Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Neptun

Pensiuni/Vile Neptun

Aparthoteluri Neptun


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

  Neptun este situata intre Olimp la nord si Jupiter la sud,  la 35 Km de Constanta si 8 km de Mangalia .Pozitia statiunii prezinta totusi un dezavantaj , deaorece intre statiune si mare exista un complex de lacuri care se interpun intre hoteluri si plaja . Astfel incat statiunea Neptun nu se poate lauda cu nici un singur hotel construit pe plaja. In schimb vergetatia bogata , linistea si o plaja buna compenseaza acest dezavantaj. 

Neptun ,considerat varful turismului romanesc de pe litoral, in anii de dinainte de '89 , a pierdut  locul fruntas in favoarea statiunii Mamaia ,datorita in primul rand, a incercarilor esuate de privatizare a sa in toti acesti ani , a luptelor in jurul acapararii spatiilor de cazare si a lipsei de investitii serioase in baza de cazare .Totusi numarul hotelurilor privatizate s-a marit iar investitiile facute in unitatile private si construirea catorva locatii noi de mare confort , fac ca statiunea Neptun sa ramane in continuare si anul acesta una din cele mai atractive destinatii de vacanta.Cluburile de noapte si discotecile in ciuda unor tarife nu prea ieftine sunt aproape arhipline.La gradina de vara si in mai multe cluburi formatii de diverse genuri muzicale asigura la Neptun spectacole seara de seara . Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun si sunt o multime de ternuri de tenis si minigolf .  De pe plaja La Steaguri se pleaca in croaziere scurte pe mare cu yole si yachturi si firmele de jet-sky sunt prezente pentru amatorii de plimbari motorizate pe mare. Plaja este dotata cu umbrele fixe ,si se pot inchiria sezlonguri, umbrele si alte accesorii de plaja. Margine plajei este flancata de o multime de terase , restaurante etc. La Hotel Doina se afla o moderna baza de tratament balnear care functioneaza tot anul in care se fac tratamente complexe pentru prevenirea imbatrainirii si pentru imbunatatiera starii de sanatate a organismuluii uman. 

   

Plaja

 Neptun are una cele  mai bine amenajate plaje de pe litoral concurand cu succes cu plajele din Statiunea Mamaia . Plaja principala este cunoscuta ca ,,La Steaguri" si se continua cu plaja din Jupiter in parte de sud si cu plaja din Olimp in parttea de nord dar fara  a comunica cu cea din Olimp de care este despartita de o zona care apartine Guvernului Romanie . Plaja statiunii Neptun are o latime medie (30-100 m ) cu un nisip  bun, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse .

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 Neptun dipunde de spatii de cazare  constituite aproape exclusiv din hoteluri .Cele cateva vile aflate pe malul marii intre Neptun si Olimp sau cele care sunt pe malul lacului Neptun sunt vile de confort ridicat care au apartinut nomenclaturii comuniste inainte de '90 si Regiei Protocolului de Stat dupa caderea comunismului.Nu s-au construit decat 1 -2 hoteluri noi dar s-au renovat cateva , totusi numarul hotelurilor renovate este foarte mic . In schimb s-au dezvoltat cateva proiecte imobiliare cu apartamnte de vacanta de inalt confort .Majoritatea hotelurilor apartin unei singure societati comerciale,  Turist Center din Oradea.

Hoteluri si vile 3 stele: Hotel Albert***,Complex Vile Holiday Club***/*,Aparthotel Club Topaz***, Aparthotel Club Cristal, Vila Club Diamant ***, Hotel Decebal***, Hotel Delta***, Hotel Neptun***,Complex Comorova***, Hotel Doina***,

Hoteluri si vile 2 stele:Hotel Dobrogea**, Hotel Tineretului**, , Hotel Romanta**, Hotel Covasna**Hotel Istria**, Hotel Traian**,  Hotel Tomis**, Hotel Midia**, , Hotel Amazon**, Hotel Callatis**, Hotel Miorita**, Hotel Apollo**,Hotel Caraiman**, Hotel Ovidiu**, , , Hotel Clabucet**, Hotel Prahova**,Hotel Sulina***, Pensiunea Insula,Hotel Terra**, ,Hotel Balea**

Imobiliare in regim hotelier: O alternativa mai ieftina la cazarile hoteliere sunt cele cateva blocuri aflate in centrul statiunii Neptun in care proprietarii apartamentelor isi pun la dipozitia turistilor camerele de inchiriat sau chiar apartamente ,, la cheie".

 

 

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !