Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Aqua Park Aquamania Albena,Bulgaria

Pe 01 August 2014 , proiectul primului aqua park din Albena - AQUAMANIA, a fost finalizat si parcul a fost deschis publicului  iar in  2016 parcul si-a completat cu inca cateva dotari noi cum sunt : 2 tobogane noi, concepute de compania Canadiana ProSlide: TORNADO 191 (stilul rafting lung) si FREEFALL (77 m inaltime; singurul de acest gen din Europa); o noua piscina si un amfiteatru pentru animatie

Aqua park-ul este construit pe o suprafata de aproximativ 40.000 metri patrati, intre Casino Variete si Club Ralitsa Superior, in zona de parc a statiunii, la intrare in Albena.

Aqua park-ul detine tobogane unice, de calitate superioara, potrivite pentru toate varstele, ce garanteaza turistilor multa distractie, momente de neuitat dar si adrenalina!

Pentru clientii cazati in Hotel Calimera Ralitsa Superior , Ralitsa Aqua Club , Hotel Vita Park si Vilele Vita Park - intrarea la AQUAMANIA este gratuita, alaturi de utilizarea piscinelor, toboganelor, sezlongurilor si umbrelelor (in functie de disponibilitate).

O adevarata magie de apa se intinde pe o suprafata de aproximativ 30000 metri patrati in statiunea Albena din Bulgaria. Acest parc acvatic futurist se intinde pe o suprafata de aproximativ 5 terenuri de fotbal, cu fel de fel de atractii acvatice pentru copii si adulti. 

Vizitatorii parcului Aquamania au posibilitatea sa incerce cele 4 benzi de 314 metri lungime ale ProRacer-ului/ fiecare banda avand o latime de 78,5 metri, cel mai popular tobogan de curse. Turnul inalt de 20 metri ii va conduce pe turisti catre un alt tobogan al adrenalinei: mega-toboganul Mammoth- de 183 metri lungime unde familia se poate bucura impreuna de calatoria prin mega-tubul. 

Rauri serpuiesc in jurul copacilor umbriti (Lazy River), fluxuri de apa se izbesc in canioane stancoase (River Wild), fantani fascinante explodeaza in culori si forme, in timp ce interiorul este sculptat in pietre milenare. Se poate trage la tinta cu jeturi de apa, aruncari cu bombe de apa iar efectele speciale sunt declansate in tot jurul parcului. 

Copiii se vor bucura de un paradis al locurilor de joaca pline de culoare, atractii acvatice precum Kids Tornado, Kids Race, Kids Twister, Kids Mini River, efecte acvatice fascinante precum Turtle Space Deck, Turtle Fountain si Laguna Balboa/ spatiu de joaca si multe altele. Copiii vor descoperi de asemenea un dispozitiv de transport misterios, o poarta stelara, care ii vor “teleporta” intr-o luma a bucuriei si imaginatiei. 

Chiar langa KIDS ZONE se afla Galaxy Pilot;s Bar/ Pool Bar cu povesti pe pereti ale civilizatiilor extraterestre si alfabete pierdute. 

Tunelul Star Tunnel spatios si aerisit / Snack barul construit pe doua etaje/ este punctul de intalnire al celor care decid sa se relaxeze cu o bautura proaspata si o gustare usoara pe umbrita terasa.

Casa Calea Lactee este un salon de inghetata care isi va primi invitatii cu tentatii racoroase de la intrarea in parcul acvatic pana in apropierea zonei de magazin.

 

TARIFELE SI ORARUL DE FUNCTIONARE 2023 ( informativ) 

15.06.2023-15.09.2023

Aqua park-ul AQUAMANIA este deschis zilnic intre 10:00 - 18:00

Tarif pentru ziua intreaga ( 10.00-18.00) Sambata si Duminica

  • Adultii peste 120 cm inaltime : 41 BGN pe persoana / zi 
  • Copiii intre 91 - 120 cm inaltime: 20 BGN pe persoana / zi 
  • Copiii pana in 90 cm - vor avea acces gratuit, insotiti de parinti

Tarif pentru ziua intreaga ( 10.00-18.00) Luni- Vineri

  • Adultii peste 120 cm inaltime : 41 BGN pe persoana / zi 
  • Copiii intre 91 - 120 cm inaltime: 20 BGN pe persoana / zi 
  • Copiii pana in 90 cm - vor avea acces gratuit, insotiti de parinti

Pachete de jumatate de zi (incepand cu ora 14:00)

  • Adultii peste 120 cm inaltime : 32 BGN pe persoana / zi 
  • Copiii intre 90 - 120 cm inaltime: 18 BGN pe persoana / zi 
  • Copiii pana in 90 cm - vor avea acces gratuit, insotiti de parinti 

Tarifele includ: atractii acvatice, colace, vestiare, sezlonguri si umbrele (in functie de disponibilitate).

Seif - contra cost (7 BGN). Prosoape - contra cost (7 BGN).

Info : BGN = LEVA . 1 EURO = 1.95583 BGN 

- TARIFELE DE MAI SUS  SUNT INFORMATIVE !

 

PENTRU INFORMATII COMPLETE SI IMAGINI ACCESATI

https://albena.bg/aquapark-aquamania

Est Turism 2023 - plaja.ro