Club de Vacanta Mediterraneo Club de Vacanta 5 stele

Pozitia GPS: 43.876134, 28.602015

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Video & Panorama 360*

  

Localizarea unitatii de cazare

Club de vacanta Mediterraneo este situat la intersectia dintre Neptun si Olimp, la circa 300 m de plaja, vis-a-vis de hotel Sibiu. Click pentru harta....

 
 

Descrierea unitatii de cazare

CEL MAI NOU SI MODERN COMPLEX DE VILE DIN STATIUNE, DESCHIS IN 2007.

Club de vacanta Mediterraneo***** din Neptun Olimp isi propune sa diversifice si sa imbunatateasca calitatea serviciilor turistice, punandu-va la dispoziţie camere duble si apartamente intr-un complex de vile modern si confortabil.

Conditii de cazare

Complexul este format din 15 vile.

Fiecare vila este fromata din 4 dormitoare (2 la etaj si 2 la parter)

Camera dubla dispune de grup sanitar propriu (hidromasaj, uscator de par, priza aparat de ras, difuzor tv, telefon), TV cablu, minibar, telefon, instalatie centralizata de climatizare + instalatie de incalzire (cu centrala proprie pe fiecare vila), acces Internet, seif, sistem de acces pe baza de cartela. Dormitoarele sunt foarte spatioase, avand fiecare 36 mp, terasa de 10 mp, mobilier stil clasic din lemn masiv. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate: usi, saltele, mocheta si diverse materiale ignifuge impreuna cu un sistem antiincendiu; granit, tapet cu matase.

Dotari suplimentare categoria VIP: cosmetice de hotel BVLGARI/ ARMANI; cafetiera (cafea, ceai), combina muzicala, fier si masa de calcat.


Servicii si Facilitati Hotel

 • Restaurant Mediterraneo de 110 locuri, loc de joaca copii.
 • Piscina
 • Complexul este intins pe o suprafata de 12.400 mp, parcare privata si pazita. Complexul dispune de sistem privat de paza, sistem de control acces atat in vile, cat si in camere
 • Loc de joaca copii.
 • Optional: rent a car (cu sofer), agrement nautic, servicii de spalatorie /curatatorie, room-service

Alte Oferte si Informatii Litoral 2019

 


 

IMPORTANT PENTRU CEI CARE AU TICHETELE DE VACANTA - PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE : 

*

 


Daca ati primit TICHETE DE VACANTA SAU CARDURI DE VACANTA aveti 2 OPTIUNI pentru a le utiliza: 

1. REZERVARE PRIN AGENTIE DE TURISM ( in acest caz agentia noastra EST TURISM - WWW.PLAJA.RO)  si puteti alege ORICE UNITATE DE CAZARE  la care exista oferte valabile pe site-ul nostru indiferent daca aceste unitati accepta sau nu plata cu tichete de vacanta deoarece decontarea tichetelor ( transformarea lor in bani reali ) se face de catre Plaja.ro ( Agentia Est Turism ) si NU de catre hotelier.  Deci nu este necesar ca unitatile de cazare sa accepte tichete de vacanta deoarece plata cazarii dvs se face de catre agentia de turism catre hotel cu bani reali.  

 

2. REZERVARE DIRECT LA RECEPTIA UNITATII DE CAZARE - faceti rezervarea direct la receptie fara a utiliza serviciile ( intermedierea ) unei agentii de turism . In acest caz si NUMAI IN ACEST CAZ atunci este OBLIGATORIU sa verificati daca unitatea de cazare aleasa primeste tichetele de vacanta pe care le aveti . 

 
     

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja 100 - 400 m , restaurant,
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !