Club Topaz Club 3 stele

Pozitia GPS: 43.871605, 28.599504

Imagini hotel

Vizualizeaza imaginile de mai jos ale acestei unitati de cazare. *Nota : Imaginile au doar un caracter ilustrativ si orientativ.


Localizarea unitatii de cazare

Localizarea Club Topaz*** este foarte avantajoasa, la drumul care duce spre plaja, in apropierea hotelurilor Balea si Miorita, in zona rezidentiala a vileor de vacanta ale guvernului. Se afla la 200 m de plaja Zorile.

 

Descrierea unitatii de cazare

Club Topaz*** este un complex de apartamente de vacanta, din care se inchiriaza doar o parte. Conditii de cazare de lux ce va asigura concediu select si relaxat. Club Topaz este finalizat in primavara anului 2004, avand dotari si finisaje noi si moderne. Este recomandat pentru familiile cu copii.

 

Conditii de cazare

Complexul dispune de apartamente cu doua sau trei camere dotate si utilate,  parcare, terase generoase, piscina cu mobilier, curte interioara gazonata,  incalzire centrala.

Apartamentul cu 2 camere (1 dormitor) este situat la etajul 1 al cladirii si dispune de living cu o canapea extensibila,aer conditionat, TV color-cablu, dormitor cu pat matrimonial, bucatarie  utilata, masina de spalat, baie cu cada.  Capacitatea maxima de cazare in apartament este de 2 adulti + 2 copii pana la 18 ani sau 3 adulti  + 1 copil.

Apartamentele  cu 3 camere dispun de  living dotat cu o canapea extensibila,  2 dormitoare cu pat matrimonial , ,aer conditionat,TV color-cablu, canapea si fotolii, bucatarie dotata si utilata, masina de spalat. Capacitatea maxima de cazare in apartament este de 4 adulti.

Pentru orice persoana in plus, indiferent de varsta, se percepe o taxa de 5% din c/val apartamentului / persoana.


Servicii si Facilitati Hotel

Piscina descoperita (sezlonguri, umbrelute). Curte interioara gazonata.

Loc de parcare rezervat (contra cost).


Alte Oferte si Informatii Litoral 2016

                  

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2016
Introdu acest cod de securitate
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja 100 - 400 m , bucatarie la dispozitie, aer conditionat, parcare
 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale.

  • Rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu hotelurile.

  • Tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.plaja.ro

    Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate.

  • Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere

Super Ofertele Lunii Iunie !