Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Kranevo


10 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Mai multe despre plajele din Kranevo

FACILITATI: Piscina interioara cu apa termala naturala, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Balneo - centru tratamente

Therma Eco Village ***** din Kranevo este situat foarte aproape de plaja din Kranevo . 

Therma Eco Village 5* din Kranevo este un nou complex hotelier de 5 stele care urmeaza un concept ultramodern de ospitalitate si servicii superioare. Complexul ofera numeroasele facilitati de agrement si sport intinse pe o suprafata considerabila la malul marii in statiunea Kranevo. Complexul este focusat pe valorificarea apelor minerale termale din Kranevo si alaturi de pozitia excelenta fata de plaja il califica ca una din cele mai deosebite locatii de petrecere a vacantei pe litoralul bulgaresc. 


FACILITATI: Piscina interioara cu apa termala naturala, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Therma Palace este situat intr-o zona linistita incojurata de verdeata intre Kranevo si Albena la circa 400 de metri de plaja cu nisip aflata in administrarea hotelului.

Therma Palace ***** unul din cele mai luxoase complexe hoteliere si centre SPA din Bulgaria si-a deschis portile in 2014 in statiunea Kranevo.

Cu o clasificare de 5 stele si dotari exceptionale hotelul promite un confort deosebit alaturi de dotarile de exceptie ale centrului SPA a carui punct forte este piscina interioara cu apa minerala termala. Nici celelalte facilitati nu vor dezamagi oaspetii pretentiosi.


FACILITATI: Teren Sport , Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Algara Beach Hotel 4* din Kranevo este situat la circa 100 m de plaja din Kranevo intr-o zona verde foarte linistita.

Algara Beach din Kranevo este un hotel nou la primul sezon de functionare in 2019  ( fostul hotel Drujba Bay Garden renovat  si reconstruit integral ) situat foarte aproape de plaja ( 100 m ) . Conditiile de cazare impreuna cu pozitia excelena langa plaja foarte buna a statiuni Kranevo il fac sa fie una din variantele cele mai bune de cazare din vara 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Sunny Castle este situat la circa 20 m de plaja din Kranevo, in primul rand. Plaja din Kranevo este prelungirea plajei din Albena si este din nisip, lunga, lata si amenajata.

Hotel Sunny Castle este inaugurat in 2016 primul sezon de functionare . Sunny Castle este o combinatie de arhitectura, mobilier modern elegant, spa, servicii excelente si bucatarie.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotel Veramar Beach 4 * din Kranevo se afla pe plaja dintre Albena si Kranevo la extremitatea nordica a statiunii Kranevo. 

 Hotel Veramar Beach 4 * din Kranevo a fost construit in 2019 si este la primul sezon de functionare. Acest aspect alaturi de pozitia excelenta pe plaja intr-o zona linistita il face sa fie una din cele mai interesante variante de cazare din zona pentru vara 2019.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Bellevue*** este situat langa satul de vacanta Kranevo la 300 m de plaja.

Hotelul Bellevue*** din Kranevo a fost dat in folosinta in anul 2005 si este o alegere foarte buna pentru familiile cu copii intrucat intrarea in mare este lina iar apa nu este adanca.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Izvora*** este situat in centrul statiunii la 200 metri de plaja.

Renovat in anul 2010, Hotelul Izvora*** ofera servicii si conditii bune de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Kristel Park este situat in zona comerciala a statiunii la circa 500 m de plaja.

Hotelul Kristel Park*** din Kranevo a fost dat in folosinta in anul 2001 si este o locatie foarte interesanta din punct de vedere arhitectural.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Margarita*** este situat la aproximativ 200 m de plaja in statiunea Kranevo.

Renovat in anul 2010, Hotelul Margarita*** ofera servicii si conditii bune de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

 Hotelul Aqua Life Tower** este situat la aproximativ 300 de m de plaja, in statiunea Kranevo.

  Hotelul Aqua Life Tower**  reprezinta o varianta buna de cazare in Kranevo , dispunand de restaurant, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii si camere cu mobilier calitativ. Face parte din complexul Aqua Life de 2 stele insa cladirea Tower , cea mai noua , are confort similar cu 3 stele. 

Kranevo

 Satul de vacanta Kranevo este situat la circa 25 km nord de orasul Varna, intre Nisipurile de Aur si Albena . 

Kranevo este cunoscut prin apa minerala cu proprietati curative (de 24 C). Climatul bland si intrarea lina in mare au facut aceasta statiune mai mult potrivita pentru familisti. In sudul satului de vacanta curge raul Kranevo, care se varsa in Marea Neagra in apropierea plajei. Din aceasta statiune se poate ajunge cu usurinta la Albena sau Nisipurile de Aur.

Statiunea Kranevo este preferata in deosebi pentru tabere de copii, locul perfect de organizare a diverselor concursuri. Sunt o multime de pub-uri ieftine, fast-food-uri si restaurante cu specific traditional. Casele albe cu acoprisuri rosii, cu jardiniere si gradini spectaculoase, preparate traditionale pe baza de peste si o multime de legume si fructe – iata ce va asteapta in Kranevo. Merita vizitate ruinele fortaretei orasului.

 

Harta:

Plaje - Kranevo

 Plaja din Kranevo este suficient de lata, nisip fin si sclipitor, intrare lina in mare.