Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Hoteluri care ofera sezlonguri si umbrele pe plaja in Romania in 2023

Sezlonguri si Umbrele gratuite pe plaja - Litoral Romania 2023

  O parte dintre hoteluri ofera un serviciu suplimentar, foarte apreciat de catre oaspetii hotelului - utilizarea  GRATUITA a sezlongurilor si/sau a umbrelelor pe plaja. Acest serviciu se ofera in anumite limite si reguli ale fiecarui hotel. Oferirea gratuita poate fi garanta pe fiecare camera rezervata sau poate fi in limita disponibilitatilor a  La anumite hoteluri distanta intre hotel si plaja privata pe care se ofera aceste gratuitati poate fi apreciabila. Va prezentam lista hotelurilor care ofera gratuitate pentru sezlong si/sau umbrela pe plaja, cu mentiunea ca aceste informatii sunt cu titlu informativ si va recomandam sa le reverificati pe pagina de prezentare a hotelului de pe site-ul nostru , in conformitate cu actualizarile la zi care se efectueaza. 

Hotelurile de pe Litoralul Romanesc care ofera inclus in tarife sezlong-uri si umbrele pe plaja in sezonul 2023 : 

Mamaia, Romania

Plaja privata amenajata in functie de conditiile meteo in perioada aproximativa 15.06.2023 - 15.09.2023. Accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului, voucherul este valabil pentru ziua in curs, pentru o singura persoana.

 

Mamaia, Romania

Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera)pentru turistii care achizitioneaza All Inclusive.

Mamaia, Romania

2 Sezlonguri gratuite/camera la achizitionarea pachetelor cu servicii de masa demipensiune (in limita disponibilitatii)

Mamaia Nord, Romania

2 sezlonguri gratuite si 1 umbrela in perioadele 01.06-22.06.2023 si 01.09-17.09.2023

Eforie Nord, Romania

La pachete cu Demipensiune si Pensiune Completa 2 sezlonguri gratuite si o umbrela/camera

Eforie Nord, Romania
Eforie Nord, Romania
Eforie Nord, Romania

2 sezlonguri si 1 umbrela/camera

Mentiune: o parte din hotelurile din lista de mai sus ofera gratuit sezlongurile si umbrele pe plaja numai in cadrul unor pachete de servicii care includ si masa de regula cu All Inclusive sau demipensiune sau cu bonuri valorice de o anumita valoare . Altele ofera acesta facilitate pentru toti turistii indiferent de pachetul rezervat. 

O parte din hoteluri limiteaza la 2 sezlonguri si o umbrela per camera in timp ce altele ofera sezlonguri si umbrele gratuite oricate dar in limita disponibilului pe principiul ,,primul venit /primul servit " 

Pentru detalii exacte cu privire la politica fiecarui hotel accesati pagina hotelului de pe site-ul nostru sau cereti informatii colegilor nostrii..