Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !
Club Onix

Club Onix


Neptun, Romania

POZITIA GPS: 43.874725, 28.60189

Complexul de apartamente Club Onix*** este situat in partea de nord a statiunii Neptun, la circa 400 m de plaja (10 minute), in apropiere de hotel Albert.

Club Onix*** este un complex de apartamente de vacanta in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt de lux si va asigura concediu select si relaxat. 

Club Onix a fost finalizat in primavara anului 2007, avand dotari si finisaje de lux, moderne si noi.  

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar locuri: 6

TIPURI APARTAMENTE : In Club Onix exista urmatoarele tipuri de apartamente:
  • Apartamente de doua camere: aceste apartamente sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa si canapea extensibila de doua persoane, o baie si balcon/terasa; acestea pot fi situate la parter sau la etajul 4.
  • Apartamente de 3 camere standard : acest apartament este situat la parter si este format dintr-un master bedroom cu pat matrimonial, un dormitor secundar mai mic inside cu 2 paturi de o persoana, un living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa si canapea extensibila pentru doua persoane, o baie decomandata si terasa;
  • Apartament de 3 camere superior : aceste apartamente sunt situate doar la etajul 4 si sunt formate din doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila de 2 persoane, doua bai decomandate cu dus/cada, terasa.
DOTARI : Apartamentele sunt dotate cu: bucatarii cu frigider si un congelator mic, cuptor cu microunde, tacamuri, pahare, cani, farfurii, o tigaie si o oala, aragaz sau plita electrica; televizor in living cu antena prin cablu, canapea extensibila, zona de luat masa, masa si scaune pe terasa, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe. Se oferta WIFI gratuit.
SERVICII : Apartamentele au serviciu de menaj zilnic. Prosoapele si asternuturile se schimba la 3 zile datorita politicicii de protejare a meciului pe care complexul o are. Complexul nu asigura parcare si nu exista posibilitatea de a rezerva locuri de parcare. Parcarea se face pe strada principala i fata sau in laterala condominiumului.
Check-in se poate face incepand cu ora 14:00, iar check-out se face pana in ora 12:00.

Facilitati si Servicii Hotel

Clubul dispune de incalzire centrala, lift.

In apropierea imobilului se afla terenuri de tenis si minigolf, baza de tratament balnear de la Doina, complexul comercial "Bazar" si mai multe restaurante si terase.

In cadrul Clubului Onix functioneaza o sala de conferinte moderna de aproximativ 60 locuri.

Descriere Servicii Hotel