Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !
Hotel Victoria

Hotel Victoria


Mamaia, Romania

POZITIA GPS: 44.23081, 28.626992

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Hotelul Victoria*** este situat in partea central-sudica a statiunii, la 50 metri de plaja si 250 metri de zona Cazino.

La inceputul anului 2009 hotelul Victoria din Mamaia a fost reclasificat de la 2** la 3***, ca urmare a imbunatatirilor si renovarilor efectuate. Hotelul Victoria*** reprezinta unul din cele mai bune hoteluri din Mamaia ca raport calitate - pret. Situarea hotelului in centrul statiunii Mamaia si faptul ca majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare reprezinta avantajele ale acestei locatii.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

 - Victoria, Mamaia, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar locuri: 16

Hotelul dispune de 9 etaje, 2 lifturi, 320 camere duble si 8 apartamente. Pentru extra-sezon 60 camere sunt dotate cu sistem automat de incalzire.

Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului majoritatea camerelor au vedere la mare si la lac. Fiecare apartament are  in compunere living , dormitor , grup sanitar propriu.

Camere duble renovate sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, TV, minibar, ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan, mobilier nou.

Camerele de la parter si etajul 1 nu au balcon, dar avand o suprafata mai mare, permit introducerea patului suplimentar. Distributia camerelor se face doar la receptie.

Facilitati si Servicii Hotel

  • Restaurant si terasa Victoria va ofera preparate din bucataria internationala
  • Restaurant Locanda - Azzurra dispune de specific italian
  • In Gradina de Vara va puteti delecta cu preparate traditionale romanesti
  • Bar de zi
  • Terasa acoperita cu deschidere catre mare
  • Salon cosmetica si masaj, coafor - frizerie, schimb valutar, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie
  • Internet
  • Seif
  • Parcare
  • Sala de conferinte de 100 locuri dotata cu flipchart, videoproiector, sonorizare, scaune cu pupitru, acces Internet, climatizare

Descriere Servicii Hotel

Servicii Masa: pune la dispozitia turistilor doua restaurante si o terasa: restaurant  Locanda  cu o capacitate de maxim 100 locuri, restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri în interior, terasa cu 100 locuri în vecinatatea  gradinii de vara. Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si internationala diversificata, cine tematice. Bauturile alcoolice/non-alcoolice incluse în pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai în timpul meselor. Hotelul îsi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi în regim self-service si consta  în: vin produs autohton alb/rosu – draft; bere – draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.
Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului în intervalul orar 09:30 – 23:00.
Masa se poate servi între orele: Mic dejun:  7.30- 09.30; Pranz: 12.30- 14.30; Cina: 19.30- 21.30; Snack: 17:30- 18:30. In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, în functie de numarul de turisti din hotel. In lunile iulie si august se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune, nefiind acceptate în acest interval!
Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plaja. În cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru înlocuire. Demipensiunea consta în mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza în momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.
PRODUSELE OFERITE ÎN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR ÎN INCINTA RESORTULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR ÎN RESTAURANT. 
Locatiile din jurul Resortului Victoria sunt private, iar depsirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:
- Cazare cu  masa – în regim  bufet (mic dejun, pranz, cina);
- Bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft – alb/rosu;
- Bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului în timpul programului de masa (mic dejun 07:30 – 09:30/ dejun 12:30 – 14:30/ cina 19:30 – 21:30) si ulterior la barul de pe terasa ( între orele 09:30 – 23:00).
- Snack-uri între orele 17:30 – 18:30 se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului sau a terasei.
- Acces gratuit la  locul de joaca;
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera;
- Acces gratuit la internet Wi-Fi în complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
- Masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si înghetata. În lunile Mai si Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.

Pachetele cu Demipensiune includ: 
- Cazare cu masa în regim  bufet (mic dejun si pranz/ cina - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- Bauturile alcoolice incluse numai  în timpul meselor: bere draft, vin draft –alb/rosu;
- Bauturi non-alcoolice incluse numai în timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa;
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar în timpul programului de masa (mic dejun 07:30 – 09:30/ dejun 12:30 – 14:30 sau cina 19:30 – 21:30) si la barul de pe terasa în timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
- Acces gratuit la locul de joaca;
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
- Acces contra cost pe plaja complexului – 15 lei/zi/persoana – daca se achita sezlongul pe întreaga durata a sederii se aplica o reducere de 15%;
- Acces gratuit la internet Wi-Fi în complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
- Masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si înghetata. În lunile Mai si Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ: 
- Cazare cu mic dejun – in regim bufet;
- Bauturi non-alcoolice incluse doar  în timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa carbogazoasa;
- Acces gratuit la locul de joaca;
- Acces gratuit la internet Wi-Fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei.