul Stone Palace 5*, este situat la 250 m de plaja, la 10 km de Side si la 55 km de aeroport.

Locatia ideala pentru a va petrece vacanta pentru familii cu copii, datorita facilitatilor multiple pentru copii, hotelul Stone Palace 5*, va asteapta pentru clipe de neuitat.


Hotelul Voyage Sorgun 5*, este situat la 3 km de Side si Manavgat, la 75 km de Antalya si la 65 km de aeroport.

In hotel in care veti cunoaste adevarata satisfactie si relaxare in urma unei vacante, este hotelul Voyage Sorgun 5*, in care va veti putea bucura alaturi de cei dragi de clipele libere.


Hotelul Barut Cennet & Acanthus 4*, este situat pe plaja, la 8 km de Manavgat si la 65 km de aeroport.

Ideal pentru familiile cu copii, hotelul Barut Cennet & Acanthus 4*, va sta la dispozitie cu o multime de servicii si facilitati de calitate superioara.


Hotelul Club Bella Sun 4*, este situat la 200 m de plaja, la 3 km de Side, si la 60 km de aeroport.

Renovat in anul 2008, si construit pe o suprafata dfe 30.000 m², hotelul Club Bella Sun 4*, este un hotel animat, care are grija de buna-dispozitia dumnevoastra.


Hotelul Corinthia Excelsior 4*, este situat la 5 km de Side si la 65 km de Antalya.

Intr-o zona inconjurata de muntii cu paduri de pini, si plajele fine ale Marii Mediterane, hotelul Corinthia Excelsior 4*, este locul ideal de plecare in excersii din zonele pline de istorie si frumuseti naturale pecum Aspendos, Perge, Sillion.


Hotelul Desire Beach 4*, este situat la 350 m de plaja, la 7 km de Manavgat si la 65 km de aeroport.

Un hotel in care raportul calitate-pret este unul corect, hotelul Desire Beach 4*, este ideal pentru cei ce agreaza zilele relaxanta in gradina, si in spatiul exterior din jurul hotelului.


Hotelul Holiday Point & Spa 4*, este situat la 200 m de plaja, la 65 km de Antalya si la 55 km de aeroport.

Oferindu-va ospitalitatea specifica zonei si confortul de care aveti nevoie, hotelul Holiday Point & Spa 4*, este locatia ideala unde sa va petreceti vacanta.


Hotelul Club Hotel Golf 4*, este situat la 400 m de plaja, la 6 km de Side, la 7 km de Manavgat si la 65 km de aeroport.

Un hotel preferat in general de familii cu copii, datorita atmosferei calduroase si familiale, hotelul Club Hotel Golf 4*, este locul in care veti petrece o vacanta relaxanta.


Hotelul La Vitas 4*, este situat in centrul orasului, la 350 m de plaja, la 2 km de Side si la 75 km de aeroport.

Pentru cei pasionati de cultura, hotelul La Vitas 4*, este cel indicat, deoarece este situat foarte apropiat de multe locuri cu o importanta istorica deosebita din Kumkoy.


Hotelul Miramare Beach 4*, este situat pe malul marii, la 5 km de Side, la 12 km de Manavgat, si la 60 km de aeroport.

Localizarea chiar pe malul marii, face din hotelul Miramare Beach 4*, locatia ideala pentru iubitorii soarelui, al marii, si al plajei, de care se pot bucura din plin.


Hotelul Club Pacific 4*, este situat la mai putin de 100 m de plaja, la 8 km de Manavgat, si la 65 km de aeroport.

Renovat in anul 2005, si construit pe o suprafata de 73.000 m², hotelul Club Pacific 4*, este ideal pentru familiile cu copii, oferind servicii si facilitatii care-i avantajeaza in mod special pe acestia.


Hotelul Paloma Beach Resort 4*, este situat pe plaja, la 5 km de Side, 8 km de Manavgat, 70 km de Antalya si 65 km de aeroport.

Intr-o zona linistita, pe coasta Mediteranei, gasim hotelul Paloma Beach Resort 4*, un loc unde natura contribuie la indeplinirea viselor dumneavoastra de a avea o vacanta minunata.


Hotelul Seher Sun Beach 4*, este situat la 70 m de plaja, la 6 km de Side, si la 55 km de aeroport.

Odata cu sosirea la hotelul Seher Sun Beach 4*, veti uita de stresul zilnic si veti intra intr-o stare de bunastare si delectare.


Hotelul Canseven 3*, este situat la 520 m plaja, 7 km de Side, 60 km de Antalya si 50 km de aeroport.

Scopul hotelul Canseven 3*, este sa aveti o vacanta placuta, cu servicii de calitate si personal prietenos.


Hotelul Sayanora 3*, este situat la 100 m de plaja, la 8 km de Manavgat si la 65 km de aeroport.

O locatie unde va puteti bucura de vacanta, este hotelul Sayanora 3*, un hotel cu personal prietenos care va sta la dipozitie pentru orice v-ati putea dori.


Hotelul Side Point 3*, este situat la 600 m de anticul oras Side si la 65 km de aeroport.

Locul unde va puteti bucura de vacanta, hotelul Side Point 3*, va pune la dispozitie persoanlul serviabil menit sa va faca vacanta cat mai placuta.

Side

Side un stravechi oras grecesc, situat pe coasta de sud a Turciei, la 75 de km distanta de Antalya, este acum un oras resort, recunoscut pentru vestigiile arheologice si pentru unicitatea sa, fiind comparabil cu un muzeu in aer liber. Fiind o zona cu importante urme istorice, cele mai multe atractii turistice tin de vizitarea zonelor de maxim interes cum ar fi: marele amfiteatru din perioada elenistica, care avea capacitatea de a gazdui chiar si 20.000 de oameni, templele romane ale lui Apollo si Artemis, portile orasului, muzeul si apeductele, fantana orasului. Fostul sat pescaresc, face acum parte dintre cele mai cunoscute si vizitate statiuni din Turcia, loc de maxim interes atat pentru istoria sa cat si pentru plajele cu nisipuri fine si a apei turcoaz, plaja din aceasta zona fiind pe gustul tuturor, in partea de vest gasindu-se o plaja aglomerata si moderna, ideala pentru familii, apa adancindu-se usor, iar partea de est este indicata celor care doresc sa aiba parte de relaxare departe de civilizatie, in mijlocul naturii neatinse, fiind o plaja virgina, nepopulata, unde apa marii se adanceste rapid.