Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Hoteluri care ofera sezlonguri si umbrele pe plaja in Bulgaria

 

PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE ! 

HOTELURI  CARE OFERA SEZLONGURI SI UMBRELE GRATUITE PE PLAJA - LITORAL BULGARIA 

NOTA : datorita modificarilor legislative recente din Bulgaria este posibil ca unele dintre hotelurile din lista de mai jos sa nu mai ofere sezlonguri si umbrele pe plaja.

Solicitati informatii exacte la rezervare cu privire la situatia sezlongurilor pe plaja la hotelul dorit de dvs.

 

Informatile din acesta pagina sunt orientative  - ptr informatii precise accesati pagina dedicata fiecarui hotel in parte din cele listate mai jos.

O parte dintre hotelurile din Bulgaria ofera un serviciu suplimentar, foarte apreciat de catre turisti - utilizarea GRATUITA* (inclusa in tarful de cazare) a sezlongurilor si/sau a umbrelelor pe plaja.

Acest serviciu se ofera fie in limita disponibilitatilor fiecarui hotel vizat fie , la unele hoteluri se garanteaza un minim de 2 sezlonguri si 1 umbrela/camera/ 

 De retinut ca la anumite hoteluri distanta intre hotel si plaja pe care se oferta gratuitatea poate fi apreciabila , in aceste situatii majoritatea hotelurilor vor oferi si transport catre plaja. Va prezentam lista hotelurilor care ofera gratuitate pentru sezlong si/sau umbrela pe plaja, cu mentiunea ca aceste informatii din aceasta pagina, sunt cu titlu informativ si va recomandam sa le reverificati pe pagina de prezentare a ofertei hotelului de pe site-ul nostru .

 In ce priveste sezlongurile si umbrelelele la piscina majoritatea covarsitoare a hotelurilor care dispun de piscina (interioara/ exterioara) au inclusa automat in tarif si utilizarea sezlong-ului si a umbrelei la piscina, in limita disponibilului desigur.