Complex Holiday Club Neptun Complex 3 stele

Pozitia GPS: 43.861933, 28.598356

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Localizarea unitatii de cazare

 Complexul Holiday Club Neptun *** este situat in apropiere de lacul Neptun vis a vis de Bazarul Prichindel.

 

Descrierea unitatii de cazare

Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.

Conditii de cazare

Complexul dispune de 96 locuri de cazare repartizate in 24 casute tip bungalow, fiecare casuta compusa din 2 camere duble separate.

Fiecare camera este dotata cu mobilier nou , TV, minifrigider,aer conditionat,grup sanitar propriu, terasa.


Servicii si Facilitati Hotel

  • Restaurantul Rustic cu specific traditional romanesc, se afla situat la intrarea  in incinta complexului, si gazduieste un numar de 380 de locuri.Turistii sunt invitati in fiecare seara incepand cu orele 20.00 sa se delecteze cu muzica live din repertoriul romanesc si international, intr-o atmofera calda si plina de ospitalitate, data atat de arhitectura in stil rustic completata de florile si verdeata ce inunda terasa, cat si de personalul calificat si servirea impecabila. Restaurantul reprezinta o locatie plina de culoare cu o oferta gastronomica variata intr-o ambianta tipic romaneasca cu o bucatarie traditionala ce poate satisface toate gusturile.
  • plaja amenajata la standarde internationale, unde puteti sa va relaxati la umbra baldachinelor sau pe sezlonguri, ascultand muzica si savurand  o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare oferite de barul situat in imediata vecinate a zonei de plaja.
  • Momo Beach reprezinta una dintre cele mai exclusiviste locatii din Neptun, dotata cu echipamente profesionale de sunet si lumini, este locul unde s-a dat tonul party-urilor after-hours si unde muzica de clubbing iti ofera un motiv in plus de a vedea cel mai frumos rasarit de soare.
  • parcare

Alte Oferte si Informatii Litoral 2019

 


 

IMPORTANT PENTRU CEI CARE AU TICHETELE DE VACANTA - PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE : 

*

 


Daca ati primit TICHETE DE VACANTA SAU CARDURI DE VACANTA aveti 2 OPTIUNI pentru a le utiliza: 

1. REZERVARE PRIN AGENTIE DE TURISM ( in acest caz agentia noastra EST TURISM - WWW.PLAJA.RO)  si puteti alege ORICE UNITATE DE CAZARE  la care exista oferte valabile pe site-ul nostru indiferent daca aceste unitati accepta sau nu plata cu tichete de vacanta deoarece decontarea tichetelor ( transformarea lor in bani reali ) se face de catre Plaja.ro ( Agentia Est Turism ) si NU de catre hotelier.  Deci nu este necesar ca unitatile de cazare sa accepte tichete de vacanta deoarece plata cazarii dvs se face de catre agentia de turism catre hotel cu bani reali.  

 

2. REZERVARE DIRECT LA RECEPTIA UNITATII DE CAZARE - faceti rezervarea direct la receptie fara a utiliza serviciile ( intermedierea ) unei agentii de turism . In acest caz si NUMAI IN ACEST CAZ atunci este OBLIGATORIU sa verificati daca unitatea de cazare aleasa primeste tichetele de vacanta pe care le aveti . 

 
     

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja 100 - 400 m , restaurant,
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !