Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cum rezervam ?

MODALITATI DE REZERVARE 

 

Puteti efectua rezervari la ofertele agentiei Est Turism ( www.plaja.ro ) fie online, fie prin telefon, alegand care este cea mai convenabila metoda pentru dvs : 

 

1. REZERVARI ONLINE

Rezervati online direct pe site oferta dorita sau prin e-mail. Toate documente rezervarii ( contract, confirmare rezervare, bilet cazare, factura ) le primiti prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online. In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari, imediat dupa efectuarea rezervarii online, va vom contacta pentru a stabili modalitatile de plata/garantare a rezervarii. 

 

2. REZERVARI PRIN TELEFON - 021 320 10 25

Rezervati prin telefon la nr. 021 320 10 25 ( linii multiple ) oferta dorita. Toate documente rezervarii ( contract, confirmare rezervare, bilet cazare, factura ) le primiti apoi prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online. In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari, imediat dupa efectuarea rezervarii, va vom contacta pentru a stabili modalitatile de plata/garantare a rezervarii.

 

REZERVARI LA SEDIUL AGENTIEI - IN ACEASTA PERIOADA NU SE POT FACE REZERVARI LA SEDIUL AGENTIEI ! LUCRAM DOAR PRIN TELEFON SI ONLINE !

 

 

PROCEDURA DE REZERVARE 

1. Efectuati rezervarea prin oricare dintre cele 2 modalitati de mai sus 

2. In functie de conditiile si termenii specifici de anulare a rezervarii, plata ( avans sau integrala) se face fie la momentul confirmarii, fie in circa 1-3 zile de la confirmarea rezervarii astfel :

  • fie numai un avans de minimum 10%-30 %  (sau integral daca doriti) pentru rezervarile a caror data de incepere a sejurului este cu mai mult de 22 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs. Diferenta se va plati cel tarziu cu 22 zile inainte de data inceperii sejurului. La anumite rezervari e posibil sa fie necesara plata integrala la momentul rezervarii.
  • fie integral pentru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai putin de 22 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs. 

3. Dupa achitare primiti urmatoarele documente: contract prestari servicii de calatorie, confirmare de rezevare ( numai la plata avans), biletul de cazare ( voucher) si factura. Toate documentele se transmit prin e-mail si sunt la la dispozitia dvs in contul dvs. de pe sit-ul nostru www.plaja.ro. La cerere, in situatii justificate, putem sa va trimitem prin curier/posta documente printate, semnate olograf si stampilate in original. Cu voucherul ( biletul ) de cazare mergeti apoi la hotel. 

 

MODALITATI DE PLATA

 

Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri:

 

 

Inainte de a face o rezervare va rugam cititi Termenii si Conditiile Rezervarilor 

Informatii suplimentare primiti de la responsabilul cu rezervarea dvs. din cadrul agentiei noastre.