Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !
Club Cristal

Club Cristal


Neptun, Romania

POZITIA GPS: 43.870101, 28.597578

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Aparthotelul Club Crystal*** este situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, vis-a-vis de hotel Apollo, la cca 400 m de plaja.

Servicii de cazare

Numar locuri: 5

 

 Complexul dispune de apartamente cu doua sau trei camere dotate si utilate,  parcare, terase, incalzire centrala, aer conditionat.

Apartamentul cu 2 camere  (nr.1) este situat la parterul imobilului si are 1 living mare dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea extensibila si 2 fotolii, bucatarie utilata ; 1 dormitor cu pat dublu; baie cu cada; centrala  electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.

Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii (pana in 18 ani) sau 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii (pana in 10 ani).

Apartamentul cu 3 camere  (nr.2) este situat la parterul imobilului si are 1   living  dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea  si 2 fotolii, bucatarie utilata;  doua dormitoare cu pat dublu; baie cu cada; centrala  electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.

Capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti sau 2 adulti+2 copii. 

Facilitati si Servicii Hotel

Centrala termica electrica asigura incalzirea si apa calda. 

Curte gazonata, loc de parcare in fata vilei pentru fiecare apartament (contra cost).

Descriere Servicii Hotel

 Complexul de apartamente de vacanta ,, Club Crystal *** din Neptun \" este  construit si dat in functiune in 2005, in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt de lux si va asigura concediu select si relaxat.