Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Russalka


1 - unitati de cazare

1 - unitate de 3 stele )

Mai multe despre plajele din Russalka

Russalka

    Russalka, cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgar este situata intr-o zona stancoasa si spectaculoasa la doar 325 km de Bucuresti si circa 50 km de Vama Veche. Russalka este un loc deosebit si original cu o flora si fauna deosebite. Practic nu e statiune in adevaratul sens ci un sat de vacanta cu circa 10 terenuri de tenis, panorama deosebita, posibilitati de inchiriere de caiac-canoe, yacht-uri, scufundarile, posibilitatile de echitatie si jacuzzi in apele minerale, clubul de arta a copiilor - toate acestea au facut din Russalka o zona dorita si tot mai des vizitata de turisti tineri sau cei care cauta linistea si izolarea.Satul de vacanta  reprezinta un adevarat paradis al pasarilor, fiind amplasat pe teritoriul unei rezervatii naturale de pasari - un spectacol de vis. Amatorii de scufundari vor descoperi o lume noua, iar iubitorii de sporturi de vara vor gasi intotdeauna modalitati de practicare a acestora pe multiple terenuri de tenis, tir cu arcul, yachting.

Statiunea poate fi recomandata doritorilor de vacante linistite si turism informativ, deoarece este baza perfecta de plecare pentru un lung sir de site-uri arheologice si constructii cu insemnatate istorica deosebita. Cateva idei pentru excursii: Kameny Briag (malul stancos) cu multiple pesteri si recifuri (locul favorit al studentilor, hippiotilor, al turistilor in cautare de liniste si intimitate). Yalata renumita pentru relief stancos. Amatorii de pesteri ar trebui sa retina ca marea a format in zona peste 40 de pesteri, unele cu picturi rupestre primitive. Denumirea statiunii se trage de la ametitoarele “sirene ale marilor”.

    

Harta:


View Russalka in a larger map

Plaje - Russalka

    Zona de tarm din Russalka este reprezentata printr-o insiruire de golfuri cu maluri stancoase, acoperite de pietre, si din loc in loc plaje mici cu nisip fin. Este unul din cele mai spectaculoase tarmuri ale Marii Negre, un colt pentru cei doritori de liniste si salbaticie.